-
Υπάρχει και το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να εργάζεται στους 4Τ και να διάβασε την επιστολή του ΚΚ265 αφού έχει σταλεί και στο περιοδικό...
-
Ο χρήστης 300+@AO έγραψε:
που τη διάβασες;
έχουν πρόσβαση στο φόρουμ μη εγγεγραμμένοι;Αγαπητέ συγνώμη για την λάθος διατύπωση, ενοώ ότι πρώτη φορά συμμετείχα γράφοντας. Επί της ουσίας έχετε κάτι να πείτε ?
Εννοεί ότι είναι ΚΑΠΩΣ δύσκολο να διαβάζεις το φόρουμ χωρίς να είσαι γραμμένος
Η ουσία ποια είναι; Ότι η Μ3 είναι καλύτερη από το RS4 αλλά δεν πρέπει να το λέει ο ΣΧ;
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Υπάρχει και το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να εργάζεται στους 4Τ και να διάβασε την επιστολή του ΚΚ265 αφού έχει σταλεί και στο περιοδικό...Εντελώς ακαδημαικά η επιστολή έχει σταλεί από εμένα σε audi,bmw,mercedes,top gear και 4Τ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
που τη διάβασες;
έχουν πρόσβαση στο φόρουμ μη εγγεγραμμένοι;Αγαπητέ συγνώμη για την λάθος διατύπωση, ενοώ ότι πρώτη φορά συμμετείχα γράφοντας. Επί της ουσίας έχετε κάτι να πείτε ?
Εννοεί ότι είναι ΚΑΠΩΣ δύσκολο να διαβάζεις το φόρουμ χωρίς να είσαι γραμμένος
Η ουσία ποια είναι; Ότι η Μ3 είναι καλύτερη από το RS4 αλλά δεν πρέπει να το λέει ο ΣΧ;
Ναι όταν πληρώνει η BMW το CD για να το λέει.Αυτή και κάμποσα άλλα που δε θες να καταλάβεις ή δε σε βολεύει.
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
** ή δε σε βολεύει**.Ναι τα πάιρνει και αυτός από την ΒΜW..
Το έχεις παρακουράσει....
Ξέρεις ποιο είναι το αντιδεοντολογικό?
Nα δηλώσει ότι το RS4 είναι καλύτερο από τη Μ3 σε ενδεχόμενο ένθετο διαφήμιση της AUDI...Έως τότε,καλώς είπε τη γνώμη του,είναι από τους λίγους που μπορούν να οδηγήσουν στο όριο, και να σου πουν μια γνώμη που μετράει, τέτοια αυτοκίνητα,έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι το τιμόνι και η πίσω κίνηση της BMW την καθιστούν πιο ευχάριστο-καλύτερο σπορ αυτοκίνητο από το RS4,είναι συνεπέστατος από το 1992 ως προς αυτά που λέγει για τις BMW,έχει εκθειάσει ουκ ολίγες φορές AUDI π.χ το πρώτο Α4 ΤQ, ως αποτελεσματικά και καλά αυτοκίνητα (τα 'έπαιρνε' από τη Άουντι τότε? ),και συνεπώς αδίκως επιμένεις...
Η οποία επιμονή σου σχεδόν εγείρει υποψίες....
Είσαι απλώς οπαδός της Άουντι?
Φθάνει...το καταλάβαμε τι θέλεις να πεις,η επιμονή σου οδηγείται σε ψυχιατρικές ατραπούς...Έχεις εμπορικό συμφέρον από την εταιρεία,και αισθάνεται θιγμένη η τσέπη σου?
OK αντιληπτόν,αλλά καλύτερα να το δηλώσεις ευθέως και όχι με απόψεις περί 'θιγμένης αντικειμενικότητος'Αυτοκίνητα που απευθύνονται στο συναίσθημα είναι,και βάσει αυτού κρινονται από ανθρώπους..
Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι,που τόσο επικαλoύμαστε κατά καιρούς,δεν ΅θάβουν' ποτέ,γιατί έτσι τους αρέσει?
Eκεί θεωρείται 'θάρρος γνώμης',εδώ 'ατόπημα'? -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
** ή δε σε βολεύει**.
Ναι τα πάιρνει και αυτός από την ΒΜW..
Το έχεις παρακουράσει....
Ξέρεις ποιο είναι το αντιδεοντολογικό?
Nα δηλώσει ότι το RS4 είναι καλύτερο από τη Μ3 σε ενδεχόμενο ένθετο διαφήμιση της AUDI...Έως τότε,καλώς είπε τη γνώμη του,είναι από τους λίγους που μπορούν να οδηγήσουν στο όριο, και να σου πουν μια γνώμη που μετράει, τέτοια αυτοκίνητα,έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι το τιμόνι και η πίσω κίνηση της BMW την καθιστούν πιο ευχάριστο-καλύτερο σπορ αυτοκίνητο από το RS4,είναι συνεπέστατος από το 1992 ως προς αυτά που λέγει για τις BMW,έχει εκθειάσει ουκ ολίγες φορές AUDI π.χ το πρώτο Α4 ΤQ, ως αποτελεσματικά και καλά αυτοκίνητα (τα 'έπαιρνε' από τη Άουντι τότε? ),και συνεπώς αδίκως επιμένεις...
Η οποία επιμονή σου σχεδόν εγείρει υποψίες....
Είσαι απλώς οπαδός της Άουντι?
Φθάνει...το καταλάβαμε τι θέλεις να πεις,η επιμονή σου οδηγείται σε ψυχιατρικές ατραπούς...Έχεις εμπορικό συμφέρον από την εταιρεία,και αισθάνεται θιγμένη η τσέπη σου?
OK αντιληπτόν,αλλά καλύτερα να το δηλώσεις ευθέως και όχι με απόψεις περί 'θιγμένης αντικειμενικότητος'Αυτοκίνητα που απευθύνονται στο συναίσθημα είναι,και βάσει αυτού κρινονται από ανθρώπους..
Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι,που τόσο επικαλoύμαστε κατά καιρούς,δεν ΅θάβουν' ποτέ,γιατί έτσι τους αρέσει?
Eκεί θεωρείται 'θάρρος γνώμης',εδώ 'ατόπημα'?Τα περί ψυχιατρικής στα επιστρέφω ακέραια.;Άμα κουράστηκες πέσε για ύπνο.Δεν σε παρεξηγώ γιατί είσαι οδηγός BMW.Στο όριο οδηγούσε και το ibiza του Rovanpera και ακόμα γελάει ο κόσμος με τα αποτελέσματα που έφερνε.Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.Και δε με νοιάζει τι εκθειάζει.Με νοιάζει που ένα αμάξι με ελαττώματα δεν τα γράφει με την ίδια παρησία που λέει ότι λέει για την audi ή την alfa romeo (πως την κατάντησαν).Άμα πάρεις Μ3 και γίνεις χαλκομανία πίσω απο κανένα Πόρσε, άουντι ή Μερσεντές θα με θυμηθείς.Οι άγγλοι δημοσιογράφοι δε βάζουν σπόνσορα στα γυρίσματα.Καλό πελάτη σε κάνανε μου φαίνεται φίλε μου.
-
Και ήρθες εσυ φίλε μου να μας ανοίξεις τα ματια? Σ' ευχαριστούμε! Αλλά άσε μας να διαμορφώνουμε μόνοι μας την άποψή μας! Και το κυριότερο, σεβάσου τη!!!
-
Πάντως σου προτείνω να χαλαρώσεις την στάση σου λιγάκι και το πόσο απόλυτος είσαι στις απόψεις σου. Στο φόρουμ αυτό υπάρχουν φανατικοί audάκηδες αλλά δεν νομίζω ότι ενστερνίζονται τις απόψεις σου.
Και στο κάτω κάτω δεν σημαίνει ότι οτιδήποτε γράφει ένας δημοσιογράφος είναι η απόλυτη αλήθεια. Μιλάμε για ανθρώπους όπου η υποκειμενικότητα παίζει μεγάλη σημασία. Αν ενώσεις λοιπόν όλες αυτές τις υποκειμενικότητες, τότε ίσως φτάσεις και στην αντικειμενικότητα και την αλήθεια.
Χαλάρωσε λιγάκι...
-
Ο χρήστης eliasgk74 έγραψε:
Οποιος βγαλει τις παροπιδες και ξεχασει οτι οδηγει audi,bmw,porsche κλπ ισως καταλαβει τι παιζει με τα αρθρα.4 δεν είχε ο μήνας μέχρι 2 ωρών ενωρίτερα?
Xωρίς να γραφτείς το παρακολούθησες και εσύ επι 2 ημέρες?
Kαι αλήθεια,που τη βρήκες τη νέα Μ3 και κάθησες?Lithium....
-
Ο χρήστης eliasgk74 έγραψε:
καλησπερα στο forum!
διαβαζω τα τελευταια post δυο ημερες
Ολος ο τυπος και σε ολα τα θεματα ειναι κατευθυνομενος(πχ περιοδικα
ηχου και εικονας,διακοσμησης,γκατζετ,η/υ) γιατι οχι και αυτοκινητου!Αρα ΚΚ265 τζαμπα κουραζεσαι να πεισεις τον κοσμο.Οποιος βγαλει τις παροπιδες και ξεχασει οτι οδηγει audi,bmw,porsche κλπ ισως καταλαβει τι παιζει με τα αρθρα.Καλωσόρισες.Σεβαστές οι απόψεις σου.Συμφωνώ ότι είναι κατευθυνόμενος ο τύπος αλλά: 1.Κανείς δημοσιογράφος δεν το παραδέχεται οπότε είναι υποκριτές.2. Είναι ακόμα χειρότερα αυτοί οι ίδιοι που κατευθύνονται να κάνουν κύρηγμα επί 20ετία (εν λευκώ,αντίλογος,Νίκος Δήμου κλπ) περί της ανεξαρτησίας τους και της αντικειμενικότητας τους.Να μας δουλευουν δηλαδή κι από πάνω!Και να υπάρχουν άνθρωποι που να λένε ( δες καλύτερα το forum) αφού το λέει ο Τσάδαρης ή ο Στρατισσίνο έτσι θα είναι..=αξίωμα.
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Καλωσόρισες.Σεβαστές οι απόψεις σου.Συμφωνώ ότι είναι κατευθυνόμενος ο τύπος αλλά: 1.Κανείς δημοσιογράφος δεν το παραδέχεται οπότε είναι υποκριτές.2. Είναι ακόμα χειρότερα αυτοί οι ίδιοι που κατευθύνονται να κάνουν κύρηγμα επί 20ετία (εν λευκώ,αντίλογος,Νίκος Δήμου κλπ) περί της ανεξαρτησίας τους και της αντικειμενικότητας τους.Να μας δουλευουν δηλαδή κι από πάνω!Και να υπάρχουν άνθρωποι που να λένε ( δες καλύτερα το forum) αφού το λέει ο Τσάδαρης ή ο Στρατισσίνο έτσι θα είναι..=αξίωμα.
Ωραία! Κάλεσε τους τότε σε μονομαχία!
Αλήθεια, αφού είναι προσωπικό το θέμα με τον ΣΧ γιατί δεν τον παίρνεις ένα τηλέφωνο να του τα πεις? >Επί της ουσίας της υποθεσης δε μας λες τίποτα.Διάβασε 10 συγκριτικά και δες τι γίνεται μόνος σου ή βαριέσαι;Τα κεντρικά της Άουντι πολύ πιθανόν να τον έχουν γραμμένο τον κάθε Σ.Χ και ΚΚ.Ο ΣΧ αγοράζει Πόρσε για πλάκα και εσύ (προφανώς τις κοιτάς στις εκθέσεις γύρω από το σκοινί.Άμα ξεκολλήσεις και διαβάσεις περισσότερο και άλλους δημοσιογράφους παγκοσμίως μπορεί να πάρεις και συ μία.Αλλίως θα μείνεις καλός 'πελάτης'των 100-150 ίππων όπως σου προτείνει.Καλά πας.
Αν χρειαζόταν μόνο να διαβάζεις ξένους δημοσιογράφους για να πάρεις Πόρσε, το παρόν φόρουμ θα ήταν Porsche Forum
Οστόσο είναι τέτοιο το προσωπικό σου κόλλημα με συγκεκριμένα πρόσωπα που δεν έχει ιδέα τι γράφεται σε αυτό το φόρουμ - ΜΟΝΟ - από τα μέλη του. Αν καταλάβαινες ότι εδώ ασχολούμαστε περισσότερο με την αυτοκίνηση, έχοντας σε 2η μοίρα τον οπαδισμό, όλοι εδώ θα σου έδιναν περισσότερο δίκιο.Όπως χαρακτηρίζεις τους ΣΧ και ΝΤ σαν απόλυτους, το ίδιο συμβαίνει και με σένα.
Πολύ θα ήθελα να δω την άποψή σου και σε άλλα θέματα εκτός από τα φρένα της Μ3. -
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλωσόρισες.Σεβαστές οι απόψεις σου.Συμφωνώ ότι είναι κατευθυνόμενος ο τύπος αλλά: 1.Κανείς δημοσιογράφος δεν το παραδέχεται οπότε είναι υποκριτές.2. Είναι ακόμα χειρότερα αυτοί οι ίδιοι που κατευθύνονται να κάνουν κύρηγμα επί 20ετία (εν λευκώ,αντίλογος,Νίκος Δήμου κλπ) περί της ανεξαρτησίας τους και της αντικειμενικότητας τους.Να μας δουλευουν δηλαδή κι από πάνω!Και να υπάρχουν άνθρωποι που να λένε ( δες καλύτερα το forum) αφού το λέει ο Τσάδαρης ή ο Στρατισσίνο έτσι θα είναι..=αξίωμα.
Ωραία! Κάλεσε τους τότε σε μονομαχία!
Αλήθεια, αφού είναι προσωπικό το θέμα με τον ΣΧ γιατί δεν τον παίρνεις ένα τηλέφωνο να του τα πεις? >Επί της ουσίας της υποθεσης δε μας λες τίποτα.Διάβασε 10 συγκριτικά και δες τι γίνεται μόνος σου ή βαριέσαι;Τα κεντρικά της Άουντι πολύ πιθανόν να τον έχουν γραμμένο τον κάθε Σ.Χ και ΚΚ.Ο ΣΧ αγοράζει Πόρσε για πλάκα και εσύ (προφανώς τις κοιτάς στις εκθέσεις γύρω από το σκοινί.Άμα ξεκολλήσεις και διαβάσεις περισσότερο και άλλους δημοσιογράφους παγκοσμίως μπορεί να πάρεις και συ μία.Αλλίως θα μείνεις καλός 'πελάτης'των 100-150 ίππων όπως σου προτείνει.Καλά πας.
Αν χρειαζόταν μόνο να διαβάζεις ξένους δημοσιογράφους για να πάρεις Πόρσε, το παρόν φόρουμ θα ήταν Porsche Forum
Οστόσο είναι τέτοιο το προσωπικό σου κόλλημα με συγκεκριμένα πρόσωπα που δεν έχει ιδέα τι γράφεται σε αυτό το φόρουμ - ΜΟΝΟ - από τα μέλη του. Αν καταλάβαινες ότι εδώ ασχολούμαστε περισσότερο με την αυτοκίνηση, έχοντας σε 2η μοίρα τον οπαδισμό, όλοι εδώ θα σου έδιναν περισσότερο δίκιο.Όπως χαρακτηρίζεις τους ΣΧ και ΝΤ σαν απόλυτους, το ίδιο συμβαίνει και με σένα.
Πολύ θα ήθελα να δω την άποψή σου και σε άλλα θέματα εκτός από τα φρένα της Μ3.1.Το θέμα το έφερε εδώ ο Krusensτen.Όχι εγώ.Αυτός κόβει και ράβει.Ας το πάει όπου θέλει και εγώ μαζί.Και ας με διαψεύσει.Και επειδή τον ενδιαφέρει για αυτό το αφήνει και συνεχίζει.Άρα όσο και να φωνάζεις τζάμπα παιδεύεσαι.2.Το αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της δωροληψίας από έναν 'έγκριτο' δημοσιαγράφο προφανώς και δεν σε ενδιαφέρει.Εμένα πολύ κατ αρχήν σαν αναγνώστη.
http://www.imageshack.gr/images/zwjwqeo ... g0zzyd.jpg
http://www.imageshack.gr/images/dj2zini ... rjizxt.jpg
Αν αυτά που διαβάζω είναι προιον συναλλαγής και αν υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις για άλλες
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... start=1920
μπορεί να ενδιαφέρει αρκετές υπηρεσίες του κράτους αυτού.Επειδή δεν ξέρεις τι είναι ο καθένας που γράφει εδώ ηρέμησε.Δεν έχω πρόβλημα να γίνει ξεχωριστή ενότητα όπως ξεκίνησε δηλαδή. -
Καλά εσύ δεν άνοιξες το θέμα? Το που πήγε είναι θέμα των mods.
Αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της δωροληψίας από έναν 'έγκριτο' δημοσιογράφο, πάς στον εισαγγελέα αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ και δεν αναλώνεσαι όλη μέρα on-line στο forum. Είναι απ'ότι βλέπω το σημαντικότερο πρόβλημά σου. Γιατί δεν κάνεις το ίδιο και για τους πολιτικούς που τα παίρνουν? Η BMW και η Audi είναι σημαντικότερη?
Μάρέσει που απαντάς επιλεκτικά. Φαίνεται ο σκοπός σου.
Αλήθεια οι άλλοι 2 χρήστες - 'κομήτες' που γράφτηκαν για υπεράσπιση τι έγιναν?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολύ θα ήθελα να δω την άποψή σου και σε άλλα θέματα εκτός από τα φρένα της Μ3.
Πολύ ευχαρίστως!Ακούω..
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Πολύ θα ήθελα να δω την άποψή σου και σε άλλα θέματα εκτός από τα φρένα της Μ3.
Πολύ ευχαρίστως!Ακούω..
Τι να ακούσεις?
Το φόρουμ έχεις χιλιάδες θέματα αλλά εσύ φουριόζος γράφεις μόνο εδώ για έναν και μόνο σκοπό. -
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
1.Το θέμα το έφερε εδώ ο Krusensτen.Όχι εγώ.Αυτός κόβει και ράβει.Ας το πάει όπου θέλει και εγώ μαζί.Και ας με διαψεύσει.Εγώ το έφερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσω ούτε εγώ, ούτε κανείς moderator να ξεφύγει το παρόν θέμα (που εξ αρχής έχει ένα στόχο) και να μετατραπεί σε μια ανούσια παρωδία.
Και επειδή τον ενδιαφέρει για αυτό το αφήνει και συνεχίζει.Άρα όσο και να φωνάζεις τζάμπα παιδεύεσαι.
Ωραίο. Φαίνεται να γνωρίζετε τι ενδιαφέρει τους άλλους και τι όχι
Eπιπλέον, δε νομίζω να φωνάζει ο cmarin. Αντιθέτως, οι μοναδικές 'έγγραφες' άναρθρες κραυγές εδώ μέσα φαίνεται να βγαίνουν από το δικό σας πληκτρολόγιο.2.Το αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της δωροληψίας από έναν 'έγκριτο' δημοσιαγράφο προφανώς και δεν σε ενδιαφέρει.Εμένα πολύ κατ αρχήν σαν αναγνώστη.
http://www.imageshack.gr/images/zwjwqeo ... g0zzyd.jpg
http://www.imageshack.gr/images/dj2zini ... rjizxt.jpg
Αν αυτά που διαβάζω είναι προιον συναλλαγήςΠαραθέτω τα λόγια των Ιταλών της Λάντσια, από το άρθρο του ΚΚ που παραθέτετε για τρίτη φορά:
'Ετοιμάζουμε μια μπλε μεταλλική Ιντεγκράλε για τους 4Τ. Σε 4 μήνες θα είναι στην Ελλάδα'Δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ ότι αυτό ήταν το προσωπικό του αυτοκίνητο, ούτε ότι του χαρίστηκε, ούτε τίποτα τέτοιο. Αν εσείς από αυτά τα γραφόμενα συμπεραίνετε κάτι τέτοιο, ίσως πρέπει να ξανακοιτάξετε σε ένα λεξικό τα λήμματα 'ένδειξη' και 'απόδειξη'. Οφείλω δε να συμπληρώσω ότι η Δελτόνα του ΚΚ ήταν πράσινη και αυτή τη στιγμή έχει παραχωρηθεί και εκτίθεται σε μουσείο.
μπορεί να ενδιαφέρει αρκετές υπηρεσίες του κράτους αυτού.
Όπως ποιες;
Επειδή δεν ξέρεις τι είναι ο καθένας που γράφει εδώ ηρέμησε.
Το αυτό ισχύει και δι' υμάς.
Τέλος, σας πληροφόρησα εξ αρχής ότι η επιστολή σας έχει φθάσει στο περιοδικό. Έχετε κάθε δικαίωμα να αναμένετε την απάντηση, και έχει κάθε δικαίωμα ο παραλήπτης της επιστολής να κρίνει αν, πότε και με ποιο τρόπο θα απαντήσει. Όλη η υπόλοιπη συζήτηση εδώ, απέχει ελάχιστα ή καθόλου από το να θεωρηθεί δημιουργία εντυπώσεων.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλά εσύ δεν άνοιξες το θέμα? Το που πήγε είναι θέμα των mods.Γιατί δεν κάνεις το ίδιο και για τους πολιτικούς που τα παίρνουν?
Έχεις αποδείξεις ή 'τουφεκάς στον αέρα;';Να πας στον εισαγγελέα αμέσως!Αλλιώς είσαι συκοφάντης!Εγώ δεν ειπα για κανέναν ότι τα παίρνει.Κάνω ερωτήσεις αλλά δεν έχεις άποψη για την ταμπακιέρα.....Είναι ύποπτη η συμπεριφορά του Καββαθά όταν παίρνει δώρο αμάξι από τη Lancia ναι ή όχι;Αυτό λέγεται γνώμη όχι τα πολιτικάντικα που μου λες...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Οποιος βγαλει τις παροπιδες και ξεχασει οτι οδηγει audi,bmw,porsche κλπ ισως καταλαβει τι παιζει με τα αρθρα.
4 δεν είχε ο μήνας μέχρι 2 ωρών ενωρίτερα?
Xωρίς να γραφτείς το παρακολούθησες και εσύ επι 2 ημέρες?
Kαι αλήθεια,που τη βρήκες τη νέα Μ3 και κάθησες?Lithium....
αν προσεξεις τα λεγομενα μου δεν εγραψα οτι την οδηγησα.Ολα τα αρθρα περι της Μ αυτα γραφουν.
Βεβαια μαλλον και εσυ φορας παροπιδες και διαβαζεις οτι θελεις.Απο οσα εγραψα κρατησες μονο την θεση οδηγησης και ποτε διαβασα το forum.
Αν ειναι να προσθεσουμε κανονα ενα μηνα εγγραφης πριν δημοσιευσης ή αλλιως πλαισιο BMW.Για τα φρενα συμφωνω οσον αφορα τα πολλα πιστονια και ειδικα αν παμε να συγκρινουμε κατι tarox 12πιστονα με μικρα πιστονακια με 4-6-8 brembo
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Καλά εσύ δεν άνοιξες το θέμα? Το που πήγε είναι θέμα των mods.
Γιατί δεν κάνεις το ίδιο και για τους πολιτικούς που τα παίρνουν?
Έχεις αποδείξεις ή 'τουφεκάς στον αέρα;';Να πας στον εισαγγελέα αμέσως!Αλλιώς είσαι συκοφάντης!Εγώ δν ειπα για κανέναν ότι τα παίρνει.Κάνω ερωτήσεις αλλά δεν έχεις άποψη για την ταμπακιέρα.....Είναι ύποπτη η συμπεριφορά του Καββαθά όταν παίρνει δώρο αμάξι από τη Lancia ναι ή όχι;Αυτό λέγεται γνώμη όχι τα πολιτικάντικα που μου λες...
...και σου ήρθε τώρα? 15 χρόνια μετά?
Οι απαντήσεις βρίσκονται παραπάνω.....Μετά από αυτό είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κλασικό troll γι'αυτό και σταματάω εδώ.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό