-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νόμιζα ότι μιλούσες για το κομμάτι με τα MPV. Όπως και να 'χει, όπως και άλλος προσπάθησε να σου εξηγήσει, επιτυχημένο δεν σημαίνει απαραίτητα ΕΜΠΟΡΙΚΑ επιτυχημένο. Και, επαναλαμβάνω, δεν μπορείς να κρίνεις ένα άρθρο αποκλειστικά και μόνο πιάνοντας μια λέξη με την οποία διαφωνείς. ΚΑΛΩΣ διαφωνείς, έχεις κάθε δικαίωμα, αλλά δε νομίζω ότι χωράει και πολλή συζήτηση πάνω σε αυτό.Να το πω με πιο πολλές λέξεις;
ΟΚ...
Νομίζω πως στο παρόν τεύχος η Seat αποφάσισε να σπρώξει λίγο τις πωλήσεις του Leon, γιατί για την ίδια την Seat τουλάχιστον, κάθε άλλο παρά ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ είναι το έρμο...
Αυτό δεν είναι κακό, αλίμονο... Το πρόβλημα είναι ότι οι συντάκτες του περιοδικού δεν έχουν λόγους να βοηθάνε την προσπάθεια. Κι αυτό όπως είδες δεν το λέω μόνον εγώ...
Να το πω κι αλλιώς; Πιστεύω πως το συγκεκριμένο άρθρο ΔΕΝ ήταν αντικειμενικό! Θα ήταν αντικειμενικό αν έλεγε πχ: 'Το Leon REVO full body kit 18άρια ζαντόνια κλπ κλπ είναι και μαμώ τα αυτοκίνητα κι απορούμε που ο κόσμος δεν το αγοράζει όσο του αξίζει, γιατί σε μας τους συντάκτες αρέσει πολύ για α, β, γ, λόγους και ειδικά οι γρήγορες εκδόσεις ...'.
Αυτό είναι μια σωστή άποψη που έχει βέβαια την υποκειμενικότητα του συντάκτη, αλλά αυτή πάντα υπάρχει.
Το να το πεις επιτυχημένο, είναι απλά λάθος και παραπληροφορεί τον πελάτη...
Επίσης, σε ό,τι αφορά τις μικρές εκδόσεις, θα έπρεπε οι συντάκτες ν' αναφέρουν τα καλά, αλλά και τα κακά... Πχ όσο καλό και να είναι το 1.6 MPi είναι καλύτερο από το Focus πχ; Γιατί οταν γράφουν πως το επιλέξαμε γι' αυτοκίνητο της χρονιάς έχοντας υπόψη μας τις μικρές εκδόσεις, ο αναγνώστης νομίζει πως αυτή είναι η επιλογή του περιοδικού για την κατηγορία στις μικρές εκδόσεις... Που φαντάζομαι πως δεν είναι ή όχι;edit (ξέχασα ενα ερωτηματικούλι!)
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Βabbi δεν νομίζω ότι χωράνε παρερμηνείες στην απάντηση του Krusenstern. O άνθρωπος ήταν σαφής.βασικά δεν πήρα το περιοδικό και δεν έχω άποψη. Όμως εγώ σαν επαγγελματίας θα πρέπει να είμαι ευγενέστερος με τον πελάτη ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.
Δε νομίζω ότι διάβασε κάποιος 'επιτυχημένο', παράτησε το περιοδικό επι τόπου και μπήκε να ποστάρει!! Προφανώς διάβασε το άρθρο.
Προς Θεού είπα ότι δεν έχω άποψη για το θέμα, και πιθανόν να είναι ακούσια όλα αυτά. Εγώ κολλάω στο ύφος απέναντι στους αναγνώστες.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Βabbi δεν νομίζω ότι χωράνε παρερμηνείες στην απάντηση του Krusenstern. O άνθρωπος ήταν σαφής.
βασικά δεν πήρα το περιοδικό και δεν έχω άποψη. Όμως εγώ σαν επαγγελματίας θα πρέπει να είμαι ευγενέστερος με τον πελάτη ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.
Δε νομίζω ότι διάβασε κάποιος 'επιτυχημένο', παράτησε το περιοδικό επι τόπου και μπήκε να ποστάρει!! Προφανώς διάβασε το άρθρο.
Προς Θεού είπα ότι δεν έχω άποψη για το θέμα, και πιθανόν να είναι ακούσια όλα αυτά. Εγώ κολλάω στο ύφος απέναντι στους αναγνώστες.
Έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ.
Απλά δεν είδα τίποτα το μεμπτό στο ύφος του Krusenstern...
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
βασικά δεν πήρα το περιοδικό και δεν έχω άποψη.
Θα πρέπε, έχει πολλά ενδιαφέροντα μέσα
-
Νόμιζα ότι μιλούσες για το κομμάτι με τα MPV. Όπως και να 'χει, όπως και άλλος προσπάθησε να σου εξηγήσει, επιτυχημένο δεν σημαίνει απαραίτητα ΕΜΠΟΡΙΚΑ επιτυχημένο. Και, επαναλαμβάνω, δεν μπορείς να κρίνεις ένα άρθρο αποκλειστικά και μόνο πιάνοντας μια λέξη με την οποία διαφωνείς. ΚΑΛΩΣ διαφωνείς, έχεις κάθε δικαίωμα, αλλά δε νομίζω ότι χωράει και πολλή συζήτηση πάνω σε αυτό.Babbis τι σε πειράζει σε αυτό;
-
Νόμιζα ότι μιλούσες για το κομμάτι με τα MPV. Όπως και να 'χει, όπως και άλλος προσπάθησε να σου εξηγήσει, επιτυχημένο δεν σημαίνει απαραίτητα ΕΜΠΟΡΙΚΑ επιτυχημένο. Και, επαναλαμβάνω, δεν μπορείς να κρίνεις ένα άρθρο αποκλειστικά και μόνο πιάνοντας μια λέξη με την οποία διαφωνείς. ΚΑΛΩΣ διαφωνείς, έχεις κάθε δικαίωμα, αλλά δε νομίζω ότι χωράει και πολλή συζήτηση πάνω σε αυτό.
Babbis τι σε πειράζει σε αυτό;
απολύτως τίποτα, εγώ πόσταρα μετά από αυτό:
Από όλο το άρθρο (το οποίο ΔΕΝ αναφέρεται στο Λεόν) το μόνο που κράτησες είναι μια λέξη, την επαναλαμβάνεις και θέλεις εξήγηση. Όταν διαβάσεις και το υπόλοιπο, να συζητήσουμε ό,τι θέλεις.
απλά καθώς έγραφα, ποστάρες την απάντηση, αλλά εγώ είχα μείνει σε αυτήν την 'απότομη' στάσγ σου.
Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν έχω μομφή στους 4τ που ίσα ίσα με δημοκρατία μας αφήνουν να τους κράζουμε στο ίδιο τους το φόρουμ και μπράβο τους.
-
Στα GTI της χρονιάς γιατί βάλατε το corsa OPC και δε βάλατε το Type-R?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στα GTI της χρονιάς γιατί βάλατε το corsa OPC και δε βάλατε το Type-R?Γιατί το Type-R δεν θα έχει έρθει στην Ελλάδα (σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει η αντιπροσωπεία πάντα) μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης.
-
Γιατί το Type-R δεν θα έχει έρθει στην Ελλάδα (σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει η αντιπροσωπεία πάντα) μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης.
δε το νομίζω..... εδω μπορείς και να κάνεις προκράτηση για τα πρώτα που θα έρθουν....
Η εκδήλωση Απρίλιο δεν είναι? αλλά με τις καθυστερήσεις....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γιατί το Type-R δεν θα έχει έρθει στην Ελλάδα (σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει η αντιπροσωπεία πάντα) μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης.
δε το νομίζω..... εδω μπορείς και να κάνεις προκράτηση για τα πρώτα που θα έρθουν....
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Όπως και να έχει, αυτές τις πληροφορίες έχουμε, με αυτές πορευόμαστε.
-
Tο τελευταιο τευχος επεσε αργα στα χερια μου οποτε γραφω τις εντυπωσεις μου τωρα.
Νομιζω οτι ηταν ενα απο τα πιο προσεγμενα τευχη του τελευταιου καιρου.
Μου αρεσε η δοκιμη της 911 και η ιστορικη αναδρομη που συνδυαζε και την τεχνικη αναλυση,αν και προσωπικα θα ηθελα λιγες παραπανω τεχνικες πληροφοριες.
Επισης με εξεπληξε ευχαριστα η συγκριση μεταξυ απλων και σπορ εκδοσεων του ιδιου μοντελου,ηταν κατι που ελειπε .Απο οτι καταλαβα δεν ηταν επιφανειακη συγκριση αλλα προχωρουσε και πιο βαθια (αναφερει και τις διαφορες στη γεωμετρια της αναρτησης σε μοιρες κατι ασυνηθιστο για τα ελληνικα και οχι μονο δεδομενα.)
Το 'αφιερωμα' στα συνεργεια επισης μου αρεσε.Τολμησαν να γραψουν για την εγκληματικη αδιαφορια των συνεργειων και τισ χαμηλης ποιοτητας υπηρεσιες τους.Αν και αυτο εχει ξαναγινει ,δε θυμαμαι να ειχε
' δημιουργηθει' ξανα τοσο σοβαρη για την ασφαλεια του αυτοκινητου βλαβη.
Στο τελευταιο τευχος παρατηρησα μια αλλαγη προς τη σωστη κατευθυνση.Κατα την αποψη μου βεβαια.Γιατι δε πρεπει να γκρινιαζουμε μονο αλλα να επαινουμε και τα σωστα βηματα. -
Aν και καθυστερημένα, οφείλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο περιοδικό 'μας' για το θέμα με τα συνεργεία. Θεωρώ πολύ σημαντικό να αποκαλύπτονται τα 'κακώς κείμενα' της αγοράς αυτοκινήτου τα οποία ο αδαής ούτε καν να τα υποψιαστεί μπορεί.
Συνεχίστε έτσι! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γενικά επικρατεί μία 'λεονίτιδα' τον τελευταίο καιρό, το γιατί βέβαια δεν θα το αναλύσουμε
Και συνεχίζουμε
Τον επόμενο μήνα τι συγκριτικό με Leon θα υπάρχει;
Αφού στο ίδιο τεύχος 'συγκρούονται' δύο από τα best seller της κατηγορίας, Focus 1,6-Auris 1,6 -ακόμα δεν έγινε, αλλά σαν 1,4 κάτι θα πουλήσει- δεν είχε θέση μεταξύ τους το... COTY 1,6
-ας μην αναφερθούν άλλα μοντέλα-
-
Ρε παιδιά αυτά που λέτε για VW και για Ι. Σουλιώτη έπρεπε να τα είχατε γράψει με κεφαλαία γράμματα.
Τι δουλειά έχει η Ι. Σουλιώτη στους 4Τροχούς; Τι μπορεί να δώσει στο περιοδικό; Δηλαδή η ομορφιά και η φιλία με τον εκδότη σε κάνει συντάκτη; Οκ πάσο αν είναι έτσι. Μην γράφεις όμως πως σκίζεσαι για αξιοκρατία και πως ανάξιοι παίρνουν θέσεις καλές. Κοίταξε πρώτα σπίτι σου να δεις τι γίνεται. Αρκετά άτομα από αυτό το φόρουμ θα έγραφαν καλύτερο άρθρο από αυτό της Ι. Σουλιώτη εάν είχαν αυτή την εμπειρία πτήσης.
Πριν από 7-8 χρόνια ούτε θα περνούσε η σκέψη από τους ανθρώπους του περιοδικού να έχουν άρθρο της Ι. Σουλιώτη, ή να την βγάζουν φωτό με κάμπριο. Πολύ νερό έβαλαν όμως κάποιοι στο κρασί τους.
Για το ένθετο με την VW που το γράφουν οι ίδιοι δημοσιογράφοι που μετά (αμερόληπτα θέλουν να πιστεύουμε) κάνουν δοκιμές στα προϊόντα της εταιρίας, το μόνο σχόλιο είναι πως είναι βόμβα στα θεμέλια αντικειμενικότητας του περιοδικού. Ζήστε και χωρίς τα φράγκα από την εταιρία γμτ, οι 4Τροχοί είσαστε.
Με λύπη, ειλικρίνεια τα παραπάνω από αναγνώστη πολλών χρόνων με βιβλιοθήκες γεμάτες από τα τεύχη του περιοδικού…
Jacob – Aces High
-
Ειμαι 32 και διαβάζω τους 4Τροχούς απο τα 14 φανατικά.
Εδώ και κανα χρόνο είμαι δυσαρεστημένος με την υλη του περιοδικού και τις επιλογές του,αλλα μετά και απο αυτό το απαράδεκτο τεύχος (Σουλιώτη σε πτήση και να πηγαίνει εκεί με cabrio ) έχασε έναν πιστό αναγνώστη.Τώρα θα μου πείτε και τι έγινε.....ε λέμε τωρα
-
Και 3 ακομα παρατηρησεις:
- Το χαριτωμενο (και πασιγνωστο πλεον) γκραφιτι 'Το lifestyle ειναι μαγικο: Απο μηδενικο σε κανει νουμερο', ειδικα για το τευχος-αφιερωμα στη Σουλιωτη, μονο ως αυτοσαρκασμος του boss μπορει να εκληφθει.
- Η (καθε) Σουλιωτη δεν πρεπει να απορριπτεται εκ των προτερων, επειδη ειναι γκομενα(ρα) ή υπηρξε μοντελο κτλ. Πιθανως να εχει την 'πενα' και τις γνωσεις που απαιτουνται. Ελα ομως που η συγκεκριμενη δεν τα εχει...
- Το να γραφεται ξανα και ξανα στο περιοδικο οτι οι προσθηκες τυπου Σουλιωτη, Καζανακια κτλ δεν ειναι προϊον πιεσεων-επιβολης απο το συγκροτημα Λυμπερη, αλλα επιλογες των ιδιων των ανθρωπων των 4Τ, δεν ειναι προς τιμη τους. Αν τους ειχαν επιβληθει, θα υπηρχε κι ενα ελαφρυντικο. Αν τους διαλεγουν μονοι τους, τοσο το χειροτερο.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Και 3 ακομα παρατηρησεις:- Το χαριτωμενο (και πασιγνωστο πλεον) γκραφιτι 'Το lifestyle ειναι μαγικο: Απο μηδενικο σε κανει νουμερο', ειδικα για το τευχος-αφιερωμα στη Σουλιωτη, μονο ως αυτοσαρκασμος του boss μπορει να εκληφθει.
- Η (καθε) Σουλιωτη δεν πρεπει να απορριπτεται εκ των προτερων, επειδη ειναι γκομενα(ρα) ή υπηρξε μοντελο κτλ. Πιθανως να εχει την 'πενα' και τις γνωσεις που απαιτουνται. Ελα ομως που η συγκεκριμενη δεν τα εχει...
- Το να γραφεται ξανα και ξανα στο περιοδικο οτι οι προσθηκες τυπου Σουλιωτη, Καζανακια κτλ δεν ειναι προϊον πιεσεων-επιβολης απο το συγκροτημα Λυμπερη, αλλα επιλογες των ιδιων των ανθρωπων των 4Τ, δεν ειναι προς τιμη τους. Αν τους ειχαν επιβληθει, θα υπηρχε κι ενα ελαφρυντικο. Αν τους διαλεγουν μονοι τους, τοσο το χειροτερο.
+1
(τουλάχιστον)
-
Διερωτήθηκε κάποιος συμφορουμάς για το αν επεδείχθησαν τα βυζιά της Σουλιώτη.
Ας μου επιτραπεί να επισημάνω ότι, αυτή, για τον κώλο της είναι διάσημη.
Και εις ανώτερα στο περιοδικό. -
Το ότι κάποιος εχρημάτισε σε άλλον επαγγελματικό χώρο και ίσως (γιατί δεν το έχουμε και σίγουρα ότι θα αρθρογραφεί) θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα νέο τομέα εμένα δεν με ενοχλεί. Θα έχω και σχετική υπομονή. Μακάρι να γράφει.... μπορεί να είναι και καλή.... Γιατί μήπως όλοι άλλοι είναι εξαιρετικοί;;
Δεν είναι λοιπόν αυτό που με ενοχλεί. Αυτό που ενόχλησε είναι η πτήση, ήρθε από το πουθενά και πάει βόλτα. Πώς μπορώ κι εγώ να πάω βόλτα με μαχητικό αεροπλάνο έστω κι αν δεν πάω μέχρι εκεί με Porsche μπορεί να μου πει κανείς....;;; Θέλω βόλτα με μαχητικό θέλω βόλτα με μαχητικό!!! -
Πρεπει να εισαι Mo2 (Mother of 2)
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό