-
Το ερώτημα είναι απλό.
Ξέχωρα τιμής και κινητήρα...Give me your vote..
-
Το ερώτημα είναι απλό.
-
Το ερώτημα είναι απλό.
-
Mε γύρο,πατάτες και αλάδωτη πίτα .Σοβαρά τώρα,αν και δεν θα έπαιρνα ποτέ suv μάλλον το rav επειδή το έχω οδηγήσει και μου άρεσε πολύ το μοτέρ του και η γενικότερη συμπεριφορά του στο δρόμο
-
RAV και ξερό ψωμί.
Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο; -
Ο χρήστης piko έγραψε:
RAV και ξερό ψωμί.
Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο;Ναι, Forester ειδικά το ΧΤ
-
Πίτα κοτομπέικον, τζατζικι ντομάτα πατάτες... αυτα!!!
Πέρα από την πλάκα μου αρέσει πολυ το Rav4!! Moυ αρεσει σχεδιαστηκα, ειδικα μετα το facelift... Δεν το εχω οδηγήσει ποτε, σεν ξέρω πως είναι μέσα.... Ξέρω απλά οτι ειναi Toyota
-
Subaru και για μενα. τωρα που ερχομασταν απο αλεξ/πολη πετυχαμε ενα (ΧΤ) ακριβως μπροστα μας στα διοδια.....δεν το ξαμαειδαμε . σημειωση: πηγαιναμε σταθερα με 180km/h
-
Σαββα τι σκέφτεσαι πάλι βρε????
-
Αν μού 'λεγες ποιο είναι το καλύτερο, μάλλον το Forester, αν μού 'δινες ένα, μάλλον το Cherokee θα ΄παιρνα.
-
Αν και ψηφισα το RAV γιατι εχουμε στην οικογενεια ενα (μοντελο '01) και ειναι καταπληκτικο, σημερα μαλλον θα επαιρνα το Forester για τον απλουστατο λογο οτι το facelift RAV4 εχει VSC και TRC εκ των οποιων το πρωτο δεν απενεργοποιειται. Αποτελεσμα: ξενερωτη συμπεριφορα στο χωμα, στο χιονι κτλ. Τι τα θελουν τα ηλεκτρονικα? Το αυτοκινητο ειναι πολυ καλα στημενο και με τελειο τιμονι που επιτρεπει πολλα παιχνιδια...
-
Όπως καταλαβαίνεις φίλε elteo, το ερώτημά σου δεν έχει σαφή απάντηση. Εξαρτάται τι το θέλεις το τζίπ.
-Αν το πρώτο ζήτημα είναι οι εκτός δρόμου ικανότητες, το Jeep είναι με διαφορά το καλύτερο απο αυτά της λίστας.
-Αν θέλεις κάτι που να μήν είναι μεγαλύτερο απο ένα Golf (με όσα καλά και κακά συνεπάγεται αυτό), τότε παίρνεις RAV4 ή Forester.
-Αν θέλεις κάτι που να είναι άνετο και ξεκούραστο για ταξίδια παίρνεις Maveric ή X-Trail.
κτλ...
-
Καί το c4 ????
-
Forester με κλειστά μάτια!
Τέλεια αίσθηση στο δρόμο, άψογο σε κακό χώμα!
Φυσικά και πολύ όμορφο και πάνω από όλα... SUBARU! -
Βug, dog80 και Χρήστο...δεν γράφω πουθενά ότι θα αγοράσω Σουβ..!!!
Απλά μια δημοσκόπηση είναι...Μήπως δεν είμαι σαφής Citroen-άκηδες...αμέσως C4 και τα ρέστα..?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βug, dog80 και Χρήστο...δεν γράφω πουθενά ότι θα αγοράσω Σουβ..!!!
Απλά μια δημοσκόπηση είναι...Μήπως δεν είμαι σαφής Citroen-άκηδες...αμέσως C4 και τα ρέστα..?
Οκ τότε! Προσωπικά είμαι μεταξύ Sorento (3.5) και Cherokee
-
Υπάρχει αντίστοιχο θέμα καί στα εκτός δρόμουhttp://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=5776για όποιον θέλει περισσότερες γνώμες
-
διορθωση.
το vitara δεν ειναι SUV ειναι off road.
-
Δεν μου αρέσουν τα σουβ αλλά αν υποχρεωτικά θα έπρεπε να πάρω θα έπερνα το Land Rover.
-
fysika kai to RAV4.to exo parei kai einai oti kalytero sthn kathgoria toy.
Ποιό SUV(λάκι) θεωρείτε καλύτερο?