-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η διαφορά βρίσκεται κυρίως στο ότι ο 1.2 είναι ecotec ενώ ο 1.4 twinport.Όχι, έχει αλλάξει. πλέον και ο 1.2 ελιναι Twinport και βγάζει 80 hp (παλιότερα 75).
-
Περίεργο, γιατί στο pdf με /μοντέλα/τιμές/εξοπλισμό που κατέβασα εχθες από το http://www.opel.gr ο 1.2 αναφέρεται μόνο ως ecotec.
-
Δεν τό 'χουν ανανεώσει στο site.
Το ξέρω γιατί η αδερφή μου το παρήγγειλε πρόσφατα. -
Nikgr επειδή ενδιαφερομαι ξαι εγώ για το κορσα και μαλλον θα το παραγγειλω σε λιγο, το 1,4 σπορ εχει 16αρες ζαντες ή 15αρες?
Γιατι στην αντιπροσοπεια μου ειπαν 16αρες ενώ στο opel.gr γραφει 15αρες.
-
η 16αρα ειναι υπερβολικη..........
-
15αρες σιγουρα. Εδω στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι το sport ειναι 3 δαχτυλα πιο χαμηλο απο τα αλλα, σε μια ιντσα θα κολλησουν?
-
Ο χρήστης Pmavros έγραψε:
Nikgr επειδή ενδιαφερομαι ξαι εγώ για το κορσα και μαλλον θα το παραγγειλω σε λιγο, το 1,4 σπορ εχει 16αρες ζαντες ή 15αρες?Γιατι στην αντιπροσοπεια μου ειπαν 16αρες ενώ στο opel.gr γραφει 15αρες.
Συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση μου αλλά υπήρχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις οι ζάντες του 15αρες .
-
Το παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα το κορσάκι και είμαι πολύ ευχαριστιμένος. Το δικό μου τελικα φοράει 16αρες ζάντες και έχει και αεροτομή αλλα μου είπαν ότι στιν ελλάδα ηρθαν πολύ λίγα τέτοια μοντέλα.
Ο κινητήρας ειναι ακόμη σφιχτός και ττα φρένα μαλακά σε αίσθηση αλλά τώρα μετά από 250χλμ αρχίζουν να φτιάχνουν και ελπίζω να στρώσουν πιο πολυ.
Κατα τα αλλά το αμάξι κοπανάει λίγο περισσότερο στις ανώμαλίες του δρόμου (μάλλον λόγω των μεγάλων ζαντών) αλλά δεν παίρνει μεγάλες κλίσεις το αμάξωμα.
Περιμένω να στρώσει περισσότερο και θα επανέλθο με περισσότερες λεπτομέρειες. -
Για κοίτα καλού κακού και την πιέση των ελαστικών!!! Εμένα κοπάναγε πολύ στην αρχή και με τον πρώτο έλεγχο που έκανα στο βενζινάδικο είδα 37 psi σε κάθε τροχό.
-
Το παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα το κορσάκι και είμαι πολύ ευχαριστιμένος.** Το δικό μου τελικα φοράει 16αρες ζάντες και **έχει και αεροτομή αλλα μου είπαν ότι στιν ελλάδα ηρθαν πολύ λίγα τέτοια μοντέλα.Ο κινητήρας ειναι ακόμη σφιχτός και ττα φρένα μαλακά σε αίσθηση αλλά τώρα μετά από 250χλμ αρχίζουν να φτιάχνουν και ελπίζω να στρώσουν πιο πολυ.
Κατα τα αλλά το αμάξι κοπανάει λίγο περισσότερο στις ανώμαλίες του δρόμου (μάλλον λόγω των μεγάλων ζαντών) αλλά δεν παίρνει μεγάλες κλίσεις το αμάξωμα.
Περιμένω να στρώσει περισσότερο και θα επανέλθο με περισσότερες λεπτομέρειες.Μαλλον με 45 προφιλ ε???
Αν ειναι ετσι πηγαινε να τα αλλαξεις γιατί το αμαξι σε 30,000 χλμ θα μετατραπή σε κουδουνιστρα......
Ακους εκει 16αρες ζαντες στο corsa...... εχουν χασει την αισθηση το τι πουλαν τελειως αυτοί στην opel??? -
Στο καινούργια astra προαιρετικά μπορουν να τοποθετηθούν 18αρες!
...όπως και σε μια Porsche Carrera (βασικός εξοπλισμός 17αρες) -
Εχω δει αστρα irmshcer με 5ακτινες 18αρες και ηταν πραγματικα εντυπωσιακό αλλα πως θα πηγαινει στους ελληνικούς δρομους?
Εγω το λυπάμαι το δικό μου καθε φορα που πατάει ανωμαλία (δηλαδη
παντού).Τελοσ παντων τώρα το αμάξι έχει 700 χλμ και έχει ανοίξει αρκετά πιστεύω ο τρόπος που ανεβάζει στροφες δεν έχει καμία σχέση με παλιά, αλλα ακόμα η 4η και η 5η θέλουν ακόμα.
Πάντως εμείνα έκπληκτος όταν ειδα οτι τα λάστιχα που φοράει είναι τα dunlop spsport 9000!!! Εγώ περίμενα κανενα michelin energy οπως φοραγε το zafira του πατέρα μου οταν το πηραμε.Περισσότερες εντυπώσεις μετά τα 1000 χλμ που θα μπορώ να το τρέξω πραγματικά.
-
Χτες πήγα Αθήνα - Πάτρα - Πύργο - Πάτρα - Αθήνα και, επειδή δεν έχω και τόσα χρήματα αυτόν τον καιρό, είπα αντί για 100άρα ΕΚΟ που συνηθίζω να του βάλω VPower από ένα μαγαζί που ξέρω ότι έχει μη νοθευμένη... Το αμάξι ΔΕΝ ΠΑΑΑΑΑΕΙ! Ενδεικτικά, για να προσπεράσω έπρεπε να κατεβάσω, ενώ θυμάμαι ότι τις προηγούμενες φορές όταν έφτανα στα διόδια ο επιλογέας είχε κρυώσει από την ...αχρηστία (σε 5η). Σου συστήνω 100άρα βενζίνη λοιπόν, αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα...
-
Φίλε artech έχεις απόλυτο δίκαιο με την 100άρα βενζίνη μεγάλη διαφορά έχει το αυτοκίνητο πολυ καλύτερο άνοιγμα Ξεχνιέσαι να αλλάξεις ταχύτητα
-
Εχετε δίκιο! στο δικό μου εβαζα μονο 100αρα και επειδη θα εκανα μεγαλη αποσταση ειπα να βαλω απλη αμολυβδη μηπως και κερδισω κανενα λιτρο. Αλλα εκτος που στισ χαμηλές στροφές δεν τραβαει καθόλου αρχισε να μυρίζει και ο καταλυτης. Οποτε απο εδω και μπρος μονο 100 οκτανιων, και ετσι οπως εχουν παει οι τιμες δεν κερδιζεις και παρα πολυ.
Ενδεικτικά¨Απλή: 0,90
Σουπερ: 0,95
100αρα: 1 -
Κατα τα αλλά το αμάξι κοπανάει λίγο περισσότερο στις ανώμαλίες του δρόμου (μάλλον λόγω των μεγάλων ζαντών) αλλά δεν παίρνει μεγάλες κλίσεις το αμάξωμα.Πήρα το ίδιο μοντέλο πριν 2 βδομάδες περίπου στα χέρια μου και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για το κοπάνημα. Ακόμα και με πολύ μικρή ταχύτητα, στα σαμαράκια ψιλοαπογειώνεται... Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό?
Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι έχει ελαφρύ τιμόνι. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω τρέξει ακόμα πολύ. Στις υψηλές ταχύτητες είναι το ίδιο ελαφρύ? -
Για το κοπάνημα μάλλον δεν είναι οι ζάντες αλλά οι σκληρές αναρτήσεις της έκδοσης sport. Δυστυχώς Έλσα έτσι είναι και θα πρέπει να συνηθίσεις. Σίγουρα διορθώνεται αν βάλεις ελατήρια και αμορτισέρ από το απλό Corsa, αλλά μετά χάνεται το νόημα της αγοράς της έκδοσης sport.
Το τιμόνι βαραίνει όταν ανέβουν τα χιλιόμετρα.
Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Για το κοπάνημα μάλλον δεν είναι οι ζάντες αλλά οι σκληρές αναρτήσεις της έκδοσης sport. Δυστυχώς Έλσα έτσι είναι και θα πρέπει να συνηθίσεις. Σίγουρα διορθώνεται αν βάλεις ελατήρια και αμορτισέρ από το απλό Corsa, αλλά μετά χάνεται το νόημα της αγοράς της έκδοσης sport.Το τιμόνι βαραίνει όταν ανέβουν τα χιλιόμετρα.
Καλοτάξιδο!
τοσο πολυ κοπαναει; και ελεγα να βαλω τα αμορτισερ του σπορ γιατι οπως μου ειπαν ειναι λιγο πιο σκληρα απο τα απλα...!!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Για το κοπάνημα μάλλον δεν είναι οι ζάντες αλλά οι σκληρές αναρτήσεις της έκδοσης sport. Δυστυχώς Έλσα έτσι είναι και θα πρέπει να συνηθίσεις. Σίγουρα διορθώνεται αν βάλεις ελατήρια και αμορτισέρ από το απλό Corsa, αλλά μετά χάνεται το νόημα της αγοράς της έκδοσης sport.Το τιμόνι βαραίνει όταν ανέβουν τα χιλιόμετρα.
Καλοτάξιδο!
Σε ευχαριστώ! Χαίρομαι για το τιμόνι. Όσο για το κοπάνημα, όντως θα το συνηθίσω! Τζάμπα φαγώθηκα να πάρω το sport?
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Σε ευχαριστώ! Χαίρομαι για το τιμόνι. Όσο για το κοπάνημα, όντως θα το συνηθίσω! Τζάμπα φαγώθηκα να πάρω το sport?That's the spirit!
τοσο πολυ κοπαναει; και ελεγα να βαλω τα αμορτισερ του σπορ γιατι οπως μου ειπαν ειναι λιγο πιο σκληρα απο τα απλα...!!
Σαν ανάρτηση το 1,4 σπορ είναι πολύ πιο σκληρό από το απλό 1,0 (αυτό δεν έχεις?).
Δεν γνωρίζω και πολλά από αναρτήσεις αλλά η σκληρότητα υποθέτω οφείλεται κυρίως στα ελατήρια και όχι τόσο στα αμορτισέρ (?)
OPEL CORSA 1400 sport Πρώτες εντυπώσεις.