-
Παιδια εχει αρχισει πλεον να γινετε φανερο οτι το Forum δυσκολα θα μεινει ανοιχτο...
Μη ξεχνατε τη σελιδα στο facebook 4Τforumfans ωστε να μη χαθουμε αρχικα και μετα βλεπουμε... -
Δεν είναι το ίδιο. Ούτε καν σαν προσωρινό υποκατάστατο το facebook για κάποιους.
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Για να μη χαθουμε το λεω.
-
Εγώ δεν ήξερα ότι υπήρχε σελίδα στο facebook καν.
-
Υπάρχουν και άλλες καλύτερες από αυτη στο facebooks
-
-
Θεουλης με το ''αφεντικοφιλε''
-
Ο Στρατισινο δεν εχει μουστακι?Καλα εχω να τον δω απο εποχες που ετρεχε με το Νισαν.199κατι
-
ειχε μουσακι οπως και τωρα.... αλλά ασπρισε και δεν φαίνεται στο αβαταρ..
παντα αγαπητος απ·' ολους... -
Ο χρήστης ieron έγραψε:
To site λειτουργεί εντελώς προαιρετικά, από την πλευρά μου. 11 χρόνια κάθε μέρα στη διαχείριση ειδήσεων των Τροχών και του Ωτομπίλντ, δεν αλλάζεις εύκολα συνήθειες. Θα συνέχιζα κανονικά και με πλήρη ενημέρωση σε όλα τα πεδία, αν είχα μια ένδειξη ότι το site θα διατηρηθεί. Δεν έχω και κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο μάταιο να ενημερώνεις μακριά από το γραφείο σου κάτι που -επί της ουσίας- δεν υπάρχει. Μάλλον θα γεμίσει όλο με επετειακά θέματα από παλιά τεύχη. Αν κάποιο από αυτά τα θέματα σας αρέσει και θέλετε να το δείτε αναρτημένο, πείτε μου, αν το έχω στα αρχεία μου θα το κάνω για σας, για μας, για όποιον τέλως πάντων μπορεί να το εκτιμήσει...
Σπύρος ΧατήραςΕυχαριστουμε για την ενημερωση και καλη δυναμη.
-
Respect
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
ειχε μουσακι οπως και τωρα.... αλλά ασπρισε και δεν φαίνεται στο αβαταρ..
παντα αγαπητος απ·' ολους...σχεδόν απ 'όλους...για μένα έκανε λάθη τόσο στο περιοδικό όσο και στην μικρή παρουσία του στο φόρουμ! Η πορεία του στο χώρο όμως αδιαμφισβήτητα σεβαστή!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
έκανε λάθη τόσο στο περιοδικό όσο και στην μικρή παρουσία του στο φόρουμ! Η πορεία του στο χώρο όμως αδιαμφισβήτητα σεβαστή!Κακα τα ψεμματα...
-
...Κώστα, θυμάσαι;
-
Βρετανικο συμβολαιο ο λογος του !
-
ειναι λυπηρο...τουλαχιστον...
ελπιζω να ξαναστησει κατι απο την αρχη. ο ανθρωπος ηταν ..αρρωστος με τη δουλεια του. ελπιζω αυτη η αρρωστια , να τον ενεργοποιησει και παλι, και να τον βοηθησει να ξεπερασει την πικρια που νιωθει. και αν τα εντυπα πεθαναν.., ενα site ειναι ισως η λυση. και αν αναρωτιεσαι αγαπητε ΚΚ, τι θα εχεις εσυ παραπανω απο ολα τα αλλα site (που υπαρχουν , ανδρωνονται, και κερδιζουν διαφημισεις εντελει), η απαντηση ειναι απλη : ανθρωπους που μεγαλωσαν με την υλη του περιοδικου σου, και δεν θελουν να εξαφανιστεις. ευχομαι να ενεργοποιηθεις συντομα και παλι, χωρις μεγαλα ανοιγματα αυτη τη φορα. Ακομα θυμαμαι που καποτε , για λογους αρχης, αντισταθηκες στην VW, και στηριξες τον Ν.Δ. . ηθελε βαρια α.........α.!!!! -
Ο χρήστης finitex έγραψε:
Ακομα θυμαμαι που καποτε , για λογους αρχης, αντισταθηκες στην VW, και στηριξες τον Ν.Δ. . ηθελε βαρια α.........α.!!!!Μήπως θυμάσαι και τις (άπειρες) φορές που (πάντα) για λόγους αρχής (εισαγωγέας ο κουμπάρος/συγγενής/κολλητός, δε θυμάμαι πια αλλά δεν έχει σημασία) προμόταρε τα Renault; Τα οποία κέρδιζαν όλα τα συγκριτικά, για χάρη του μεγάλου Λεωνίδα; Πάντα για λόγους αρχής...
-
Πάντως δεν θυμάμαι Ρενώ να κέρδισε άδικα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντως δεν θυμάμαι Ρενώ να κέρδισε άδικα...ούτε εγώ.
κ δεν θυμάμαι περίπτωση ρενώ να κερδίζει στους 4 τροχούς κ να χάνει στα συγκριτικά άλλων περιοδικών -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ακομα θυμαμαι που καποτε , για λογους αρχης, αντισταθηκες στην VW, και στηριξες τον Ν.Δ. . ηθελε βαρια α.........α.!!!!
Μήπως θυμάσαι και τις (άπειρες) φορές που (πάντα) για λόγους αρχής (εισαγωγέας ο κουμπάρος/συγγενής/κολλητός, δε θυμάμαι πια αλλά δεν έχει σημασία) προμόταρε τα Renault; Τα οποία κέρδιζαν όλα τα συγκριτικά, για χάρη του μεγάλου Λεωνίδα; Πάντα για λόγους αρχής...
Αν ίσχυε αυτό που λες τότε θα έπρεπε όσο καιρό ο ΣΧ έτρεχε επαγγελματικά με Nissan να βγαίνουν τα Nissan καλύτερα στα τεστ και να προμοτάρονται ενώ αργότερα που έτρεχε επαγγελματικά με SEAT να γίνεται το ίδιο με τα SEAT.
Καμία σχέση όμως
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό