Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Περί Λογοκρισίας!
    1. Home
    2. Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
    3. Περί Λογοκρισίας!
    • 1
    • 2
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 8 / 9
    Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
    22
    166
    209
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kamil last edited by

να'χανες μόνο αυτό καλά θα ήταν...
      δες τι γράφεις και πιο πάνω και τα λέμε...τα χώνεις σε όλο τον κόσμο, δημιουργείς καταστάσεις κλπ.κλπ. και μετά εν θερμώ και όλα μέλι γάλα..!!!
      ο νοων νοήτο...
      γειααααααααααα

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        takinen last edited by

Ο χρήστης kamil έγραψε:
        να'χανες μόνο αυτό καλά θα ήταν...
        δες τι γράφεις και πιο πάνω και τα λέμε...τα χώνεις σε όλο τον κόσμο, δημιουργείς καταστάσεις κλπ.κλπ. και μετά εν θερμώ και όλα μέλι γάλα..!!!
        ο νοων νοήτο...
        γειααααααααααα

Και πάλι δεν καταλαβαίνω που θέλεις να καταλήξεις ... (εκτός του οτι κατά τη γνώμη σου ... τα έχω χαμένα )

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • G
          go_for_pole last edited by

Ο χρήστης takinen έγραψε:
          Λέει!

Λεει;
          Οχι Δημητρη δε λεει. Καθολου μαλιστα. Και ο λογοι ειναι δυο:

Πρωτον, γιατι την κουβεντα την εκβιασες ακουμπωντας στο παραπονο του Γιωργου για ενα σβησμενο post. Ηταν σαν να περιμενες μια ευκαιρια για να το επαναφερεις τη στιγμη μαλιστα που η υπολοιπη δραστηριοτητα σου τλευται σαν poster ηταν ελαχιστη. Χτυπαει ασχημα αυτο ξερεις. Ειμαι διατεθειμενος να μιλησω για το θεμα του Γιωργου (και το εκανα οταν και οπως επρεπε) αλλα περα απο αυτο δε βλεπω λογο να γινεται κουβεντα με τοση επιφαση.

Δευτερον, γιατι ακριβως την ιδια κουβεντα, τις ιδιες κατηγοριες τις ειχες απευθυνει και στον Μαθιο. Δε ξερω τι αντιληψη εχεις για τα πραγματα, αλλα εμενα θα με προβληματιζε αν ειχα το ιδιο προβλημα με μια σειρα ατομων. Γιατι σε τελικη αναλυση αυτα τα ατομα εκφραζουν μια γραμμη που πηγαζει απο καποιον κανονισμο. Εναν κανονισμο που αποδεχεσαι de facto οταν γινεσαι μελος και δε χωραει διαπραγματευση, τουλαχιστον οσο τα παραπονα προερχονται απο μια μειοψηφια.

Τελικα, η λεξη μειοψηφια ειναι και ολη η ουσια. Βλεπεις στη ψηφοφορια τα ποσοστα μιλουν απο μονα τους. Σε ενα χωρο του ιντερνετ (που ολοι ξερουμε οτι υπαρχει μια χυμα διαθεση) 70% θεωρει οτι σωστα γινεται οτι γινεται. Και αυτα στην αυτοκινηση που υπαρχει κοινο με μεγαλυτερες ευαισθησιες σε τετοια θεματα. Φανταζομαι το ιδιο ερωτημα στην Formula 1 ή στους Ελληνικους αγωνες (τελειως διαφορετικο κοινο το καθενα) θα πηγαινε απατο γιατι κανεις δε θα εδινε δεκαρα.
          Συμπερασμα; Το οτι το moderating εχει μια δοση λογοκρισιας ειναι στου τυπους σωστο, αλλα η πλειοψηφια συμφωνει με την μεχρι τωρα πρακτικη και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα.

Επαναλαμβανω οτι η κουβεντα αυτη δε λεει καθολου και μου ειναι ακομα δυσκολο να προσπερασω τους χαρακτηρισμους. Οσο εν θερμω και αν ηταν.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • T
            takinen last edited by

Είναι λάθος προσέγγιση να κρίνεις κάτι με βάση το πώς φαίνεται.
            Χτυπάει άσχημα για εσένα κάτι που για εμένα είναι εντελώς συμπτωματικό.
            Αν πχ δεν είχαμε τρέξει στο ΔΕΘ δεν θα είχε γραφεί τίποτε από μέρους μου στο συγκεκριμένο θέμα, αφού δεν θα είχα κάνει ποτέ login.
            Το γεγονός οτί τα ίδια (και χειρότερα) έλεγα στο Μαθιό δείχνει πως δεν θέλω να θίξω κάποιον επειδή έχω οποιουδήποτε είδους προσωπικά προηγούμενα μαζί του. (Τον Μαθιό δεν τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου). Επί του προκειμένου η συμπεριφορά μου θα ήταν ακριβώς η ίδια ανεξάρτητα με το ποιος είναι Moderator. Ότι αυτός ήταν ο kouk είναι για μένα επίσης συμπτωματικό.
            Όμως τι σημασία έχουν όλα αυτά; Σε αυτά πρέπει να μείνουμε;

Εδώ έχουμε ένα θέμα διαγραφής μιας δημοσίευσης η οποία φάνηκε πως δεν έγινε επειδή κάποιος εφάρμοσε τον κανονισμό, αλλά επειδή έκρινε έτσι. Είναι λοιπόν για μένα λογική η πρόταση κατάργησης του κανονισμού και εφαρμογής στη θέση της κρίσης ενός και μόνο ατόμου.
            Απλή λογική συνεπαγωγή.

Για τη δημοσκόπηση δεν ξέρω με ποιο τρόπο τη διαβάζεις. Το 75% και πλέον του μέρους του φόρουμ που ψήφισε συμφωνεί πως η παρέμβαση των moderators είναι ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!
            Όμως το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσοστού (και 50% του συνόλου )θεωρεί τη λογοκρισία θεμιτή όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ.
            Και εδώ έρχεται το ερώτημα και πρέπει να γίνει η συζήτηση. Μέχρι ποιο βαθμό θα φτάνει η λογοκρισία, προκειμένου να λειτουργεί εύρυθμα το φόρουμ;
            Θα φτάνει μόνο μέχρι τα όρια της νομοθεσίας όπως εγώ υποστηρίζω;
            Θα φτάνει στη θεματολογία;
            Θα φτάνει στην υποκειμενική κρίση του κάθε Moderator;
            Θα ορίζεται με σαφή τρόπο από τον κανονισμό;
            Μήπως αυτός χρειάζεται αναθεώρηση μετά από 2 χρόνια; Τι θα προβλέπεται στην περίπτωση που κάποιος Moderator λειτουργεί αυθαίρετα; Θα ζητάει τουλάχιστον ένα απλό συγνώμη;

Είναι μια κουβέντα που έχει τη σημασία της να γίνει. Ο Nass έκανε μια πρόταση δοκιμαστικής λειτουργίας την οποία βλέπουμε πως θα λειτουργήσει και μετά αποφασίζουμε. Ο kyan έθεσε θέμα εξοστρακισμού. Οι υπόλοιποι τι λέτε;

• G

Είναι λάθος προσέγγιση να κρίνεις κάτι με βάση το πώς φαίνεται.
              Χτυπάει άσχημα για εσένα κάτι που για εμένα είναι εντελώς συμπτωματικό.
              Αν πχ δεν είχαμε τρέξει στο ΔΕΘ δεν θα είχε γραφεί τίποτε από μέρους μου στο συγκεκριμένο θέμα, αφού δεν θα είχα κάνει ποτέ login.
              Το γεγονός οτί τα ίδια (και χειρότερα) έλεγα στο Μαθιό δείχνει πως δεν θέλω να θίξω κάποιον επειδή έχω οποιουδήποτε είδους προσωπικά προηγούμενα μαζί του. (Τον Μαθιό δεν τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου). Επί του προκειμένου η συμπεριφορά μου θα ήταν ακριβώς η ίδια ανεξάρτητα με το ποιος είναι Moderator. Ότι αυτός ήταν ο kouk είναι για μένα επίσης συμπτωματικό.
              Όμως τι σημασία έχουν όλα αυτά; Σε αυτά πρέπει να μείνουμε;

Ολα μα ολα εχουν τη σημασια τους.

Εδώ έχουμε ένα θέμα διαγραφής μιας δημοσίευσης η οποία φάνηκε πως δεν έγινε επειδή κάποιος εφάρμοσε τον κανονισμό, αλλά επειδή έκρινε έτσι. Είναι λοιπόν για μένα λογική η πρόταση κατάργησης του κανονισμού και εφαρμογής στη θέση της κρίσης ενός και μόνο ατόμου.

Ο Νασος επιχειρηματολογησε γιατι η επεμβαση (και οχι σβησιμο) ηταν βαση κανονισμων. Εμενα με ικανοποιησε αυτη η επιχειρηματολογια και το θεμα τελειωνει εκει, ασχετα αν σαν πληροφορικαριος ξερω πολυ καλα οτι αυτα που εγραψε ο Γιωργος δεν ηταν επι της ουσιας απειλητικα ουτε ειχαν γραφτει με κακη προθεση. Τα συμερασματα που εβγαλες θα μου επιτρεψεις λοιπον να μην τα συμμεριζομαι.

Για τη δημοσκόπηση δεν ξέρω με ποιο τρόπο τη διαβάζεις. Το 75% και πλέον του μέρους του φόρουμ που ψήφισε συμφωνεί πως η παρέμβαση των moderators είναι ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!
              Όμως το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσοστού (και 50% του συνόλου )θεωρεί τη λογοκρισία θεμιτή όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ.
              Και εδώ έρχεται το ερώτημα και πρέπει να γίνει η συζήτηση. Μέχρι ποιο βαθμό θα φτάνει η λογοκρισία, προκειμένου να λειτουργεί εύρυθμα το φόρουμ;
              Θα φτάνει μόνο μέχρι τα όρια της νομοθεσίας όπως εγώ υποστηρίζω;
              Θα φτάνει στη θεματολογία;
              Θα φτάνει στην υποκειμενική κρίση του κάθε Moderator;
              Θα ορίζεται με σαφή τρόπο από τον κανονισμό;
              Μήπως αυτός χρειάζεται αναθεώρηση μετά από 2 χρόνια;

Δε με ενδιαφερει πως βαφτιζεται το moderating. Η ουσια ειναι οτι σε βαρος του προσωπικου μας χρονου προσπαθουμε να κρατησουμε μια ταξη σε ενα χωρο που δεν μας ανηκει αλλα καποιοι που εκτιμουμε πολυ μας τον εμπιστευτηκαν. Η αναγκαια συνθηκη ειναι να κινουμαστε βαση του κανονισμου αλλα και της αισθητικης των οικοδεσποτων και για μενα το τελευταιο ειναι ισως το πιο σημαντικο. Το 70% λοιπον εγκρινει τη μεθοδο που εχουμε επιλεξει για να γινεται το moderating, το φορουμ αν δε κανω λαθος λειτουργει ευρυθμοτατα και αυτα μου αρκουν.

Τι θα προβλέπεται στην περίπτωση που κάποιος Moderator λειτουργεί αυθαίρετα; Θα ζητάει τουλάχιστον ένα απλό συγνώμη;

Ενα απλο συγνωμη ζητησες και εσυ για τους χαρακτηρισμους, αρα μην υποτιμας τη σημασια του. Αν ποτε καταλαβω οτι λειτουργησα αυθαιρετα απλα και ταπεινα θα ζητησω συγνωμη και θα παραδωσω τα δικαιωματα μου στους ανθρωπους που με εμπιστευτηκαν.

Είναι μια κουβέντα που έχει τη σημασία της να γίνει. Ο Nass έκανε μια πρόταση δοκιμαστικής λειτουργίας την οποία βλέπουμε πως θα λειτουργήσει και μετά αποφασίζουμε. Ο kyan έθεσε θέμα εξοστρακισμού.

Διαφωνω και με τους δυο. Αλλαγες θα προτεινα μονο εαν η πλειοψηφια κατεκρινε την υπαρχουσα κατασταση. Ξεκαθαρα κατι τετοιο δεν ισχυει.

• K
                kouk last edited by

Με το στανιο δηλαδή!!

Οι προτάσεις του nass και του kyan καλώς έγιναν!
                Απο αυτό όμως πως φτάνεις στο συμπέρασμα takinen ότι θα κάτσουμε να δούμε και να αποφασίσουμε αν σε καλύπτει ο τρόπος λειτουργίας!??!Και ποιός λέει ότι κάτι άλλαξε?!!
                Επειδή εσυ θεωρείς κάτι πρέπει ντε και καλά όλοι οι υπόλοιποι να το δεχθούν??!!! (Η πρότασή σου απο παλιότερα είναι να γράφουν όλοι ελεύθερα και αν κάτι αντίκειται στους Νόμους να κάνουμε μήνυση!!!Και αυτό το θεωρείς και λειτουργικό!Δικαίωμά σου!!)

Το ότι η πλειοψηφία θεωρεί πως το moderating γίνεται μέσα στα καλώς εννοούμενα πλαίσια είναι τιμή για όλους μας,που όπως λέει και ο Go_For_Pole,προσπαθούμε επειδή μας αρέσει να τηρούμε τις ισορροπίες σε ενα χώρο που μας εκφράζει!

Αυτά!.-

• T
                  takinen last edited by

Mα το ερώτημα της ψηφοφορίας δεν είναι, αν είναι καλό ή όχι το moderating!
                  Αυτό που ερωτάται και προκύπτει είναι πως τον 75% θεωρεί γενικά ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ την παρέμβαση!!! Δεν σας προβληματίζει; Δεν θεωρείτε πως κάτι πρέπει να γίνει για αυτό; Για σας είναι ΟΚ? Το αφήνουμε και πάμε παρακάτω;
                  Τότε ΟΚ το σταματάμε εδώ.

Προσωπικά πιστεύω πως το Moderating είναι συνολικά καλό αλλά έχει κάνει καραμπινάτα λάθη όπως αυτό που σηζητάμε εδώ, ή το γεγονός οτί σε αντίθεση με όλες τις διαφημίσεις μια και μόνη κάποια στιγμή επετραπει κλπ.

Δεν μπορώ όμως να αφήσω να περάσει έτσι ένα θέμα διαγραφής ακόμα και του πιο ασήμαντου ποστ.
                  Θα επιτρέψετε σε κάποιους να είναι περισσότερο ευαίσθητοι ορισμένα σε θέματα!

• G

Αυτό που ερωτάται και προκύπτει είναι πως τον 75% θεωρεί γενικά ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ την παρέμβαση!!! Δεν σας προβληματίζει;

Καθολου απο τη στιγμη που αυτο θεωρειται απαραιτητο για τη τηρηξη μιας ταξης.

Δεν μπορώ όμως να αφήσω να περάσει έτσι ένα θέμα διαγραφής ακόμα και του πιο ασήμαντου ποστ.
                    Θα επιτρέψετε σε κάποιους να είναι περισσότερο ευαίσθητοι ορισμένα σε θέματα!

Δεν απαγορευει κανενας σε κανεναν τιποτα. Το mail του Administrator ειναι φανταζομαι στη διαθεση σου οπως και αυτο του Μαθιου.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                    • S
                      stefanos147 last edited by

takinen και γω μαζί σου! Θα μπορούσα να είχα πει ακριβώς τα ίδια. Μόνο συμπληρώνω το εξής: η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ είναι εξ' ορισμού αρνητική έννοια.Μάλλον η πλειψηφία αδυνατεί να το καταλάβει αυτό.Δεν υπάρχει καλή και κακή λογοκρισία.Και βλέπω ότι οι περισσότεροι συγχέουν τον όρο ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ με τον όρο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (moderating). Γενικά οι απόψεις που έχουν διατυπωθεί αλλά και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με οδηγούν σε αρνητικές σκέψεις, γενικότερα ως προς την κριτική ικανότητα της πλειοψηφίας των πολιτών και το μέλλον της κοινωνίας μας. Αμερικανοποιούμαστε και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι. Όμως σταματάω εδώ , γιατί αν συνεχίσω θα πάρει πολλούς η μπάλα και η συζήτηση θα ξεφύγει αμέσως από τα στενά αυτοκινητικά όρια. Αφήστε που οι περισσότεροι δε θα καταλάβαιναν και πολλά...

• M
                        mdvq last edited by

Οι υπόλοιποι τι λέτε;

Απορουμε με.........

την εμμονη τη δικια σου να γραφεις σε ενα χωρο που δεν σου αρεσει......
                        την επιμονη των mods να σου απαντουν .........
                        την υπομονη τη δικια μας να τα διαβαζουμε......

• T
                          takinen last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:

Αυτό που ερωτάται και προκύπτει είναι πως τον 75% θεωρεί γενικά ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ την παρέμβαση!!! Δεν σας προβληματίζει;

Καθολου απο τη στιγμη που αυτο θεωρειται απαραιτητο για τη τηρηξη μιας ταξης.

Κανείς δεν θέλει κάτι άλλο από την τήρηση της τάξης!

Δεν απαγορευει κανενας σε κανεναν τιποτα. Το mail του Administrator ειναι φανταζομαι στη διαθεση σου οπως και αυτο του Μαθιου.

Δεκτή η απάντηση.
                          Προφανώς το να αφουγκράζεται ένας moderator το ότι γίνεται, να το ερμηνεύει πολύ πιο αντικειμενικά από το μέσο χρήση και να αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο χρήστη και την πιο πάνω βαθμίδα.....δεν τίθεται.

• K
                            kleisj last edited by

Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
                            takinen και γω μαζί σου! Θα μπορούσα να είχα πει ακριβώς τα ίδια. Μόνο συμπληρώνω το εξής: η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ είναι εξ' ορισμού αρνητική έννοια.Μάλλον η πλειψηφία αδυνατεί να το καταλάβει αυτό.Δεν υπάρχει καλή και κακή λογοκρισία.Και βλέπω ότι οι περισσότεροι συγχέουν τον όρο ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ με τον όρο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (moderating). Γενικά οι απόψεις που έχουν διατυπωθεί αλλά και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με οδηγούν σε αρνητικές σκέψεις, γενικότερα ως προς την κριτική ικανότητα της πλειοψηφίας των πολιτών και το μέλλον της κοινωνίας μας. Αμερικανοποιούμαστε και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι. Όμως σταματάω εδώ , γιατί αν συνεχίσω θα πάρει πολλούς η μπάλα και η συζήτηση θα ξεφύγει αμέσως από τα στενά αυτοκινητικά όρια. Αφήστε που οι περισσότεροι δε θα καταλάβαιναν και πολλά...

Δηλ. περιμενες αυτην την ψηφοφορια μεσα απο το forumγια να οδηγηθεις σε αρνητικες σκεψεις για την κριτικη ικανοτητα των πολιτων αλλα κ το γενικοτερο μελλον της χωρας....;;;!!!
                            Το οτι η θεωρουμενη λογοκρισια εδω που ειναι αμεσα συνδεδεμενη με το Moderating σε οδηγουν οτι Αμερικανοποιουμαστε;
                            Κ αφου αρχισες συνεχισε! Δεν πειραζει κ ας μην καταλαβαινουμε οι περισσοτεροι... αφου ειμαστε προβατα απο κοπαδι οπως ειπαμε!

• G

Προφανώς το να αφουγκράζεται ένας moderator το ότι γίνεται, να το ερμηνεύει πολύ πιο αντικειμενικά από το μέσο χρήση και να αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο χρήστη και την πιο πάνω βαθμίδα.....δεν τίθεται.

Και μετα μου λες προσπεραστε κλπ κλπ. Τι να πω...

ΥΓ Εννοειται συμφωνω με Κλεισθενη, ημαρτον

• T
                                takinen last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:

(???) Δεν σε ακολουθώ.

• T
                                  techadmin admin last edited by

takinen, νομίζω πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Αυτοκίνηση είναι ξεκάθαρο: το 72% αυτών που ψήφισαν θεωρούν ότι η επέμβαση των moderators είναι επιβεβλημένη είτε θεωρείται 'λογοκρισία' (αχ, αυτές οι ταμπέλες) είτε όχι και το φόρουμ καλώς έχει όπως έχει. Κι εγώ υποστήριξα μια πιο 'φιλελεύθερη' αντιμετώπιση αλλά απέσυρα την άποψή μου όταν 'μίλησε η πλειοψηφία' και των χρηστών και των moderators.

Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί επιμένεις στη θέση σου αφού ήδη έχει απορριφθεί ξεκάθαρα από την πλειοψηφία. Για μένα το θέμα έληξε, δε θα ξαναασχοληθώ και προτείνω να μην ξαναασχοληθεί κανείς άλλος. Οποιαδήποτε συνέχεια δίνεται από δω και μπρος για μένα αποσκοπεί ξεκάθαρα σε δημιουργία εντυπώσεων.

• T
                                    takinen last edited by

Ταμπέλες; Εκεί ευτελίζεται το θέμα; Από πότε;;;

Όσο για το πως ερμηνεύει ο καθένας μια ψηφοφορία φαίνεται πως και πάλι διαφωνούμε....Θεωρώ αυθαίρετο το συμπέρασμά σας αλλά προφανώς και εσεις θεωρείτε αυθαίρετες τις θέσεις μου....Χάσμα...

Είναι ενδιαφέρον πάντως...με το που θα προκύψει ένα θέμα για τις κάμερες το big brother κλπ θα ξεσηκωθούν όλοι να επαναστατήσουν (έστω και στο φόρουμ)
                                    Στα πολύ απλά όπως αυτό εδώ, η αντιμετώπιση είναι άλλη...δεν έχει πλάκα;

• G

(???) Δεν σε ακολουθώ.

Χασμα οπως ειπες.

• K
                                        kouk last edited by

Το πρόβλημα μάλλον είναι να αντιλαμβανόμαστε την σημασία των γεγονότων και των καταστάσεων!
                                        Αλλο κάμερα και άλλο post σε ενα Φόρουμ!Εντελώς διαφορετικές έννοιες και αξίες!!Ακόμα και επί της αρχής!!!

• T
                                          techadmin admin last edited by

Όσο για το πως ερμηνεύει ο καθένας μια ψηφοφορία φαίνεται πως και πάλι διαφωνούμε....Θεωρώ αυθαίρετο το συμπέρασμά σας αλλά προφανώς και εσεις θεωρείτε αυθαίρετες τις θέσεις μου....Χάσμα...

Να σου εξηγήσω πώς το ερμηνεύω εγώ:

Είναι λογοκρισία και δεν πρέπει να επιτρέπεται: 26% [ 25 ]
                                          Είναι λογοκρισία αλλά είναι απαραίτητη: 50% [ 48 ]
                                          Δεν είναι λογοκρισία και καλώς επιτρέπεται: 22% [ 21 ]
                                          Δεν είναι λογοκρισία αλλά δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται 1% [ 1 ]

Δηλαδή:

Είναι λογοκρισία: 26+50=76%
                                          Είναι απαραίτητη και καλώς επιτρέπεται: 50+22 = 72%
                                          Δε θα έπρεπε να επιτρέπεται: 26+1=27%

Δηλαδή το 72% ψήφισε ότι καλώς επιτρέπεται. Διαφωνείς με αυτό το συμπέρασμα; Εσύ πώς την ερμηνεύεις;

• R
                                            rallysport last edited by

ΑΡΚΕΤΑ !!!!!!

Δηλαδή πρέπει να λέμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς ????

Εντάξει Δημήτρη έχεις δίκιο καταπατούνται τα διακαιώματα μας, οι mods λογοκρίνουν, ο kouk φταίει για την τρύπα του όζοντος κλπ κλπ.

Το ξέρουμε και προφανώς για να γράφουμε εδώ μας αρέσει.

Αν εσύ το βρίσκεις πολύ 'βαρύ' για να το αντέξεις τότε απλά σταματάς να γράφεις, έτσι απλά.

Θεώρησε ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας και οτιδήποτε άλλο νομίζεις ..... αλλά ήμαρτον πια ..... !!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 8 / 9
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ