-
70000χλμ εχει...θα το παω για καμια αλλαγη λαδιων με το mobil 1 esp formula 5-30 να δουμε μπας και στρωσει.
-
Λοιπόν άσχετο με την παρούσα συζήτηση αλλά θα το πω.
Τις προάλλες πήγα στην Ford-Λ.Βουλιαγμένης στην Αργυρούπολη.Μπαίνω μέσα και χαζεύω κανα 10' , κανείς δεν μου δίνει σημασία , αποφασίζω και διαλέγω εγώ έναν πωλητή και πάω προς το γραφείο του .
Ρωτάω για χρηματοδότηση για το Focus 1.6 , με πολύ βαρεμάρα μου απάντησε με στυλ του τύπου '' τι θέλτε να μάθετε?'' θέλετε κάτι άλλο?
Όταν ρώτησα για την εγγύηση , μου είπε ότι είναι 2 χρόνια .εγώ του λέω '' Μα στο πινακιδάκι που έχετε μπροστά στο αμάξι που γράφει τιμή και εξοπλισμό λέει για εγγύηση 5 χρόνια +5 οδική βοήθεια .
ΑΑΑΑΑΑ μου λέει αυτό ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο αμάξι (εκθεσιακό) το οποίο τιμολογήθηκε από πέρσυ , για όλα τα άλλα 2 χρόνια εγγύηση..
Με αυτό το απλό παράδειγμα βλέπουμε πόσο κορόιδα προσπαθούν να σε πιάσουν και ότι εν τέλλει πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί μαζί τους διότι τους ακουμπάμε ένα σκασμό λεφτά... -
Οσοι μενουμε σε μεγαλες πολεις πρεπει να νιωθουμε τρις-ευτηχισμενοι γιατι υπαρχουν παρα πολλες επιλογες για αντιπροσωπιες.
Οταν ηθελα να αγορασω το golf πηγα και στις 3 της Θεσσαλονικης. Στον Μανδυλα δεν ειχα προβλημα, λιγο τουπε ειχαν αλλα οχι τιποτε το ιδιαιτερο ομως δεν το πηρα εκει γιατι παροτι ειχαμε παρει αλλα δυο αυτοκινητα απο αυτους η τιμη δεν ηταν τιποτε το ιδιαιτερο. Μετα πηγα στην ΕΤΕΑ οπου κοιτουσα κανενα 10λεπτο το αμαξι και ειχε 3-4 ατομα που καθοντουσαν στο γραφειο τους και οι πελατες εκοβαν βολτες, οπως ηταν φυσικο εφυγα (-20000 Ευρω απο εμενα, -30000 Ευρω απο μια θεια μου που ειχε ακριβως την ιδια αντιμετωπιση). Τελευταια πηγα στον Παζαροπουλο οπου ειχα αριστη εξυπηρετηση και φυσικα το αγορασα απο εκει καθως ειχαν και τη καλυτερη τιμη . Ομως δεν με ξαναειδαν γιατι για αλλαγη λαδιων ζητησαν 170 (!!!) Ευρω και φυσικα δεν περασα ουτε απ'εξω. -
ξερει κανεις τι παιζει με την επεκταση της εγγυησης στο φιεστα? ποσο παει και για ποσα χρονια ειναι? ευχαριστω......... ααα εχθες εκανα test drive το σπορτ και ειναι απιστευτο!!! μεσα στη βδομαδα θα το κλεισω....
-
αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει επέκταση εγγύησης...
-
Σχετικά με την εγγύηση...απο αρχές του 2009 είναι 2 χρόνια για τα επιβατικά ford και θα πρέπει να πλήρώσεις για την επέκταση.Τις χρεώσεις και το χρόνο επέκτασης δεν τον γνωρίζω.
-
Γνωριζει κανεις αν οι εργοστασιακοι αισθητηρες παρκαρισματος ειναι βαμμενοι στο χρωμα του αμαξωματος?
-
To Ford Mustang Shelby GT 500 με 540 αλόγατα και νέα ανάρτηση από το σαλόνι του Detroit.
Τιμή ? 43.000 ντόλαρς προ φόρων. Καλό είναι να υπολογίζετε περί τα 33.000 ευρώ, όσο ένα Mondeo 2.5 εδώ δηλαδή.
http://www.nytimes.com/2009/01/12/automobiles/autoshow/shelby-gt.html
-
Λοιπον παιδια μολις εκλεισα το νεο fiesta η εγγυηση ειναι 2 χρονια +3 μονο για την ελλαδα δηλαδη σε καλυπτει μονο στην ελλαδα οχι στο εξωτερικο συνολο 5 χρονια και δεν πληρωνεις τιποτα επιπλεον .Οσο για τους αισθητηρες παρκαρισματος που ρωτησε ενας φιλος ναι ειναι βαμενοι στο χρωμα του αμαξωματος.
-
Σε ποια αντιπροσωπεια πηγες? γιατι εγω που το εκλεισα χθες μου ειπαν οτι προς το παρον δεν υπαρχει πακετο επεκτασης εγγυησης... και το επιβεβαιωσα και μεσα απο τη ford motor hellas.....αρα προφανως κατι παιζει μ'αυτο που σου ειπαν...... καλη μας αναμονη.......
-
Το εκλεισα απο Θεσσαλονικη στον Βροχιδη
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
To Ford Mustang Shelby GT 500 με 540 αλόγατα και νέα ανάρτηση από το σαλόνι του Detroit.Τιμή ? 43.000 ντόλαρς προ φόρων. Καλό είναι να υπολογίζετε περί τα 33.000 ευρώ, όσο ένα Mondeo 2.5 εδώ δηλαδή.
http://www.nytimes.com/2009/01/12/automobiles/autoshow/shelby-gt.html
Σιγά μην έρθει σε τέτοια τική. Βάλε κανα 10,000 + και βλέπουμε
Μακάρι να κάνω λάθος. -
Αν κόστιζε μόνο 43 χιλιάρικα ένα αυτοκίνητο 540 ίππων κι αυτής της εμφάνισης, θα ξεπουλούσε σε 2 μέρες ! Υπολόγισε τα τριπλά και βλέπουμε...
Η κοπέλα έχει ένα Fiesta 1.4 του 2006. Σέρβις μια φορά το χρόνο, οπότε τέλος του 07 πηγαίνει στη Στακόρ Γλυκών Νερών. 180 ευρώ για λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα και φίλτρο καμπίνας...
Το θέμα ξεχάστηκε κι ένα χρόνο μετά, ξαναπήγε εκεί...
-Θα σας κάνουμε και ζυγοστάθμιση;
-Χρειάζεταις
-Ε ναι, μετά από 35Κ χλμ, όλα τα αμάξια χάνουν την ευθυβολία τους, έχετε πέσει σε πολλές λακούβες, μπίρι-μπίρι...
Με πήρε τηλέφωνο το κορίτσι, δε με βρήκε, δέχτηκε! Όταν πήγε να το παραλάβει, κόστος 220 ευρώ το σέρβις κι άλλα 50 η ζυγοστάθμιση ! Διευκρινίζω, όχι ευθυγράμμιση, αλλά ζυγοστάθμιση!
Ρε παιδιά, υπάρχει κάνα εξουσιοδοτημένο εντός Αττικής με φυσιολογικές τιμές; Είναι η πενταετής εγγύηση στη μέση, βλέπετε... -
Αν κόστιζε μόνο 43 χιλιάρικα ένα αυτοκίνητο 540 ίππων κι αυτής της εμφάνισης, θα ξεπουλούσε σε 2 μέρες ! Υπολόγισε τα τριπλά και βλέπουμε...
Στην αμερική γράφω ότι κάνει τόσο, και μάλιστα σε δολλάρια, και η τιμή αυτή είναι όσο έχει εδώ το Μοντέο 2.500 δηλαδή 33.000 ευρώ.
Εννοείται εδώ θα έχει πολύ παραπάνω. -
Χαλαρά. Αν κάποιος κοιτάξει τις τιμές των αυτοκινήτων στην άλλη μεριά του ωκεανού θα καταλάβει πως μάλλον μας δουλεύουν όλους εδώ πέρα στην Ευρώπη. Βέβαια εκεί τα αυτοκίνητα είναι ενα κλικ κάτω ποιοτικά σε σύγκριση με τα ευρωπαϊκά ...
-
Την Τετάρτη, με τα μπλόκα των αγροτών και την οδήγηση σε στενούς επαρχιακούς δρόμους με λίγα περιθώρια προσπέρασης των νταλικων που προπορεύονταν, διαπίστωσα ότι ο 1600ρης του Φόκους είναι οριακά επαρκής σε τέτοιες περιπτώσεις(2 άτομα+αποσκευές+γεμάτο ρεζερβουάρ=1500 κιλα). Βέβαια, με κατέβασμα σε 3η και τέρμα γκάζια περνούσες άνετα, αλλά δεν μπορούσα να μην αναλογιστώ πόσο(;) πιο χαλαρά θα περνούσε ένα 1400ράκι τούρμπο από τέτοιες περιπτώσεις.
-
Αυτα λεμε και σε καποιους αλλους και σου απαντουν 'εγω δεν τρεχω ουτε κανω κοντρες'.
-
Και σκεψου, το Ti-VCT δεν είναι από τα ψώφια...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και σκεψου, το Ti-VCT δεν είναι από τα ψώφια......να ' σαι καλά....
-
εκλεισα και γω την παρασκευη το ford fiesta μαυρο χρωμα 5θυρο την εκδοση trend.τελικα απο ford σε ford δεινουν διαοφρετικα δωρα.φυσικα το κλεισα απο το μαγαζι που εδωσε τα πιο πολλα.σαν δωρα ηταν ο συναγερμος,φωτα xenon,navigation και με 150 ευρω που πληρωσα εξτρα μου εβαλε το πακετο προβολακια,15αρες ζαντες το οποιο κοστιζε 645 ευρω.το αμαξι βγηκε με -1000 ευρω εκπτωση που εχουν ολα τα ετοιμοπαραδοτα 14200.εχει 5 χρονια εγγυηση και 5 χρονια οδικη βοηθεια γιατι ειχε τιμολογηθει το 2008.οσα τιμολογηθουν το 2009 θα εχουν 2 χρονια εγγυηση.περιμενω μεχρι τελος του μηνα να το παρω.ελπιζω να βγει αξιοπιστο και να μην βγαλει κανα προβλημα γιατι δεν ξερω τι παιζει με την αξιοπιστια των ford
FORD FORUM