-
Μα ποιος έχει συντάξει αυτήν την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ; Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Στοιχειώδεις κανόνες συντακτικού και γραμματικής έχουν βιαστεί κατ εξακολούθηση, την ίδια ώρα που τα πάντα στο κείμενο πλαισιώνονται από χιλιοπαιγμένα και παντελώς ατυχή κλισέ. Ανορθογραφίες, υπερβολές, μ@λ@κίες... όλα σε επάρκεια.
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... rt_id=9566 Για την αυτοκίνηση
Δεν έπρεπε να λέτε ότι δεν εχει ένα σωρό ιαπωνικές εταιρίες, (έτσι διάβασα μέσα στο φορουμ)
Πάει ο κόσμος και βλέπει μια έκθεση με ελλείψεις.
Γιατί δεν ενημερώνετε τον κόσμο για τις εταιρίες που συμμετέχουν? Δεν είναι ο ρόλος σας αυτός.Δεν είναι παραπλάνηση όταν λείπουν τόσες εταιρίες να μην το λέτε.
-
Το καταλάβαμε παιδιά του ένθετου περί επαγγελματικών των 4Τ, οι οδηγοί ταξί είναι οι καλύτεροι στο κόσμο. Οι φωτογραφίες (χωρίς ζώνη ασφαλείας και με το κινητό στο χέρι) και η περιγραφή της διπλοκούρσας χωρίς φυσικά να ερωτηθεί ο πρώτος επιβαίνων, το μαρτυρούν εξάλλου.
Στο ένθετο για τα ρολόγια διάβασα και την 'απειλή' ότι σε λίγο τα ρολόγια (δεν έχω κάτι με το αντικείμενο, τουναντίον θα έλεγα, ο τρόπος παρουσίασης ήταν 'κάπως') θα έχουν μόνιμη στήλη μέσα στο περιοδικό ('ρολόγια, αυτοκίνητα, παπούτσια' ).
Άιντε παιδιά η πορεία προς περιοδικό ποικίλης ύλης παραμένει σταθερή και σίγουρη. Μόλις γίνεται Μανίνα και έχετε ολοκληρωθεί, κάντε και μια συνέντευξη στο Ρουβά.Αν ενοχλούν αυτά που γράφω δεν είμαι αποκλειστικά υπαίτιος, τα στάνταρ του ιδρυτή των 4Τ που με μεγάλωσαν με έκαναν έτσι.
-
Krus, στο περιοδικό στην σελ. 81 στην διαφήμιση του ποντικιού της microsoft εσύ είσαι?
-
-
Ώραίος
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άιντε παιδιά η πορεία προς περιοδικό ποικίλης ύλης παραμένει σταθερή και σίγουρη.
O ΚΚ πάντα έλεγε, με κάποιο είδος ενοχής στο ύφος του, ότι το περιοδικό δεν θα ασχολείται μόνο με αυτοκίνητα... Οπότε, παραμένει κατά κάποιο τρόπο συνεπής με τις προγραμματικές δηλώσεις του.
-
θΑ Ασχολείται με ότι βγάζει λεφτά.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Άιντε παιδιά η πορεία προς περιοδικό ποικίλης ύλης παραμένει σταθερή και σίγουρη.
O ΚΚ πάντα έλεγε, με κάποιο είδος ενοχής στο ύφος του, ότι το περιοδικό δεν θα ασχολείται μόνο με αυτοκίνητα... Οπότε, παραμένει κατά κάποιο τρόπο συνεπής με τις προγραμματικές δηλώσεις του.
Κι εγώ γιατί θεωρούσα ότι αυτό το έγραφε για τον αντίλογο π.χ. των Δήμου, Ζουράρη, Βασιλικού, Βίδου, κ.λ.π..
-
Kι εγώ αυτό νόμιζα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θΑ Ασχολείται με ότι βγάζει λεφτά.Οχι, ο ΚΚ είναι υπεράνω χρημάτων...
Ο Λυμπέρης φταίει... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
θΑ Ασχολείται με ότι βγάζει λεφτά.
Οχι, ο ΚΚ είναι υπεράνω χρημάτων...
Ο Λυμπέρης φταίει...Παιδιά, σεβαστό και απολύτως λογικό, διαφορετικά θα ήταν φιλανθρωπικό ίδρυμα κι όχι εταιρεία. Ο Λυμπέρης ήθελε κάτι σε αυτόν τον τομέα (αυτοκίνητο) το βρήκε και το πήρε. Αλλά η αλλαγή είναι πολύ μεγάλη και απότομη. Δε θεωρώ ότι ο ΚΚ έγραφε αυτά που έγραφε τόσα χρόνια μόνο γιατί 'πούλαγε', αυτό είναι που κάνει την αλλαγή αυτή τόσο δύσπεπτη.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
:oops:Διαφημίζεις το τρομερό ποντίκι ή το σκληροτράχηλο στις τριβές παντελόνι;
Ακόμη δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλους τους νέους 4Τ αλλά έως τώρα χάρηκα που δεν είδα ακόμη μια δοκιμή αμφιλεγόμενης αισθητικής αυτοκινήτου όπως η Cayman «Status» ή που δε διάβασα ένα σχεδόν δελτίο τύπου της VW για το νέο Golf VI.H εποχή αυτή του περιοδικού είναι από τις καλύτερες πιστέυω καθώς δοκιμάζονται από έλληνες δημοσιογράφους, λόγω Car of the Year κυρίως, αυτοκίνητα που μόνο σε φωτογραφίες έχουμε δεί.
-
Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού διάβασα την πολύ καλή ομολογουμένως ενότητα όπου
ο κ. Τεμπερίδης περιγράφει το πολύ μακρύ ταξίδι του.Άλλο κόσμοι, άλλες κουλτούρες, άλλοι άνθρωποι, μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα (και τα κότσια) να το τολμήσουμε και εμείς.
Αναφορικά με την επίσκεψη του στη Σιγκαπούρη έχω μια ένσταση.
Ζώντας εκεί για 12 ημέρες φέτος το καλοκαίρι (δυστυχώς όχι στη διάρκεια του αγώνα F1), δεν διαπίστωσα κάποια έλλειψη ελευθερίας ή κάτι παρόμοιο.
Αστυνομία στρατό κλπ δε συναντάς σχεδόν πουθενά.
Οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας υποδειγματικές.
Απαγόρευση καπνίσματος καθολική
Εξωφρενικά ακριβά πρόστιμα για κάπνισμα.
Κάπνισμα μόνο στο δρόμο (τασάκια-κάδοι κάθε 100 μέτρα) ή σε ελάχιστα ανοικτά καφέ με χώρους σημασμένους για καπνιστές.
Ποινή θανάτου για τη διακίνηση ναρκωτικών. Υπογράφεις την αποδοχή του νόμου κατά την έκδοση βίζας.
Σίγουρα όμως κάτι κάνουν με τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ή ανθρώπους με ειδικές ικανότητες. Πάρα πολύ δύσκολα θα τους συναντήσει κανείς στο δρόμο!
Με την υγεία τους μπορεί να είναι υποχόνδριοι αλλά αυτό δεν είναι τοπικό φαινόμενο!
Έμαθα επίσης ότι όλοι οι σερβιτόροι, πωλητές κλπ περνούν από πολλούς ελέγχους και υπάρχει περιορισμός στην ηλικία.
Σχεδόν όλοι είναι νέοι, πρόσχαροι, ευγενικότατοι, διαθέσιμοι για ΑΜΕΣΗ εξυπηρέτηση.Πάντως η εγκληματικότητα μηδενική, πολύ καθαρή πόλη. Metro από τα πλέον σύγχρονα παγκοσμίως.
Απίστευτα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Θες μια δυο βδομάδες για να γυρίσεις καθένα από αυτά. Σίγουρα απαγορεύεται να σε συνοδεύει η γυναίκα γιατί φαλήρισες!.
Οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν απίστευτα χαμηλές τιμές (περίπου στο 60% των τιμών σε Ελλάδα Ευρώπη).Για διασκέδαση οι περιοχές που έχουν στο κέντρο της πόλης είναι κατί σαν τα Λαδάδικα σε μεγέθυνση καθώς και ένα νησάκι παιχνιδότοπο.
Η ευγένεια των απλών ανθρώπων στο δρόμο είναι αυτό που θα μου μείνει ανεξίτηλο.
Έτη φωτός μπροστά στη δική μας μιζέρια και στα τεντωμένα νεύρα όλων μας στις μεγαλουπόλεις.Γιάννης
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
:oops:
H εποχή αυτή του περιοδικού είναι από τις καλύτερες πιστέυω καθώς δοκιμάζονται από έλληνες δημοσιογράφους, λόγω Car of the Year κυρίως, αυτοκίνητα που μόνο σε φωτογραφίες έχουμε δεί.
Μάλλον θα διαφωνήσω (αν και είναι τα πράγματα καλύτερα απ' ότι στο άμεσο παρελθόν), καθώς ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...
Τα σχόλια για την οδική συμπεριφορά των αυτοκινήτων στις δοκιμές είναι εκείνες οι 1-2 προτάσεις (ή και λέξεις καμία φορά) σαν αυτές στο Sandero που την έχει 'απροβλημάτιστη' (για οδική συμπεριφορά μιλάω... );;;
Παιδιά, ειλικρινά στα 2 τελευταία τεύχη δεν μπορώ να πω ότι έμαθα πολλά για την οδική συμπεριφορά των αυτοκινήτων... Κακό δεν είναι αυτό για ένα περιοδικό που (θέλει να) απευθύνεται στον πραγματικό οδηγό;;; Αλλά μάλλον έχει αλλάξει κατά πολύ ο προσανατολισμός του...
-
τουλάχιστον φαιδρή η γνωριμία του περιοδικού με το τουλάχιστον τραγικό aygo crazy!
Ο συγγραφέας έκανε βόλτα στη πίστα με αυτό το διαφημιστικό κουβαδάκι, διαπίστωσε ότι κάποια στιγμή πατάει και βγαίνουν και καπνοί από το πατιλίκι, μπέρδεψε τα τούρμπο που βάζουν τα αγγλάκια στο aygo με αυτό το πράγμα που σίγουρα δεν θα κυκλοφορήσει, όπως (με λύπη; ) διαπίστωσε!
Επίσης αμπελοφιλοσόφισε-εμψύχωσε την τογιότα ότι μπορεί να επανελθει 'σα μικρό παιδί' (πού; ποιος την κρατάει; ) για να αναλογιστεί μετέπειτα πως βέβαια σταμάτησε το celica και mr2 για λόγους 'φιλοσοφίας'. Έκανε και μια βόλτα με το θρύλο του...playstation supra.
Το ότι η πιο υγιής αυτοκινητοβιομηχανία για λόγους...αρχής δεν βγάζει ούτε μια σπορ έκδοση ή μοντέλο δεν καυτηριάστηκε πουθενά. Ούτε ότι το aygo crazy είναι απλά μια διαφημιστική μπούρδα, χωρίς πλάνο εξέλιξης, χωρίς να έχει κάτι καινούργιο να δείξει.
Αν και το όλο κονσεπτ ήταν λάθος από την αρχή, αφού έπρεπε να στείλουν τις κοπέλες που δουλεύουν στα γραφεία του ομίλου να μας που τη γνώμη τους, όπως στο συγκριτικών των mini λίγα τεύχη πριν. -
PE ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΗΛΙΟΡΟΦΗ WEBASTO ΣΤΟ ΑΥGO MOY....ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ Η΄ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ!!!
-
Τι ζώδιο είσαι?
-
Κανουν και τετοια οι 4Τ;Μπορω να ζητησω και εγω να μου πληρωσουν τα τελη κυκλοφοριας και να μου αλλαξουν αμορτισερ;Μπορω;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κανουν και τετοια οι 4Τ;Μπορω να ζητησω και εγω να μου πληρωσουν τα τελη κυκλοφοριας και να μου αλλαξουν αμορτισερ;Μπορω;Για κάτι τέτοια θέλεις εταιρεία κινητής τηλεφωνίας...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό