-
Αγόρια χωρίς να θέλω να σας πικράνω... σε 7 μέρες ετοιμαστείτε για πλερέζες. Final κατά 99%...
-
Κριμα και παλι κριμα. Μ΄αυτο μεγαλωσαμε μ'αυτο γαλουχηθηκαμε, μάυτο περασαμε ομορφες στιγμες και γνωρισαμε ενα σωρο ωραιους ανθρωπους αλλα οκ ολα τα ωραια καποτε τελιωνουν. Αν ειναι ετσι θα λειψει ενα κοματι απο τη ζωη μου.
-
Θα κάνουμε τίποτα;; Καμία συνάντηση ;
-
Ωραίο δώρο γάμου θα μου κάνουν γμτ..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αγόρια χωρίς να θέλω να σας πικράνω... σε 7 μέρες ετοιμαστείτε για πλερέζες. Final κατά 99%...Εννοείς οριστικό shut down σε εκδόσεις, περιοδικά, φόρουμ?
-
φίλε realzeus μακάρι να κάνεις λάθος παρόλο που η λογική λέει ότι δεν κάνεις...
-
το φορουμ θα πρεπει να σωθει, αλλα ποσο εφικτο ειναι αυτο εαν κλεισει οριστικα το περιοδικο; Ποιος θα το αναλαβει; Με τι ονομα;
-
Για αυτο λέω μήπως να κανονιζαμε κάτι...μήπως μια συνάντηση μετά το Πάσχα;Να συζητήσουμε τις εναλλακτικές αλλα και τις προθέσεις μας.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Για αυτο λέω μήπως να κανονιζαμε κάτι...μήπως μια συνάντηση μετά το Πάσχα;Να συζητήσουμε τις εναλλακτικές αλλα και τις προθέσεις μας.να συναντηθουμε αλλα πρεπει να υπαρχει εκπροσωπηση απο το περιοδικο, το οποιο δεν ξερω αν θα ενδιαφερθει να συμμετεχει με καποιο τροπο. Και αν κλεισει, γιατι να ασχοληθουν;
η αλλη επιλογη ειναι να γινει κατι χωρις το περιοδικο, αλλα θα παραχωρησουν την database του φορουμ;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για αυτο λέω μήπως να κανονιζαμε κάτι...μήπως μια συνάντηση μετά το Πάσχα;Να συζητήσουμε τις εναλλακτικές αλλα και τις προθέσεις μας.
να συναντηθουμε αλλα πρεπει να υπαρχει εκπροσωπηση απο το περιοδικο, το οποιο δεν ξερω αν θα ενδιαφερθει να συμμετεχει με καποιο τροπο. Και αν κλεισει, γιατι να ασχοληθουν;
η αλλη επιλογη ειναι να γινει κατι χωρις το περιοδικο, αλλα θα παραχωρησουν την database του φορουμ;
Απο τα λίγα που γνωρίζω η βάση δεδομένων ίσως να είναι και το λιγότερο. Υποθέτω ότι το 'ακριβο' ή δύσκολο είναι το 'www.4tforum.gr'. Αν υπάρχει διάθεση για διατήρηση στη ζωή, αν πωλείται (μάλλον ακριβά λόγω επισκεψιμοτητας) ή αν οποίος το κατέχει θέλει να το διατηρήσει στην κατοχή του για μελλοντική χρήση (βέβαια ότι δεν κυλά χορτιαραζει και δεν ξέρω αν κλείσει πόσο νόημα θα έχει το ξανανοίγμα του μετά από 5-10 μηνες).
Προσωπικά με χαρά θα βοηθούσα (με χρόνο και προσπάθεια γιατί με χρήμα ο οαεδ τελικά με κοροιδεψε και δεν μου δίνει το διχιλιαρο το μήνα που περίμενα...). Αφιλοκερδώς εννοείται. Για την ιστορία και μόνο.
-
Αν μπορει ο ναςς να κανει ενα update της καταστασης, και για το οικονομικο, το οποιο δυστυχως προσωπικα λογω αποστασης ειναι το μονο που μπορω να συνεισφερω, ειμαι μεσα
-
Εγώ λέω να συναντηθούμε με ή χωρίς εκπροσώπηση απο το περιοδικό αν δεν ενδιαφερθούν.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν μπορει ο ναςς να κανει ενα update της καταστασης, και για το οικονομικο, το οποιο δυστυχως προσωπικα λογω αποστασης ειναι το μονο που μπορω να συνεισφερω, ειμαι μεσα+1 μεν, αλλά...
δεν το βλέπω να προχωράει και για πολύ ένα φόρουμ που θα στηρίζεται στα μέλη του και σε 'ότι έχετε ευχαρίστηση' εισφορές.
Το μόνο ρεαλιστικό σενάριο που βλέπω για να συνεχιστεί το φόρουμ είναι να βρεθεί ΕΝΑΣ που να το δει ως ευκαιρία και να το πάρει εντελώς επάνω του (με το ίδιο ή άλλο όνομα αλλά με την παρούσα db) αποσκοπώντας σε έσοδα από διαφημίσεις.
Αν βρεθεί ένας τέτοιος μερακλής (γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα για κάτι πολύ καλύτερο από την κάλυψη των εξόδων του φορουμ) και κρατήσει τον ίδιο χαρακτήρα του ωστε να μην ξενερώσουν οι περισσότεροι χρήστες, κάτι γίνεται. -
Συγνώμη ρε παιδιά αλλα ξέρετε ποσά forum για το αυτοκίνητο υπάρχουν στην Ελλάδα;; Αυτοί πώς τα εχουν καταφέρει τόσο καιρό;
-
Χμ,το ποσό χωρίς φαντάζομαι να έχουν ερευνηθεί όλες οι λύσεις δεν είναι τραγικά μεγάλο νομίζω...
Το όνομα δεν το θεωρώ απαραίτητο,νομίζω αν οι ΤΕ πουν το ποίημα δύσκολα κάποιος θα αναλάβει να το δώσει και δε ξέρω και κατά πόσο γίνεται...
Εάν κάποιος νομικός του φόρουμ αναλάβει να μας πει ποια είναι η πιο αναίμακτη λύση ώστε κανείς να μη βρει μπελά με τα διαδικαστικά,βέβαια το πιο δύσκολο θα είναι να συνεχίσει με το τωρινό όνομα...
Δεν χρειάζεται λογικά να είναι μονο ένας που θα πάρει μια ευθύνη,μπορούν 2 3 άτομα φαντάζομαι...
Υγ.ελπίζω σύντομα να βρεθεί κάποιος να αναλάβει τον τίτλο των 4τ αν όλα πάνε κατά διαόλουSent under heavy fire
-
λοιπον μεσιεδες επειδη το εχετε κανει μεσανατολικο και ο καιρος περναει.
λος μπουλος το ονομα του περιοδικου και ξεκιναμε κατι καινουργιο με τα ατομα που απαρτιζουν αυτο το φορουμ.
υπαρχει μια σκεψη απο εναν θεσσαλονικαια να το αναλαβει αυτος με το αναλογο κοστος φυσικα.
τσοντερνουμε για τα λειτουργικα εξοδα, δεν νομιζω να εινα πανω απο ενα απλο συμβολικο ποσο το ατομο το χρονο για τα λειτουργικα και τελειωσε η υποθεση. απλα και καθαρα.
θεματα, mods και η ολικη συσταστη παραμενει (κατα τη γνωμη μου) οπως εχει και προχωραμε.
δεν θα κατσουμε να το συζηταμε κανεναν αιωνα....
πειτε τις αποψεις πανω σε αυτο και να παιρνουμε δραση.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εγώ λέω να συναντηθούμε με ή χωρίς εκπροσώπηση απο το περιοδικό αν δεν ενδιαφερθούν.Συμφωνώ αλλά (και ταυτόχρονα η σκέψη προς τον popolaro) αν δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη κάποιου εκ των υπευθύνων πώς θα μεταφερθεί η παλιά βάση δεδομένων? Και να φτιαχτεί ένα ας πούμε www.x-4tforum.gr που είναι το εύκολο πώς αυτό θα περιέχει όλα τα παλιά θέματα κλπ?
Είμαι εκτός Αθηνών αλλά αν θετε θα είμαι Αθήνα και εύκαιρος μέσα στο σκ 11-12 /5 οπότε αν υπάρχει ενδιαφέρον για συνάντηση τα λέμε από κοντά. Τα φεραρικα και τα πορσικα όμως στην μπάντα γιατί το γέρο Gti δεν αστειεύεται (αν και με τσαλακωμενα μούτρα καθώς με σλικ λάστιχα λόγω χλμ και τον μπροστινό να φρενάρει οπότε γουστάρει αυτά γίνονται...).
Sent from my GT-N7100 using my fingers.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Αγόρια χωρίς να θέλω να σας πικράνω... σε 7 μέρες ετοιμαστείτε για πλερέζες. Final κατά 99%...
Εννοείς οριστικό shut down σε εκδόσεις, περιοδικά, φόρουμ?
Πλην θαυματος, ναι...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
λοιπον μεσιεδες επειδη το εχετε κανει μεσανατολικο και ο καιρος περναει.λος μπουλος το ονομα του περιοδικου και ξεκιναμε κατι καινουργιο με τα ατομα που απαρτιζουν αυτο το φορουμ.
υπαρχει μια σκεψη απο εναν θεσσαλονικαια να το αναλαβει αυτος με το αναλογο κοστος φυσικα.
τσοντερνουμε για τα λειτουργικα εξοδα, δεν νομιζω να εινα πανω απο ενα απλο συμβολικο ποσο το ατομο το χρονο για τα λειτουργικα και τελειωσε η υποθεση. απλα και καθαρα.
θεματα, mods και η ολικη συσταστη παραμενει (κατα τη γνωμη μου) οπως εχει και προχωραμε.
δεν θα κατσουμε να το συζηταμε κανεναν αιωνα....
πειτε τις αποψεις πανω σε αυτο και να παιρνουμε δραση.
Είναι η πιο λογική λύση, το ιδανικό βέβαια θα ήταν να διατηρηθεί και η database. Ένα donate ή μια ετήσια συνδρομή για το κόστος σαφώς και πρέπει να υπάρξει μέχρι να μπορούν να υπάρχουν διαφημίσεις, όσο για το όνομα δε νομίζω πως θα υπάρχει θέμα με το να τροποποιηθεί λίγο.
-
αυτό με τα donate ακούγεται καλό όμως να ξέρετε ότι πολλοί θα προσφερθούν στα λόγια και λίγοι στην πράξη...επίσης να ξέρετε ότι η συνδρομή αυτόματα περιορίζει και την συμμετοχή για όσους δεν συνεισφέρουν! Άστε που θα δημιουργήσει αμέσως μέλη 2 ταχυτήτων όπου οι μεν θα είναι η ελίτ-donators και η άλλη τα απλά μέλη!
Είναι λοιπόν λεπτά ζητήματα αυτά που δεν λύνονται τόσο εύκολα.
Για μένα θα πρέπει ν' αποκλειστεί η συνδρομή και ιδανικά το όποιο φόρουμ να συντηρείται από τις διαφημίσεις σε αυτό και μόνο!
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό