-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μπηκα σε ενα τετοιο σημερα με ηλιοροφη που πιανει ολο τον ουρανο ζαντες αλουμινιου κλπ. Πολυ ωραια μεσα, δεν το οδηγησα, αλλα παρατηρησα καποιο μικρο λαγκ απο την ωρα που πατουσε τερμα γκαζι ο φιλος μεχρι να ανεβασει. με το που ανεβαζε (ενω ειμασταν με 3500 περιπου) και ελεγεσε πωωωωωωωω θα ξεμπαζωσει το εργαλλλειο μετα τις 4500-4700 απλα τελειωνε το παρτυ.
Επισης δεν δουλευε ο πισω υαλοκαθαριστηρας, και δεν θυμαμαι τι αλλο Το πορτμπαγκαζ πολυ μικρο (για τον ογκο του αμαξιου) αν και απο οτι μου ειπε ο φιλος τα πισω καθισματα ηταν τερμα πισω.Γενικα μου αρεσε πολυ σαν αμαξι, και ισως για το γκαζι φταιει που ειχε μολις 3κ χλμ.
Δε δουλευε η τρομπα που πεταει νερο στα τζαμια
Επισης θα ηθελα λιγο πιο κοντο σασμαν ειδικα 1η-2α
-
ήρθε το δικό μου
escape μαύρο.
το είχα παραγγείλει 19/12 και ήρθε μέσα φλεβάρη, αναμονή για εκτελωνισμό και πινακίδες καμμιά βδομάδα είχα.
μόλις αποκτήσω άποψη θα ενημερώσω. -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Μπηκα σε ενα τετοιο σημερα με ηλιοροφη που πιανει ολο τον ουρανο ζαντες αλουμινιου κλπ. Πολυ ωραια μεσα, δεν το οδηγησα, αλλα παρατηρησα καποιο μικρο λαγκ απο την ωρα που πατουσε τερμα γκαζι ο φιλος μεχρι να ανεβασει. με το που ανεβαζε (ενω ειμασταν με 3500 περιπου) και ελεγεσε πωωωωωωωω θα ξεμπαζωσει το εργαλλλειο μετα τις 4500-4700 απλα τελειωνε το παρτυ.
Επισης δεν δουλευε ο πισω υαλοκαθαριστηρας, και δεν θυμαμαι τι αλλο Το πορτμπαγκαζ πολυ μικρο (για τον ογκο του αμαξιου) αν και απο οτι μου ειπε ο φιλος τα πισω καθισματα ηταν τερμα πισω.Γενικα μου αρεσε πολυ σαν αμαξι, και ισως για το γκαζι φταιει που ειχε μολις 3κ χλμ.
Δε δουλευε η τρομπα που πεταει νερο στα τζαμια
Επισης θα ηθελα λιγο πιο κοντο σασμαν ειδικα 1η-2α
νερο είχε?
-
σήμερα είδα και escape
μια χαρά, πολύ μικρή η οπτική διαφοροποίηση και δεν με χαλάει καθόλου
την ψήφο μου στο escape λοιπόν -
α) δεν ειμαι τοσο χαζος
β) δεν ακουγοταν ο ηχος που κανουν οι τρομπιτσες οταν δουλευουν
-
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
α) δεν ειμαι τοσο χαζοςβ) δεν ακουγοταν ο ηχος που κανουν οι τρομπιτσες οταν δουλευουν
Μπορεί να είναι τσακισμένο κανά σωληνάκι παροχής. Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν θα ακούγεται η αντλία ή το πολύ πολύ να ακουστεί λίγο στην αρχή(και μάλλον μην το πολυπιέζεις γιατι μπορεί να καεί).
-
Καλα δε με νοιαζει κιολας...δικο μου ειναι ?
απλα πισω δεν εβλεπα πολυ καλα
-
Σήμερα πήρα αριθμό πλαισίου, το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε και περιμένει Γερμανία. Υπάρχει καποιο site στο οποίο δίνεις αριθμό πλαισίου και βλέπεις που είναι το αυτοκινιτό σου;
-
poio einai to sait na do poy ftiaxtike to diko moy
-
Οι τιμές του Tiguan ατη Γεμανια, απο το Γερμανικο site. Αν τιμολογηθει οπως το Golf, θα πρεπει η σπορτ εκδοση των 170 να ξεκιναει απο 35.000 περιπου. Νομιζω οτι ειναι σε αναμενομενα επιπεδα.
Trend
TSI 150 26.700
TSI 170 27.600Escape
TSI 150 27.875
TSI 170 28.775
TSI 200 30.000Sport
TSI 150 28.600
TSI 170 29.500
TSI 200 30.725 -
οι 170 και 200 ποσα κυβικα ειναι?
-
2000 κ.ε.
-
Τελικά το πακέτο χρωμίου στο escape αφορά μόνο τα πλαίσια των παραθύρων. Η μάσκα μπροστά και οι ράγες οροφής παραμένουν μαύρα. Ατυχής η ονομασία 'πακέτο'.
-
Η διασταση του ελαστικου (235/17'') δεν ειναι λιγακι υπερβολικη στην εκδοση σπορ; Το 215/16'' που φοραει το escape δεν ειναι πιο λογικη;
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Η διασταση του ελαστικου (235/17'') δεν ειναι λιγακι υπερβολικη στην εκδοση σπορ; Το 215/16'' που φοραει το escape δεν ειναι πιο λογικη;Από πότε η έννοια της λογικής και του lifestyle σχετίζονται??? Πότε το έκαναν και τι σε κάνει ότι θα το κάνουν σε αυτήν την περίπτωση....
Αμάν φίλε μου.... είναι σπορ το αμάξι, το λέει και το μοντέλο, δίνεις τόσα λεφτά παραπάνω για να ξεχωρίσεις, τα ίδια ζαντολάστιχα θα έχεις? Εδώ βάζουν 225/45-17 σε σούπερμίνι με 90 άλογα δεν δικαιούται κάτι παραπάνω κοτζάμ σπόρ αμαξάρα μέχρι εκεί πάνω??!! Ε λοιπόν δεν σου κόβει ντιπ από μάρκετινγκ! -
Eίδα ένα στο δρόμο... Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν παραφουσκωμένο Golf.
Τίποτα το ιδιαίτερο.
Ευτυχώς που έγραφε Tiguan γιατί διαφορετικά δεν θα το πρόσεχα.
Κάτι ανάμεσα σε Golf και Touareg...
Απρόσωπο και τυπικό γερμανικό. -
Ο χρήστης pro έγραψε:
Η διασταση του ελαστικου (235/17'') δεν ειναι λιγακι υπερβολικη στην εκδοση σπορ; Το 215/16'' που φοραει το escape δεν ειναι πιο λογικη;Kαι το RAV4MK2 στις πλούσιες f/l εκδόσεις 235/60/16 φορούσε αντί για 215/70/16.
Μια χαρά είναι το 235/55/17. Όποιος θέλει, εναλλακτικά μπορεί να βάλει και 215/60/17.
(Η μαμά διάσταση είναι 215/65/16 οπότε ταιριάζουν και οι δύο.) -
Ο χρήστης Sinnay έγραψε:
Τελικά το πακέτο χρωμίου στο escape αφορά μόνο τα πλαίσια των παραθύρων. Η μάσκα μπροστά και οι ράγες οροφής παραμένουν μαύρα. Ατυχής η ονομασία 'πακέτο'.τις ράγες μπορείς να τις παραγγείλεις για χρώμιο, τη μάσκα όμως όχι απο όσο ξέρω
πέτυχα ένα σήμερα Εθνική Sport μπλε με πινακίδες Hertz. το πέρασα εύκολα και μου κακοφάνηκε αν και μπορεί να το έστρωνε ακόμα
με τους χρόνους αναμονής τι παίζει? 6μηνο ή ακόμα μεγαλύτεροι?(για escape μαύρο ψάχνω με κρεμ εσωτερικό άμα σας προτείνουν αντίστοιχο πείτε τίποτα)
για DSG έχει ακουστεί τίποτα νεότερο?
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=68680
Πολύ καλά σχόλια (ως συνήθως) για το tiguan. Καλύτερο και φθηνότερο από όλα
Συμπέρασμα του TEST.....
Το Tiguan αποτελεί την καλύτερη επιλογή (βαθμολογία 9,00), αφού έχει πολλά 'συν', όπως είναι η κορυφαία σχέση τιμής - αξίας, η πολύ καλή ποιότητα, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, άνεση και επιδόσεις, ενώ στο μόνο σημείο που δεν ξεχωρίζει χωρίς να υστερεί, είναι στους χώρους.
VW Tiguan 2007