-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
It's the best big Fiat for many years....test drive 4car
http://www.channel4.com/4car/road-tests ... ma05-.html
Το ότι είναι το καλύτερο Fiat των τελευταίων χρόνων δεν το κάνει άμεσα και καλό αυτοκίνητο.
Το αυτοκίνητο αυτό, όποιος το πάρει, θα το κάνει για τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ χώρους... και λιγότερο για κάτι άλλο...
Απο κρατήματα .. μην περιμένεται και τίποτα φοβέρο... το πάτωμα του SAAB 9-3 / Opel Vectra έχει...
πάντως ο 2.4JTD με τα 200HP δεν είναι καθόλου άσχημος...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το διαβασα κι εγω το τεστ.... 3/5 του δινει..
και για την ακριβεια γραφει:'hardly an object of desire. It's the best big Fiat for many years, but that's not saying much.'
βρε συ σακηςς!!! παραπληροφορηση σκετη τεινεις να γινεις μερικες φορες!!
ας βγει εξυπηρετικο, οικονομικο και αξιοπιστο, και θα κανει πωλησεις.
μην λεμε ομως οτι το προχω-design ειναι το ατου του..σιγά το δύσκολο! το τελευταίο 'big Fiat' που θυμάμαι είναι το προηγούμενο... Croma, μιας και το Marea μεσαίο θεωρείται.
Congrats! Καλύτερο από το προηγούμενο Croma!
όχι και παραπληροφόρηση!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μην λεμε ομως οτι το προχω-design ειναι το ατου του..To εχεις δει live και σχηματισες ηδη αποψη?...γιατι να μην θεωρηθει ως ατου οταν εχει να αντιμετωπησει station τυπου focus,accord,mazda6,307,megane,avensis.octavia...etc
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Απο τα ελάχιστα προσθιοκίνητα (αν όχι το μόνο ??)
με standard μπλοκέ διαφορικό στους μπροστά τροχούς.Focus RS ένα που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
με standard μπλοκέ διαφορικό στους μπροστά τροχούς.Focus RS ένα που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό
Σωστός. έσπαζα το κεφάλι μου να θυμιθώ πιο άλλο είχε μπλοκέ
μπροστά. Το Focus RS και μάλιστα με το καταπληκτικό Qaife. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ôï 20âÜëâéäï ìå ôï ôïýñìðï åß÷åò? ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÁÑÁ.-Όχι μεγάλε.Αυτό που λες βγήκε 6 μήνες αργότερα,αλλά και πάλι δεν είχα τα φράγκα τότε (3 εκατ. παραπάνω έκανε,'97 εποχές περιορισμένης χρηματοδότησης) ούτε και τα ...χέρια(καθότι το πρώτο μου αμάξι).Πάντως και το 1.8 είχε κατατροπώσει τα πάντα στην κατηγορία του (όπως και το 20V) + τους τεράστιους για κουπέ χώρους του χωρις συμβιβασμούς στην σχεδίαση+την σχετικά καλή τιμή του.
-
Ερχόμενος το είδα την Αουτοστράντα.
Δεν δείχνει ούτε τόσο μεγάλο όσο στην έκθεση στην Γενεύη, αλλά δυστυχώς ούτε και τόσο όμορφο... Από την άλλη ηταν εταιρικό και ήταν τίγκα στο χαζοαυτοκόλλητο και δεκαβρώμικο... -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Σωστός. έσπαζα το κεφάλι μου να θυμιθώ πιο άλλο είχε μπλοκέ
μπροστά. Το Focus RS και μάλιστα με το καταπληκτικό Qaife.Kai ta Rover se Ti eixan
Kai alla pou mallon den mas erxonte sto myalo -
Honda Integra Type R με στάνταρ Torsen και 190 ατμοσφαιράτα από 1800.
Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνει και τα μυαλά στα κάγκελα.-
-
-
Και μιας και το ξεθαψε το Croma topic o Meco... να συμπληρωσω πως απο τις πραγματικες φωτογραφιες που ειδα απο την εκθεση στην Γερμανια, τελικα δεν ειναι ασχημο. Το αντιθετο μαλιστα... στεκεται αρκετα καλα, σιγουρα καλυτερα απο κατι Toledo Φαινεται να ειναι ενα πληρες ταξιδιαρικο αμαξι... οτι πρεπει για να οργωσεις την Ευρωπη.
-
ρε παιδιά και εγω τρελένομαι με οτιδηποτε ιταλικό πατάει σε ρόδες αλλα μην τρελαθούμε πως το CROMA είναι και ωραιο.Το είδα στο Μιλάνο το καλοκαίρι.Μπορω να πω ,πως είναι από τα ποιό στιβαρα(αν με πιανεταί )station αλλα μέχρι εκεί
-
5στερο
http://www.euroncap.com/images/results/ ... asheet.pdf -
πω πω πωωω..... κινουμενο Tank... εντυπωσιακα αποτελεσματα για τους επιβατες του. Ενα πραγμα, βγαινεις σαν να μην συναιβει τιποτα....
Οι πεζοι βεβαια την κατσανε... αλλα μεταξυ μας, με κανενα αμαξι δεν εχουν ελπιδα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οι πεζοι βεβαια την κατσανε... αλλα μεταξυ μας, με κανενα αμαξι δεν εχουν ελπιδαΠεριεργο το να παρει 6β αν σκεφτεις οτι το Punto πηρε 16β.....παντος υπαρχουν και χειροτερα...
BMW 3 4β
BMW 5 2β
Skoda Superb 0β
Jaguar X type 2β
Opel Signum 1β
Opel Vectra 5β -
Fiat Croma: 5 αστέρια στα crash-test του EuroNCAP
Το νέο Fiat Croma πέρασε με μεγάλη επιτυχία τα crash test του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP, όπου και απέσπασε την ανώτατη διάκριση –πέντε αστέρια- στην προστασία επιβατών.
Πιο αναλυτικά, το νέο μοντέλο της ιταλικής εταιρείας αξιολολογήθηκε με 15 βαθμούς στην εμπρόσθια σύγκρουση (επιτυχία 92%) και με 18 βαθμούς στην πλευρική σύγκρουση (επιτυχία 97%). Συνολικά, το αυτοκίνητο κέρδισε 34 βαθμούς.
Πέρα από αυτά, απέσπασε τέσσερα αστέρια στην προστασία παιδιών (επιτυχία 80% κι αυτή είναι μια πραγματικά μεγάλη επίδοση). Στην προστασία των πεζών το Fiat Croma αξιολογήθηκε με ένα αστέρι (επιτυχία 17%).
2/11/2005 -
http://video.google.com/videoplay?docid ... 82&q=croma
-
http://www.fiatautopress.com/download/S ... /croma.zip
(114MB) -
Το τόπικ δεν πρέπει να μεταφερθεί στους Κατασκευαστές?
(ΙΚΕ ο αστειέμπορας)
-
Εχει δίκηο ο αστειέμπορας!
Fiat Croma (New Large)