-
Ο Ν.Κ. θα γίνει επίτιμο εγκάθετο μέλος, τι 'βόμβες' ήταν αυτές που έριξε;
-
φευγει ο τεμπερίδης από το περιοδικο; λέει κάνει με τη γυναίκια του κάποιο ονειρο πραγματικότητα και ο στράτης του λέει και καλό ταξίδι. Τί ονειρο μπορείς να έχεις με τη γυναίκα σου; Εστιατόριο θα ανοίξει; (ή καντίνα και του λέει και καλό ταξίδι)
Πάντως δε μου άρεσε στην αλληλογραφία που έχει γράμματα με προβλήματα αναγνωστών με τις αντιπροσωπείες και λέει πως τα βάζουν με αφορμή την έρευνα τους. Αλλιώς τί τα κάνετε; τα πετάτε μάλλον. Ευχαριστούμε, μας υποχρεωσατε. Πιο παλιά το περιοδικό είχε τέτοια γράμματα τώρα δεν τα βάζει ούτε καν στο σαιτ του (θα ήταν ένας τρόπος για το πρόβλημα της ύλης) όπως άλλα περιοδικά
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
φευγει ο τεμπερίδης από το περιοδικο; λέει κάνει με τη γυναίκια του κάποιο ονειρο πραγματικότητα και ο στράτης του λέει και καλό ταξίδι. Τί ονειρο μπορείς να έχεις με τη γυναίκα σου; Εστιατόριο θα ανοίξει; (ή καντίνα και του λέει και καλό ταξίδι) -
Υπάρχουνε γυναίκες που ονειρεύονται τέτοιες καταστάσεις;
Πέστε μου σε ποιά χώρα ζούνε,να πάω να βγάλω εισητήριο
Μπράβο στο ζεύγος Τεμπερίδη λοιπών
-
Μπράβο τους και με το καλό στο τέρμα. Θα τους παρακολουθούμε και θα ονειρευόμαστε. Τι να κάνουμε, οι περισσότεροι είμαστε δέντρα και όχι ταξιδιάρικα πουλιά.
-
Τους 2 τελευταίους μήνες πήρα το περιοδικό και έχω μερικές παρατηρήσεις...
Γενικά έχει βελτιωθεί σε πολλά, σε άλλα όχι... Μου άρεσε και στα δύο πολύ ο αντίλογος, έχει πολλά πράγματα να διαβάσεις, πέραν κι από αυτοκίνητα και πολλά εκ των οποίων δεν τα βρίσκεις εύκολα αλλού: πχ θέμα για την υδρογονοκίνηση, ή για το πως μας βλέπουν στο εξωτερικό κ.α.
Ο Κ.Κ. δείχνει κουρασμένος και είναι λογικό... Ο Σ.Χ δείχνει ακατανόητος, αλλά το έχουμε συνηθίσει...
Τώρα λίγα περισσότερα για το τελευταίο τεύχος: το πήρα για το τεστ συνεργείων, πιο πολύ για να επιβεβαιώσω αυτά που είχα δει με τα μάτια μου... Οτι πληρώνουμε τσάμπα! Πάντως μπράβο στο περιοδικό και πρέπει να συνεχίσει.
Το ίδιο θα έπρεπε να γίνεται και σε διαφορετικό επίπεδο όμως... Πρέπει εκτός από τα συνεργεία (που δεν φέρνουν διαφήμιση συνήθως...) να είναι κριτικοί και απέναντι στις αντιπροσωπείες (που φέρνουν διαφήμιση...).
Θέλω να πω... Το λιβάνισμα στην Seat και στην Hyundai δεν το κατάλαβα.... Νομίζω πως δεν ενδιαφέρει ένα περιοδικό αν το Leon και το Accent δεν πουλάνε. Αυτό είναι πρόβλημα της αντιπροσωπείας...
Η Seat έδωσε για τεστ 3 Leon, ενα Cupra, ενα FR DSG κι ένα FR Revo... Tα δύο τελευταία πρέπει να είναι και...άγνωστη ποσότητα στους ελληνικούς δρόμους... Το πρώτο ελπίζει να πάει καλύτερα, ίσως κάποιοι να δελεαστούν.. Το πρόβλημα είναι όταν το περιοδικό ΔΕΝ λέει την αλήθεια!
Δεν γίνεται το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ να γίνεται ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ! Και ειδικά όταν οι πίνακες υπάρχουν μερικές σελίδες πιο πίσω... Η Seat είναι στον πάτο σε πωλήσεις κι αυτό λόγω Leon... Το περιοδικό το ξέρει και δεν γίνεται να λέει άλλα στα τέστ!
'Μπλα-μπλά Ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς, σίγουροι για την επικράτηση, ειδικά οι βασικές εκδόσεις καταπληκτικές, κλπ κλπ'
Χάνεται το μέτρο μ' αυτά και χάνεται και η αντικειμενικότητα...
Προσοχή, γιατί οι αναγνώστες δεν είναι λακαμάδες! Έχουν κρίση και καταλαβαίνουν.... -
Πέστα χρυσόστομε!!!
Μου έλεγε μία κοπελία πρόσφατα 'μα το λεόν είναι το καλύτερο αμάξι, αφού βγήκε και αμάξι της χρονιάς'
Έλεος, το σκόντα το οκτάβια είναι το ίδιο αμάξι, ομορφότερο με μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ και έχει και το 1.6 115 άλογα, ή το γκολφ που είναι το ίδιο επίσης βλέπεται τουλάχιστον!!!
Μυρίζει μεγάλο σπρώξιμο...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τους 2 τελευταίους μήνες πήρα το περιοδικό και έχω μερικές παρατηρήσεις...
Γενικά έχει βελτιωθεί σε πολλά, σε άλλα όχι... Μου άρεσε και στα δύο πολύ ο αντίλογος, έχει πολλά πράγματα να διαβάσεις, πέραν κι από αυτοκίνητα και πολλά εκ των οποίων δεν τα βρίσκεις εύκολα αλλού: πχ θέμα για την υδρογονοκίνηση, ή για το πως μας βλέπουν στο εξωτερικό κ.α.
Ο Κ.Κ. δείχνει κουρασμένος και είναι λογικό... Ο Σ.Χ δείχνει ακατανόητος, αλλά το έχουμε συνηθίσει...
Τώρα λίγα περισσότερα για το τελευταίο τεύχος: το πήρα για το τεστ συνεργείων, πιο πολύ για να επιβεβαιώσω αυτά που είχα δει με τα μάτια μου... Οτι πληρώνουμε τσάμπα! Πάντως μπράβο στο περιοδικό και πρέπει να συνεχίσει.
Το ίδιο θα έπρεπε να γίνεται και σε διαφορετικό επίπεδο όμως... Πρέπει εκτός από τα συνεργεία (που δεν φέρνουν διαφήμιση συνήθως...) να είναι κριτικοί και απέναντι στις αντιπροσωπείες (που φέρνουν διαφήμιση...).
Θέλω να πω... Το λιβάνισμα στην Seat και στην Hyundai δεν το κατάλαβα.... Νομίζω πως δεν ενδιαφέρει ένα περιοδικό αν το Leon και το Accent δεν πουλάνε. Αυτό είναι πρόβλημα της αντιπροσωπείας...
Η Seat έδωσε για τεστ 3 Leon, ενα Cupra, ενα FR DSG κι ένα FR Revo... Tα δύο τελευταία πρέπει να είναι και...άγνωστη ποσότητα στους ελληνικούς δρόμους... Το πρώτο ελπίζει να πάει καλύτερα, ίσως κάποιοι να δελεαστούν.. Το πρόβλημα είναι όταν το περιοδικό ΔΕΝ λέει την αλήθεια!
Δεν γίνεται το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ να γίνεται ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ! Και ειδικά όταν οι πίνακες υπάρχουν μερικές σελίδες πιο πίσω... Η Seat είναι στον πάτο σε πωλήσεις κι αυτό λόγω Leon... Το περιοδικό το ξέρει και δεν γίνεται να λέει άλλα στα τέστ!
'Μπλα-μπλά Ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς, σίγουροι για την επικράτηση, ειδικά οι βασικές εκδόσεις καταπληκτικές, κλπ κλπ'
Προσοχή, γιατί οι αναγνώστες δεν είναι λακαμάδες! Έχουν κρίση και καταλαβαίνουν....Ερώτηση για να το δούμε το θέμα λίγο πιο σφαιρικά
Που αλλου στον κόσμο το Leon βραβεύτηκε?
Η Ίσπανία δεν είναι αποδεκτή απάντηση....
-
Παιδιά χαλαρώστε. Δεν είναι δα η πρώτη φορά που άλλα λέει ο ειδικός τύπος και άλλα η αγορά. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις άλλωστε, θα έπρεπε τα απανταχού Hyundai Accent και Toyota Corolla να είναι το ισοδύναμο του υπεραυτοκινήτου στα μικρομεσαία.
Παραγνωρισμένα μοντέλα να φάνε και οι κότες: από την εποχή του Ro80 ως το 309 και από το Ka έως το Legacy.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Παιδιά χαλαρώστε. Δεν είναι δα η πρώτη φορά που άλλα λέει ο ειδικός τύπος και άλλα η αγορά. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις άλλωστε, θα έπρεπε τα απανταχού Hyundai Accent και Toyota Corolla να είναι το ισοδύναμο του υπεραυτοκινήτου στα μικρομεσαία.Παραγνωρισμένα μοντέλα να φάνε και οι κότες: από την εποχή του Ro80 ως το 309 και από το Ka έως το Legacy.
Δεν κατάλαβες τι λέω ακριβώς... Στο συγκεκριμένο τεστ, ο συντάκτης λέει πως το Leon είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ στην αγορά! Κάτι που είναι τουλάχιστον αναληθές...
Επίσης αναφέρει πως το FR είναι τέλειο value for money ενώ εκ του αποτελέσματος μάλλον κάνει λάθος... Πρέπει να έχουν πουληθεί ελάχιστα...
Επίσης λέει πως ψήφισαν το Leon ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς γιατί ξεχωρίζει περισσότερο στις χαμηλές εκδόσεις πχ 1600 κ.εκ! Οταν είναι το μοναδικό του group που έχει τον απλό MPi, ούτε FSI , ούτε (προφανώς....) TSi και το καλύτερο; Ούτε 6άρι σασμάν (απαραίτητο για ήρεμο και οικονομικό ταξίδι....)! Πού ακριβώς ξεχωρίζει το 1600άρι Leon από τους ανταγωνιστές του; Είναι καλύτερο από τα Golf, Focus, Astra κάπου; Όχι και αυτή την άποψη έχουν και οι αγοραστές...
Το Leon πουλάει σε συγκεκριμένη κατηγορία αγοραστών,όπου το βόδι-κιτ είναι ...συγκριτικό πλεονέκτημα (δείτε και το....δώρο στον διαγωνισμό του περιοδικού για το GTi της χρονιάς.... ) και τα υπόλοιπα είναι σε 2η και 3η μοίρα...
Συγνώμη, ίσως είμαι εγώ πολύ καχύποπτος, αλλά διακρίνω...σπρωξιματάκι... Αλλά ίσως τελικά οι αγοραστές να είναι λιγότερο λακαμάδες και σίγουρα οι αναγνώστες του περιοδικού είναι ακόμη λιγότερο και ΚΥΡΙΩΣ πολύ πιο υποψιασμένοι...Σπρωξιματάκι, αλλά πολύ πολύ ήπιο, έτσι πιο πολύ για να βγει λίγο στην επιφάνεια από τα σκ@τα που έχει περιέλθει , ήταν και το αρθράκι για το Accent... Αλλά μιας και πρόκειται για ....Accent με εντελώς ειδικό ρόλο στην αγορά, προσωπικά μου είναι αδιάφορο...
Αλλά για το Leon, να με συγχωρεί η χάρη τους, το βρίσκω εξώφθαλμο! Και είναι κρίμα γιατί κατά τ' άλλα ήταν πολύ καλό τεύχος!
ΥΣ: Από τις πωλήσεις για το 2006, μεγάλοι χαμένοι φυσικά η Hyundai, Seat, Opel και η FIAT εκτός 10άδος! Από όσο θυμάμαι είναι η πρώτη φορά εδώ και ...δεν ξέρω και πόσα χρόνια! Η Fiat λογικά θα ανανήψει φέτος και ειδικά του χρόνου... Η Seat , Hyundai δεν το βλέπω, όσο και να ...σπρώξουν τα πράγματα. Η Opel μάλλον θα πάει καλύτερα, το πρόβλημα είναι το...Golf που έχει....καταποντίσει το Astra!
Αλλά είμαι
-
Ειμαι ο μονος που του αρεσει το Leon;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ειμαι ο μονος που του αρεσει το Leon;;;Εδώ μέσα μάλλον ναι!
Πέρα από την πλάκα, εγώ μιλώ για διαφορετικά πράγματα όμως... -
Προσοχή, γιατί οι αναγνώστες δεν είναι λακαμάδες! Έχουν κρίση και καταλαβαίνουν....Που να δεις άλλα περιοδικά μέχρι και 5πλό συγκριτικό εκδόσεων... Λεον
Γενικά επικρατεί μία 'λεονίτιδα' τον τελευταίο καιρό, το γιατί βέβαια δεν θα το αναλύσουμε
Φανταστείτε μόνο να 'ταν κάποια άλλη εταιρεία και να 'χε κάθε μήνα συγκριτικά μετξύ των εκδόσεων του ΙΔΙΟΥ μικρομεσαίου
Φανταστείτε επίσης άλλες εταιρείες να έστελναν ΣΤΡΩΜΕΝΑ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ δημοσιογραφικά τι θα γινόταν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ο Ν.Κ. θα γίνει επίτιμο εγκάθετο μέλος, τι 'βόμβες' ήταν αυτές που έριξε; -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Προσοχή, γιατί οι αναγνώστες δεν είναι λακαμάδες! Έχουν κρίση και καταλαβαίνουν....Που να δεις άλλα περιοδικά μέχρι και 5πλό συγκριτικό εκδόσεων... Λεον
Γενικά επικρατεί μία 'λεονίτιδα' τον τελευταίο καιρό, το γιατί βέβαια δεν θα το αναλύσουμε
Φανταστείτε μόνο να 'ταν κάποια άλλη εταιρεία και να 'χε κάθε μήνα συγκριτικά μετξύ των εκδόσεων του ΙΔΙΟΥ μικρομεσαίου
**Φανταστείτε επίσης άλλες εταιρείες να έστελναν ΣΤΡΩΜΕΝΑ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ δημοσιογραφικά τι θα γινόταν **
Έλα ντε.
-
Ψηφίστε το GTI της χρονιάς......
Ποια είναι υποψήφια? Για τι χρονιά μιλάμε?
-
το περιοδικό έχει φτάσει σε σημείο να βγάζει νικητή σε συγκριτικό το άλτεα 1,4 'το οποίο βασίζεται στο πετυχημένο λεον'. Το ότι πρώτα βγήκε το αλτεα εδώ και πολλύυυυ καιρό λεπτομέρεια και τί εννοεί πετυχημένο λεον με αυτές τις πωλήσεις απορώ!
Οικογενειακό αμάξι που θα φορτώνεται αβέρτα με 85 άλογα σε 1300+ κιλά 0-100 σε 14,2, 80-110 σε 11,3 με τετάρτη. Στο τεστ δεν αναφέρονται πουθενά μετρησεις, λέει πως στην πολη κινείται σβέλτα (διάβασε τις ρεπρίζ ο συγγραφέας; ) και αναφέρει πως αν στόχος είναι οι ψηλές μέσες ταχύτητες θα πρέπει ενδεχομένως ο αγοραστής να στραφεί στις εκδόσεις 1,6 1,600;Σώπα μωρέ ραλύστες είμαστε; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το περιοδικό έχει φτάσει σε σημείο να βγάζει νικητή σε συγκριτικό το άλτεα 1,4 'το οποίο βασίζεται στο πετυχημένο λεον'. Το ότι πρώτα βγήκε το αλτεα εδώ και πολλύυυυ καιρό λεπτομέρεια και τί εννοεί πετυχημένο λεον με αυτές τις πωλήσεις απορώ!
Οικογενειακό αμάξι που θα φορτώνεται αβέρτα με 85 άλογα σε 1300+ κιλά 0-100 σε 14,2, 80-110 σε 11,3 με τετάρτη. Στο τεστ δεν αναφέρονται πουθενά μετρησεις, λέει πως στην πολη κινείται σβέλτα (διάβασε τις ρεπρίζ ο συγγραφέας; ) και αναφέρει πως αν στόχος είναι οι ψηλές μέσες ταχύτητες θα πρέπει ενδεχομένως ο αγοραστής να στραφεί στις εκδόσεις 1,6 1,600;Σώπα μωρέ ραλύστες είμαστε;Προφανώς ο συγγραφέας έχει στόχο να τονίσει ότι και τα δύο αυτοκίνητα είναι ΑΡΓΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και τα 1.6 είναι προτιμότερα και για τα δύο αυτοκίνητα. Το συγκριτικό όμως, στοχο είχε να δείξει πώς τα πάνε οι φθηνές προτάσεις της κατηγορίας. Στην πόλη, ναι, κινείσαι σβέλτα, με τα θεόκοντα κιβώτια που έχουν και τα δύο. Πιο έξω... δεν.
Εν ολίγοις: για ένα καθημερινό αυτοκίνητο που δεν θα έχει κανείς απαιτήσεις για γρήγορο ταξίδι, καλά τα καταφέρνουν. Το δε Altea, πολύ καλύτερα κι ας είναι κατά τι πιο αργό. Και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στο πλαίσιο.-
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το περιοδικό έχει φτάσει σε σημείο να βγάζει νικητή σε συγκριτικό το άλτεα 1,4 'το οποίο βασίζεται στο **πετυχημένο **λεον'. Το ότι πρώτα βγήκε το αλτεα εδώ και πολλύυυυ καιρό λεπτομέρεια και τί εννοεί πετυχημένο λεον με αυτές τις πωλήσεις απορώ!Η μεγάλη απορία είναι το πετυχημένο...
-
το περιοδικό έχει φτάσει σε σημείο να βγάζει νικητή σε συγκριτικό το άλτεα 1,4 'το οποίο βασίζεται στο **πετυχημένο **λεον'. Το ότι πρώτα βγήκε το αλτεα εδώ και πολλύυυυ καιρό λεπτομέρεια και τί εννοεί πετυχημένο λεον με αυτές τις πωλήσεις απορώ!
Η μεγάλη απορία είναι το πετυχημένο...
Εσφαλμένο θα ήταν αν έγραφε 'εμπορικά πετυχημένο'.
Η επιτυχία, μπορεί να αφορά διάφορους τομείς. Ως αυτοκίνητο, τεχνογνωσία, ποιότητα, λόγος τιμής προς αξία κ.λπ, δεν βλέπω γιατί να μην είναι 'επιτυχημένο'.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό