-
Ο χρήστης capostol έγραψε:
Καλησπέρα,
Η τιμή των 1.280 κιλών, όπως θα με σαφήνεια διευκρινίζεται και στη συνέχεια της συγκεκριμένης αναφοράς μέσα σε παρένθεση, αφορά το βάρος του αυτοκινήτου της βασικής έκδοσης χωρίς τον οδηγό. Προσθέστε λοιπόν 75 κιλά (μέσο βάρος) + 1.280, οπότε ορθά στον πιο κάτω πίνακα το βάρος είναι 1.355 κιλά. Μιλάμε πάντα σε κάθε περίπτωση για τις επίσημες, εργοστασιακές τιμές, όπως τις ανακοινώνει το εργοστάσιο.
Σε ότι αφορά τα 980 κιλά, προφανώς πρόκειται για -εκ παραδρομής- λάθος μας, οπότε πολύ σωστή η επισήμανσή σας (ήδη έχει απομακρυνθεί). Χ.Α.Mια απορια που δεν εχω καταφερει να λυσω, και θα εκτιμουσα την ενδεχομενη διευκρινιση της.
Οι τιμες βαρους ενος αυτοκινητου πχ, που παρατιθενται μετα απο μετρηση-ζυγισμα των 4τροχων, (οχι οι επισημες τιμες κατασκευαστη δηλαδη) αφορουν το αυτοκινητο δοκιμης, ΧΩΡΙΣ τον οδηγο μεσα ή ΜΕ αυτον? -
Αφορούν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της δοκιμής μας (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε σχέση με τον εξοπλισμό και το βάρος που του προσθέτει), χωρίς τον οδηγό. Χ.Α.
-
Αφορούν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της δοκιμής μας (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε σχέση με τον εξοπλισμό και το βάρος που του προσθέτει), χωρίς τον οδηγό. Χ.Α.Ευχαριστω για την διευκρινηση.
-
Αφορούν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της δοκιμής μας (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε σχέση με τον εξοπλισμό και το βάρος που του προσθέτει), χωρίς τον οδηγό. Χ.Α.Αυτό γίνεται γιατί οι περισσότεροι οδηγοί στο παρελθόν ήταν καταστροφικοί για το αποτέλεσμα!!!
-
Το παρακάτω δεν αφορά το περιοδικό ακριβώς, αλλά το site:
Εχει αρχίσει να μού έρχεται στο email που έχω δηλώσει στο forum, ένα μήνυμα με θέμα '4Troxoi Weekly Report'. Φυσικά ουδέποτε είχα γραφτεί σε κάτι τέτοιο, και υποψιάζομαι ότι έχουν πάρει τα emails από όλους τους φορουμάδες και στέλνουν newsletter με opt-out, παρ'όλο που έχω θέσει στο forum:
'Τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Όχι '
και
'Οι Διαχειριστές μπορούν να μου στείλουν πληροφορίες χρησιμοποιώντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Όχι'Λαμβάνουν κι άλλα μέλη το συγκεκριμένο 'newsletter'?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Το παρακάτω δεν αφορά το περιοδικό ακριβώς, αλλά το site:Εχει αρχίσει να μού έρχεται στο email που έχω δηλώσει στο forum, ένα μήνυμα με θέμα '4Troxoi Weekly Report'. Φυσικά ουδέποτε είχα γραφτεί σε κάτι τέτοιο, και υποψιάζομαι ότι έχουν πάρει τα emails από όλους τους φορουμάδες και στέλνουν newsletter με opt-out, παρ'όλο που έχω θέσει στο forum:
'Τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Όχι '
και
'Οι Διαχειριστές μπορούν να μου στείλουν πληροφορίες χρησιμοποιώντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Όχι'Λαμβάνουν κι άλλα μέλη το συγκεκριμένο 'newsletter'?
Το λαμβάνω κι εγώ...
Επέλεξα αποκλεισμό αποστολέα και διαγράφεται πλέον αυτόματα ... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Λαμβάνουν κι άλλα μέλη το συγκεκριμένο 'newsletter'?Παρών
-
+1
-
Κι εγώ το λαμβάνω! Το πρώτο το διάβασα, αλλά δεν λέει τίποτα καινούριο από αυτά που γράφει το site. Τα μελλοντικά θα τα διαγράφω & report αμέσως.
-
κι εγω που έχω 30 κωδικούς για να ψηφίζω στους διαγωνισμούς το λαμβάνω 30 φορές....
γαμώτο
-
Εγώ το ανακάλυψα στο junk folder...
-
IVAN ας μου επιτρεψεις να σε συγχαρω και να σου πω ενα μεγαλο μπραβο για το 'γραμμα 'σου προς τον αδικοχαμενο Νικολακη.
Νομιζω οτι εκφραζεις τη γνωμη της πλειοψηφιας και των αναγνωστων του περιοδικου αλλα και των χρηστων του forum.(4Τ τευχος 476 σελιδα 180.)
-
Και εγώ το λαμβάνω στο email, το διαβάζω και μετά delete
-
Αναφέρομαι στο τεύχος Μαϊου 2010 των 4Τ, και ειδικότερα, στο άρθρο με τίτλο “Skoda Fabia & Roomster FL”, στη σελίδα 92.
Ο συντάκτης του άρθρου έχει οδηγήσει τα αυτοκίνητα για τα οποία αρθρογραφεί ;
Η ερώτηση δεν είναι ρητορική, αλλά πραγματική. Σε όλο το άρθρο κάνει απλά αναφορά σε τεχνικά χαρακτηριστικά, και στις αλλαγές που έχουν οι ανανεωμένες εκδόσεις των αυτοκινήτων. Δεν υπάρχει ούτε ένα προσωπικό σχόλιο/παρατήρηση/γνώμη του συντάκτη σχετικά με το πώς ήταν τα αυτοκίνητα όταν τα οδήγησε. Επίσης οι φωτογραφίες είναι αυτές που τους έδωσε η Skoda.
Αν δεν τα οδήγησε πρέπει να το αναφέρει, για να ξέρει ο αναγνώστης ότι το περιοδικό απλά μεταφέρει αυτά που του σερβίρει έτοιμα η εταιρία, κι όχι απόψεις του συντάκτη. Αυτό δεν είναι το σωστό; Aν κάποιος συντάκτης δεν έχει οδηγήσει το αυτοκίνητο, ή έχει κάνει λίγα χλμ και δεν πρόλαβε να σχηματίσει άποψη, το δέον είναι να πει κάτι σαν «όλα αυτά θα τα επιβεβαιώσουμε όταν οδηγήσουμε το αυτοκίνητο», ή το κλασσικό «αυτά μένει να επιβεβαιωθούν στους δύσκολους ελληνικούς δρόμους». Σε κάθε περίπτωση αν δεν οδήγησε το αυτοκίνητο, αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο στο άρθρο.
Αν πάλι οδήγησε τα αυτοκίνητα, δεν μπορώ να υποθέσω ένα λόγο για τον οποίο παραθέτει απλά υπό μορφή copy/paste στοιχεία από ένα προσπέκτους που προφανώς του έδωσε η εταιρία, και δεν κάνει ούτε ένα σχόλιο για το πώς του φάνηκαν τα αυτοκίνητα στην οδήγηση.
Πληρώνεις ένα περιοδικό (και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης), ενώ με λίγα κλικ βρίσκεις στο διαδίκτυο πληροφορίες, για να πάρεις αυτό που συνήθως απουσιάζει από το διαδίκτυο. Τη γνώμη ενός αυτοκινητικού συντάκτη, την εμπειρία του, την άποψή του.
Λίγες σελίδες πριν, τα διπλά άρθρα για τη Giulietta του 2010 και τις αντίστοιχες του 1962 και 1983 έχει το DNA των «παλιών καλών» 4Τ. Το άρθρο στη σελίδα 92 σα να δημοσιεύτηκε σε άλλο περιοδικό.
Κάποτε ο ιδρυτής του περιοδικού είχε πολύ σωστά εκφράσει κριτική στα αυτοκινητικά περιοδικά που απλά μεταφέρουν τις πληροφορίες από φυλλάδια/προσπέκτους των εταιριών.
Jacob
Υστερόγραφο: το μόνο που μοιάζει με προσωπικό σχόλιο από οδήγηση είναι το «..όπως και στη ρύθμιση της ανάρτησης, η οποία προσφέρει καλύτερη άνεση».
-
Μόλις σήμερα κατάφερα να τελειώσω το περιοδικό...
Τεσπα, μία παρατήρηση:
Αν οι συνεντεύξεις σας με τους ανθρώπους της αγοράς συνεχίσουν να είναι σαν press-kit, μπορείτε να τουλάχιστον να τις βάλετε στις σελίδες των διαφημίσεων;;;
Τι ήταν αυτό με τον διευθυντή της Volvo;;;;
Καμμία ερώτηση για το πως θα υποστηρίξει η εταιρεία την μεταπώληση των αυτοκινήτων της που είναι προβληματική; Με τις τιμές των ανταλλακτικών;;; Λέω τώρα...
-
Γεια και χαρά σας
ήθελα μέσα από αυτό το topic να θίξω 2 θέματα άσχετα μεταξύ τους
- ..το νέο Astra είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το Golf κατά 220 ολόκληρα εκατοστά?? από το site των 4Τ (Συγκρίνουμε: Opel Astra 1.6T- VW Golf 1.4 TSI DSG (160 PS) )
κατά τα άλλα πολύ ωραίο και λεπτομερές το test
2)έχετε ξεχάσει το Nissan Note αγαπητοί συντάκτες που παίζει εδώ και πολύ καιρό στην αγορά και έχει υποστεί και κάποιο f/l
Πιστέυω ότι είναι ένα μοντέλο μέσα στο παιχνίδι των μικρών πολυμορφικών και ένα συγκριτικό μεταξύ των Note,Venga και Jazz θα ήταν πολύ επίκαιρο. - ..το νέο Astra είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το Golf κατά 220 ολόκληρα εκατοστά?? από το site των 4Τ (Συγκρίνουμε: Opel Astra 1.6T- VW Golf 1.4 TSI DSG (160 PS) )
-
Kαποιος απο τους δυο πρεπει να εχει κανει λαθος, στην αναγραφη της τιμης του Peugeot
RCZ...To περιοδικο αναφερει βασικη τιμη στην Γαλλικη αγορα, τα 20.450ευρω και η επισημη Γαλλικη εταιρικη ιστοσελιδα, για την ιδια απο πλευρας ισχυος εκδοση, τα
27.400ευρω.http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11365
-
Mea culpa! _Χ.Α.
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
Γεια και χαρά σαςήθελα μέσα από αυτό το topic να θίξω 2 θέματα άσχετα μεταξύ τους
- ..το νέο Astra είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το Golf κατά 220 ολόκληρα εκατοστά?? από το site των 4Τ (Συγκρίνουμε: Opel Astra 1.6T- VW Golf 1.4 TSI DSG (160 PS) )
κατά τα άλλα πολύ ωραίο και λεπτομερές το test
2)έχετε ξεχάσει το Nissan Note αγαπητοί συντάκτες που παίζει εδώ και πολύ καιρό στην αγορά και έχει υποστεί και κάποιο f/l
Πιστέυω ότι είναι ένα μοντέλο μέσα στο παιχνίδι των μικρών πολυμορφικών και ένα συγκριτικό μεταξύ των Note,Venga και Jazz θα ήταν πολύ επίκαιρο.Προφανώς και πρόκειται για διαφορά '220 χλστ.' και όχι, όπως εκ παραδρομής αναγράφεται, για '220 εκατοστά'.
Περί Note: με την πρώτη -επόμενη- ευκαιρία που θα μας δοθεί. _Χ.Α. - ..το νέο Astra είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το Golf κατά 220 ολόκληρα εκατοστά?? από το site των 4Τ (Συγκρίνουμε: Opel Astra 1.6T- VW Golf 1.4 TSI DSG (160 PS) )
-
έχω πολλά να πω ειδικά για τα αριστεία και την επιλογή τους. Δεν θέλω να το θίξω όμως απλά δεν θα συμμετάσχω στη συγκεκριμένα σερενάτα....
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό