-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
mousatos
Οχι οτι δεν ειναι εξυπνη αγορα το Sirion, αλλα η τιμη Ισπανιας τι σχεση εχει;;; Θα το μεταπωλησει κανεις εκει;;;
Αν ειναι εξυπνη αγορα ή οχι φαινεται απο τη συγκριση των τιμων των ανταγωνιστικων μοντελων στην Ελλαδα. Και κατα τη γνωμη μου το Sirion εινια πραγματι καλη περιπτωση, απλα αγνωστο στους πολλους σαν μοντελο και σαν μαρκα.Ότι είναι πολύ καλή περίπτωση το σκεφτόμουν και εγώ! (αν και δεν ψάχνω ) και έχει και πολύ καλές επιδόσεις με απίστευτα μικρή κατανάλωση. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΡΕ!!
Πάντως ένα αρθρο με τιμές έξω και μέσα θα είναι ενδιαφέρον για να δούμε ποιοι αντιπρόσωποι το...παρακάνουν (ή δεν πετυχαίνουν τα καλύτερα ντιλ με τα εργοστάσια) -
Τι γραφετε παλι γμτ?
Αυτοκίνητα για ένα χρόνο δεν παίρνουμε. Πάντως δεν χαλάνε στους 3 και στους 6 μήνες ούτε και στους 13 όποτε μας προέκυψαν.
Δείχνουν κουρασμένα μετά από ένα χρόνο αλλά αυτό δεν αξιολογείται! Τσαφ δεν κάνουν ακόμα και στα 30.000 χιλ!Τώρα αφού είμαστε τόσο ξευτίλες και δεν κάνουμε κριτική μήπως μας πάρουν τα αυτοκίνητα πίσω (πάντως οι περισσότεροι και ΟΛΟΙ εδώ στους 4Τ μακάρι να οδηγούσαμε τα δικά μας κάθε μέρα...), ενώ στήσαμε τη δοκ-τεστ για το χρόνο αντίδρασης της ΒΜW, τι διαβάζετε από εμάς?
Προσπεράστε!
Απαξιώνετε και ειρωνεύεστε επεγγελματίες πατώντας πλήκτρα. Λέει; Ε δεν λέει να σχολιάζετε πως είμαστε πουλημένοι....Ισως κάποιοι έτσι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση μας
ΣΧ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Τι γραφετε παλι γμτ?
Αυτοκίνητα για ένα χρόνο δεν παίρνουμε. Πάντως δεν χαλάνε στους 3 και στους 6 μήνες ούτε και στους 13 όποτε μας προέκυψαν.
Δείχνουν κουρασμένα μετά από ένα χρόνο αλλά αυτό δεν αξιολογείται! Τσαφ δεν κάνουν ακόμα και στα 30.000 χιλ!Τώρα αφού είμαστε τόσο ξευτίλες και δεν κάνουμε κριτική μήπως μας πάρουν τα αυτοκίνητα πίσω (πάντως οι περισσότεροι και ΟΛΟΙ εδώ στους 4Τ μακάρι να οδηγούσαμε τα δικά μας κάθε μέρα...), ενώ στήσαμε τη δοκ-τεστ για το χρόνο αντίδρασης της ΒΜW, τι διαβάζετε από εμάς?
Προσπεράστε!
Απαξιώνετε και ειρωνεύεστε επεγγελματίες πατώντας πλήκτρα. Λέει; Ε δεν λέει να σχολιάζετε πως είμαστε πουλημένοι....Ισως κάποιοι έτσι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση μας
ΣΧΜονο για τους συμπαθεις μοντς αλλιως η γη γυριζει
-
Φίλε vrax, η ειρωνία δεν ο σωστός τρόπος να εκφράσεις την αντίθεσή σου (?) στα γραπτά των ανθρώπων του περιοδικού.
Έπρεπε τουλάχιστον να είμαστε ικανοποιημένοι που μας δίνεται μέσα από εδώ η δυνατότητα να επικοινωνούμε μαζί τους, όσο αυτοί προλαβαίνουν, και είμαι σίγουρος ότι η καλοπροαίρετη κριτική λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν. Γιατί λοιπόν να ειρωνευόμαστε?
[moderator]
-
Και τι έπρεπε να σου πει;Ευχαριστούμε που μας λέτε 'πουλημένους';Μήπως να πάρουν οι υπόλοιποι κανένα λεξοτανίλ ή οτιδήποτε άλλο μιας και ο ένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του χωρις να σκέφτεται;Ελεος ρε παιδιά,αμάν πια!
Αν σας χαλάει τόσο προσπεράστε,όπως έγραψε κι ο sx... -
Στρατη, ειναι κοινη διαπιστωση σχεδον ολων μας, οτι τα αυτοκινητα πλεον δεν τα περνατε απο κοσκινο οπως παλια!
Σε ελαχιστες δοκιμες βγαινουν τα αρνητικα σημεια τους. Δεν ξερω αν γινεται σκοπιμα ή οχι, παντως αυτο βλεπω, αυτο λεω.
Επισης, ειναι αδικο να επικεντρωνεσαι σε ενα μονο κειμενο που εχει γραψει καποιος, ενω εχουν προηγηθει πολλες σελιδες οπου εχουν λεχθει πολυ πιο σημαντικα πραγματα και διαπιστωσεις.
-
Υπαρχουν καλες σχεσεις του περιοδικου με πελατες οι οποιοι διαθετουν πολυ καλα μεχρι και εξωτικα αμαξια ετσι ωστε να τα διαθετουν και να γινεται κανενα ωραιο δοκιμαστικο ???οπως π.χ. στο drive ?
Με τις αντιπροσωπειες το περιοδικο εχει καλες σχεσεις ???Και στα 2 παραπανω δεν νομιζω....
Αυτοκινητα δειχνετε ρε παιδια.. το κλαψιαρικο υφος θα σας φαει !
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Αν σας χαλάει τόσο προσπεράστε,όπως έγραψε κι ο sx...Αυτο δεν λεγεται ουτε απο υποψηφιο φοιτητη οποιασδηποτε σχολης διοικησης...
Αυτο που λεγεται ειναι οτι: να δουμε που υπαρχουν προβλημα, να τα συζητησουμε και να τα αναλυσουμε, και οπου κανουμε λαθος να τα διορθωσουμε...
Εκτος αν ειμαστε αλαθητοι, οποτε οποιος δε μας κατανοει δεν ειναι του επιπεδου μας, αρα δεν ασχολουμαστε με αυτον και τον προτρεπουμε να σταματησει να αγορασει το προιον που πουλαμε...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
......Φίλε vrax, η ειρωνία δεν ο σωστός τρόπος να εκφράσεις την αντίθεσή σου (?) στα γραπτά των ανθρώπων του περιοδικού.
Έπρεπε τουλάχιστον να είμαστε ικανοποιημένοι που μας δίνεται μέσα από εδώ η δυνατότητα να επικοινωνούμε μαζί τους, όσο αυτοί προλαβαίνουν, και είμαι σίγουρος ότι η καλοπροαίρετη κριτική λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν. Γιατί λοιπόν να ειρωνευόμαστε?
[moderator]
Εχω δει/αντιληφθει δυο απαντησεις απο ανθρωπους των 4Τ, η μια ηταν για το συγκριτικο και η αλλη ειναι η παραπανω.
'Τι γραφετε παλι γμτ?', 'Προσπεράστε!' λυπαμαι αλλα ενας ανθρωπος των 4Τ, κατα τη γνωμη μου, δεν επιτρεπεται να κανει τετοια ποστς οπως αυτο και για αυτο το ειρωνευτηκα.
-
Ναι αλλά βλέπεις πως αρκετοί που γράφουν δεν εχουν στο νου τους να κάνουν κάποια κριτική αλλά απλά γράφουν οτι να 'ναι.Και αυτό μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις αν ξαναρίξεις μια ματιά σε προηγούμενα ποστ.Επιπλέον δεν είπα οτι έχουν το αλάθητο αλλά από εκείνο το σημείο μέχρι να φτάσουμε να τα μηδενίζουμε όλα και να γίνονται χαρακτηρισμοί του τύπου 'πουλημένοι' πάει πολύ...
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Ναι αλλά βλέπεις πως αρκετοί που γράφουν δεν εχουν στο νου τους να κάνουν κάποια κριτική αλλά απλά γράφουν οτι να 'ναι.Και αυτό μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις αν ξαναρίξεις μια ματιά σε προηγούμενα ποστ.Επιπλέον δεν είπα οτι έχουν το αλάθητο αλλά από εκείνο το σημείο μέχρι να φτάσουμε να τα μηδενίζουμε όλα και να γίνονται χαρακτηρισμοί του τύπου 'πουλημένοι' πάει πολύ...Προφανως καποιοι γραφουν υπερβολες!
ΟΜΩΣ, γιατι καποιος υπευθυνος του περιδικου επιλεγει αυτα τα post για να απαντησει, και δεν επιλεγει αυτα που αφορουν ουσιαστικα θεματα και κριτικη προς το περιοδικο????
edit
αρα οπως βλεπεις, αλλοι ειναι που μηδενιζουν... -
Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω από μερος του sx γιατι επελεξε να απαντήσει σε αυτά...
Απο 'κει και πέρα όμως είναι θέμα δικό του που,σε ποιον και πως θα απαντήσει.Και ακριβώς όπως έγραψε κι ο Krus μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός οτι απαντάνε οι άνθρωποι του περιοδικού.Αυτά απο μένα.-edit:Δεν έγραψα για σένα ότι 'μηδένισες' κάτι.Γενικότερη παρατήρηση έκανα.
-
Αν καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να απευθύνουμε κατηγορίες τύπου 'πουλημένοι' θα είμαστε όλοι καλύτερα.
Ο καθένας μας έχει την άποψή του.
Είναι σαφές ότι ένα περιοδικό δεν μπορεί να καλύψει τις απόψεις μας. Απλά πρέπει να καταθέσει την δική του.Απο αυτό μέχρι το 'πουλημένοι' υπάρχει απόσταση.
Και συνήθως -δυστυχώς- μένει εκείνη η γνώμη που ειναι αρνητική παρά οι θετικές.Φίλε vrax, αν μου επιτρέπεις, η απάντησή σου δεν νομίζω ότι αρμόζει. Ειδικά σε αυτόν στον οποίο απευθύνεσαι.
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω από μερος του sx γιατι επελεξε να απαντήσει σε αυτά...
Απο 'κει και πέρα όμως είναι θέμα δικό του που,σε ποιον και πως θα απαντήσει.Και ακριβώς όπως έγραψε κι ο Krus μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός οτι απαντάνε οι άνθρωποι του περιοδικού.Αυτά απο μένα.-edit:Δεν έγραψα για σένα ότι 'μηδένισες' κάτι.Γενικότερη παρατήρηση έκανα.
Προφανως δεν εισαι εσυ αυτος που θελω να απαντησεις!
Και επισης προφανως ειναι δικαιωμα του καθενος να απανταει σε αυτα που θελει. Ειναι και δικο μου δικαιωμα ομως να σχολιαζω το σε ποιον απανταει καποιος.
Απλα ξερεις τι γινεται? Σε εμενα φαινεται οτι πεταμε ενα 'προσπεραστε', και νομιζουμε οτι λυσαμε το προβλημα.
Εχουν τεθει δεκαδες ουσιαστικα θεματα κυριοι, θελετε να τα συζητησουμε? Εχει καλως.
Δεν θελετε, και προτιματε να βλεπετε μονο φαντασματα? Παλι εχει καλως! -
Μόλις είδα στην ιστοσελίδα των 4Τ ότι άνοιξε ο δρόμος για δοκιμές στην ευθεία του (πρώην?) αεροδρομίου του Ελληνικού. Επίσης επισημαίνεται ότι λόγω της καλύτερης ποιότητας της ασφάλτου οι επιδόσεις στο φρενάρισμα είναι καλύτερες από αυτές σε κοινό δρόμο και δεν είναι συγκρίσιμες με τις παλαιότερες.
Αυτό όμως που θα ήθελα να επισημάνω είναι σχετικό με τις μετρήσεις τελικής ταχύτητας. Δεν ξέρω στα πόσα από τα 1800 διαθέσιμα μέτρα πιάνει τελική ένα αυτοκίνητο αλλά καλό θα είναι να είναι επίπεδη η διαδρομή. Από όσο όμως έμαθα όταν είχα την τύχη να δω την κατασκευή του Ελ Βεν(!) οι αεροδιάδρομοι δεν είναι επίπεδοι αλλά κάνουν μια κοιλιά δηλαδή στην αρχή είναι ελαφρά κατηφορικοί και στο τέλος ελαφρά ανηφορικοί. Δέχομαι ότι δεν έχει τεράστια σημασία (ας πιάνουν όλα τα αυτοκίνητα 2-3 χλμ λιγότερο) αλλά αναρωτιέμαι αν αυτό ισχύει και στον διάδρομο στο Ελληνικό και εάν ναι κατά πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει τα εξαγόμενα συμπεράσματα. -
Παιδιά, αν θέλετε να κάνουμε πραγματικό διάλογο ΜΗΝ μας ειρωνεύεστε γμτ. Δουλειά κάνουμε. Αν την κάνουμε λάθος, η αν έχετε απορείες εδώ είμαστε για να απαντάμε και να συζητ΄'αμε σε ότι προλαβαίνουμε και μπορούμε.
ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΕ ΙΜΕΙΛ Η ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΘΙΓΕΙ.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ CHAT ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ.
ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΔΟΚ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩς Ο Σ.ΤΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.ΒΡΙΣΑΤΕ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΤΕ? ΕΓΚΛΗΜΑ? ΟΚ!
Στείλτε ιμειλ, γραμμα οτι θέλετε σε σχέση με τα λονγκ τερμ, σε σχέση με οτιδήποτε και αμέσως θα απαντηθεί δημόσια και θα έχει τη θέση του στους διαλόγους. Πέρα από τους διαλόγους Το φόρουμ έχει τη δική του
σε λίδα και έχω ζητήσει από τον Κώστα Μαρινάκη να επιλέγετε εσείς το θέμα που θα δημοσιεύουμε! Εσείς επιμένετε να κάνουμε διάλογο και για του ψύλου το πήδημα από εδώ, ζωντανά και τα παίρνετε κράνος όταν δεν απαντάμε γιατί θεωρείτε ότι κολώνουμε η σας γράφουμε. Καμία σ΄χεση. Κάποτε έγραφα για τον ΚΚ. Σήμερα εργάζομαι για εκείνον και το περιοδικό και οι 15 το βγάζουμε για τον αναγνώστη! Απλό ε΄'ιναι!Να κάνουμε λοιπόν διάλογο και από εδώ, αλλά συνέχεια στον τοίχο και αντί για προτάσεις, ενστάσεις, να εισπράτουμε ροχάλες, ε δεν λέει.
Είμαι 50 μεγάλε, και δουλεύω 20 ώρες και πληρώνομαι για να είναι το περιοδικό όσο γίνεται καλύτερο, έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βρεθώ σπίτι μου επειδή θα γίνει χοντράδα,΄η θα π΄πεσει η κυκλοφορία, ή το ένα ή το άλλο, που δεν έχει πάντα αντικειμενική διάσταση.
Ανοίγω αγγαλιά ζητάω επικοινωνία υψηλού επιπέδου και εισπράτω ειρωνείες.
Οδηγώ από πολύ μικρός πολύ καλό αυτοκίνητο! Στους αγώνες και στο δρόμο ΄'αλλοτε, στο δρόμο σήμερα. χεσμ΄'ενα τα έχω τα λογκ τερμ.Και οι τροχοί μπορούν χάρη σε εσάς να γράφουν ότι θέλουν για το όποιο όχημα, ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΑ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!
Βρείτε τρόπους αξιολογησης του κουρασμένου αμαξώματος και θα έχετε όσο χώρο θέλετε.
πάντως πέρα από ύβρεις και υποστήριξη δεν είδα και καμιά πρόταση για την αξιολόγηση των δοκιμών μακράς διάρκειας!
Τι άλλο να πούμε...
ΣΧ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
ενώ στήσαμε τη δοκ-τεστ για το χρόνο αντίδρασης της ΒΜW, τι διαβάζετε από εμάς?
Εμένα μου φάνηκε αντβερτοριαλ πάντως. Τελειωνε το αρθρο και μετά ειχαμε την ωραία υπηρεσία της BMW.
Αυτό σκέφτηκα αυτό εγραψα
Εχει όμως μεγάλη σημασία το γεγονός ότι όταν διαβάζω κάτι και μου φαίνεται σαν αντερτοριαλ... τότε ίσως δεν είναι γραμμένο όπως πρέπει. Για σκέψου το.Παίρνω το περιοδικό. φτάνω στη σελίδα εκεί. Α... βλάβη... Λύνεται η βλάβη και μετά διαβάζω για την ωραία υπηρεσία της BMW.. (δεν ειναι λίγο αντβερτοριαλ).
και το κάνανε και σε άλλα περιοδικά και δε μου άρεσε επίσης
-
Για να αποφυγω την οποιαδηποτε παρεξηγηση,μιας και εγω ανοιξα το θεμα long term,θα ηθελα να πω καταρχην οτι για μενα προσωπικα οι 4Τ ειναι με διαφορα το καλυτερο περιοδικο στην Ελλαδα.Το παιρνω ανελλιπως απο 12 ετων.Για τιις δοκιμες τωρα μακρας διαρκειας δε νομιζω να ειναι και τοσο παραλογα αυτα που ειπα.Εφοσον παιρνετε καποια αυτοκινητα για καποιο χρονικο διαστημα ,μερικα τα παιρνετε και για 6 μηνες,θα μπορουσε να γινετε αναλυτικοτερη παρουσιαση και περισσοτερα χμ ωστε να βγαινουν καποια συμπερασματα.Στο εξωτερικο γινονται τετοια τεστ εδω και χρονια.Βεβαιως και δε συγκρινω τη γερμανια με την Ελλαδα αλλα πιστευω οτι οι 4Τ θα μπορουσαν να επιμεινουν λιγο παραπανω προσαρμοζοντας παντα τα δεδομενα στην ελληνικη πραγματικοτητα.Οσον αφορα τωρα για τι σκοπιμοτητα του να φραφουμε εδω τις προτασεις μας δε νομιζω οτι ειναι και τοσο φοβερο.Ο χαρακτηρισμος πουλημενοι ειναι οντως υπερβολικος και αδικος.
-
Aν βγήκε έτσι και ορθα μας τα χώνεις με κριτική διάθεση. Ομως δέξου ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεση (δεν υπάρχει διαφήμιση, συνέντευξη από τον υπεύθυνο πήραμε) και ακόμα να δεχτείς το σχόλιό μου πως η ΒΜW δυσαρεστήθηκε και θεωρεί πως αδικήθηκε αφού ο χρονος άφιξης της Χ5 εκθέτει την υπηρεσία.
Σ -
δίκιο έχεις.
Και εγω την ώρα μου περνάω και αφιερώνω 1 ωρα σε ένα περιοδικό για να ξεφύγω από τη δουλειά
Δεν τα αναλύω και όλα ούτε τα ζυγίζω,,.... Δεν είμαι κριτική επιτροπήΕχουμε και λέμε.
Αφεντικό (sx) 2030 η ωρα... Δε πας να φας,.... με κανένα φίλο σου να ξεκουραστείς. Φιλικα
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό