-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
λογοκρισία, η (ουσ.)-ελενχος στο περιεχόμενο πνευματικών έργων ή θεαμάτων, για να παρεμποδιστεί η διάδοση ιδεών κλπ. που θεωρούντε επιβλαβείςκι επειδή εγώ θέλω να βλάψω το forum, για να περάσει λίγο η ώρα μου...φέρτε πάλι πίσω το post του tabs
Δύσκολο να βλάψεις το φόρουμ με την δημοσίευσή μου...
Με άλλα λόγια η δημοσίευσή μου έλεγε (κατά αντιστοίχιση) πως για να κάνεις φόνο πρέπει να είσαι δολοφόνος, και ο kouk μου την έσβησε επειδή έδινα οδηγίες πως να κάνει κανείς φόνο.
Γουστάρω λογική!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Τώρα εσύ με ποιον είσαι;
έλα βρε κωσταντίνε τώρα...μην ψαρώνεις...
και λογοκρισία να είναι έγινε για την προστασία του forum και όλων μας γενικότερα ...αν μη τι άλλο δεν είναι φροντιστήριο για hackers εδώ μέσα...αλλά πλάκα έχει το όλο θέμα...είχαμε τις μάχες των αγωνιζομένων στους ελληνικούς αγώνες έχουμε και τις δικές μας εδώ...
χαλαρώστεεεεεεεεεε...γιατι περνάμε δύσκολες μέρες όλοι μαςΒάλτε το μυαλό να δουλέψει!!!
Αυτό που είπα είναι πως αν είσαι χάκερ μπορείς να μπεις σε μια βάση δεδομένων!! Πιστεύεις πως υπάρχει χάκερ που να ΜΗΝ το ξέρει αυτό;Ή μήπως πιστεύεις πως αυτή η δημοσίευση θα γίνει έναυσμα να γίνει κάποιος χάκερ;
Μήπως ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις στο σημείο αυτό; ΟΛΕΣ μου οι δημοσιεύσεις να ήταν οδηγίες αμφιβάλλω αν θα έφταναν να το εξηγήσουν...
Και το καλύτερο;;; ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΧΑΚΙΝΓΚ!!!
Πώς λοιπόν μπορεί η δημοσίευσή μου να μετέδωσε την γνώση αυτή που ΔΕΝ έχω;;;;;Βάλτε το μυαλό να δουλέψει...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Λεω οτι δεν την θεωρουν λογοκρισια. Αν τη θεωρουσαν θα διαμαρτυρονταν. Κανω λαθος;
Μην ανησυχείς, κι εγώ με κάτι χιλιάδες δημοσιεύσεις ποτέ δεν είχα παραπονεθεί στο παρελθόν.
Θα διαμαρτυρηθούν όταν την νιώσουν στον σβέρκο τους άνευ λόγου και αιτίας...Μπορει για σενα ανευ λογου κ αιτιας, μηπως ομως για τον υπευθυνο του forum υπαρχει λογος κ αιτια;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να συστήσουν στα παρεκτρεπόμενα μέλη τη συμμόρφωση με τους κανόνες χρήσης του 4Τ-Forum, και ενδεχόμενα επαναλαμβάνοντας τη σύστασή τους αυτή
Να διορθώσουν μηνύματα στα σημεία όπου παραβιάζονται οι κανόνες χρήσηςΔε λέει όμως πουθενά ότι αυτά τα δύο δεν μπορούν να γίνονται μαζί. Π.χ. κάνεις edit το post, σβήνεις το παράτυπο μέρος του (αν είναι όλο παράτυπο tough luck) και κάνεις inline συσταση στο συγγραφέα για να μην το επαναλάβει.
ΠΟΤΕ δεν μου έχει γίνει σύσταση από ΚΑΝΕΝΑΝ μοντερέιτορ, είτε με pm, είτε με SMS, είτε με email, είτε με τηλέφωνο (και ο kouk το έχει, του το έχω στείλει), είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Απλά μπήκα μέσα και είδα την δημοσίευσή μου διεγραμμένη άνευ λόγου και αιτίας
Υ.Γ. ΕΣΥ, την διάβασες;
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΠΟΣΟΙ ΜΟΝΤΕΡΕΪΤΟΡΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΔΙΕΓΡΑΦΕΙ;
-
Υ.Γ. ΕΣΥ, την διάβασες;Ναι. Και λοιπόν; Δεν είμαι moderator στις ανακοινώσεις. Αν ήμουν μάλλον δε θα την έσβηνα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θεωρώ ότι ο Νίκος κακώς την έσβησε.
Μήπως το παρατραβάμε; Πολλή φασαρία για το τίποτα βρε παιδί μου. Δεν πάμε γι'άλλα λέω'γω;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ξεκινάς από λάθος βάση διότι σημασία στην περίπτωση αυτή έχει η θέση - άποψη του επόπτη, όχι του χρήστη.Ξέχασα, το αλάθητο του Πάπα...
Δηλαδή αν έρθεις εσύ και σβήσεις την δημοσίευση αυτή που γράφω την στιγμή αυτήν και δεν προσβάλλει κανέναν σημείνει πως έχεις δίκιο κι εγώ άδικο;
Λάθος σε βρίσκω...Εξάλλου όλοι φαντάζομαι συμφωνούμε (πιστεύω και ο GeorgeTabs) πως το περιεχόμενο, που κατά τον ίδιο ήταν οδηγίες δημοσίευσης με άλλο όνομα, δηλ. μη εγκεκριμένης χρήσης του Forum, ήταν, αν όχι ευθέως ενάντιο στον κανονισμό χρήσης, τουλάχιστον επιλήψιμο (μέτρια μετάφραση του 'questionable' που μου ήρθε στο μυαλό)
Είδες που έχω δίκιο;
Εσύ προσωπικά δεν έχεις δει ΚΑΜΙΑ οδηγία (αφού καμία δεν έγραψα!!!) και με κατηγορείς άδικα, γιατί κάποιος **ΕΝΙΩΣΕ **πως έγραψα τέτοιες οδηγίες!!!Κατά την άποψή μου, ο kouk εφάρμοσε σωστά τον κανονισμό του Forum αλλά το αιτιολόγησε λάθος. Αν η συζήτηση γίνεται για την αιτιολόγηση και όχι για την ουσία (την επέμβαση στη δημοσίευση), τότε χάνουμε το δάσος, ΙΜΗΟ.
Ούτε η δικαιολόγηση ήταν σωστή μεν, αλλά ο δε λόγος ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, πράγμα που όχι μόνο είναι το δάσος, αλλά η χλωρίδα ολόκληρη...
Οπότε ? Δεν μπορώ να σχολιάσω πως κατά την άποψή μου ΔΕΝ ήταν λογοκρισία ?
Το ότι με κατηγορείς για κάτι που ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ και ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ βασιζόμενος στο τι ΕΝΙΩΣΕ ένας μοντερέιτορ από την δημοσίευσή μου δεν είναι προϊόν της λογοκρισίας που υπέστη η δημοσίευσή μου;
Σωστό, έχεις σύμφωνα με το γράμμα του κανονισμού δίκιο. Αλλά υπάρχει και ένα θέμα επείγοντος. Αν ο (όποιος) kouk βλέπει ένα θέμα που παραβιάζει τον κανονισμό χρήσης και επιπλέον θέτει σε κίνδυνο την ορθή λειτουργία του Forum (και όσο περισσότερο μένει, τόσο μεγαλώνει την πιθανότητα προβλήματος στο μέλλον), δεν θεωρείς πως ο κανονισμός μπορεί να 'ξεχειλώσει' κάπως ?
Ναι, αλλά δεν θα πρέπει σε αυτήν την περίπτωση του ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ να δώσει και το κομμένο κείμενο στους άλλους μοντερέιτορς να το δούνε σε δεύτερο χρόνο για να είναι σίγουρος πως κάτω από την πίεση του χρόνου έπραξε σωστά;
Είμαι σίγουρος πως αυτό δεν έγινε, γιατί αν είχε γίνει εσύ τουλάχιστον δεν θα έγραφες πως έχω άδικο...
Δηλαδή αν έλεγε (δεν έλεγε, τραβηγμένο παράδειγμα): 'αν κάνετε τα εξής 1-2-3 πράγματα μπορείτε να κάνετε crash το δίσκο του server και να χαθούν όλα' ή 'ιδού οδηγίες πως θα κάνετε DDOS attack στο ' εσύ θα επέμενες να προσπαθήσει ο επόπτης να στείλει ΡΜ ή να συστήσει αυτοσυγκράτηση 1-2 φορές πριν επέμβει ?
Σε διαβεβαιώ πως δεν έλεγε ΤΙΠΟΤΑ τέτοιο, ΔΕΝ μπορώ να αποδείξω τι έγραψα λόγω της διαγραφής του μηνύματός μου, αλλά μπορώ να το αποδείξω απλούστατα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΚΙΝΓΚ!!!
Και ένα τελευταίο. Νομίζω πως έδειξα στην προηγούμενη δημοσίευση πως δεν επρόκειτο για λογοκρισία αλλά για επέμβαση σύμφωνη με τον κανονισμό. Δεν πιστεύεις πως για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τον όρο 'λογοκρισία' πρέπει να αποδείξεις με παρόμοιο τρόπο την ακρίβεια του όρου αυτού ? Διαφορετικά θεωρώ την επιμονή στη χρήση του όρου υπερβολική.
Απλό!
Λες πως έχω άδικο χωρίς ποτέ να έχεις δει το κείμενό μου.
Δεν το είδες επειδή κόπηκε, και τώρα είμαι υπόλογος για κάτι που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και για να μην ξεχάσουμε τα όποια ελληνικά ξέρουμε...
**Λογοκρισία : **
Περιοριστική επέμβαση στην πνευματική δράση κάποιουΤη στιγμή που αποδέχεσαι, δια της συμμετοχής σου, τον κανονισμό, ο οποίος λέει σαφώς πως, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, κάποιος (ο επόπτης), μπορεί να 'επέμβει περιοριστικά' στην 'πνευματική δράση' σου, τότε de facto αποδέχεσαι και το ενδεχόμενο λογοκρισίας.
Όταν όμως ΔΕΝ συντρέχουν οι προϋποθέσεις;
Αυτό δεν το αποδέχτηκα ποτέ, γιατί δεν το λέει πουθενά ο κανονισμός! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ο 'νόμος' στο χώρο αυτό είναι ο κανονισμός και, εφόσον δεν έρχεται σε αντίθεση με τους λοιπούς νόμους του Ελληνικού Κράτους, η τήρησή του είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες.Συμφωνούμε απόλυτα!
Και λέγοντας όλους τους συμμετέχοντες εννοούμε και απλούς χρήστες, και τους μοντερέιτορς.Το θέμα που έχει προκύψει είναι πως εγώ ποτέ δεν παρέβην τον κανονισμό, αντίθετα τον παρέβη ο kouk, και αυτή τη στιγμή είμαι υπόλογος εγώ!!
-
ρε συ γίωργη...επειδή δεν μπορείς πλέον να αποδείξεις καλώς ή κακώς τίποτε εφόσον δεν υπάρχει η δημοσίευση σου...δεν το αφήνεις να πάει στο καλό γιατι πολύ το κουράσαμε το θέμα...δημοσιεύσεις στις δημοσιεύσεις...έλεος...κάτι απο συνούκ και παράθυρα επι παραθύρων κανάλια μου θυμίζει το όλο θέμα...δεν κοιτάς να διοχετέυσεις την ενέργεια σου στους ελληνικους αγώνες τώρα που σε προτείνουν και για ΔΣ;
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Λεω οτι δεν την θεωρουν λογοκρισια. Αν τη θεωρουσαν θα διαμαρτυρονταν. Κανω λαθος;
Μην ανησυχείς, κι εγώ με κάτι χιλιάδες δημοσιεύσεις ποτέ δεν είχα παραπονεθεί στο παρελθόν.
Θα διαμαρτυρηθούν όταν την νιώσουν στον σβέρκο τους άνευ λόγου και αιτίας...Μπορει για σενα ανευ λογου κ αιτιας, μηπως ομως για τον υπευθυνο του forum υπαρχει λογος κ αιτια;
Μπορεί!
Πρέπει όμως να μπορεί και να το αποδείξει!
Κοίτα όμως εδώ!Ευτυχώς δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν!
Το τι προσωπικά θεωρείς ότι γίνεται σε αυτό το Φόρουμ με ενδιαφέρει στα πλαίσια της ενημέρωσης αλλά μέχρι εκει!Τάδε έφη Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μοντερέιτορ με δικαιώματα σε ΟΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ τις ενότητες του φόρουμ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Υ.Γ. ΕΣΥ, την διάβασες;
Ναι. Και λοιπόν; Δεν είμαι moderator στις ανακοινώσεις. Αν ήμουν μάλλον δε θα την έσβηνα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θεωρώ ότι ο Νίκος κακώς την έσβησε.
Μήπως το παρατραβάμε; Πολλή φασαρία για το τίποτα βρε παιδί μου. Δεν πάμε γι'άλλα λέω'γω;
Αφού την διάβασες, πές μου σε παρακαλώ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ εξηγούσα πώς μπορεί να γίνει κανείς χάκερ;
ΠΟΥ έδωσα οδηγίες;Είδες κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Η μοναδική φορά που άνοιξα θρεντ για αυτόν ακριβώς το λόγο δηλαδή για το αν θέλουμε ή όχι λογοκρισία (μάλιστα είχε και ψηφοφορία η οποία στο σημείο εκείνο ήταν αν θυμάμαι καλά συντριπτική κατά της λογοκρισίας) ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ολοκληρωτικά μαζί με τις 2-3 σελίδες που είχε φτάσει μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
Όπότε τι μου ζητάς να το ξαναδοκιμάσω για να δω αν θα ξανασβηστεί;Αλήθεια?
Διαγράφηκε?
Και μάλιστα ολοκληρωτικά?
Και η ψηφοφορία ήταν και συντριπτική κατά της λογοκρισίας (όπως εσύ την εννοείς)?
Μήπως αυτό είναι το thread που διαγράφηκε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ που το άνοιξες? -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ρε συ γίωργη...επειδή δεν μπορείς πλέον να αποδείξεις καλώς ή κακώς τίποτε εφόσον δεν υπάρχει η δημοσίευση σου...δεν το αφήνεις να πάει στο καλό γιατι πολύ το κουράσαμε το θέμα...δημοσιεύσεις στις δημοσιεύσεις...έλεος...κάτι απο συνούκ και παράθυρα επι παραθύρων κανάλια μου θυμίζει το όλο θέμα...δεν κοιτάς να διοχετέυσεις την ενέργεια σου στους ελληνικους αγώνες τώρα που σε προτείνουν και για ΔΣ;Και πες πως το αφήνω.
Με την ίδια λογική και πρακτική μπορεί να ξαναγίνει αύριο, μεθαύριο, σε ένα μήνα ή του χρόνου.Και τότε να το αφήσω;
Και μετά να το ξαναφήσω;
Και μετά;
Και μετά ξανά;
Και αν είναι σε κάθε δημοσίευση που κάνω να φοβάμαι μην νιώσει κάτι ο μοντερέιτορ και την σβήσει, ενώ δεν έκανα τίποτα παράνομο/παράτυπο/εσφαλμένο, ποιο το νόημα να γράψω κάτι, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ;
Εσύ θα έγραφες με αυτές τις προϋποθέσεις, θα το άφηνες να πάει, ή θα παραπονιόσουν; Σύμφωνα με τα παραπάνω γραφόμενά σου θα το υπέμενες στωικά. Αν νιώθεις πως ΔΕΝ θα το υπέμενες στωικά, σκέψου, μήπως έχω δίκιο;
-
Ότι και να έγινε τελικά, είναι τόσο σοβαρό? Βλέπουμε τον takinen να μην ασχολείται πλέον με αυτοκινητιστικά θέματα αλλά με την λογοκρισία στο φόρουμ. Αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ? Για αυτόν τον λόγο υπάρχει η συμμετοχή σας? Τόσο πολύ θίχτηκε ο Ταμπς? Τι ποσοστό διαγραφών έχεις Γιώργο?
Νομίζω ότι ασχολείστε με μικροθέματα ανευ σημασίας, μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις και δεν βοηθάτε καθόλου με αυτόν τον τρόπο την λειτουργία του χώρου, αφού θέλετε να είστε μέλη.Ο takinen με το να απαντάει, δεν αποδέχεται ότι είναι μέλος του κοπαδιού?
-
Γιώργο δεν ξέρω για σένα, αλλά έχω τόσα πράγματα καλύτερα και πιο σημαντικά να ασχόληθώ και ειλικρινά το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι το αν θα μου σβήσουν δημοσίευση στο forum, και μένα μου έχουν σβήσει και μάλιστα γιατι τα έχωνα σε 'παράγοντες'...τσαντίστηκα αλλά μου πέρασε, όπως μου περνάει και μου ξανάρχετε η όρεξη για το forum γενικότερα..αλλά το να διαιώνιζεις το θέμα δεν νομίζω οτι καταφέρνεις και πολλά...δεν καταλαβαίνεις οτι κούρασε πλέον? ειλικρινά δείχνεις πολύ 'κολλημένος' μ'αυτή σου την αντίδραση και δεν σε είχα για τέτοιο....
υγ. θα διαμαρτυρηθώ στο έτερον ήμιση...μάλλον σε χάλασε ο καιρός εκεί
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Η μοναδική φορά που άνοιξα θρεντ για αυτόν ακριβώς το λόγο δηλαδή για το αν θέλουμε ή όχι λογοκρισία (μάλιστα είχε και ψηφοφορία η οποία στο σημείο εκείνο ήταν αν θυμάμαι καλά συντριπτική κατά της λογοκρισίας) ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ολοκληρωτικά μαζί με τις 2-3 σελίδες που είχε φτάσει μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
Όπότε τι μου ζητάς να το ξαναδοκιμάσω για να δω αν θα ξανασβηστεί;Αλήθεια?
Διαγράφηκε?
Και μάλιστα ολοκληρωτικά?
Και η ψηφοφορία ήταν και συντριπτική κατά της λογοκρισίας (όπως εσύ την εννοείς)?
Μήπως αυτό είναι το thread που διαγράφηκε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ που το άνοιξες?Όχι, το θέμα αυτό: http://www.4troxoi.gr/forum/posting.php?mode=reply&t=1940 ήταν 1-2 μήνες παλιότερο, και το είχα δει πως προσπαθούσε να το ανοίξει κάμποσες φορές και όλο του διεγραφόταν...
Τότε είχα εγώ ανοίξει ένα θέμα 'Γιατί;' που ρώταγε γιατί σβήνονται τα θέματα. Για ρίξε του μια ματιά...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1943Τότε οι μοντερέιτορ ήταν λιγότεροι και στο θέμα αυτό απάντησε ο mm55 ως ακολούθως:
Ειναι πολύ απλό Γιώργο,
**τα θέματα που σβήστηκαν δεν ανταποκρίνονταν στη θεματολογία
του forum.**Αυτό βέβαια ο takinen το εξέλαβε (λανθασμένα κατά τη γνώμη μας) σαν σκληρή λογοκρισία.η έντονη γραφή από εμένα...
-
Όχι, το θέμα αυτό: http://www.4troxoi.gr/forum/posting.php?mode=reply&t=1940 ήταν 1-2 μήνες παλιότερο, και το είχα δει πως προσπαθούσε να το ανοίξει κάμποσες φορές και όλο του διεγραφόταν...
Τότε είχα εγώ ανοίξει ένα θέμα 'Γιατί;' που ρώταγε γιατί σβήνονται τα θέματα. Για ρίξε του μια ματιά...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1943Τότε οι μοντερέιτορ ήταν λιγότεροι και στο θέμα αυτό απάντησε ο mm55 ως ακολούθως:
Ειναι πολύ απλό Γιώργο,
**τα θέματα που σβήστηκαν δεν ανταποκρίνονταν στη θεματολογία
του forum.**Αυτό βέβαια ο takinen το εξέλαβε (λανθασμένα κατά τη γνώμη μας) σαν σκληρή λογοκρισία.η έντονη γραφή από εμένα...
Έχεις δίκιο, αν και δεν ήταν η μοναδική φορά λοιπόν.
Ζητώ συγγνώμη. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τόσο πολύ θίχτηκε ο Ταμπς? Τι ποσοστό διαγραφών έχεις Γιώργο?Λοιπόν.
Δεν έχω λάβει ΠΟΤΕ προειδοποίηση πως παρέβην κανονισμούς, με ΚΑΝΕΝΑΝ τρόπο, δεν έχω εν γνώσει μου ΠΟΤΕ παραβεί τον κανονισμό του φόρουμ (και ειδικά στην απωλεσθείσα δημοσίευση), ούτε βρισιές δεν γράφω (ούτε την βρισιά, ούτε αλλοιωμένη την βρισι@...) και μου έχουν σβηστεί λίγες δημοσιεύσεις.Μέχρι σήμερα ΟΛΕΣ ήταν σε θέματα που εξαφανίστηκαν από το χάρτη σαν το παραπάνω που παρέθεσα (σύμφωνα ή ενάντια με τον κανονισμό, μια φορά τα θέματα χάθηκαν), και τώρα μου σβήστηκε όλο το κείμενο της δημοσίευσής μου.
Αν είχα λάθος αποδείξτε το και θα ζητήσω συγγμώμη. Όμως για την ώρα ο kouk είναι λάθος και αντί να επανορθώνει με συκοφαντεί, κάνοντας τους χρήστες και μοντερέιτορς να πιστεύουν πράγματα που εγώ ποτέ δεν έγραψα.
Ε, λοιπόν ναι, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ θίχτηκα αρχικά, και πολύ περισσότερο εν συνεχεία βλέποντας την συμπεριφορά / αντιμετώπιση. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Γιώργο δεν ξέρω για σένα, αλλά έχω τόσα πράγματα καλύτερα και πιο σημαντικά να ασχόληθώ και ειλικρινά το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι το αν θα μου σβήσουν δημοσίευση στο forum, και μένα μου έχουν σβήσει και μάλιστα γιατι τα έχωνα σε 'παράγοντες'...τσαντίστηκα αλλά μου πέρασε, όπως μου περνάει και μου ξανάρχετε η όρεξη για το forum γενικότερα..αλλά το να διαιώνιζεις το θέμα δεν νομίζω οτι καταφέρνεις και πολλά...δεν καταλαβαίνεις οτι κούρασε πλέον? ειλικρινά δείχνεις πολύ 'κολλημένος' μ'αυτή σου την αντίδραση και δεν σε είχα για τέτοιο....υγ. θα διαμαρτυρηθώ στο έτερον ήμιση...μάλλον σε χάλασε ο καιρός εκεί
Αν τα έχωνες σε οποιονδήποτε καλώς και στις έσβησαν, αφού το βρίσιμο απαγορεύεται.
Αυτό που έκανα εγώ όμως δεν απαγορεύεται και έχω κάθε δικαίωμα να απαιτώ το δίκιο μου.
Δεν με χάλασε ο καιρός, δεν ξέρω αν σε χαλάει εσένα, εμένα πάντως η συμπεριφορά ατόμων με χάλασε και συνεχίζει να με χαλάει.
-
σ'αρέσει να παίζεις με τις λέξεις...ωραίο αυτό αλλά και εκνευριστικό εννίοτε..τα'χωσα, δεν έβρισα, ενόχλησα, σβήστηκα...το μύνημα όμως πέρασε, όπως έχει περάσει και το δικό σου, δεν είναι ανάγκη να το συνεχίζεις και σε τελική χαλάσαμε άλλο ένα θέμα...απο τεχνικά προβλήματα το κάναμε ηθικά και νομικά προβλήματα...
όσο για τον καιρό...στην ελλάδα μια χαρά είναι και δεν χαλάει κανέναν καθε άλλο...έλα λοιπόν καμια βόλτα να ξελαμπικάρεις να κάνεις κανα μπανάκι, να χαλαρώσεις... γιατι πολύ κάθισες εκεί στα ξένα και σε πείραξε στο νευρικό συστημα...
Περί Λογοκρισίας!