-
Πάντως τα rallye/VTS έκαναν περίπου 10.000€ καινούρια
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πάντως τα rallye/VTS έκαναν περίπου 10.000€ καινούριαΠόσο? Για θυμίσου καλά...
Το Saxo VTS full έκανε περίπου 4.500.000 αν δεν κάνω λάθος, δηλαδή 13.200 ευρώ, ενώ το 106 GTi είχε αρκετά παραπάνω.
-
To Ίγκνις είναι από τα πλέον άσχημα αυτοκίνητα για εμένα, μέσα έξω.
ΠΑΝΤΩΣ, αν ήθελα αγωνιστικό Ν2 για χώμα, θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη!!
Φαντάζεστε ενιαίο με Ίγκνις?
Hayabusa rules -
Τον ιανουάριο του 2004 το Saxo 1.6 VTS sport έκανε 12.320€
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τον ιανουάριο του 2004 το Saxo 1.6 VTS sport έκανε 12.320€Oποιος πρόλαβε, πρόλαβε.... Οι υπόλοιποι ας αρκεστούν στο συμπιεσμένο C3.... τουλάχιστον θα έχουν ηλεκτρονικό ταχύμετρο!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πάντως τα rallye/VTS έκαναν περίπου 10.000€ καινούριαTo rallye στα τελευταία του έκανε γύρω στα 10.500Ε.Το vts δεν έπεδε ποτέ κάτω απο 12500
-
Το C3 1600 κανει 14500ε περιπου, οποτε δε νομιζω οτι θα κανει λιγοτερο απο 16000ε, τα οποια ειναι πολλα λεφτα για αυτοκινητο αυτου του μεγεθους. Εκτος αν η Σιτροεν αποφασισει να βγαλει κατι εξαιρετικο (που δε το νομιζω, γιατι αυτο ειναι δουλεια της Πεζο)
Οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πανω, το Ιbiza FR ειναι σαφως πιο ολοκληρωμενη λυση για πολλους λογους.
Αντε να δουμε αν η Πεζο εχει κατι καλο στα σκαρια!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εκτος αν η Σιτροεν αποφασισει να βγαλει κατι εξαιρετικο (που δε το νομιζω, γιατι αυτο ειναι δουλεια της Πεζο)Οπα Σπύρο είσαι λάθος...την τεχνογνωσία του στρίβειν η Πεζό την πήρε από την Σιτροέν...μην λέμε κ ότι θέλουμε!
Εάν γνωρίζεις η Σιτροέν εξαγοράστηκε από την Πεζό αλλά οι 2 εταιρείες ενεργούν ξέχωρα...οπότε ατυχέστατο το παραπάνω σχόλιο σου!Oποιος πρόλαβε, πρόλαβε.... Οι υπόλοιποι ας αρκεστούν στο συμπιεσμένο C3.... τουλάχιστον θα έχουν ηλεκτρονικό ταχύμετρο!
Εγώ πρόλαβα...αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό!
Γιατί όσο και συμπιεσμένο να είναι το C2 σαν αυτή την λαλακία με ρόδες το Ιgnis δεν είναι!
Αισθητικά και λογικά και οδηγικά είναι ανώτερο... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκτος αν η Σιτροεν αποφασισει να βγαλει κατι εξαιρετικο (που δε το νομιζω, γιατι αυτο ειναι δουλεια της Πεζο)
Οπα Σπύρο είσαι λάθος...την τεχνογνωσία του στρίβειν η Πεζό την πήρε από την Σιτροέν...μην λέμε κ ότι θέλουμε!
Εάν γνωρίζεις η Σιτροέν εξαγοράστηκε από την Πεζό αλλά οι 2 εταιρείες ενεργούν ξέχωρα...οπότε ατυχέστατο το παραπάνω σχόλιο σου!Δεν ειμαι λαθος, δεν εχω αντιρρηση σε αυτο που λες, απλά λεω οτι η Πεζο βγαζει τα πιο 'καθαροαιμα' και η Σιτροεν τα πιο 'σοφτ'. Βλεπε 106 ραλλυ και VTS !
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ πρόλαβα...αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό!
Γιατί όσο και συμπιεσμένο να είναι το C2 σαν αυτή την λαλακία με ρόδες το Ιgnis δεν είναι!
Αισθητικά και λογικά και οδηγικά είναι ανώτερο...Οδηγικά το C2 είναι λίγο καλύτερο από το C3 αλλά σαν τα σαξόραλα δεν είναι. Αυτή είναι η άποψη του δοκιμαστή του Top Gear καθώς και ενός γνωστού μου που έχει πάρει το C2 1,6 GT.
Οσο για το αισθητικό κομμάτι όπως είπα και προηγουμένως αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου. Άλλοι θέλουν να μοιάζει το αμάξι τους άγριο και αγωνιστικό και άλλοι θέλουν κάτι πιο απλό και να περνά απαρατήρητο. Γούστα είναι αυτά.Πάντως πιστεύω ότι θα είναι μέγα λάθος της Citroen αν το βγάλει με τιμή πάνω από €15.000. Θα χάσει πολύ από τον νεαρόκοσμο που θέλει κάτι γρήγορο και δεν έχει πολλά λεφτά να διαθέσει. Μην ξεχνάτε ότι με την τιμή που είχε το VTS πούλαγε σχεδόν πιο πολύ από τα απλά Saxo.
-
Moτέρ 125 ίππων με 0-100 σε 8,3' (!) τελική 200 χλμ/ώρα ενώ **στην αγορά της Μ.Βρετανίας **θα πωλείται κατα πάσα πιθανότητα στα 18,000 ευρώ.
Οπότε κάντε υπολογισμούς για το πόσο θα πωλείται Ελλάδα...Πηγή: flash.gr
-
Συγκριτικα στην Αγγλια το ibiza FR κοστιζει 19328ε, ενω το Ibiza cupra (180hp) 23134ε.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Συγκριτικα στην Αγγλια το ibiza FR κοστιζει 19328ε, ενω το Ibiza cupra (180hp) 23134ε.Spiro μην ξεχνάς το καλό παρελθόν που έχει η Citroen με το Saxo VTS στην Αγγλία!
Πούλαγε σε τρελά νούμερα...Το C2 1.6 VTR πόσο έχει στην Αγγλία..?Ισως είναι ένα μέτρο για να καταλάβουμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συγκριτικα στην Αγγλια το ibiza FR κοστιζει 19328ε, ενω το Ibiza cupra (180hp) 23134ε.
Spiro μην ξεχνάς το καλό παρελθόν που έχει η Citroen με το Saxo VTS στην Αγγλία!
Πούλαγε σε τρελά νούμερα...Το C2 1.6 VTR πόσο έχει στην Αγγλία..?Ισως είναι ένα μέτρο για να καταλάβουμε...
C2 3 Door 1.6i 16V GT..................................15527ε
C2 3 Door 1.6i 16V SensoDrive VTR..............16415ε
C2 3 Door 1.6i 16V VTS.................................17746εοποτε δυκολα θα κανει κατω απο 18000ε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το C2 1.6 VTR πόσο έχει στην Αγγλία..?Ισως είναι ένα μέτρο για να καταλάβουμε...£11,000
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Spiro μην ξεχνάς το καλό παρελθόν που έχει η Citroen με το Saxo VTS στην Αγγλία!
C2 3 Door 1.6i 16V GT..................................15527ε
C2 3 Door 1.6i 16V SensoDrive VTR..............16415ε
C2 3 Door 1.6i 16V VTS.................................17746εοποτε δυκολα θα κανει κατω απο 18000ε
Στην Ελλάδα αυτή η έκδοση έχει 15,100 ευρώ...οπότε υπολογίζω το VTS περίπου στα 16 με 16,500...
-
C2 on heat
απο το topgear....
Citroen's much-anticipated C2 VTS is finally about to go on sale in the UK, promising up-to-the-minute kit levels and handling thrills - for £1000 less than the equivalent Saxo cost at launch. Topping the C2 range at £11,995, the latest in a long line of hot French hatches also comes with an introductory offer of one year's free insurance for buyers aged 21 to 80 and not resident in Northern Ireland.
Even if you don't buy one early enough to qualify for the insurance deal, you'll still get the benefit of Group 8 cover - that's six groups better than the Saxo VTS. Citroen says the vehicle is intended to appeal to first-time hot hatch buyers who are 'looking for all the thrills offered by a sporty supermini, but without the associated bills, ruling out the premium priced and over-powered rivals.'
Over-powered? Well, the C2 uses a developed version of the 1.6-litre petrol engine to achieve 125bhp. This is mated to a five-speed manual with close-ratio gears, allowing a 0-62mph time of 8.3 seconds and a top speed of 126mph. Hardly the stuff of motorsport, but by no means pedestrian, either.
Not that it's all about straight-line speed, of course, and the VTS features stiffer springs and shocks, quicker-ratio steering and thicker anti-roll bars, along with wider wheels and lower-profile tyres, to ensure that max fun only starts to kick in when the road gets twisty. Not that cruising will exactly be hell, either, though, with lots of chrome and alloy, combined with black seats and steering wheel, to make you feel special. And 16-inch alloys, front fogs, chrome tailpipe and a rear spoiler ensure that even if you can't control what people are thinking while they're looking at you, at least they will look.
-
Σιγουρα οι τιμές στην Αγγλία δίνουν μια πρώτη εικόνα του τι μπορούμε να περιμένουμε,αλλά δεν αποκλείεται η εδώ αντιπροσωπεία να φέρει καμία -όσο γίνεται- πιο 'γυμνή' έκδοση για να ρίξει το κόστος... Δεν γνωρίζω κάτι,απλά λέω ότι υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο.
Όσο για τη σύγκριση με το Ibiza,δεν είμαι οπαδός της Citroen,αλλά κρίνοντας από το Saxo (και όχι μόνο), οι Γάλλοι ξέρουν να κατασκευάζουν μικρά που όχι μόνο στρίβουν γρήγορα,αλλά προσφέρουν απλόχερα και οδηγική απόλαυση που δύσκολα τη βρίσκεις σε άλλα μικρά!
Τέλος,διαβάζοντας τα** 'το C2 δε συγκρίνεται με το Saxo'** & **'Oποιος πρόλαβε, πρόλαβε.... Οι υπόλοιποι ας αρκεστούν στο συμπιεσμένο C3.... ' **
εμένα μου θυμίζει λίγο τα σχόλια όταν πρωτοβγήκε το 106,που το έβρισκαν 'λίγο' απέναντι στο 205...
Τα αυτοκίνητα αλλάζουν (μάλλον δεν περιμένατε εμένα για να το μάθετε αυτό)... Ας ελπίσουμε το C2 VTS να αξίζει την αναμονή... -
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 206 ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΤΩΝ 125 ΙΠΠΩΝ ? Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 207 ?
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ C2 ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. -
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Όσο για τη σύγκριση με το Ibiza,δεν είμαι οπαδός της Citroen,αλλά κρίνοντας από το Saxo (και όχι μόνο), οι Γάλλοι ξέρουν να κατασκευάζουν μικρά που όχι μόνο στρίβουν γρήγορα,αλλά προσφέρουν απλόχερα και οδηγική απόλαυση που δύσκολα τη βρίσκεις σε άλλα μικρά!
Προσωπικα δε με ενδιαφερει η συγκριση του με το Ιμπιζα (ανεξαρτητα τι αυτοκινητο εχω), ουτε αμφισβητω την ικανοτητα της Σιτροεν να φτιαχνει καλα αυτοκινητα.
Απο εκει και μετα, οταν με το καλο ερθει, θα μπορεσουμε να το συγκρινουμε με τον ανταγωνισμο σε ολα τα επιπεδα.
C2 VTS