-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Εδώ θα πάρω 100% τη θεση του περιοδικού, δίκην δικεόρου υπεράσπισης.
-
Οι δοκιμές δεν είναι στο πόδι, τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία. Φάουλ γίνονται, και εδώ είμαστε να τα εντοπίζουμε ένα προς ένα, αλλά οι δοκιμές περισσότερο πάσχουν στον τομέα ότι είναι προβλέψιμες και επαναλαμβανόμενες σαν συνταγές. Ένας νέος αέρας γραφής, μια αναδιάταξη ίσως βοηθούσαν.έχεις διαβάσει δοκιμές πολλών χρόνων πίσω?
-
Στα τεχνικά θέματα πάντα το περιοδικό χώλαινε, που το νέο?
-
Ό έχων το δίλημμα 'Ιμπιζα-Τζαζ δεν ενδιαφέρεται και πολύ για την οδική συμπεριφορά των αυτοκινήτων αυτών θεωρώντας τη, και πολύ σωστά, απόλυτα επαρκή για τον τρόπο οδήγησης και τα γούστα του.έτσι πεφτει στην παγίδα το περιοδικό κ 'απομυθοποιεί' τις δοκιμές
-
Τον καιρό των ισχνών αγελάδων, της ενεργειακής ένδειας και της περιβαντολλογικής υποβάθμισης, τα περί οικονομίας είναι τα μόνα θέματα που δεν είναι εκτός θέματος. ο πυρήνας των αναγνωστών του περιοδικού δεν είναι αυτός. αυτό είναι το κοινό των light περιοδικών auto triti, build κτλ
-
Οι γνώμες των απλών χρηστών μετά από μακρόχρονη συμβίωση, είναι σκέτο χρυσάφι για τους γνωρίζοντες. Πολλοί όχι απλώς τις κυνηγάνε, αλλά και τις αποδίδουν και πολύ μεγάλη βαρύτητα.Και καλά κάνουν, ας έχει λοιπόν η κα Σούλα η γραφίστρια και ο Τάσος ο δημοδιδάσκαλος το μικρό βήμα του.
γιατί εχουν βαρύτητα οι απόψεις άσχετων με αυτοκίνητα που δεν έχουν οδηγήσει τα ανταγωνιστικά μοντέλα, αλλά οδηγάνε 3 ημέρες ένα μοντέλο κ πρεπει να γράψουν τη παπαριά τους?
+1 σε ολα.
Βεβαια, αν καποιος ασχοληθει με τα ενδοτερα, της γενικοτερης καταστασης, του ομιλου, και που υπαγεται πλεον, ειναι ευκολοτερο να καταλαβει το ΓΙΑΤΙ πλεον η υλη του περιοδικου εχει χασει την δυναμικη που ειχε. -
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
από τους σημερινούς τροχούς που αποθεώνουν το τσίγκινο νέο μίκρα επειδή είναι φθηνό
καταλοιπα απο την εποχη των αγωνιστικων 200sx & Micra?
το μικρα παντως εχει φαει κραξιμο απο τα Ευρωπαικα περιοδικα για τον απλο λογο οτι δεν εχει τιποτα να προσφερει εναντι του ανταγωνισμου. Θα μπορουσε να ειναι ενα οποιοδηποτε αδιαφορο Κορεατικο...
Αν και με αφηνει αδιαφορο η αισθητικη του νεου, τουλαχιστον απο τις φωτο, και δεν μπηκα στον κοπο ουτε
καν να διαβασω καποιο αρθρο για αυτο, μηπως ειναι τουλαχιστον το πρωτο Ιαπωνικο με 1200αρη τουρμπατο κινητηρα
των νεων προδιαγραφων, και στοχοποιει, Polo (1.2tsi) , 500 (twinair 85/105ps) Μito twinair (οταν ερθει στην χωρα)
και γενικοτερα τον Ευρωπαικο ανταγωνισμο? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αμα θες να ακουσεις τη γνωμη της Κουλας, δεν αγοραζεις περιοδικο αυτοκινητου, αγοραζεις το cosmopolitan...
γραφουν ΚΑΙ εκει για αυτοκινητα, και εχουν και το αναλογο κοινο βεβαια.θα επαιρνες περιοδικο που μιλαει πχ για τεχολογια αεροσκαφων, στο οποιο αρθρογραφει η Σουλα η κομμωτρια?
να μαθεις τι απο τη Σουλα?ο ιδιος οδηγος που το παει τεζα, το παει και 'οπως πρεπει', και επειδη εχει οδηγησει αλλα 400μοντελα, μπορει να κρινει. Η Σουλα μονο για το χρωματακι μπορει να σου πει.
+1 σε ολα.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
από τους σημερινούς τροχούς που αποθεώνουν το τσίγκινο νέο μίκρα επειδή είναι φθηνό
καταλοιπα απο την εποχη των αγωνιστικων 200sx & Micra?
το μικρα παντως εχει φαει κραξιμο απο τα Ευρωπαικα περιοδικα για τον απλο λογο οτι δεν εχει τιποτα να προσφερει εναντι του ανταγωνισμου. Θα μπορουσε να ειναι ενα οποιοδηποτε αδιαφορο Κορεατικο...
Αν και με αφηνει αδιαφορο η αισθητικη του νεου, τουλαχιστον απο τις φωτο, και δεν μπηκα στον κοπο ουτε
καν να διαβασω καποιο αρθρο για αυτο, μηπως ειναι τουλαχιστον το πρωτο Ιαπωνικο με 1200αρη τουρμπατο κινητηρα
των νεων προδιαγραφων, και στοχοποιει, Polo (1.2tsi) , 500 (twinair 85/105ps) Μito twinair (οταν ερθει στην χωρα)
και γενικοτερα τον Ευρωπαικο ανταγωνισμο?οχι φίλε μου γιατί το αμάξι είναι απαραδεκτο για αμαξι της νισσαν του 2011 σε όλα τα άλλα εκτός από τον κινητήρα (που δεν εχουμε δει ακόμα) κ έχει φαει το κράξιμο της αρκουδας από το διεθνή τύπο που λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι είναι χειροτερο απο το προκατοχο του κ δε μιλάει για 'πλαγια βήματα' όπως οι 4 τροχοι
-
Αν βγει και η τιμή που ακούσαμε στο 1.2Κ (κομπρέσορ), με κεφαλαία γράμματα θα γ@#%^ η κατάσταση.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν βγει και η τιμή που ακούσαμε στο 1.2Κ (κομπρέσορ), με κεφαλαία γράμματα θα γ@#%^ η κατάσταση.θα γίνει ποτέ αυτό το παρτάλι καλύτερο από τα τουρμπατα κλιο/πόλο/ίμπιζα/evo punto?
ή αν είναι 500ευρώ φθηνότερο θα αλλάξει την απόφαση κάποιου? -
Αν κάνει 16-17, λες να το πάρει κανείς;
-
*Η συνολικού βάρους 600 κιλών Zagato TZ3 Stradale βασίζεται στο πάτωμα του Dodge Viper ACR και κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιήσει το δικό του V10 μηχανικό σύνολο, των 8.4 λίτρων, το οποίο αποδίδει 612 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων. *
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12975
600 κιλά με πάτωμα και κινητήρα Viper? Ζυγισμένο στο φεγγάρι να υποθέσω;
-
εδω ακόμα οι ψήφοι είναι αρσενικού γένους, εσύ κολλησες στα 600 κιλά
-
Τα 600 κιλά είναι τυπογραφικό προφανώς αλλά ο V10 του Viper είναι πολύ ελαφρύς.
Απ'όσο ξέρω και τα δύο γένη είναι σωστά, η ψήφος και ο ψήφος.
-
εννοείς ότι 'λεγεται', οχι ότι είναι και σωστό το αρσενικό...
και το 'στις 1' λεγεται, δε σημαίνει ότι θα έπρεπε και να γράφεται... και ο κατάλογος είναι μακρύς, σαν τις ζωές που θα έπρεπε να έχει κάποιος στις πλάτες του για να φτάσει την οδηγική εμπειρία του γκίκιζα
-
Δεν εννοώ ότι λέγεται αλλά το ότι είναι σωστό. Κάποιος με πιο εξειδικευμένες γνώσεις ας μας διαφωτίσει, πιθανόν να κάνω λάθος.
Τον Κίκιζα μην τον πιάνεις στο στόμα σου επί ματαίω
-
αφού δεν έχεις τις εξειδικευμένες γνώσεις, γιατί επιμένεις; χμ.
(όχι ότι εγώ τις έχω βέβαια αλλά στο σχολειό έπεφταν σύννεφο οι βουρδουλιές σε όποιον το έκανε λάθος)
ο γκίκιζας παίρνει πολλές μορφές, να το ξέρεις... αυτές τις μέρες ξέρεις πώς εμφανίστηκε ε;!;
-
Μάνα μου δεν επιμένω, επειδή όμως έχω ακούσει πολλές φορές την ίδια απορία ξέρω πως και τα 2 στη δημοτική είναι σωστά. Μπορεί να είναι και λάθος, ας αναμένουμε φιλολογικό πόρισμα (από τον Κίκιζα?)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μάνα μου δεν επιμένω, επειδή όμως έχω ακούσει πολλές φορές την ίδια απορία ξέρω πως και τα 2 στη δημοτική είναι σωστά. Μπορεί να είναι και λάθος, ας αναμένουμε φιλολογικό πόρισμα (από τον Κίκιζα?)μάνα μου ματζουράνα μου αφού λέω κατι στις παρά 15, γιατί το ξαναλέμε στις και 15;;
-
Μα δεν επιμένω λέμε
-
με έσκασες. ή δώσε λινκ ή παρε τηλ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τα 600 κιλά είναι τυπογραφικό προφανώς αλλά ο V10 του Viper είναι πολύ ελαφρύς.Απ'όσο ξέρω και τα δύο γένη είναι σωστά, η ψήφος και ο ψήφος.
Στον γραπτό λόγο το σωστό είναι 'η ψήφος'.
edit: στο τηλ θα αναλύσετε καμία εκπομπή του Μπαμπινιώτη;
-
Useless trivia: πριν -πολλά- χρόνια ο ΙΚΕ είχε κάνει τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Μπαμπινιώτη
true story
-
Θα δούμε λινκ στο 'Ελληνισμός κλπ';
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό