Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Περί Λογοκρισίας!
    1. Home
    2. Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
    3. Περί Λογοκρισίας!
    • 1
    • 2
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 9 / 9
    Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
    22
    166
    209
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      takinen last edited by

Ο χρήστης kyan έγραψε:
      Να σου εξηγήσω πώς το ερμηνεύω εγώ:

Είναι λογοκρισία και δεν πρέπει να επιτρέπεται: 26% [ 25 ]
      Είναι λογοκρισία αλλά είναι απαραίτητη: 50% [ 48 ]
      Δεν είναι λογοκρισία και καλώς επιτρέπεται: 22% [ 21 ]
      Δεν είναι λογοκρισία αλλά δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται 1% [ 1 ]

Δηλαδή:

Είναι λογοκρισία: 26+50=76%
      Είναι απαραίτητη και καλώς επιτρέπεται: 50+22 = 72%
      Δε θα έπρεπε να επιτρέπεται: 26+1=27%

Δηλαδή το 72% ψήφισε ότι καλώς επιτρέπεται. Διαφωνείς με αυτό το συμπέρασμα; Εσύ πώς την ερμηνεύεις;

To 50% λέει πως η παρέμβαση των Moderators ΓΕΝΙΚΑ είναι λογοκρισία και είναι απαράιτητη για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ!

Συμφωνώ απόλυτα!!!
      Ποτέ δεν είπα να επιτρέπονται τα πάντα! Ναι πρέπει να υπάρχει περιορισμός των δημοσιεύσεων σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις και θέματα!

Το λάθος σου είναι οτί παντρεύεις το 'είναι απαράιτητη' ( υπό συνθήκες ναι είναι απαράιτητη!!!!...δεν θα φτάσουμε στο σημείο να πωλούνται ναρκωτικά ή υλικό παιδεραστίας από το φόρουμ!) με το 'καλώς επιτρέπεται'.
      Μα αυτός που ψηφίζει πως καλώς επιτρέπεται να λογοκρίνεται ότι γράφει, χωρίς καν να θέτει προυποθέσεις (αφού η ψηφοφορία δεν θέτει προυποθέσεις) πως μπορεί να προστεθεί με αυτόν που ψηφίζει πως η λογοκρισία είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ;
      Και ποια είναι η εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ αφού ούτε αυτό δηλώνεται στην ψηφοφορία και επίσης πρόκειται για θέμα υποκειμενικό;

Κρίνω λοιπόν αυθαίρετη την πρόσθεσή σου!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        takinen last edited by

Ο χρήστης kyan έγραψε:

Αυτό από την άλλη...τι σημαίνει; Είναι απλά μια ταμπέλα;

• T
          takinen last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:
          Το πρόβλημα μάλλον είναι να αντιλαμβανόμαστε την σημασία των γεγονότων και των καταστάσεων!
          Αλλο κάμερα και άλλο post σε ενα Φόρουμ!Εντελώς διαφορετικές έννοιες και αξίες!!Ακόμα και επί της αρχής!!!

Η αρχή και το τέλος είναι πάντα ίδια.
          Δημοκρατία και Ελευθερία.

• T
            techadmin admin last edited by

Ο χρήστης takinen έγραψε:

Αυτό από την άλλη...τι σημαίνει; Είναι απλά μια ταμπέλα;

Ναι.-

• K
              kouk last edited by

Ο χρήστης takinen έγραψε:

Το πρόβλημα μάλλον είναι να αντιλαμβανόμαστε την σημασία των γεγονότων και των καταστάσεων!
              Αλλο κάμερα και άλλο post σε ενα Φόρουμ!Εντελώς διαφορετικές έννοιες και αξίες!!Ακόμα και επί της αρχής!!!

Η αρχή και το τέλος είναι πάντα ίδια.
              Δημοκρατία και Ελευθερία.

ΟΚ!Δημοκρατία και Ελευθερία!

Από εμένα αυτά.-

• G
                georgetabs last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:

Ο Νασος επιχειρηματολογησε γιατι η επεμβαση (και οχι σβησιμο) ηταν βαση κανονισμων. Εμενα με ικανοποιησε αυτη η επιχειρηματολογια και το θεμα τελειωνει εκει, ασχετα αν σαν πληροφορικαριος ξερω πολυ καλα οτι αυτα που εγραψε ο Γιωργος δεν ηταν επι της ουσιας απειλητικα ουτε ειχαν γραφτει με κακη προθεση. Τα συμερασματα που εβγαλες θα μου επιτρεψεις λοιπον να μην τα συμμεριζομαι.

Ο nass επιχειρηματολόγησε θεωρώντας πως όντως έδινα οδηγίες περί χάκινγκ, πράγμα που ξεκάθαρα δεν έγινε.
                Αφού ξεκαθαρίστηκε αυτό δεν είπε κάτι παραπάνω. Και με τα περισσότερα που είπε ο nass συμφωνώ, απλά δεν ίσχυαν στην δημοσίευσή μου.
                ΑΝ ΟΝΤΩΣ ήταν κάτι το επικίνδυνο φυσικά και θα ήθελα να σβηστεί, και ποτέ δεν θα το έγραφα μάλιστα, όπως και ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα.

Η ένστασή μου εξ'αρχής ήταν στο ότι μου σβήστηκε μια δημοσίευση που σε καμία περίπτωση δεν παρέβαινε ούτε το γράμμα ούτε το πνεύμα του κανονισμού ή των νόμων. Έτσι, απλά επειδή 'ένιωσε' ο μοντερέιτορ. Ο οποίος με έφερε και αποπάνω απολογούμενο με τις πράξεις και τα γραπτά του για πράγματα που ποτέ δεν έγραψα!!!
                Και όταν φάνηκε το τι είχε γίνει, ούτε επανέφερε την δημοσίευση, ούτε αναγνώρισε το λάθος του, ούτε τίποτα!
                Αν εγώ σαν απλός χρήστης καταπατούσα τον κανονισμό θα με επαναφέρατε στην τάξη...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:
                Η δημοσίευσή μου όντως δεν διεγράφη. Έμεινε το όνομά μου ως χρήστης πάνω από μία κατακόκκινη φράση που ποτέ δεν έγραψα εγώ, αλλά κάποιος άλλος. Απλά όλα όσα όντως έγραψα τα πήρε το ποτάμι. Δεν διεγράφη πάντως κατά το ΓΡΑΜΜΑ του κανονισμού...
                Βέβαια αν είσαι χρήστης υπάρχει και το ΠΝΕΥΜΑ του κανονισμού, αλλά μάλλον αυτό πιάνει μόνο για τους απλούς χρήστες...

Τι θα προβλέπεται στην περίπτωση που κάποιος Moderator λειτουργεί αυθαίρετα; Θα ζητάει τουλάχιστον ένα απλό συγνώμη;

Ενα απλο συγνωμη ζητησες και εσυ για τους χαρακτηρισμους, αρα μην υποτιμας τη σημασια του. Αν ποτε καταλαβω οτι λειτουργησα αυθαιρετα απλα και ταπεινα θα ζητησω συγνωμη και θα παραδωσω τα δικαιωματα μου στους ανθρωπους που με εμπιστευτηκαν.

Δεν νομίζω να υποτίμησε την σημασία του, διάβασέ το με την ακόλουθη έμφαση:

Θα ζητάει **τουλάχιστον **ένα απλό συγνώμη;

Στην προκειμένη περίπτωση ΟΥΤΕ αυτό έγινε...

Όσο για το ερώτημα στο άλλο θέμα, στην αυτοκίνηση, ίσως τελικά να είναι λογοκρισία (76%) και να είναι και απαραίτητη σε τελική ανάλυση για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ (72%). Βέβαια κάθετα αντίθετοι (είναι λογοκρισία και πρέπει να απαγορεύεται) είναι λίγο περισσότεροι (26% έναντι 22%) από αυτούς που συμφωνούν σαφώς (δεν είναι λογοκρισία και καλώς υπάρχει)

Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από το αποτέλεσμα των χήφων μας που είναι αυτό.
                Από εκεί και πέρα ο καθένας το ερμηνεύει όπως τον βολεύει, ή του αρέσει ή θα ήθελε. Και στις εκλογές της χώρας μας το ίδιο γίνεται: όλοι κέρδισαν και όλοι είχαν δίκιο...

Το σημαντικό και αυτό που πρέπει να ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ όμως, είναι πως θα σβήνονται/διορθώνονται/διαγράφονται ΜΟΝΟ οι δημοσιεύσεις που ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ τον κανονισμό, ή τους νόμους, ΚΑΙ ΟΧΙ άλλες δημοσιεύσεις που δεν έχουν ξεφύγει από το σωστό πλαίσιο λειτουργίας.
                Γιατί τότε παύει να είναι εύρυθμη η λειτουργία, όχι επειδή επετράπη κάτι παράνομο, αλλά επειδή απαγορεύτηκε κάτι σύννομο!

• S
                  salome last edited by

Νομίζω πως το θέμα το πήγατε σε προσωπικό επίπεδο ενώ δεν ισχύει κατι τέτοιο. Εαν οι mods αποστασιοποιηθείτε λιγάκι και καταλάβετε ότι κανείς δεν σας την λέει, ίσως καταλάβετε τι προσπαθούν να πουν τα παιδιά.

Προσωπικά, είμαι σύμφωνη στο να γίνονται edit μηνύματα με βρισιές π.χ. αλλά μεχρι εκεί. Δεν μου αρέσει να βλέπω διορθωμένα μηνύματα, χωρις καν να ξέρω ποιος από όλους το έχει διορθώσει. Και το οτι χρησιμοποιείτε χρωματάκια δεν μου λεει κάτι. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος έχει το κόκκινο, ποιος το μπλε κλπ.

Γενικά είναι εκνευριστικό να υπάρχει τσακωμός για ένα θέμα, να έχει σβηστεί το αρχικό Post, ο καυγάς να συνεχίζετε και να μην μπορώ να βγάλω άκρη. Συμφωνώ με την πρόταση του Nass να μην γίνονται edit μηνύματα για λίγο καιρό και να δούμε πως θα παει. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Μπορεί να τσακωνόμαστε αλλά στο τέλος ο τσακωμός θα ξεθυμάνει. Με το να σβήνετε μηνύματα μερικές φορές το κάνετε χειρότερο. Μπορεί να είμαι λάθος μπορεί και όχι. Δεν μπορώ όμως να βγάλω συμπέρασμα για καποιον χρήστη εαν δεν μπορώ να διαβάσώ όλη την δημοσίευσή του.

Διαβάζοντας και το άλλο θέμα στην αυτοκίνηση, το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα θέματα, μια και υπάρχουν χρήστες που δεν μπαίνουν στην αυτοκίνηση, είδα οτι καποιοι έχουν την ίδια άποψη.

Αυτό που πρέπει να καταλάβετε όμως είναι οτι το θέμα ΔΕΝ είναι προσωπικό! Ούτε λέμε οτι δεν κανετε καλά την δουλειά σας. Βελτίωση δεν παίρνει?

• First post
                    Last post
                  • 1
                  • 2
                  • 5
                  • 6
                  • 7
                  • 8
                  • 9
                  • 9 / 9
                  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ