-
Eγω βλεπω το Focus μια καροτσα μπροστα παντως, δε ξερω τι λετε εσεις...
-
Ο νικήτης του συγκριτικού HONDA - KIA με το standard της κατηγορίας βλέπω.... Πάω να το αγοράσω....
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Eγω βλεπω το Focus μια καροτσα μπροστα παντως, δε ξερω τι λετε εσεις... -
Δυο γαϊδαροι (Golf-Focus) μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα (Astra OPC)...
Aντε να δουμε και αυτο το τευχος...
-
Αυτός ο αχυρώνας μάλλον ανήκει σε Γάλλο εκτροφέα ίππων (Megane RS).
-
Τι άλλο ενδιαφέρον έχει μέσα ? δε πρόλαβα να το πάρω
-
Ο χρήστης art911 έγραψε:
Τι άλλο ενδιαφέρον έχει μέσα ? δε πρόλαβα να το πάρω -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τι άλλο ενδιαφέρον έχει μέσα ? δε πρόλαβα να το πάρω
-
Μολις το πηρα.Σαφως πιο γεματα κειμενα(επιτελους)και περισσοτερες φωτο.Καλοδεχουμενη η οποια βελτιωση.
-
Και 'γω μόλις το πήρα, αλλά μέχρι τώρα μόνο το ξεφύλλισα, δεν διάβασα ακόμα. Πρώτη εντύπωση πολύ καλύτερη από του προηγούμενου, αλλά χάρηκα ιδιαίτερα όταν είδα ότι στις σελίδες με την αλληλογραφία έχουν κάνει αναδημοσίευση σε κάποια ποστ του φόρουμ
Ελπίζω ότι ακόμα διαβάζουν τούτο το θέμα, έτσι ώστε να λαμβάνουν τις όποιες αρνητικές ή θετικές κριτικές
-
Συμπαθητικη η...δευτερη προσπαθεια της νεας περιοδου του περιοδικου -υπο νεα διευθυνση πλεον- overall , και αυτο ειναι κατι που πρεπει να επισημανθει. Eυχομαι και ελπιζω να συνεχιστει εντωμεταξυ με περισσοτερες αναφορες, οτι αφορα Ελληνικες προσπαθειες, αλλα και διακρισεις.
Ιδιαιτερο ενδιαφερον εχει φυσικα το -καλλιο αργα παρα ποτε- ρεπορταζ-αφιερωμα-συνεντευξη με τον Koρρε και το απιστευτο project του. Μακαρι να του βγουν πλεον οι οποιες κινησεις-κινητοποιησεις και να περασει στην παραγωγη.
Στα 'καυτα' θεματα του περιοδικου, το duel μεταξυ του νεου GTI vs Focus ST, και παροτι ο Π.Τ εδω καθιστα σαφες το που φτανουν πχ οι δυνατοτητες του -κατα τα αλλα καταπληκτικου- DSG σε γρηγορη οδηγηση, εντουτοις, προσωπικα θα επιθυμουσα μεγαλυτερο 'βαθος', αναλυση, και μεταδοτικοτητα σε οτι αφορα την οδικη συμπεριφορα, κυριως του νεοτερου της παρεας (του GTI VII δηλαδη) και υπενθυμιση στα του προσφατα δοκιμασμενου ST, ασχετως αναμονης της ισχυροτερης και πιο ενδιαφερουσας -οδηγικα- εκδοσης με το πακετο 'Performance'.
Aρκετα επικαιρη και ευστοχη η -επιτελους- απευθειας συγκριση μεταξυ δυο αρκετα κοντινων σε αποδοση κινητηρων, και μαλιστα σε ιδια αυτοκινητα, των νεων Leon 1.2TSI vs 1.6 TDI.
Aναμενω με ενδιαφερον και επομενα τετοιου τυπου, συγκριτικα.
Αυτα σε ενα πρωτο γρηγορο διαβασμα... -
Και εγώ το πήρα αλλά διαβαζω ακόμα το παλιο
-
-
Στο συγκριτικό μου έκανε εντύπωση ότι η κατανάλωση ενός LEON diesel είναι μεγαλύτερη από αυτή ενός SUV (βλέπε Qashqai στο προηγούμενο τεύχος ή το RAV). Και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι στην περιαστική χρήση η κατανάλωση των δύο οχημάτων ήταν η μέγιστη δυνατή.
-
Η σύγκριση του RAV4 με τον βενζινοκινητήρα έναντι του Kuga με πετρέλαιο δεν αποσκοπεί σε τίποτα κατά τη γνώμη μου πέραν του ευχολογίου (το diesel είναι καλύτερο).
-
Μεταξύ GOLF και FOCUS η όλη ιστορία ήταν λίγο λέμε καλά λόγια και για τα δύο και τα χώνουμε ελαφρά στο DSG.
-
KIA & GTD μου φαίνονται.... λίγο το αποτέλεσμα δελτίων τύπου εταιρειών.
Καλύτερο από το προηγούμενο. Ναι! Καλό; Χμμμμμμ
-
-
To φορουμ δεν είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης?
-
Πωωω οι αλλοι εχουν φορουμ με 30000 μελη και καθονται και μου διαφημιζουν το Facebook page τους με τα 3000 μελη
Εκτος κ αν το φορουμ πια δεν εχει καμια σχεση παρα μονο το ονομα -
Που 'ν' τα τα 30000 μέλη είπαμε;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Που 'ν' τα τα 30000 μέλη είπαμε;Κατω στην αρχικη τα γραφει
Ενεργα προφανως ειναι ελαχιστα αναλογικα μ αυτο το νουμερο,αλλα εδω μεσα μπαινει πολυς κοσμος χωρις να γινεται μελος(πιστευω ολοι μας λιγο πολυ πριν εγγραφουμε,χαζευαμε τα διαφορα θεματα)Παντως στεκει η μη διαφημιση τωρα που το ξανασκεφτομαι,αφου επισημη φωνη των 4Τ εδω μεσα δεν υπαρχει.
-
over and out.
-
ουτε το 4T.gr διαφημιζεται μην κανετε ετσι
-
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό