-
+5
Επίσης, κυκλοφορούν και πολλά άλλα τσιτάτα που στην πράξη μπορεί να μην ισχύουν καθόλου (βλ. ισορροπία άνεσης και κρατήματος χωρίς να υπολογίσεις αμορτισέρ/ελατήρια, μετατοπίσεις του άξονα σε ανωμαλίες πάνω σε στροφή κλπ.).
-
Οπότε το ερώτημα παραμένει.... από όσο καταλαβαίνω εγώ...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
η ανεξαρτησία κίνησης των τροχών δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε μη αυτής.
+1000
-1000
Η ανεξαρτησία δεν είναι πανάκεια και δεν προσφέρει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ένα απλό παράδειγμα είναι η αντιστρεπτική, η οποία μειώνοντας την ανεξαρτησία των τροχών βελτιώνει την συμπεριφορά.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
η ανεξαρτησία κίνησης των τροχών δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε μη αυτής.
+1000
-1000
Η ανεξαρτησία δεν είναι πανάκεια και δεν προσφέρει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ένα απλό παράδειγμα είναι η αντιστρεπτική, η οποία μειώνοντας την ανεξαρτησία των τροχών βελτιώνει την συμπεριφορά.
Η αντιστρεπτικη ειναι εκει για να μειωσει τις κλισεις χωρις να χρειαστει να γινει η αναρτηση κουτσουρο, οχι για να χαλάσει την ανεξαρτησια των τροχων.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Η αντιστρεπτική συνδέει τους τροχούς οπότε παύουν να είναι ανεξάρτητοι.
-
ποσο τυχεροί ειναι το υπόλοιπο 99% της οικουμένης που δε μιλάει ελληνικά και δεν μπορεί να καταλάβει τι γράφει το γαλατικό χωριό εκεί χαμένο στον οτινανισμό του
-
Για ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟ χάθηκε η δυνατότητα στο υπόλοιπο 99% να διαβάσει αυτά που γράφονται στο 4ΤΦ.
-
ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ που λένε
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟ χάθηκε η δυνατότητα στο υπόλοιπο 99% να διαβάσει αυτά που γράφονται στο 4ΤΦ.hoax
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ποσο τυχεροί ειναι το υπόλοιπο 99% της οικουμένης που δε μιλάει ελληνικά και δεν μπορεί να καταλάβει τι γράφει το γαλατικό χωριό εκεί χαμένο στον οτινανισμό τουΞέρεις τι με ενοχλεί;; Όχι σε ένα forum όλοι μοιράζονται γνώσεις και απόψεις. Αν κάτι που λέμε είναι λάθος και εσύ ως ειδικός το βλέπεις θα μπορούσες αντί να χλευάσεις να απαντήσεις με απλά Ελληνικά ώστε να βάλεις στον σωστό δρόμο.
Αλλά εδώ μέσα κάποιοι απλά θέλουν να βγάλουν μάλλον το κόμπλεξ που έχουν με το ειρωνεύονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Κάτσε να αρχίσω να το κάνω και εγώ στα thread περί σεισμού και περί κατοικιών να δούμε που θα βγάλει.
Γιατί πολλοί αγοράζουν τζάμπα γνώση έτσι και όταν φτάσει η ώρα να προσφέρουν λίγη το γυρνάνε στο ένα φράγκο η βιολέττα. Πολύ ωραίο .... Εξαιρετική εκπαίδευση....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η αντιστρεπτικη ειναι εκει για να μειωσει τις κλισεις χωρις να χρειαστει να γινει η αναρτηση κουτσουρο,** οχι για να χαλάσει την ανεξαρτησια των τροχων**. -
ποσο τυχεροί ειναι το υπόλοιπο 99% της οικουμένης που δε μιλάει ελληνικά και δεν μπορεί να καταλάβει τι γράφει το γαλατικό χωριό εκεί χαμένο στον οτινανισμό του
Ξέρεις τι με ενοχλεί;; Όχι σε ένα forum όλοι μοιράζονται γνώσεις και απόψεις. Αν κάτι που λέμε είναι λάθος και εσύ ως ειδικός το βλέπεις θα μπορούσες αντί να χλευάσεις να απαντήσεις με απλά Ελληνικά ώστε να βάλεις στον σωστό δρόμο.
U
Αλλά εδώ μέσα κάποιοι απλά θέλουν να βγάλουν μάλλον το κόμπλεξ που έχουν με το ειρωνεύονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Κάτσε να αρχίσω να το κάνω και εγώ στα thread περί σεισμού και περί κατοικιών να δούμε που θα βγάλει.Γιατί πολλοί αγοράζουν τζάμπα γνώση έτσι και όταν φτάσει η ώρα να προσφέρουν λίγη το γυρνάνε στο ένα φράγκο η βιολέττα. Πολύ ωραίο .... Εξαιρετική εκπαίδευση....
Ξέρεις τι είναι το ενοχλητικό;
Ότι ο Έλληνας παραδοσιακά πουλάει γνώση χωρίς να ξέρει τι του γίνεται.
Βρες μου μια, μονάχα μια, δημοσίευση που να μπήκε κάποιος να ρωτήσει κάτι και αντιμετωπιστηκε με χλευας κλπ κλπ.
Και δυστυχώς αυτήν τη νοοτροπία την κουβαλάμε όπου πάμε και δε φαντάζεσαι πόσο ντροπή νιώθω όταν δε χάνουμε ευκαιρία να το αποδείξουμε.. Κι έχω ζήσει μέχρι τώρα σε 2 χώρες του εξωτερικού.
Αυτά και καλή συνέχεια.
-
Ξέρεις τι με ενοχλεί;; Όχι σε ένα forum όλοι μοιράζονται γνώσεις και απόψεις. Αν κάτι που λέμε είναι λάθος και εσύ ως ειδικός το βλέπεις θα μπορούσες αντί να χλευάσεις να απαντήσεις με απλά Ελληνικά ώστε να βάλεις στον σωστό δρόμο.Αλλά εδώ μέσα κάποιοι απλά θέλουν να βγάλουν μάλλον το κόμπλεξ που έχουν με το ειρωνεύονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Κάτσε να αρχίσω να το κάνω και εγώ στα thread περί σεισμού και περί κατοικιών να δούμε που θα βγάλει.
Γιατί πολλοί αγοράζουν τζάμπα γνώση έτσι και όταν φτάσει η ώρα να προσφέρουν λίγη το γυρνάνε στο ένα φράγκο η βιολέττα. Πολύ ωραίο .... Εξαιρετική εκπαίδευση....
Αφιερωμένο εξαιρετικά σε μερικούς...
-
Ξέρεις τι με ενοχλεί;; Όχι σε ένα forum όλοι μοιράζονται γνώσεις και απόψεις. Αν κάτι που λέμε είναι λάθος και εσύ ως ειδικός το βλέπεις θα μπορούσες αντί να χλευάσεις να απαντήσεις με απλά Ελληνικά ώστε να βάλεις στον σωστό δρόμο.
Αλλά εδώ μέσα κάποιοι απλά θέλουν να βγάλουν μάλλον το κόμπλεξ που έχουν με το ειρωνεύονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Κάτσε να αρχίσω να το κάνω και εγώ στα thread περί σεισμού και περί κατοικιών να δούμε που θα βγάλει.
Εμένα με ενοχλεί πως όταν αντί να χλευάσεις* μπεις στον κόπο να απαντήσεις ο κάθε άσχετος ξερόλας θα θιχτεί προσωπικά και θα σε βρίσει μέχρι να χρειαστεί να φας και ban
Σε άλλο τόπικ ο άλλος δεν ήξερε ούτε τους νόμους του Νέυτωνα και ΧΑΧΑΝΙΖΕ επικαλούμενος τις σπουδές του απο δώθε και από κείθε, γιατί να μην τον χλευάσεις?
Εγώ προσωπικά δεν χλευάζω την -όποια- απορία, χλευάζω (και μου είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό) τον κάθε άσχετο που αυτοανακυρήχθηκε ειδήμων και πετάει 'πορίσματα' (αλλά και αστεϊκώς απόλυτα δοσμένες 'απόψεις') κατά ριπάς.
κατά τα άλλα, λουλούδια
-
Για ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟ χάθηκε η δυνατότητα στο υπόλοιπο 99% να διαβάσει αυτά που γράφονται στο 4ΤΦ.
hoax
Έχουμε και hoax σχετικά με το 4ΤΦ;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εμένα με ενοχλεί πως όταν αντί να χλευάσεις* μπεις στον κόπο να απαντήσεις ο κάθε άσχετος ξερόλας θα θιχτεί προσωπικά και θα σε βρίσει μέχρι να χρειαστεί να φας και ban
Σε άλλο τόπικ ο άλλος δεν ήξερε ούτε τους νόμους του Νέυτωνα και ΧΑΧΑΝΙΖΕ επικαλούμενος τις σπουδές του απο δώθε και από κείθε, γιατί να μην τον χλευάσεις?
Εγώ προσωπικά δεν χλευάζω την -όποια- απορία, χλευάζω (και μου είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό) τον κάθε άσχετο που αυτοανακυρήχθηκε ειδήμων και πετάει 'πορίσματα' (αλλά και αστεϊκώς απόλυτα δοσμένες 'απόψεις') κατά ριπάς.
κατά τα άλλα, λουλούδια
ρε συ πώς γερασε αυτός έτσι;;;
-
Φίλε δεν είναι πολλοί εδώ μέσα, δυο τρεις είναι αυτοί που λες στο φορουμ. απλά επειδή γράφουν συνέχεια μας πρήζουν τα ούμπαλα ενώ δεν δέχονται κ τις ποινές που λεει ο κανονισμός. Ο κανονισμός του του φόρουμε είναι σαφής, ότι κανείς δεν ειρωνεύεται κανέναν...αλλά...
όπως βλέπεις ο ένας συνεχίζει μάλιστα να υποστηρίζει την κοτσάνα του ότι η ΑΔΟ ισχύει μόνο στις ελαστικές κρούσεις, κ να υπερηφανευεται ότι δικαίως ειρωνευεται άλλον χρήστη που με ωραίο τρόπο τον διόρθωσε.
Γιατί βέβαια ξερει τα πάντα, όπως κ το άλλο πετυχημένο που υποστηρίζει ότι η ορμή μετατρέπεται σε άλλες...μορφές ενέργειας, κ τα άλλα σκουλήκια τολμάνε κ τον διορθώνουν -
τρανό παράδειγμα καποιου που έχει φάει μπαν απο τη ζωή
-
Ρε σεις φορουμ ειναι,το θεμα ειναι να γινονται δημιουργικες συζητησεις κ οσοι δε ξερουν να μαθαινουν.Κ οσοι ξερουν να βοηθουν.
-
Αν κάποιος έχει πρόταση προς τους 4Τ καλώς, αλλιώς τέλος τα off topic και τα περί ειρωνείας.[mod]
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό