-
σιγα μη σας πουμε ποιοι γραφουν
-
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Αν ναι, να υποθέσουμε πως η νέα προσπάθεια θα έχει τους ίδιους συντάκτες με την εξαίρεση του ΚΚ;Απ΄ό,τι λένε οι φήμες, ναι
-
Α! Πολύ ωραία. Εντωμεταξύ στο http://www.4troxoi.gr και στη δοκιμή που δημοσιεύτηκε σήμερα για το νέο GTI βλέπουμε:
'...Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες...'
-
-
Αναμενόμενο. Έχω την εντύπωση πως δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε ο Σ.Χ...
-
Πάντως Πτήση & Ήχος Εικόνα επιστρέφουν!
http://ptisidiastima.wordpress.com/2013 ... more-44372
Για να δούμε και οι Τροχοί...
-
Ηθικο διδαγμα της ιστοριας: Αν κατι αξιζει (φερνει κερδος), λυση θα βρεθει. Μενει μονο η διατηρηση στο ακεραιο του υφους ολων των περιοδικων...
-
Οι “4ΤΡΟΧΟΙ¨ “νοικιάστηκαν” στον κουμπάρο Κοντομηνά, η “Πτηση” και ο “Ηχος-Εικόνα” σε δύο παλιούς μου συνεργάτες (Καραϊωσιφίδη και Φωτιάδη) και οι Τεχνικές Εκδόσεις (στις οποίες κατέχω το 25% των άχρηστων μετοχών), έμειναν με χρέη 3 εκατομμυρίων ευρώ που δημιούργησε η πτωχεύσασα εταιρία περιοδικών lifestyle…
Σχόλιο του Κ.Κ. από εδώ: http://kavvathas.com/2013/05/31/συγγνώμη-για-την-απουσία/
-
Κοντομηνάς; Ω θεοί...
-
Ελπιζω να μη φτασουμε στο σημειο να λεμε 'Ας εκλειναν καλυτερα...'
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ελπιζω να μη φτασουμε στο σημειο να λεμε 'Ας εκλειναν καλυτερα...'γιατι σε υποχρεωνει κανενας να το αγορασεις αν κρινεις οτι δεν αξιζει τα λεφτα του;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι σε υποχρεωνει κανενας να το αγορασεις αν κρινεις οτι δεν αξιζει τα λεφτα του;
Αυτο ειναι το θεμα ?Αν θα το αγορασω ή οχι?
Το θεμα ειναι αν το νεο περιοδικο ειναι τοσο χάλια που να ακυρωνει ολη την ιστορια του περιοδικου απο τη δεκαετια του '70.
Ακυρο το σχολιο σου. -
O spiros πιστεύει στην οικονομία της αγοράς, μην δίνεις σημασία...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
γιατι σε υποχρεωνει κανενας να το αγορασεις αν κρινεις οτι δεν αξιζει τα λεφτα του;
Αυτο ειναι το θεμα ?Αν θα το αγορασω ή οχι?
Το θεμα ειναι αν το νεο περιοδικο ειναι τοσο χάλια που να ακυρωνει ολη την ιστορια του περιοδικου απο τη δεκαετια του '70.
Ακυρο το σχολιο σου.φυσικα το θεμα ειναι αν θα το αγορασεις!
συγκεκριμενα αν πιστευεις οτι ειναι αρκετα καλο για να το αγορασεις. Με το ιδιο κριτηριο δεν το αγοραζες μεχρι τωρα;τα υπολοιπα ειναι μοιρολατρια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
O spiros πιστεύει στην οικονομία της αγοράς, μην δίνεις σημασία...εσυ σε τι πιστευεις? Οτι δινουμε λεφτα σε οποιαδηποτε μπουρδα αρκει να το εκδιδει γνωστος μας;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
O spiros πιστεύει στην οικονομία της αγοράς, μην δίνεις σημασία...
εσυ σε τι πιστευεις? Οτι δινουμε λεφτα σε οποιαδηποτε μπουρδα αρκει να το εκδιδει γνωστος μας;
Εγώ πιστεύω και στις αρχές (principals). Δεν δέχομαι να υπάρχουν 4Τ που δεν έχουν καμία σχέση με τους πραγματικούς 4Τ. Θα μου πεις ότι είναι δικό μου πρόβλημα και θα συμφωνήσω. Αλλά έχω δικαίωμα να το εκφράζω.
-
Ποιοι είναι οι πραγματικοί 4Τ; Αυτοί που διαβάζαμε τις δεκαετίες 80 και 90 ή αυτοί των τελευταίων ετών;
Αν οι 'νέοι' 4Τ συνεχίσουν στο πνεύμα των τελευταίων και δε μας αρέσουν, το πρόβλημα θα είναι ο ΚΚ ή ο ΣΧ που θα
λείπουν; -
Κακά τα ψέμματα, οι πραγματικοί 4Τ πέθαναν κάπου το 2005-6. Προσωπικά θέλω 4Τ εποχής early 90s. ΚΚ, ΣΧ, ΠΦ και ΣΙΑ. Έρωτας!!!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ποιοι είναι οι πραγματικοί 4Τ; Αυτοί που διαβάζαμε τις δεκαετίες 80 και 90 ή αυτοί των τελευταίων ετών;
Αν οι 'νέοι' 4Τ συνεχίσουν στο πνεύμα των τελευταίων και δε μας αρέσουν, το πρόβλημα θα είναι ο ΚΚ ή ο ΣΧ που θα
λείπουν;ακριβως!
προσωπικα χ3στηκα αν θα το εκδιδει ο ΚΚ η ο Τσιπρας. Το θεμα ειναι το τελικο προιον να καλυπτει τις προσδοκιες μου. Αυτο ειναι το κριτηριο αγορας και οχι ποιος το εκδιδει. Αδιαφορο και το ονομα.
και οπως πολυ σωστα λες, το περιοδικο των τελευταιων ετων δεν ειχε καμια σχεση με το παρελθον. Γιαυτο και η κατρακυλα του.
Κακά τα ψέμματα, οι πραγματικοί 4Τ πέθαναν κάπου το 2005-6. Προσωπικά θέλω 4Τ εποχής early 90s. ΚΚ, ΣΧ, ΠΦ και ΣΙΑ. Έρωτας!!!
ολοι θα το θελαμε, εκτος απο αυτους που αναφερεις απο οτι φαινεται!
αρα προς τι η μοιρολατρια;επομενως, προσπερναμε ταχεως και αναμενουμε να δουμε και να κρινουμε τη νεα προσπαθεια.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό