-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
KK265 είσαι μέτοχος της Audi?! (Αλλιώς δεν αντιλαμβάνομαι ποιόν πρόσβαλε ο ΣΧ εκφράζοντας την άποψή του)!
Προσβάλλει εμένα ως αναγνώστη.Στο τέστ του RS4 έγραφε τα καλύτερα.Τώρα μας λέει ότι το αμάξι αυτό δεν μπορεί να συναγωνιστεί ούτε 6 χρονών BMW.Πότε έλεγε αλήθεια;Τότε ή τώρα;
Δηλαδή εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη;Πρέπει να είμαι μέτοχος της Audi ;Είναι λάθος αυτά που λέω στην επιστολή;Σου αρέσει το σαλόνι της νέας Μ3;Θα έδινες 100.000 ευρώ για ένα αμάξι με μονοπίστονα φρένα;Ο Σ.Χ λέει ναι Εγώ όχι.Το αμάξι έχει ελαττώματτα όπως όλα.Ο Σ.Χ λέει μόνο ότι είναι ακριβό.Τίποτα άλλο.Έχω δικαίωμα να το πω;Βεβαίως και έχεις κάθε δικαίωμα να πεις την γνώμη σου!
Αλλά, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κατηγορήσεις κάποιον ότι 'τα παίρνει' επειδή εσύ έχεις διαφορετική άποψη. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της διαφοράς!Άμα μου βρεις κάπου να γράφω ότι τα παίρνει, θα σου ζητήσω συγνώμη δημόσια.Άλλιώς θα το διορθώσεις εσύ.
-
Η αληθεια ειναι καπου στην μεση.Σαν ποιοτητα σιγουρα τα Audi ειναι καλυτερα.Απο θεμα συμπεριφορας δεν θα το ελεγα.Επειδη ζω πανω απο 2 μηνες καθε χρονο σε αυτη την χωρα,(Γερμανια)τα audi ειναι υπερτιμημενα.Τα Μ ειναι σαν σαβουρα για τους περισσοτερους.Εκρηξη για 40.000χλμ και μετα αρχιζει το πουλημα η το rebuild.Εγω προσωπικα δεν μπορω να συγκρινω ενα Μ3 με ενα Rs4.και τα 2 μου φαινονται υπεροπλα,Οντως μπορει το RS4 να ειναι ποιο αποτελεσματικο αλλα απο αυτα που σου δινει ειναι λιγα απο θεμα feeling.Γνωστο ειναι οτι ολοι οι δημοσιογραφοι γερνουν προς καποια φιρμα- σχολη.ΕΙναι ανθρωπος και εχει μειονεκτηματα-αισθηματα,δεν μπορεις παντα να παραμενεις στην λογικη.-
-
Όταν υποστηρίζεις ότι ένας δημοσιογράφος καταφέρετε επίτηδες εναντίον μιας μάρκας τι ακριβώς υπονοείς!? Και δεν σε είδα να αντιδράς όταν ρώτησα και μου απάντησε ο nass!!
Και αν δεν έχω καταλάβει εγω, εσύ τι υποστηρίζεις? Οτι δεν είναι καλός δημοσιογράφος?
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Δε νομίζω πως είπε κάτι κακό για το RS4, συγκρίνοντάς το με την Μ3.
Οσο για το προηγούμενο RS4, εγώ τότε θυμάμαι διθυραμβικά λόγια, ενώ τώρα διάβασα όχι και τόσο διθυραμβικά... Δηλ. μισή αλήθεια κατά τα λεγόμενά σου. Μήπως 'τα παίρνει' ο ΣΧ και από την Audi ?
Ναι για να τη βρίζει! Μας δουλεύεις;
Οχι kouk, επειδή, όπως υπαινίσσεται ο KK265, 'τα παίρνει' από το Μανιατόπουλο, αντιπρόσωπο της Porsche και -μέχρι πρότινος- της BMW.
OK...
Αν ο κάθε δημοσιογράφος 'τα παίρνει' από τους αντιπροσώπους κάθε αυτοκινήτου για το οποίο γράφουν διθυραμβικές κριτικές...
(Ο ΣΧ 'τα παίρνει' και από τη Bugatti )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όταν υποστηρίζεις ότι ένας δημοσιογράφος καταφέρετε επίτηδες εναντίον μιας μάρκας τι ακριβώς υπονοείς!? Και δεν σε είδα να αντιδράς όταν ρώτησα και μου απάντησε ο nass!!Και αν δεν έχω καταλάβει εγω, εσύ τι υποστηρίζεις? Οτι δεν είναι καλός δημοσιογράφος?
Οσο για το προηγούμενο RS4, εγώ τότε θυμάμαι διθυραμβικά λόγια, ενώ τώρα διάβασα όχι και τόσο διθυραμβικά... Δηλ. μισή αλήθεια κατά τα λεγόμενά σου. Μήπως 'τα παίρνει' ο ΣΧ και από την Audi ?
Περιμένω να μου το βρεις και άσε τι υπονοώ γιατί μπορώ να σου πω άλλα τόσα για το τι μπορείς να υπονοείς εσύ
Οχι kouk, επειδή, όπως υπαινίσσεται ο KK265, 'τα παίρνει' από το Μανιατόπουλο, αντιπρόσωπο της Porsche και -μέχρι πρότινος- της BMW.
OK...
Αν ο κάθε δημοσιογράφος 'τα παίρνει' από τους αντιπροσώπους κάθε αυτοκινήτου για το οποίο γράφουν διθυραμβικές κριτικές...
Περιμένω να μου το βρεις και άσε τι υπονοώ γιατί μπορώ να σου πω άλλα τόσα για το τι μπορείς να υπονοείς εσύ.Ισχύει και για τον nass.Μου ξέφυγε.
-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
Η αληθεια ειναι καπου στην μεση.Σαν ποιοτητα σιγουρα τα Audi ειναι καλυτερα.Απο θεμα συμπεριφορας δεν θα το ελεγα.Επειδη ζω πανω απο 2 μηνες καθε χρονο σε αυτη την χωρα,τα audi ειναι υπερτιμημενα.Τα Μ ειναι σαν σαβουρα για τους περισσοτερους.Εκρηξη για 40.000χλμ και μετα αρχιζει το πουλημα η το rebuild.Εγω προσωπικα δεν μπορω να συγκρινω ενα Μ3 με ενα Rs4.και τα 2 μου φαινονται υπεροπλα,Οντως μπορει το RS4 να ειναι ποιο αποτελεσματικο αλλα απο αυτα που σου δινει ειναι λιγα απο θεμα feeling.Γνωστο ειναι οτι ολοι οι δημοσιογραφοι γερνουν προς καποια φιρμα- σχολη.ΕΙναι ανθρωπος και εχει μειονεκτηματα-αισθηματα,δεν μπορεις παντα να παραμενεις στην λογικη.-Μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις γιατί έχεις κάποια τεκμηρίωση.Αν έξω απο μια αντιπροσωπεία έβλεπες ένα Μ3 Ε46 και ένα RS4 V8 τώρα που μιλάμε ( 2007) ποιό θα διάλεγες;Με 0 χλμ και τα δύο.Ο Σ.Χ λέει το Ε 46.Εγώ το RS4 .Ό,τι και να είναι, είναι 6 χρόνια μετά αυτοκίνητο και σε όλα καλύτερο θεωρώ.Εσύ φίλε μου τι λες;
-
[quote='KK265']
Και αν δεν έχω καταλάβει εγω, εσύ τι υποστηρίζεις? Οτι δεν είναι καλός δημοσιογράφος?Ναι.Όταν δοκίμαζε το audi έλεγε ότι κοιτoύσε στα μάτια τα πάντα.Οκ.Τώρα 1 χρόνο μετά λέει ότι ότι ήταν χειρότερο και από το προηγούμενο Μ3.Αν το έλεγε τότε θα έλεγα ότι έχει απόψη ,δικαίωμά του.Όχι όμως μέσα στο CD της BMW....Τώρα το κατάλαβε που οδήγησε το επόμενο Μ3;
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις γιατί έχεις κάποια τεκμηρίωση.Αν έξω απο μια αντιπροσωπεία έβλεπες ένα Μ3 Ε46 και ένα RS4 V8 τώρα που μιλάμε ( 2007) ποιό θα διάλεγες;Με 0 χλμ και τα δύο.Ο Σ.Χ λέει το Ε 46.Εγώ το RS4 .Ό,τι και να είναι, είναι 6 χρόνια μετά αυτοκίνητο και σε όλα καλύτερο θεωρώ.Εσύ φίλε μου τι λες;
δεν το λέει έτσι ακριβώς, αλλά διάλεξε το RS4, σου έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να κάνεις το αντίθετο?
Ναι.Όταν δοκίμαζε το audi έλεγε ότι κοιτoύσε στα μάτια τα πάντα.Οκ.Τώρα 1 χρόνο μετά λέει ότι ότι ήταν χειρότερο και από το προηγούμενο Μ3.Αν το έλεγε τότε θα έλεγα ότι έχει άποψη ,δικαίωμά του.Όχι όμως μέσα στο CD της BMW....Τώρα το κατάλαβε που οδήγησε το επόμενο Μ3;
Τους κακούς δημοσιογράφους εγώ απλά δεν τους διαβάζω. Γιατί δεν κάνεις το ίδιο κι εσύ?
Α, πες μας και τις δικές σου εντυπώσεις για Μ3 και RS4 (και R8 ), μιας και τα έχεις οδηγήσει (στο όριο) όλα.....
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Όταν υποστηρίζεις ότι ένας δημοσιογράφος καταφέρετε επίτηδες εναντίον μιας μάρκας τι ακριβώς υπονοείς!? Και δεν σε είδα να αντιδράς όταν ρώτησα και μου απάντησε ο nass!!
Και αν δεν έχω καταλάβει εγω, εσύ τι υποστηρίζεις? Οτι δεν είναι καλός δημοσιογράφος?
Περιμένω να μου το βρεις και άσε τι υπονοώ γιατί μπορώ να σου πω άλλα τόσα για το τι μπορείς να υπονοείς εσύ
OK...
Περιμένω να μου το βρεις και άσε τι υπονοώ γιατί μπορώ να σου πω άλλα τόσα για το τι μπορείς να υπονοείς εσύ.Ισχύει και για τον nass.Μου ξέφυγε.
Θεωρώ δεδομένο (έχω ξαναστείλει τεκμηριωμένη επιστολή αλλά την καταχωνιάσατε) ότι ο Στρατισσίνο ψηφίζει ακόμα και σκύλο με τα σήματα της ΒΜW ή της Porsche,συμπτωματικά του ίδιου αντιπρόσωπου για χρόνια αλλά χρειάζεται και η άλλη άποψη.
Εγώ λέω πως αυτό το 'συμπτωματικά του ίδιου αντιπροσώπου' που λες είναι ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ υπαινιγμός για 'κάποια' σχέση ΣΧ - Μανιατόπουλου. Διαφορετικά γιατί το αναφέρεις, εφόσον δεν έχει καμία σχέση με όσα αναφέρεις και καθόλου δε δυναμώνει οποιοδήποτε επιχείρημά σου (τι σχέση έχει ο αντιπρόσωπος της BMW / Porsche στην Ελλάδα με το αν είναι καλύτερο το RS4 ή το Μ3 -καμία...). Οπως αντιλαμβάνεσαι, αν δεν υποννοείς τίποτα, τότε κακώς το έγραψες διότι είναι 'χοντρό'.
Φίλε μου, συμφωνώ με το εξής: πολλές φορές συμβαίνει, ιδιαίτερα σε 'σπέσιαλ' αυτοκίνητα, όπως αυτά που συζητάμε, σήμερα να τα δοκιμάζουν και να λένε 'καταπληκτικό, φοβερό, πύραυλος' και μετά από μερικά χρόνια να ανακαλύπτουν κρυμμένα μειονεκτήματα. 'Μισές αλήθειες', που λες. Μόνο που συμβαίνει για όλα. Πχ. για το προηγούμενο RS4 θυμάμαι τέτοιους χαρακτηρισμούς και όταν βγήκε το καινούργιο (τωρινό) ξαφνικά έγινε 'μπροστόβαρο', 'εξπρές αυτοκινητόδρομου αλλά όχι για στροφιλίκια' και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Τι αποδεικνύει αυτό ?
Πέραν αυτού, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί προσβάλλεσαι αν το 2006, που δεν είχε βγει η καινούργια Μ3, σύγκριναν την Ε46 με το καινούργιο RS4 και ίσως μάλιστα να έβγαζαν καλύτερη την Ε46. Δηλαδή είναι αυτονόητο πως το καινούργιο είναι καλύτερο από το παλιό ? Αν δηλ. ο συντάκτης γουστάρει σειριακό κιβώτιο και πίσω κίνηση και κουπέ αμάξωμα και δεν γουστάρει μέτριο τιμόνι και υποστροφική εν γένει συμπεριφορά και απουσία μπλοκέ διαφορικών (δηλ. γιατί τα 4πίστονα τα θυμήθηκες και το συμβατικό σύστημα μετάδοσης το ξέχασες ?) και αμάξωμα ίδιο με το Α4 1.6 του θείου του, γιατί εσύ πρέπει να προσβληθείς, αν τουλάχιστον δεν είσαι μέτοχος της Audi ? Απόψεις είναι αυτές και ξέρεις τι είπε ο dirty Harry σχετικά.
Θα μου πεις, όπως σωστά είπε ο dpolal, πως είναι δημοσιογράφος και η άποψή του έχει αυξημένη βαρύτητα. Προφανώς! Αυτό δε σημαίνει, πως η άποψή του γίνεται λιγότερο υποκειμενική έτσι, παραμένει άποψή του. Γιαυτό και δεν αγοράζουμε αυτοκίνητα από τα τεστ ή απ΄ ό,τι μας λένε γνωστοί και φίλοι, αλλά τα δοκιμάζουμε και μόνοι μας...
-
Ο,τι να 'ναι...
(τι του απαντατε δεν μπορω να καταλαβω )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις γιατί έχεις κάποια τεκμηρίωση.Αν έξω απο μια αντιπροσωπεία έβλεπες ένα Μ3 Ε46 και ένα RS4 V8 τώρα που μιλάμε ( 2007) ποιό θα διάλεγες;Με 0 χλμ και τα δύο.Ο Σ.Χ λέει το Ε 46.Εγώ το RS4 .Ό,τι και να είναι, είναι 6 χρόνια μετά αυτοκίνητο και σε όλα καλύτερο θεωρώ.Εσύ φίλε μου τι λες;
δεν το λέει έτσι ακριβώς, αλλά διάλεξε το RS4, σου έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να κάνεις το αντίθετο?
¨1.Έτσι ακριβώς το΄λέει.Σελ.62.2.Όχι βέβαια.Τον τρόπο που δουλεύει κρίνω.Αυτός πως κρίνει τους πάντες;Εσύ το βρίσκεις σωστό;Πες μας την άποψή σου.
Ναι.Όταν δοκίμαζε το audi έλεγε ότι κοιτoύσε στα μάτια τα πάντα.Οκ.Τώρα 1 χρόνο μετά λέει ότι ότι ήταν χειρότερο και από το προηγούμενο Μ3.Αν το έλεγε τότε θα έλεγα ότι έχει άποψη ,δικαίωμά του.Όχι όμως μέσα στο CD της BMW....Τώρα το κατάλαβε που οδήγησε το επόμενο Μ3;
Τους κακούς δημοσιογράφους εγώ απλά δεν τους διαβάζω. Γιατί δεν κάνεις το ίδιο κι εσύ?
Γιατί το ίδιο έκανα και με τους πολιτικούς και έκαψαν -κατάντησαν Ζιμπάμπουε την Ελλάδα μας.Αποφάσισα να αλλάξω τρόπο ζωής.Τέρμα 'το κλέινω το κουμπί',ή γυρίζω σελίδα και ωχ αδερφέ.Α, πες μας και τις δικές σου εντυπώσεις για Μ3 και RS4 (και R8 ), μιας και τα έχεις οδηγήσει (στο όριο) όλα.....
Το R8 έχει σαφώς καλύτερο-ακριβέστερο επιλογέα,φρένα και κράτημα από το RS4.Το μαζεύει μέσα στη στροφή.Αν και φορούσε cup (RS4 συμβατικά) όταν το οδήγησα.Με συμβατικούς δίσκους φρέναρε καλύτερα από το RS4 με κεραμικούς δίπλα δίπλα.Και λίγο πιο γρήγορο στην ευθεία.
Το Μ3 το οδήγησα σε δημόσιο δρόμο και η ασφαλτος της Γερμανίας είναι σαν Αττική οδός εδώ.Πιο ψηλή θέση οδήγησης και πιο θορυβώδες από το RS4 ειδικά με το κουμπί spot off που ανοίγει τα κλαπέτα..Δυστυχώς αυτό που οδήγησα είχε συμβατική ανάρτηση και όχι 3 σταδίων αλλά μου φάνηκε πιο μαλακό από το RS4 που όμως είχε την sport (optional).Δεν είναι του στυλ μου τα ντριφτ και αν δεν πιεστεί (υπερστροφή ισχύος) κρατάει καλά.Το σαλόνι και τα καθίσματα τα βρήκα τουριστικά σε σχέση με το audi.Σε δύναμη σαν R8.Τα φρένα καλά αλλά δεν τους έχω εμπιστοσύνη στα πολλά γιατί το ίδιο έκαναν και του Ε 46. -
Ήταν δημοσιογραφικά αυτά που οδήγησες ή test drive?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ήταν δημοσιογραφικά αυτά που οδήγησες ή test drive?M3 ,rs4 test drive.R8 δημοσιογραφικό
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
M3 ,rs4 test drive.R8 δημοσιογραφικό
Είσαι δημοσιογράφος?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φίλε μου, συμφωνώ με το εξής: πολλές φορές συμβαίνει, ιδιαίτερα σε 'σπέσιαλ' αυτοκίνητα, όπως αυτά που συζητάμε, σήμερα να τα δοκιμάζουν και να λένε 'καταπληκτικό, φοβερό, πύραυλος' και μετά από μερικά χρόνια να ανακαλύπτουν κρυμμένα μειονεκτήματα. 'Μισές αλήθειες', που λες. Μόνο που συμβαίνει για όλα. Πχ. για το προηγούμενο RS4 θυμάμαι τέτοιους χαρακτηρισμούς και όταν βγήκε το καινούργιο (τωρινό) ξαφνικά έγινε 'μπροστόβαρο', 'εξπρές αυτοκινητόδρομου αλλά όχι για στροφιλίκια' και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Τι αποδεικνύει αυτό ?
Ότι, όταν συμβαίνει αυτό, (κοινή συνισταμένη ο ίδιος δημ/φος), συνήθως δεν υπάρχουν τα @@ ώστε να γραφεί το σχετικό μειονέκτημα από την αρχή.
Όταν το αυτοκίνητο είναι εκτός παραγωγής, η όποια κριτική είναι πιο ανώδυνη, για προφανείς λόγους και συχνά διατυπώνεται, ώστε να φανεί ότι το νέο είναι καλύτερο και πιο εξελιγμένο από το παλιό.Μία άλλη πιθανότητα, είναι να μην έχει γίνει καν αντιληπτό το μειονέκτημα από την αρχή, αλλά στη συνέχεια και κατόπιν της σύγκρισης με το καινούργιο (αν υποτεθεί ότι το καινούργιο είναι τόσο βελτιωμένο σε σχέση με το παλαιό, ώστε να φανούν ευκρινέστερα τα μειονεκτήματα του τελευταίου).
Φυσικά, τα παραπάνω δεν συνδέονται με κανέναν τρόπο με την επιστολή του ΚΚ265, η οποία πιστεύω ότι κινείται σε εσφαλμένες βάσεις από την αρχή έως το τέλος.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
M3 ,rs4 test drive.R8 δημοσιογραφικό
Είσαι δημοσιογράφος?
Πληρώνεις και πας:
http://www.audidrivingexperience.com/ -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Φυσικά, τα παραπάνω δεν συνδέονται με κανέναν τρόπο με την επιστολή του ΚΚ265, η οποία πιστεύω ότι κινείται σε εσφαλμένες βάσεις από την αρχή έως το τέλος.Αυτό ακριβώς πιστεύει κι η αρχοντιά μου!
ΚΚ265, δε διαβάζω 4Τ επειδή δε με καλύπτουν πια σαν αναγνώστη, ούτε μπορώ να θεωρήσω τη γνώμη του ΣΧ σα γνώμη αντικειμενικού δημοσιογράφου, αλλά σα γνώμη ενός ταχύτατου εξαιρετικού οδηγού με πάρα πολλές εμπειρίες.
Όμως, από εκεί και πέρα, η επιστολή σου βρίθει ανακριβειών. Κάπου εδώ (και πολύ σωστά μάλιστα) θα μου ζητήσεις να τις εντοπίσω. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. Απλά θα παρατηρήσω ότι το βρετανικό EVO θεωρεί τη Μ3 ανώτερη οδηγικά από το RS4 (κι όχι ισάξια, όπως ανέφερες). Σε σύγκριση του RS4 με την προηγούμενη Μ3 (Ε46) είχαν και τα δύο πέντε αστέρια. Αν θυμάμαι καλά, πάλι προτιμούσαν την Ε46, αλλά θα πρέπει να ανατρέξω στη βιβλιοθήκη μου και να τσεκάρω το αρχείο μου, για να είμαι σίγουρος. Επίσης έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.
Άλλο ένα περιοδικό που προτιμά τη Μ3 είναι το ελληνικό Top Gear. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα, απλά αναφέρω το παραπάνω επειδή έτυχε να πέσει στα χέρια μου. Όπως θα υπάρχουν κι άλλα περιοδικά που θα προτιμούν το RS4.
Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Π.χ. σε κάποιον που του αρέσουν τα drift, απλώς δε θα κοίταγαν ποτέ το RS4, λογικό δεν είναι; Διάλεξε λοιπόν αυτό που προτιμάς εσύ κι άσε τον κάθε άλλον να κάνει το ίδιο. -
Για τα φρένα πάντως δεν έχει άδικο. Φημίζονται οι Μ για τα απαράδεκτα φρένα τους, εξαιρουμένης της CSL της οποίας τα φρένα από κάποια στιγμή και μετά άρχισαν να μπαίνουν ως extra και στις απλές Μ3.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για τα φρένα πάντως δεν έχει άδικο. Φημίζονται οι Μ για τα απαράδεκτα φρένα τους, εξαιρουμένης της CSL της οποίας τα φρένα από κάποια στιγμή και μετά άρχισαν να μπαίνουν ως extra και στις απλές Μ3.Η διαφορά των φρένων της απλής Μ3 με την Csl ήταν μικρή, απλά λόγω της διαφοράς των 150 κιλών ήταν πιο καλό το αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Για τα φρένα πάντως δεν έχει άδικο. Φημίζονται οι Μ για τα απαράδεκτα φρένα τους, εξαιρουμένης της CSL της οποίας τα φρένα από κάποια στιγμή και μετά άρχισαν να μπαίνουν ως extra και στις απλές Μ3.
Η διαφορά των φρένων της απλής Μ3 με την Csl ήταν μικρή, απλά λόγω της διαφοράς των 150 κιλών ήταν πιο καλό το αποτέλεσμα.
Και στην CS πάντως τα φρένα μια χαρά δουλεύουνε σε σχέση με τα stock.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Φυσικά, τα παραπάνω δεν συνδέονται με κανέναν τρόπο με την επιστολή του ΚΚ265, η οποία πιστεύω ότι κινείται σε εσφαλμένες βάσεις από την αρχή έως το τέλος.
Αυτό ακριβώς πιστεύει κι η αρχοντιά μου!
ΚΚ265, δε διαβάζω 4Τ επειδή δε με καλύπτουν πια σαν αναγνώστη, ούτε μπορώ να θεωρήσω τη γνώμη του ΣΧ σα γνώμη αντικειμενικού δημοσιογράφου, αλλά σα γνώμη ενός ταχύτατου εξαιρετικού οδηγού με πάρα πολλές εμπειρίες.
Όμως, από εκεί και πέρα, η επιστολή σου βρίθει ανακριβειών. Κάπου εδώ (και πολύ σωστά μάλιστα) θα μου ζητήσεις να τις εντοπίσω. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. Απλά θα παρατηρήσω ότι το βρετανικό EVO θεωρεί τη Μ3 ανώτερη οδηγικά από το RS4 (κι όχι ισάξια, όπως ανέφερες). Σε σύγκριση του RS4 με την προηγούμενη Μ3 (Ε46) είχαν και τα δύο πέντε αστέρια. Αν θυμάμαι καλά, πάλι προτιμούσαν την Ε46, αλλά θα πρέπει να ανατρέξω στη βιβλιοθήκη μου και να τσεκάρω το αρχείο μου, για να είμαι σίγουρος. Επίσης έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.
Άλλο ένα περιοδικό που προτιμά τη Μ3 είναι το ελληνικό Top Gear. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα, απλά αναφέρω το παραπάνω επειδή έτυχε να πέσει στα χέρια μου. Όπως θα υπάρχουν κι άλλα περιοδικά που θα προτιμούν το RS4.
Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Π.χ. σε κάποιον που του αρέσουν τα drift, απλώς δε θα κοίταγαν ποτέ το RS4, λογικό δεν είναι; Διάλεξε λοιπόν αυτό που προτιμάς εσύ κι άσε τον κάθε άλλον να κάνει το ίδιο.Ναι φίλε αλλά όλα αυτά τα λες στο κείμενο ,σε τεστ που είναι δίπλα,δίπλα τα αυτοκίνητα και όχι στο VCD που σου πληρώνει η BMW!Δεν έχει καμία διαφορά για σένα;Εγώ εκεί κόλλησα.Το θεωρώ χοντρό.Δεν έχω την απαίτηση να συμφωνούν όλι μαζί μου.Να τα δοκιμάσει την ίδια μέρα και να καταλήξει.Όχι στο cd της BMW....Ευχαριστώ πολύ για τη δοκιμή και την αξιοπιστία της.....
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό