-
-edit-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Το αυτοκίνητο Ford Focus 1,4 Sport έκδοση (αγορασμένο προ διετίας με 40.000 χλμ, εντός εγγύησης), εξαιρετικό (πέρα απ' το ότι είναι ως γνωστόν ολίγον ψοφίμι).
Ολίγον; Είναι το πιο αργό 1.4! Κατά τ' άλλα εξαιρετικό ε;
Είναι και...sport κιόλας!Άλλο να δίνεις 30 χιλιάρικα και άλλο τα μισά.
Έπειτα έκανα μια προσωπική εκτίμηση για την 316, άλλου παπά ευαγγέλιο αν καλύπτει κάποιον οικογενειάρχη (ποιότητα μετακίνησης ή ότι άλλο), όπως στην προκειμένη περίπτωση καλύπτει το Focus τον γαμπρό μου.Άκου HighFidelity, επειδή είμαι νέοπας στο φόρουμ δεν γνωρίζω το κλίμα εδώ, και αν είναι να περάσουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις no problem, οπότε θα ρωτήσω την Διαχείριση αν θα ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές, όπως και χαρακτηρισμούς από άτομα σαν και σένα που spamm-άρουν σε όλα τα τόπικ επιδιώκοντας ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Δυστυχώς σε όλα τα φόρουμ υπάρχουν χρήστες με την δική σου συμπεριφορά, και σε κάποια απλώς δεν γίνονται αποδεκτές (κοινώς αλλού θα είχες αποβληθεί προτού καν φτάσεις τα 5000+ ποστ που έχεις τώρα).
Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!
Αυτό που ξεχνάς λιγάκι, είναι πως τις προσωπικές επιθέσεις τις ξεκίνησες εσύ, εγώ ούτε τις συνέχισα, ούτε με νοιάζει κιόλας... Απλά εκφράζω μια λογική απορία και δεν έχει σχέση με προσωπικά: πως γίνεται ν' απορρίπτεις την 316 που είναι στο δρόμο απλώς αξιοπρεπής και δεν χρησιμοποιείς αντίστοιχους χαρακτηρισμούς για το Focus 1.4 που είναι από τα πιο αργά μοντέλα εκεί έξω.
Το να χαρακτηρίζεις το Focus εξαιρετικό, ενώ την BMW να την...κοροϊδεύεις, δείχνει μια αντιστοιχία... Και το κόστος είναι απλά μια δικαιολογία: το ότι το Focus είναι στα μισά λεφτά , δεν του...συγχωρεί κάτι! Παραμένει ψόφιο μέχρι επικινδυνότητας στο δρόμο.Δεν ρωτάς εκτός από την διαχείριση και τον Υψιστο, να σου πει κι αυτός μια γνώμη;
Ήθελα να δω δηλαδή, τι ακριβώς θα τους πεις !
*'Κύριοι mod, αυτός ο τύπος είναι κακός και έχει διαφορετική γνώμη, banάρετέ τον!' *
-
Εν πάσει περιπτώσει, 320 ευρώ για καινούργια αντλία, αυθεντική, σε επίσημο συνεργείο, για 1800 κυβικά αμάξι δεν είναι μεγάλο νούμερο.
Α΄έβαζες ιμιτασιόν μπορεί να να κατέβαινες δηλαδή στα 220-250?Έδωσα προσφατα 350 σε συνεργείο της γειτονιάς για ιμιτασιόν Siemens VDO. Η αυθεντική στην αντιπροσωπεία πηγαίνει πάνω από 550-600 με τοποθέτηση για αυτοκίνητο αντίστοιχου κυβισμού.
-
Συγγνώμη το προηγούμενο ποστ αναρτήθηκε από λάθος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δηλαδή ο συγγενής σου οδήγησε το αμάξι χωρίς υγρά στο υδραυλικό;Προφανώς έπεσε θύμα της προνομιακής εγγύησης Φορντ...
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Το αυτοκίνητο Ford Focus 1,4 Sport έκδοση (αγορασμένο προ διετίας με 40.000 χλμ, εντός εγγύησης), εξαιρετικό (πέρα απ' το ότι είναι ως γνωστόν ολίγον ψοφίμι).
Ολίγον; Είναι το πιο αργό 1.4! Κατά τ' άλλα εξαιρετικό ε;
Είναι και...sport κιόλας!Άλλο να δίνεις 30 χιλιάρικα και άλλο τα μισά.
Έπειτα έκανα μια προσωπική εκτίμηση για την 316, άλλου παπά ευαγγέλιο αν καλύπτει κάποιον οικογενειάρχη (ποιότητα μετακίνησης ή ότι άλλο), όπως στην προκειμένη περίπτωση καλύπτει το Focus τον γαμπρό μου.Άκου HighFidelity, επειδή είμαι νέοπας στο φόρουμ δεν γνωρίζω το κλίμα εδώ, και αν είναι να περάσουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις no problem, οπότε θα ρωτήσω την Διαχείριση αν θα ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές, όπως και χαρακτηρισμούς από άτομα σαν και σένα που spamm-άρουν σε όλα τα τόπικ επιδιώκοντας ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Δυστυχώς σε όλα τα φόρουμ υπάρχουν χρήστες με την δική σου συμπεριφορά, και σε κάποια απλώς δεν γίνονται αποδεκτές (κοινώς αλλού θα είχες αποβληθεί προτού καν φτάσεις τα 5000+ ποστ που έχεις τώρα).
α) Το μοντελο που λες αν θυμαμαι καλα με πιανκιδες κλπ ειχε καπου στα 17κ
β) Ρε παιδια καθε φορα που λεει καποιος εδω μεσα οτι δεν ηξερε για τα ψιλα γραμματα, αρχιζω να αναρωτιεμαι αν τελικα σαν καταναλωτες ξερουμε να κανουμε ερευνα αγορας ή αν εγω ειμαι πολυ καχυποπτος και τα ρωταω αυτα
-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
Για αλλη μια φορα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ? Η ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ?
Οχι οτι αυτο καλυπτει τον πωλητη που δεν σας τα εξηγησε αναλυτικα, αλλα το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις προς οφελος μας.ΥΓ. Εχω την εντυπωση οτι πριν 5 χρονια η Φορντ εδινε 5 χρονια ή 100.000 χλμ ολικη εγγυηση, ειχες ξεπερασει τα χλμ αυτα?
Δε παρεξηγήθηκα πολύ που δε καλύπτεται η αντλία από την μερική (δυστυχώς) εγγύηση. Με τη ποιότητα των βενζινών που έχουμε (τα φίλτρα της αντλίας -έχει 2 ενώ υπάρχει και άλλο ένα στο σωλήνα τροφοδοσίας- είχαν πιάσει ένα πράγμα σα μαύρο μέλι) το αντίθετο ίσως να είναι καταστροφικό για κάποια αντιπροσωπεία με τόσες πολλές πωλήσεις. Αυτό που με χάλασε απόλυτα είναι ότι δε προνόησαν για την εύκολη αντικατάστασή της. Φάγαμε 2 ώρες στο συνεργείο για κάτι που θα μπορούσε να γίνει σε 10-20 λεπτά.
Κατά τα άλλα, νομίζεις ότι άμα σου δώσω να διαβάσεις το βιβλιαράκι της εγγύησης, θα έχεις καταλάβει τι είναι μέσα και τι όχι ? Τέλος πάντων, προσωπικά στην αγορά αυτοκινήτου με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα περισσότερο και ελάχιστα τι ακριβώς καλύπτει η εγγύηση ή τι λέει ο πωλητής. Μήπως κι αυτός ξέρει σίγουρα ή σου υπογράφει κανά συμβόλαιο ?
Αγαπητοί φίλοι τα πράγματα είναι απλά. Κανείς δεν αποφασίζει τι θα αγοράσει κοιτώντας το βιβλιαράκι. Όλοι επηρρεαζόμαστε από την 'υπόσχεση' της εταιρείας (στη συγκεκριμένη περίπτωση η FORD Hellas & συνεργάτες που με τη σειρά του επωφελούνται) και συγκεκριμένα : 5 χρόνια εγγύηση δηλαδή 5 χρόνια ασφάλεια , σιγουριά, ησυχία και .... οικονομία.
Μετά απο πολλές προσπάθειες επικοινωνίας με τη ΒΕΛΜΑΡ και τη FORD Hellas οδηγούμαι στο συμπέρασμα πως πρόκειται για απάτη ολκής και θα κινηθώ νομικά απέναντι σε κάθε υπεύθυνο. Όποιος έχει κάτι που αξίζει να μοιραστεί μαζί μου , ας στείλει email στο missedcalls@easy.com. -
Oταν η ford ελεγε 5 χρονια ΟΛΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ και μετα απο μερικα χρονια το γυρισε σε 5 χρονια εγγυηση, μαλλον θα πρεπει καποιοι να ρωτησουν τι δεν επριλαμβανει αυτη η εγγυηση που ΔΕΝ ειναι ολικη. Γενικα οποτε δεν ειναι εργοστασιακη η εγγυηση αυτη που ακουμε αλλα ειναι +καποια χρονια, καλο θα ειναι να ρωταμε τις εξαιρεσεις, αν δεν το κανουμε μαλλον παμε γυρευοντας.
-
Ρε στέλιο, οι λαμαρίνες των φορντ πώς γίνονται έτσι αν φύγει λίγο το χρώμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε στέλιο, οι λαμαρίνες των φορντ πώς γίνονται έτσι αν φύγει λίγο το χρώμα.αποκαρδιωτικο το θεαμα.... Πραγματικα η Ford εχει σοβαροτατο θεμα σκουριας με την επεξεργσια που κανει (δεν) στα αμαξια της.
-
delete
-
Δεν ειναι καθολου ψιλα τα γραμματα, απλα λογω του οτι σχεδον ολες οι εταιριες κανουν επεκταση της εγγυησης, πολυ απλα ζητας μια φωτοτυπια με τις εξαιρεσεις που συνηθως ειναι ενα δισελιδο, τοσο απλα.
-
-
Oι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες πανω στο υψωμα στα αστυνομικα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Oι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες πανω στο υψωμα στα αστυνομικα?Oχι φιλε.Πορτο Ραφτη ειναι τραβηγμενες
-
Το παραθέτω με copy paste
'*Εάν υπάρχει κάτι για το οποίο θα μπορούσε να κατηγορήσει κανείς τη Ford Europe, είναι για την απουσία από τη γκάμα της οποιουδήποτε αξιοπρόσεκτου κινητήρα, εκτός φυσικά από τον πεντακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο των 2.5 λίτρων. Η Ford είναι ένας από τους τελευταίους ευρωπαίους κατασκευαστές που δεν έχουν επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα της τάσης του downsizing, που προσφέρει μικρότερους σε χωρητικότητα κινητήρες, με υψηλές αποδόσεις και αξιοπιστία και ταυτόχρονα χαμηλότερους ρύπους και κατανάλωση.
Όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει, καθώς η Ford Europe ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα της τάξης των 87 εκ. ευρώ, που θα επενδυθεί στις εγκαταστάσεις κατασκευής των κινητήρων της στο Bridgend της Ουαλίας, εκεί όπου θα κατασκευάζονται δηλαδή οι Ecoboost των 1.6 λίτρων. Οι νέας γενιάς βενινοκινητήρες θα είναι υπερτροφοδοτούμενοι, με άμεσο ψεκασμό και αναμένεται να παρουσιαστούν στην ευρωπαϊκή αγορά το 2010. Μάλιστα, ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα της VW, προβλέπεται να είναι διαθέσιμοι σε διάφορες ιπποδυνάμεις.
Όπως ανακοινώνει η Ford, οι νέοι κινητήρες 1.6 Ecoboost θα προσφέρουν κατά 20% περισσότερη οικονομία, κατά 15% χαμηλότερες εκπομπές ρύπων CO2 και μεγαλύτερη απόδοση. Οι νέοι τετρακύλινδροι κινητήρες αναμένεται να αντικαταστήσουν τους ατμοσφαιρικούς βενζινοκινητήρες των 1.6, 1.8 και 2.0 λτ. που τοποθετούνται στα Fiesta, Focus, Mondeo, S-Max και Galaxy MPV. *'
-
Γνωριζει κανενας ψαγμενος Fordακιας αν το νεο Fiesta 1.6 Sport με το προαιρετικο πακετο των 600 Ευρω(ζαντες 17', φυμε, ESP) εχει δισκους πισω?
-
Νομίζω ότι το ΕΣΠ θέλει υποχρεωτικά δίσκους πίσω οπότε λογικά θα έχει. Πάντως ακόμα και εάν δεν είναι υποχρεωτικό τεχνικά πολλές εταιρίες δίνουν πίσω δίσκους μόνο αν πάρεις ΕΣΠ. Στο φόκους πάντως κάτι τέτοιο πρέπει να έπαιζε στο προ φλ...
-
Το fiesta 1.6 sport με esp το έχω ήδη παραγγείλει για το γιό μου. Ο πωλητής μου είπε ότι έρχεται με ταμπούρα πίσω. Επίσης οι 4τροχοί που έχουν δοκιμή της συγκεκριμένης έκδοσης στο τεύχος Νοεμβρίου δεν σχολιάζουν τίποτα για τα φρένα στους πίσω τροχούς, οπότε μάλλον έχει δίκιο ο πωλητής. Σημειώνω ότι τρέχει προσφορά της Ford για αγορά τοις μετρητοίς με έκπτωση 1000 ευρώ που έχω ήδη επιλέξει.
-
Επειδη και εμεις εχουμε παραγγειλει το 1.6 Sport για τη μητερα μου (με την εκπτωση των 1000 ευρω και το εξτρα πακετο των 600), ρωτησα τον πωλητη και μου ειπε οτι κατα 80% θα εχει δισκους πισω... Δεν βγαζω ακρη. Καπου πηρε το ματι μου σε μια φωτογραφια στο internet ενα Fiesta 3d με δισκους πισω. Στη φωτο των 4Τ δεν φαινεται καθαρα το αν εχει δισκους ή ταμπουρα...
FORD FORUM