-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τελικά πόσο αδιάφορο σε αφήνει η εξωτερική εμφάνιση; Θα οδηγούσες αυτοκίνητο με βόδι-κιτ και σιδερώστρα-απλώστρα-Stirella στο πίσω μέρος;
Πρόσεξε, δεν εννοώ να δώσεις λεφτά για κάτι τέτοιο, πες πως στο χαρίζουν ή είναι στο βασικό εξοπλισμό (πχ...Skoda Octavia5 RS );Impreza ή EVO φυσικά και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα όταν τα κυκλοφορούσα Το Octavia δεν έχει θέμα εμφάνισης, αλλά θέμα όγκου κι ούτε έχω ανάγκη χώρων
Γιατί το EVO ή το Scooby είναι μικρότερα σε όγκο από το Οctavia; Πρέπει να δεχτείς όμως πως ακόμη κι αν κάποιος δεν δίνει σημασία πχ στο πόσο καθαρό είναι το αυτοκίνητό του, μπορεί να τον ενοχλούν οι φτερούγες κλπ κλπ
Κάνα Ibizάκι σε έκδοση TopGun; Θα κυκλοφορούσες καθημερινά με κάτι τέτοιο;
Βγαίνει από το εργοστάσιο Top Gun ή είναι τοπικό δημιούργημα;
Τοπικό δημιούργημα αλλά τι σχέση έχει; Επειδή το EVO βγαίνει με φτερούγα από το εργοστάσιο θα το αποδεχτώ ενώ το TopGun όχι; Απλά το δεύτερο το βόδι-κιτ δεν το χρειάζεται καθόλου, ενώ το πρώτο το χρειάζεται...λίγο! Δηλαδή ενώ εσύ θα κυκλοφορούσες με το EVO, δεν θα κυκλοφορούσες με το TopGun επειδή είναι....ντόπιο; Περίεργη και...πρωτότυπη λογική!
Κι αν η εμφάνιση είναι εντελώς αδιάφορη, αντί του GTi θ' αγόραζες το Cupra που είναι φθηνότερο και μάλλον υπερτερεί σε πολλά (άλλο που δεν βλέπεται!)..
Θ'αγόραζα το 3 MPS που κι αυτό έχει σχολιαστεί αρνητικά άπειρες φορές
Εντάξει, όντως η εξωτερική εμφάνιση σε αφήνει παντελώς αδιάφορο λοιπόν!
Γιατί κι εγώ προφανώς δεν θεωρώ με τίποτε καλή αγορά το Civic , αλλά δεν μπορώ να απαξιώσω την εντυπωσιακή του παρουσία μέσα-έξω! Είναι άδικο και προς τους σχεδιαστές του αυτοκινήτου... Δεν γίνεται να θεοποιούνται μόνον οι μηχανικοί, το πάθος μας για τα αυτοκίνητα προήλθε από την εκπληκτική δουλειά κάποιων σχεδιαστών! Όταν ήμαστε πιτσιρίκια, ιδέα δεν είχαμε από πολυβάλβιδα-πολυκύλινδρα μοτέρ, αλλά την Countach την είχαμε σε αφίσα!
Ήμουν εγκάθετος από μικρός, στην Countach κοιτούσα κ.εκ. και V12 και πόσα πιάνει
Τους συναδέλφους θα θεοποιήσω, όχι τους σχεδιαστές και φυσικά όχι τους marketeers Δεν την απαξιώνω την εμφάνιση, απλώς δεν μου προσφέρει τίποτα -και δεν μου έχει αποδείξει κανείς ότι προσφέρει κάτι στους τομείς που μ'εδιαφέρουν -
Κοίτα κι εγώ πολυτεχνείο τελειώσα και προφανώς τα credits μου τα δίνω πρώτα στους μηχανικούς... Αλλά και η εμφάνιση είναι μηχανική: πχ ρευστομηχανική, αεροδυναμική κλπ κλπ... Άρα δεν είναι εντελώς άσχετη η εμφάνιση με την...μηχανική! Βλέπε πχ την DS πιστεύεις πως ο σχεδιαστής δεν ήταν και μηχανικός;
Το άλλο για την Countach, αν όντως έτσι ήταν όπως τα λες (Πινόκιο... ) είναι...μεγάλη εγκαθετότητα το δίχως άλλο! -
ήδη
ας μεταφερθεί κάπου
-
+1
-
-1
-
=0
-
Αστέρι μου
-
Εεεε αφού διαβάσαμε στη ζωή μας, αμ' πως!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
θα εγραφα και αλλες, αλλα βαριεμαι
μηπως τελικα τα εχει με ολες, εκτος απο 1-2
λεω μηπως, δε ξερω
Σπύρο δεν με ενοχλεί που έχουν ειδικές σχέσεις με κάποιες εταιρείες...στην τελική και εγώ αν είχα ανάλογη επιχείρηση το ίδιο θα έκανα...Με ενοχλεί που επιμένουν να καλύπτουν τα πάντα με ένα 'μανδύα' αξιοκρατίας την οποία έχουν απολέσει προ πολλού.
Τουλάχιστον ας μην έχουν το θράσος να μας πετάνε μετά και αμπελοφιλοσοφίες για 'δαιμονικούς πλούσιους' που 'δολοφόνησαν τους πέντε κυνηγούς στο Αγρίνιο για διασκέδαση'! Έλεος! Και αναδημοσίευση δελτίων τύπου των εταιρειών υπό μορφή 'ειδήσεως', και πορίσματα της πλάκας για την 'διαβολικότητα του χρήματος'?
Nα κάνω με την σειρά μου μια υπόθεση? Μπορεί τους κυνηγούς στο Αγρίνιο να τους δολοφόνησαν κομπλεξικοί συντάκτες αναξιόπιστων περιοδικών, που δουλέυουν μερόνυχτα χωρίς πληρωμή και παρουσιάζουν δελτία τύπου εταιρειών σαν ειδήσεις, παριστάνοντας ταυτόχρονα τον τιμητή του καπιταλισμού! Οι εκρηκτικές αντιθέσεις, ο πληγωμένος ψυχισμός τους και η παιδαριώδης παρερμηνεία στοιχειωδών οικονομικών αρχών δημιούργησαν έναν παροξυσμό που τους οδήγησε σε δολοφονικό αμόκ! Τραβηγμένο, το παραδέχομαι, αλλά τί ηθική να περιμένεις από τέτοιες διχασμένες προσωπικότητες?
-
Ο χρήστης Kst έγραψε:
θα εγραφα και αλλες, αλλα βαριεμαι
μηπως τελικα τα εχει με ολες, εκτος απο 1-2
λεω μηπως, δε ξερω
Σπύρο δεν με ενοχλεί που έχουν ειδικές σχέσεις με κάποιες εταιρείες...στην τελική και εγώ αν είχα ανάλογη επιχείρηση το ίδιο θα έκανα...Με ενοχλεί που επιμένουν να καλύπτουν τα πάντα με ένα 'μανδύα' αξιοκρατίας την οποία έχουν απολέσει προ πολλού.
Τουλάχιστον ας μην έχουν το θράσος να μας πετάνε μετά και αμπελοφιλοσοφίες για 'δαιμονικούς πλούσιους' που 'δολοφόνησαν τους πέντε κυνηγούς στο Αγρίνιο για διασκέδαση'! Έλεος! Και αναδημοσίευση δελτίων τύπου των εταιρειών υπό μορφή 'ειδήσεως', και πορίσματα της πλάκας για την 'διαβολικότητα του χρήματος'?
Nα κάνω με την σειρά μου μια υπόθεση? Μπορεί τους κυνηγούς στο Αγρίνιο να τους δολοφόνησαν κομπλεξικοί συντάκτες αναξιόπιστων περιοδικών, που δουλέυουν μερόνυχτα χωρίς πληρωμή και παρουσιάζουν δελτία τύπου εταιρειών σαν ειδήσεις, παριστάνοντας ταυτόχρονα τον τιμητή του καπιταλισμού! Οι εκρηκτικές αντιθέσεις, ο πληγωμένος ψυχισμός τους και η παιδαριώδης παρερμηνεία στοιχειωδών οικονομικών αρχών δημιούργησαν έναν παροξυσμό που τους οδήγησε σε δολοφονικό αμόκ! Τραβηγμένο, το παραδέχομαι, αλλά τί ηθική να περιμένεις από τέτοιες διχασμένες προσωπικότητες?
Νομιζω οτι ειστε
Μηπως μπορειτε να κανετε καποια (εποικοδομητικη) προταση προς τους 4Τ μιας και σε αυτο το θεμα γραφετε; -
Νομίζω ότι η συζήτηση για την αναδημοσίευση δελτίων τύπου αποτελεί θεμιτή (και on-topic) κριτική στο περιοδικό..
Όσο για εποικοδομητικότερες προτάσεις, θα συνιστούσα (προς φρίκη των οπαδών της καθαρής οδήγησης) να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτόματα αυτοκίνητα. Με την πρόοδο των αυτόματων κιβωτίων τα τελευταία χρόνια (CVT, 'ρομποτικά'), και την συνεχή αύξηση της κίνησης στα αστικά κέντρα, νομίζω πως πολλοί αναγνώστες θα επωφελούνταν από ένα συγκριτικό τεστ 'αυτόματων' μοντέλων, που να επικεντρώνεται *ειδικά στα χαρακτηριστικά των διαφόρων αυτόματων κιβωτίων *(επιτάχυνση, κατανάλωση, χρόνος αλλαγής ταχυτήτων κλπ), και να μην περιορίζεται στις συνηθισμένες αοριστίες των επιμέρους δοκιμών και παρουσιάσεων (όπως 'είναι εύκολο στην οδήγηση' ). Ιδιαίτερα τώρα που εμφανίζονται ακόμα και μοντέλα με 'κλασσικό' υδραυλικό αυτόματο στην αγορά (Kia Picanto?), για την απόδοση των οποίων οι περισσότεροι δεν έχουμε γνώσεις.
Ο χρήστης DAP έγραψε:
νομιζω οτι ειστε και που μαλιστα
Μηπως μπορειτε να κανετε καποια (εποικοδομητικη) προταση προς τους 4Τ μιας και σε αυτο το θεμα γραφετε; -
btw, μπήκαν και κάποιες μετρήσεις με 140 και 6η
-
-
έχετε δίκιο παιδιά παρασυρθήκαμε...
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Με λίγα λόγια η... πρόταση των φορουμάδων προς τους 4Τ είναι να....Κλείσει!
Δε το νομίζω.
Μάλλον να ξαναγίνουν αυτό που ήταν. Να ξαναβρούν το κάτι διαφορετικό που είχαν και το έχασαν. Να μας 'αναγκάσουν' να τους ξανά αγοράσουμε επειδή το αξίζουν κι όχι από συνήθεια.(Αλήθεια κύριε Κ.Κ. προτιμάτε τους αγοραστές από συνήθεια ή τους κατασταλαγμένους που αγοράζουν για το περιεχόμενο; )
-
Για ποιο λόγο να το κάνουν;;; Αφού πουλάει...
Αν όλοι όσοι το αγοράζουν από συνήθεια το σταματήσουν τότε μπορεί να ελπίζουν για αλλαγές.... -
Ηθελα να ήξερα τι ζόρι έφαγε ο διάδοχος του Π.Φ , Λακαφώσης και σηκώθηκε κι έφυγε . Είναι απορίας άξιο το οτι προτιμά να παίζει με προβατάκια και δεντράκια στον αχαρακτήριστο εισαγγελάτο παρά να ασχοληθεί με κάτι σχετικό με το αυτοκίνητο.
Είδα κάποια στιγμιότυπα στο σόου του σωτήρα του λαού Λαζόπουλου και έμεινα κάγκελο. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ηθελα να ήξερα τι ζόρι έφαγε ο διάδοχος του Π.Φ , Λακαφώσης και σηκώθηκε κι έφυγε . Είναι απορίας άξιο το οτι προτιμά να παίζει με προβατάκια και δεντράκια στον αχαρακτήριστο εισαγγελάτο παρά να ασχοληθεί με κάτι σχετικό με το αυτοκίνητο.
Είδα κάποια στιγμιότυπα στο σόου του σωτήρα του λαού Λαζόπουλου και έμεινα κάγκελο.Όπως έχει ειπωθεί πολλάκις, καλή η 'κάβλα' με τα αυτοκίνητα, αλλά η δουλειά είναι και για να ζήσεις. Στον χώρο δεν κυκλοφορεί χρήμα (για τους συντάκτες) οπότε όσο πιο νωρίς καταφέρεις να απεγκλωβιστείς τόσο καλύτερα. Ας μην κρίνουμε λοιπόν τόσο εύκολα τις επιλογές των άλλων, απο την στιγμή που δεν τους γνωρίζουμε καν. Για να εξηγούμαι, ούτε εγώ τον γνωρίζω προσωπικά αλλά αν έγινε για τον παραπάνω λόγο θεωρώ την κίνηση απολύτως λογική.
-
σε αυτό ευθύνονται όσοι διοικούν τα περιοδικά
Γι αυτό και στις εταιρίες που πουλάνε αυτοκίνητο τα βιογραφικά των συντακτών 'παίζουν'
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για ποιο λόγο να το κάνουν;;; Αφού πουλάει...
Αν όλοι όσοι το αγοράζουν από συνήθεια το σταματήσουν τότε μπορεί να ελπίζουν για αλλαγές....Συμφωνω απολυτως!
-
εμένα μου άρεσε πολύ το περιοδικό design. Ξαναθυμήθηκα αυτοκίνητα του παρελθόντος που έχουν αφήσει ο στίγμα τους και έχουν μείνει ανξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου..
Αλήθεια τα καλύτερα αυτοκίνητα για κάθε δεκετία ποιός τα επιμελήθηκε?
Θεωρώ αδιανότητο να μην αναφέρεται στα 00's το Mazda RX8..Αυτό το ασχημόπαπο τη BMW 5 series τι την θέλατε?
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό