-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
ΆΣΠΡΟ!Κορυφή !!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Άσπρο φυσικάΌντως είναι πιο ωραίο το άσπρο...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Άσπρο φυσικά
Όντως είναι πιο ωραίο το άσπρο...
καλο ειναι αλλα δ μ αρεσει , κανει αντιθεση με τον προφυλακτηρα !! και κιτρινο ειναι ωραιο σα το σ1600 !!
-
-
ti xrimatodotiseis exei i suzuki alitheia?
sto site tous den anaferoun tpt... -
Ξέρει κανείς άν θά βγεί καμία πιό γρήγορη έκδοση απο το Sport?
-
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Ξέρει κανείς άν θά βγεί καμία πιό γρήγορη έκδοση απο το Sport?Κάπου είχα διαβάσει πως θα υπάρξει και GTi με δίλιτρο κινητήρα. Θα δείξει...
-
Ο χρήστης outopia έγραψε:
ti xrimatodotiseis exei i suzuki alitheia?
sto site tous den anaferoun tpt...Συγκεκριμένα δε γνωρίζω, επειδή όμως ρώτησα πρόσφατα στην αντιπροσωπεία με 50% προκαταβολή δλδ ~6200
-
Apo to online arthro twn 4T:
'Στο περίπτερο της Suzuki τώρα το τετρακίνητο Swift καθώς καθυστέρησε σύμφωνα με τις πληροφορίες η παραγωγή του δεν βρέθηκε τελικά στο περίπτερο της Suzuki, αλλά θα βρίσκεται στην ελληνική αγορά το Φεβρουάριο, ενώ η γρήγορη έκδοση Sport με τα 125 άλογα τον Μάιο.'
Απο καθυστέρηση σε καθυστερηση το GTI....Και πριν 2-3 μήνες λέγαν με βεβαιότητα πως θα το φέρουν Δεκ-Ιανουαριο. Ασαφές επίσης εάν θα έρθει και το 5θυρο
-
Μέτρησα τήν κατανάλωση. 8.65 lt/100 km. Το πατάω λιγάκι...!
-
έχεις υπολογιστή ταξιδίου;
-
Μας ξέφυγε αυτό το θεματάκι... Μεταφέρεται στο 'Κατασκευαστές και μοντέλα' μιας και υπάρχει ήδη το αυτοκίνητο παίδες, συνεχίζουμε από κει
[moderator]
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
έχεις υπολογιστή ταξιδίου;όχι έκανα εγώ χειροκίνητα τήν μέτρηση..
-
γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό με το αυτόματο;
πχ είναι σειριακό; είναι απελπιστικά αργό; -
γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό με το αυτόματο;
πχ είναι σειριακό; είναι απελπιστικά αργό; -
[quote][/quote]
-
To είδα και μου άρεσε πολύ μέσα έξω.
Το μόνο που με ξενέρωσε είναι που δεν φόρεσε εξαρχής τον vvt-i που έχει καλύτερη ροπή και πιθανότατα θα βελτιώνε και τις ρεπριζ. Μάλλον τον φυλάνε για το πρώτο fl. -
εδώ έχει ένα crash test
-
Επιτέλους βρήκα χρόνο να πάω στην αντιπροσωπεία να μου εγκαταστήσουν το υποβραχιόνιο που μου χρώσταγαν από την παραγγελία! Τελικά είναι ανακλινόμενο και ανοίγει, έχοντας μάλιστα και αρκετά μεγάλο βάθος. Μοιάζει πολύ με του astra H αλλά ενώ του astra είναι βιδωμένο στην καρέκλα του οδηγού, του swift το βίδωσαν πίσω από το χειρόφρενο, πάνω από την πίσω ποτηροθήκη(που γίνεται και σταχτοθήκη αν μετακινήσεις το τασάκι που έχει το σχήμα ποτηριού -ιδιοφυές...- πίσω)! Επειδή για σουπερ μίνι το swift είναι πολύ φαρδύ, η θέση οδήγησης και με το υποβραχιόνιο έχει γίνει πολύ ''κιμπάρικη'', μόνο το κομπολόι μου λείπει!!!
Α, καμιά σχέση με τη φωτογραφία στο internet, εκείνο είναι σταθερό νομίζω...
Suzuki Swift 2005