-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τέλος.................
Όταν την μέρα που ΚΑΗΚΕ η μισή Ελλάδα και 60+ συμπολίτες μας, ο ένας 'αρθρογράφος' είναι σε καρπούζι πάρτυ στην Μύκονο με βεγγαλικά, και το 'νεο' upper management παίζει ξύλο σε high εστιατόριο της Μυκόνου, με τον αντίπαλο εκδότη, σου καταρίπτουν όλη την επιχειρηματολογία.... να βγεις και να γράψεις για φωτιές, συμπόνοια και εθνική συμφορά. ΗΘΙΚΑ δεν μου κάθεται καλά!!!!Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Γιατι στα 'ΚΑΤΑ' του golf δεν γραφτηκε η αποσταση φρεναρισματος, ενω εγινε αναφορα στο κειμενο και στους πινακες μετρησεων;
Πολυ κακη επιδοση, ειδικα για ενα τοσο καλο αυτοκινητο, δεν πρεπει να περασει ετσι, ακομα κι αν φταινε τα λαστιχα. Αλλωστε, με αυτα πουλιεται το αμαξι, αρα για καμια τριετια ετσι θα φρεναρουν οι περισσοτεροι αγοραστες.Το είπες μόνος σου: Γιατί γράφτηκε στο κείμενο. Επιπλέον, το αυτοκίνητο έχει ήδη μετρηθεί πολλάκις από τους 4Τ με καλύτερα λάστιχα και έχει κάνει καλή επίδοση.
Όσο θεϊκή και να είναι η νεα Μ3 δεν την βαζεις εξώφυλλο 2 μήνες σερι!
Το τεύχος Αυγούστου μου άρεσε πιο πολύ!!!!
Το τεύχος αυγούστου δεν είχε την Μ3 εξώφυλλο. Είχε το συγκριτικό S5 - 335i.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Στην εξάωρη δοκιμή αντοχής, υπάρχει κάποιο λάθος στη μέτρηση 0-1000 του golf GT ή είναι ιδέα μου;Nαι, έχει γίνει λάθος. Τα σωστά είναι:
0-400: 15,9
0-1000: 29,3
120-0: 57,5
Τελική: 220
Βάρος: 1.336Αυτά είναι λάθος (έχουν πάει μια θέση αριστερά κατά την εκτύπωση).
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όσο θεϊκή και να είναι η νεα Μ3 δεν την βαζεις εξώφυλλο 2 μήνες σερι!
Το τεύχος Αυγούστου μου άρεσε πιο πολύ!!!!
Το τεύχος αυγούστου δεν είχε την Μ3 εξώφυλλο. Είχε το συγκριτικό S5 - 335i.
OK!!!! μου φάνηκαν ίδιες
-
Nαι, έχει γίνει λάθος. Τα σωστά είναι:
0-400: 15,9
0-1000: 29,3
120-0: 57,5
Τελική: 220
Βάρος: 1.336Αυτά είναι λάθος (έχουν πάει μια θέση αριστερά κατά την εκτύπωση).
Αυτές είναι οι εργοστασιακές τιμές, ή τα αυτοκίνητα μετρήθηκαν από τους 4Τ;
-
Όλα είναι τιμές 4Τ, εκτός από την τελική ταχύτητα. Δεν τρελαθήκαμε ακόμα, να μετράμε τελικές
-
Γεια σας φίλοι του Forum!Ξεκινώ την επαφή μαζί σας με μια επιστολή που δεν θα δημοσιευθεί και μόλις έστειλα στους 4Τ:
4 Τροχοί:Άλλα λέμε σήμερα και άλλα αύριο……Κύριοι των 4τροχών επανέρχομαι μετά από 2 χρόνια για να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το έργο σας και τα γραφόμενά σας.Σας διαβάζω εδώ και 25 χρόνια μηνιαία (τον κ.Τσάδαρη από το auto express) και ο λόγος που δυστυχώς και παρά τη θελησή μου το κάνω είναι γιατί νιώθω ως αναγνώστης ύψιστα προσβεβλημένος από τη στάση του διευθυντή σύνταξης”Στρατισσίνο” ,κατά κόσμο Στρατή Χατζηπαναγιώτου, εδώ και καιρό (βλ.δοκιμές από φωτομοντέλα..) αλλά ιδιαίτερα μετά το τελευταίο VCD.Θεωρώ δεδομένο (έχω ξαναστείλει τεκμηριωμένη επιστολή αλλά την καταχωνιάσατε) ότι ο Στρατισσίνο ψηφίζει ακόμα και σκύλο με τα σήματα της ΒΜW ή της Porsche,συμπτωματικά του ίδιου αντιπρόσωπου για χρόνια αλλά χρειάζεται και η άλλη άποψη.
Ας ξεκινήσω από το VCD.Κατ αρχήν τι σόιδώρο
είναι αυτό ;Έτσι το λέτε στο site σας .Ποιά είναι η έννοια του δώρου δηλαδή;Ο Στρατισσίνο ξετυλίγει τις αρετές του νέου Μ3-”.Μάλιστα.Την τελευταία την καλή μας λέτε.Δηλαδή κάνει κάτι που δεν έκανε η Μ3 Ε 46 η κακή (;)και πρέπει να το μάθουμε;Έβαλε μήπως η BMW κεραμικά φρένα και σταματάει;Μονοπίστονα είχε και μονοπίστονα έχει.Ferrari,Porsche,Mercedes AMG,Maserati,Aston Martin,Corvette,Audi,lamborghini κλπ από 300 άλογα και πάνω χρησιμοποιούν πολυπίστονα φρένα.Η BMW το βιολί της.Οι άλλοι είναι ηλίθιοι;Το RS2 (αυτό το κατώτερο της Ε 36 αυτοκίνητο όπως κατάλαβα) φορούσε τετραπίστονα Porsche φρένα 15 χρόνια πριν και το σημερινό RS4 φοράει οκταπίστονα με διπλά τακάκια ή εξαπίστονα κεραμικά στο ίδιο βάρος αμαξώματος.Αυτό λέγεται εξέλιξη και πρόοδος στα φρένα κύριε Στρατισσίνο, αλλά τολμάς να γράψεις τέτοια πράγματα;Θα κοπούν μαχαίρι τα VCD και πολλά άλλα.... .Αν εξαιρέσουμε τη “βίαιη πισταδόρικη χρήση” λέτε είναι μια χαρά.Όχι κύριε Στρατισσίνο.Να μην την εξαιρέσουμε.Στα αρνητικά του αυτοκινήτου δεν είχατε κότσια να το γράψετε.Γιατί το VCD στο εξώφυλλο είχε το σήμα της BMW και ξεκινούσε και τελείωνε με promotinal video της Μ3 σε πίστα από εργοστασιακό οδηγό.Σας το πλήρωσαν δηλαδή διαφήμιση!Ωραίο δώρο που μας χαρίσατε.Μήπως σας πλήρωσαν και έξτρα για τις κωλιές, και τις σβούρες που κάνατε ενώ γλείφατε συνέχεια τα χείλια σας;(νερό δεν έχει στα Μέγαρα ή από τη χαρά σας;)Αυτό εσείς το λέτεποιοτική και γρήγορη οδήγηση
στη σελ.62 .τευχος 444 .Εγώ λέω ότι είναι οδήγηση για πλούσιους που δεν πάνε ποτέ σε βροχές και χιόνια, άκληρους, αργόσχολους και επικίνδυνη για δημόσιους δρόμους.Παρατηρήσεις για φρένα ,συμπεριφορά ,σαλόνι,αίσθηση τιμονιού,περίμενα να ακούσω όπως κάνει ο Jason Plato,ο Tiff Needell,ο Jeremy Clarksson,ο Thomas Schrick,ο Τsuchiya του Best Motoring και όχι τι κάνει η Audi .Ή μήπως όλη η ιστορία έγινε για να πείτε ότι το Μ3 είναι πάντα καλύτερο από το αντίστοιχο Audi;(Τις γκριμάτσες ως αναγνώστης σας τις επιστρέφω προσωπικά).Για το C63 AMG ( που φοράει και τον ελαφρύτερο V8 -197 kg όπως ψευδώς λέτε για τη Μ3) ή 55 AMG τσιμουδιά.Αυτοί απευθύνονται σε γεροντοπαλίκαρα ε;Έχω μιλήσει με ιδιοκτήτες Μ3 Ε46 και όλοι μου έχουν πει ότι με 3 άτομα και 240-250 km/h στην εθνική με μία ακινητοποίηση τα φρένα είναι τελειωμένα ειδικά αν τα τακάκια δεν είναι ολοκαίνουργια και τους πιστέυω.Το ίδιο και τα Μ5 Ε39. Η ενεργητική ασφάλεια - φρένων των Μ- που καυτηριάζεται σε αυτό και σε κάθε μοντέλο ειδικά μετά από απαιτητική δοκιμή από σύσσωμο τον ξένο τύπο (sport auto,auto motor und sport,Top gear,Evo,Autocar,Autoexpress-έχω όλα τα τέστ,αν αμφισβητηθώ) εσείς το περνάτε απαλά…..Φάτε τα μούτρα σας λέτε.Τι με νοιάζει εμένα;.Γι αυτό έχουν γεμίσει οι μάντρες από μαιμού Μ3 και τροπέτα.Βρείτε μου μία μετατροπή RS6 ή RS4 b7. 20m/sec ανεβοκατεβαίνουν τα πιστόνια της νέας Μ3 με θαυμαστικό.Τι λες μωρέ;Τρόμαξα!Θα βγούν έξω από το μπλόκ με τέτοια ταχύτητα!25 m/sec λοιπόν του απηρχαιωμένου RS4 V8 χωρίς θαυμαστικό και πριν 2 χρόνια σας λέω εγώ. Συνεχίζω με το τιμόνι.Διαβάζω στο τεύχος 432 σελ.122.για RS4 B7.”Τέλειο τιμόνι,γλυκό,ατελείωτo γκάζι και πάμε-πάμε-πάμε”.Καμία παρατήρηση.Ολίγον ελαφρύτερο από ότι θα έπρεπε λέτε της Μ3 V8(σελ.111) όχι όμως στα κατά (Τι είναι Alfa Romeo να το θάψουμε;). “Στις ανοιχτές καμπές των πολλών χιλιομέτρων δεν επαναπαύεσαι όπως με ένα S5 για παράδειγμα”.;Έτσι πρέπει Να σφίγγεις το τιμόνι σα μέγγενη δηλαδή και να λες, άμα φύγει θα παέι στο γκρεμό ή στη μπαριέρα (όπως κάνατε με το RS2 κάποτε) ή θα ξεκληρίσω καμία οικογένεια και θα γίνω πρωτοσέλιδο;Τι να σας πω;Φοβερά συναισθήματα για να τα ζεις σε ταξίδι.Σωστή περιπέτεια.Κι άμα βρέχει φαντάζομαι πόσο συγκλονιστικές εμπειρίες θα μοιράζεται ο οδηγός με τους συνεπιβάτες του.Θα έχουν να λένε για καιρό.Παρεπιπτόντως 4 δελ.το λεπτό σε βρεγμένο γύρο έφαγε το νέο Μ3 V8 από το RS4 v8 sedan sto AUTOCAR Σεπτεμβρίου 2007.Για κάντε το και σεις εδώ.Όχι που βάλατε το S4 στα Μέγαρα με τη Μ3 Το RS4 θέλω και να τη βρέξετε καλά.Μπορείτε;Όχι γιατί δεν θα σας δώσουν Μ3 αφού θα ξεφτιλιστεί. Τ.289 σελ.98 λέτε για το RS2:”Ξεπερνώντας τις συγκρίσεις και αντιμετωπίζοντας το με τη μοναδικότητα που το χαρακτηρίζει ,δε γέρνει και το κυριότερο δεν υποστρέφει ούτε υπερστρέφει ακόμη και σε δρόμο με λάδια.Εκεί που το χαροπάλι-Μ3 οποιασδήποτε γενιάς- αρχίζει τις ζειμπεκιές δηλαδή λέω εγώ.Στη σελ.62 τρέχοντος τεύχους μας λέτε και το εξής ωραίο:”Βάζοντας σε άτυπη σύγκριση Μ3 προηγούμενης γενιάς με RS4 θα δώσουμε τη νίκη στη BMW.Λες και δεν το ξέραμε λέω εγώ…Οι μοναδικοί στον κόσμο συμπληρώνω λοιπόν και σας προκαλώ να μου βρείτε ένα συγκριτικό άλλων συναδέλφων που να συμφωνεί με όσα λέτε.Αντίθετα τα βρετανικά Autocar και autoexpress Σεπτεμβρίου 2007 ανακηρύσσουν νικητή το RS4 V8 σε σχέση με τη Μ3 V8 (αστεία η σύγκριση με την Ε46-παντού κέρδισε το RS4), και το αγγλικό EVO τα θεωρεί ισάξια.”Πως μπορείς να κρίνεις ένα αυτοκίνητο που ξεπερνά τις οδηγικές σου ικανότητες” αναρωτιέστε στο τεύχος 382 σελ.40 για το RS6 των 450 ίππων;Να μην το κρίνεις λέω εγώ-άσε και κανέναν άλλο που μπορεί-και θα γλιτώσεις και το στομάχι σου από τις καούρες από το λιβανέζικο εστιατόριο (εσείς ο ίδιος τα γράφετε στην ίδια σελίδα).Άντε μετά να γράψεις δοκιμή με καούρες και ρεψίματα….αφού “τα διασκεδαστικά αυτοκίνητα είναι αυτά με 100-150 άλογα” στην ίδια σελίδα “που τους πίνεις το αίμα”.Τόσα άλογα είχε το ΙΧ 350Ζ Bi turbo ή το Carrera σας την εποχή εκείνη;.Που τα πουλάτε αυτά τα παραμύθια;Το “RS4 avant sportec είναι μια πολύ ειδική και extreme έκδοση του εκπληκτικού στεσιον της AUDI “ τ.385 σελ,94.Τότε ήταν εκπληκτικό….Μετά που το σκεφτήκατε καλύτερα δεν άξιζε και πολύ ε;....Γι αυτό το χαρακτηρίζετε (RS4 B5 station τ.387 σελ.48 στο Χοκενχάιμ) “πύραυλο με 5 πόρτες που μετακινεί έως και 5 άτομα με τις αποσκευές τους.Το αυτοκίνητο δεν είχε ανταγωνιστή απλά και ήταν μοναδικό.Όσοι γρήγοροι (δείτε χρόνους Nurburgring http://www.supercars.net/PitLane?viewTh ... &tID=10073 )με ιστιοσανίδες,snowboard,μπαγκαζιέρες οροφής,παιδιά (υπάρχει και τέτοιος κόσμος κύριε Στράτη) το έβλεπαν μονόδρομο και το διασκεδαζαν και ας μην χαροπάλευαν.Γιατί λέτε η Μ5 Ε 60 βγαίνει πλέον και station (αλά RS6) και η Μ3 V8 ετοιμάζεται και τετράπορτη ;Ποιος μιμείται ποιόν;Ένας υπότιτλος σε μια φωτογραφία δεν αρκει για κριτική στο σαλόνι.Είναι ταμπλώ αυτοκινήτου 100.000 ευρώ αυτό της νέας Μ3;Που είναι τα μπάκετ του RS4 ή της C 63 AMG;Ούτε αλουμινένιες πεταλιέρες δεν έχει που έχουν τα OCTAVIA RS στο βασικό εξοπλισμό!!Που είναι στα κατά η υψηλή θέση οδήγησης που όλοι οι δημοσιογράφοι (όπως και εσείς στο κείμενο απαλά πάλι) αναφέρουν;Αν ήταν άλλη μάρκα θα γράφατε
μέτριας σχεδίασης εσωτερικό-κακή θέση οδήγησης-φτωχός διάκοσμος``Εδώ είναι στη μέση το VCD υποψιάζομαι..... και οι ανάγκες της ζωής…..Επειδή έχω ιδίαν πείρα από τους 4Τ από περικοπές και μη δημοσιοποίηση, (για να δούμε πάλι), ούτε καν απάντηση, θα κοινοποιήσω την επιστολή και σε άλλο περιοδικό (Top Gear-εύχομαι να τη δημοσιεύσουν εκείνοι ) που έχει άποψη και από τα δύο αυτοκίνητα (RS4 V8,M3 V8 ) όπως επίσης στην Audi και BMW έτσι για να κριθούμε όλοι μας από πιο επαείοντες και όχι από δοκιμαστές πολιτικούς ή φωτομοντέλα . -
Audακιας?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Audακιας?Περίμενα να τη σχολιάσεις φίλε επί της ουσίας αν έχω δίκιο και όχι να μου κολλήσεις ταμπέλα για το καλοσώρισμα.Μήπως είσαι κομμουνιστής;-αστειέυομαι -απλά είναι εύκολο να κολλάς ταμπέλες...
-
Κύριε Κωνσταντίνε Κουτκιά,
το γράμμα σας ελήφθη και με e-mail εδώ στους 4Τ. Κατά τα υπόλοιπα, το παρόν θέμα συνενώνεται με το ήδη υπάρχον 'Προτάσεις φορουμάδων προς 4Τ'.
Με εκτίμηση,
Σ.Λ. -
ενδιαφέρουσες απόψεις
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Audακιας?
Περίμενα να τη σχολιάσεις φίλε επί της ουσίας αν έχω δίκιο και όχι να μου κολλήσεις ταμπέλα για το καλοσώρισμα.
Οταν το πρωτο σου ποστ στο forum ειναι το παραπανω, μονος σου βαζεις την ταμπελα..
(οχι, δεν ειμαι κομμουνιστης )
-
Μία ένσταση:
Τα διαφημιστικά DVD/VCD/SVCD είναι καλό να υπάρχουν διαθέσιμα με τα περιοδικά.
Δεν κοστίζουν -- στα περιοδικά γιατί δεν είναι παραγωγές τους -- και ο αναγνώστης μπορεί να πάρει μία ιδέα για το αυτοκίνητο πέραν των φωτογραφιών...
_
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Audακιας?
Περίμενα να τη σχολιάσεις φίλε επί της ουσίας αν έχω δίκιο και όχι να μου κολλήσεις ταμπέλα για το καλοσώρισμα.
Οταν το πρωτο σου ποστ στο forum ειναι το παραπανω, μονος σου βαζεις την ταμπελα..
(οχι, δεν ειμαι κομμουνιστης )
Τι σχέση έχει ο αριθμός πόστ με τις απόψεις που εκφράζονται σε αυτο?
-
Δηλαδή τι θέλει να πει ο ποιητής ?
o O ΣΧ 'τα παίρνει' από BMW και Porsche ?
o Ο ΣΧ είναι 'κουλός' σε σχέση με διάφορους άλλους έγκριτους δημοσιογράφους ?
o Η τελευταία Μ3 BMW είναι 'αντικειμενικά' χειρότερη από το RS4 ?
o Ολες οι Μ3 BMW ήταν χειρότερες από τα αντίστοιχα Audi ?
ο Τα φρένα της τελευταίας M3 (αλλά και των προηγούμενων) ήταν ανεπαρκή ?Εγώ έχω μια ερώτηση στο φίλο ΚΚ265. Εχεις οδηγήσει αυτά τα αυτοκίνητα (τελευταία M3, τελευταίο RS4) ? Ή κρίνεις μόνο εκ των προδιαγραφών ? Και αν τα έχεις οδηγήσει, έχεις άποψη για το πως πάνε στο όριο και ποιό είναι καλύτερο ? (που στο κάτω-κάτω υπάρχουν και γούστα και υποκειμενικές απόψεις)
Και μια παρατήρηση: αυτό το κείμενο είναι 1221 λέξεις, 2 και κάτι σελίδες Α4. Μόνο και μόνο για αυτό δεν είναι δημοσιεύσιμο ΙΜΗΟ, διότι δεν είναι γράμμα αλλά άρθρο (χώρια που είναι τελείως δυσανάγνωστο).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και μια παρατήρηση: αυτό το κείμενο είναι 1221 λέξεις, 2 και κάτι σελίδες Α4. Μόνο και μόνο για αυτό δεν είναι δημοσιεύσιμο ΙΜΗΟ, διότι δεν είναι γράμμα αλλά άρθρο (χώρια που είναι τελείως δυσανάγνωστο).Έχουν σταματήσει οι 4Τ να δημοσιεύουν αποσπάσματα από γράμματα αναγνωστών;;;
Για το θέμα της εμφάνισης συμφωνώ μαζί σου αλλά μάλλον ο φίλος βαρέθηκε να μορφοποιήσει το κείμενο το οποίο και έκανε copy/paste εδώ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή τι θέλει να πει ο ποιητής ?o O ΣΧ 'τα παίρνει' από BMW και Porsche ?
o Ο ΣΧ είναι 'κουλός' σε σχέση με διάφορους άλλους έγκριτους δημοσιογράφους ?
o Η τελευταία Μ3 BMW είναι 'αντικειμενικά' χειρότερη από το RS4 ?
o Ολες οι Μ3 BMW ήταν χειρότερες από τα αντίστοιχα Audi ?
ο Τα φρένα της τελευταίας M3 (αλλά και των προηγούμενων) ήταν ανεπαρκή ?Εγώ έχω μια ερώτηση στο φίλο ΚΚ265. Εχεις οδηγήσει αυτά τα αυτοκίνητα (τελευταία M3, τελευταίο RS4) ? Ή κρίνεις μόνο εκ των προδιαγραφών ? Και αν τα έχεις οδηγήσει, έχεις άποψη για το πως πάνε στο όριο και ποιό είναι καλύτερο ? (που στο κάτω-κάτω υπάρχουν και γούστα και υποκειμενικές απόψεις)
ναι τα οδήγησα.Και με αποδείξεις.Και το R8.Και στη πίστα και σε δρόμο! Ο Σ.Χ μας δουλεύει και λέει τη μισή αλήθεια.
-
Κύριε Κωνσταντίνε Κουτκιά,το γράμμα σας ελήφθη και με e-mail εδώ στους 4Τ. Κατά τα υπόλοιπα, το παρόν θέμα συνενώνεται με το ήδη υπάρχον 'Προτάσεις φορουμάδων προς 4Τ'.
Με εκτίμηση,
Σ.Λ.Απάντηση θα δώσουν οι 4Τ;
Με εκτίμηση
Κ.Κ -
Τι απάντηση δηλαδή?! Ότι τα Audi είναι καλύτερα από τις BMW?!
Φίλε μου, πολύ πάθος για τα Audi έχεις!...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι απάντηση δηλαδή?! Ότι τα Audi είναι καλύτερα από τις BMW?!Φίλε μου, πολύ πάθος για τα Audi έχεις!...
Όχι φίλε.Ο Σ.Χ έχει πάθος με τις BMW.Μόνο κατηγορίες για τα audi και τη λέξη πανδαισία βρήκε να πει.Για ξαναδές.Κοίτα λίγο την ουσία.Ψάξε τις παραπομπές.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό