-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Πιο χαρακτηριστικά crossover είναι το volvo XC70. ή το προηγούμενο Subaru Forester.Ξέχασες το ALLROAD της ΑUDI....
Επίσης έψαχνα και άσπρο που επίσης φαίνεται ωραίο στις φωτογραφίες και δεν βρήκα πουθενά. Ετσι κατέληξα στη λύση του μαύρου που παρά τα μειονεκτήματα του είναι σταθερή αξία.
Στη Λάρισα και το Βόλο έχουν απο ένα λευκό...Απο ένα σε κάθε έκδοση και μπορώ να πω οτι του πάει πάαααρα πολύ το χρώμα. Mόνο που θα σε στενοχωρήσω m1234...To είδα και σε μαύρο στην αντιπροσωπεία και πιστέυω οτι το Tiguan είναι απο τα οχήματα που το συγκεκριμμένο χρώμα το αδικεί... Ενω γενικά μου αρέσει το μαύρο και η πρώτη μου σκέψη ηταν οτι, αν αγόραζα το VW, θα το έπαιρνα σε μαύρο, οταν το είδα live απογοητεύτηκα....
wannabe, όντως live είναι ακόμη καλύτερο!!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μπηκα σε ενα τετοιο σημερα με ηλιοροφη που πιανει ολο τον ουρανο ζαντες αλουμινιουπόσο κάνει η ηλιοροφή αυτή? Που ανοίγει απ ότι κατάλαβα και είδα στις φωτογραφίες
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μπηκα σε ενα τετοιο σημερα με ηλιοροφη που πιανει ολο τον ουρανο ζαντες αλουμινιου
πόσο κάνει η ηλιοροφή αυτή? Που ανοίγει απ ότι κατάλαβα και είδα στις φωτογραφίες
1100
-
Αρκετά... Λογικό βέβαια... Ευχαριστώ
Εμένα μου αρέσει το escape με την ηλιοροφή. To πορτπαγκαζ, παλεύεται... γυρω στα 400 μου φτάνει μάλλον.
Αν το έπαιρνα πάντως θα του έβαζα 95-αρα.... γενικά δεν συμφερει πλέον η 100 σταρα....
Εχουμε ένα crv αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα δωσουμε άλλα 40 χιλιάρικα (το crv μας καίει περίπου 10-11)
ισως το 1400 με τον όγκο του να με βολέψει και να γλυτώσω και λεφτά....
Θα παω να το δώ.
Υ.Γ. εχωω δίλιτρο και ξέρω.... Δεν μπορείς ποτέ να το κάνεις να κάψει λίγοτερο από ένα τουρμπο 1400. καιει λιγότερο από τουρμπο 1800...
-
στη πεθερα το ειπες?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στη πεθερα το ειπες?όχι αλλα καλοθελητές υπάρχουν απ ότι κατάλαβα
-
πάντως για να αγοράσω κάτι σίγουρα με αυτές τις αναμονές θα έλεγα όχι.
Δε μπορώ να ζήσω με αυτό το αγχος....
(που να τ' αμάξι οεεεο)
-
μιας και λες για escape , δεν έχω πετύχει ακόμα κανένα live.
στα βίντεο πάντως η πολιτική μούρη σκάβει το χώμα/χιόνι/άμμο με το παραμικρόλέτε μάσκα χρώμιο δεν θα μπαίνει escape? ούτε σαν ανταλλακτικό?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
στα βίντεο πάντως η πολιτική μούρη σκάβει το χώμα/χιόνι/άμμο με το παραμικρόλέτε μάσκα χρώμιο δεν θα μπαίνει escape? ούτε σαν ανταλλακτικό?
Αύριο-μεθαυριο έρχεται το δικό μου escape! Και βεβαίως μπαίνει το χρώμιο στην escape ειδικά αν το πάρεις μαύρο είναι must το χρώμιο. Στην trend δεν μπαίνει μόνο.
-
θα την πέσουμε έξω από το σπίτι σου?
-
http://www.volkswagen.com/vwcms_publish ... gr_GR.html
αυτό έχει ωραία videakia.... μπορεί να το εχει βάλει κάποιος στο forum ηδη
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
πάντως για να αγοράσω κάτι σίγουρα με αυτές τις αναμονές θα έλεγα όχι.Δε μπορώ να ζήσω με αυτό το αγχος....
(που να τ' αμάξι οεεεο)
αμα το ψαξεις ΤΩΡΑ αμεσως ισως εχεις ελπιδες να βρεις κατι, εστω και στην επαρχια.... Εκτος αυτου θα πετυχεις και καλυτερες τιμες αν κανεις ανταλλαγη.
αν το αφησεις σε 1 μηνα μαλλον θα παει 2009
-
ευχαριστώ...
Ανταλαγές δεν κάνω ποτέ.
Πουλάω μόνος μου -
απλα επιμενω οτι αν δεν θες αναμονη, θελει ΑΜΕΣΑ ψαξιμο, κυριως επαρχια, γιατι εδω εχουν ξεπουλησει...
και επαρχια δεν ειναι σιγουρο οτι θα βρεις.
-
Ο χρήστης Sinnay έγραψε:
Αύριο-μεθαυριο έρχεται το δικό μου escape! Και βεβαίως μπαίνει το χρώμιο στην escape ειδικά αν το πάρεις μαύρο είναι must το χρώμιο. Στην trend δεν μπαίνει μόνο.
το χρώμιο στο πλαίσιο των παραθύρων το ξέρω οτι μπαίνει
κατάλαβα καλά όμως οτι εννοείς και για τη μάσκα? αν ναι μήπως θυμάσαι κόστος? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απλα επιμενω οτι αν δεν θες αναμονη, θελει ΑΜΕΣΑ ψαξιμο, κυριως επαρχια, γιατι εδω εχουν ξεπουλησει...και επαρχια δεν ειναι σιγουρο οτι θα βρεις.
Οταν το αποφασίσω θα βάλω βύσμα.... Διάβασα τόσες σελίδες και αυτό κατάλαβα. Αλλη λύση δεν βλέπω. Κάτσε να ενημερώσω γυναίκα και πεθερά και λοιπά μέλη του ΔΣ
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Πιο χαρακτηριστικά crossover είναι το volvo XC70. ή το προηγούμενο Subaru Forester.
Ξέχασες το ALLROAD της ΑUDI....
Σωστά.
Επίσης έψαχνα και άσπρο που επίσης φαίνεται ωραίο στις φωτογραφίες και δεν βρήκα πουθενά. Ετσι κατέληξα στη λύση του μαύρου που παρά τα μειονεκτήματα του είναι σταθερή αξία.
Στη Λάρισα και το Βόλο έχουν απο ένα λευκό...Απο ένα σε κάθε έκδοση και μπορώ να πω οτι του πάει πάαααρα πολύ το χρώμα. Mόνο που θα σε στενοχωρήσω m1234...To είδα και σε μαύρο στην αντιπροσωπεία και πιστέυω οτι το Tiguan είναι απο τα οχήματα που το συγκεκριμμένο χρώμα το αδικεί... Ενω γενικά μου αρέσει το μαύρο και η πρώτη μου σκέψη ηταν οτι, αν αγόραζα το VW, θα το έπαιρνα σε μαύρο, οταν το είδα live απογοητεύτηκα....
Δεν ήξερα για Λάρισα-Βόλο αλλά έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα περνούσα από ‘κει. Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν βρήκα τίποτα. Εξαρχής βέβαια προτιμούσα το μαύρο το οποίο έχω δει και από κοντά και μου άρεσε πολύ. Λόγω όμως των γνωστών μειονεκτημάτων που έχει σαν χρώμα και επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των SUV είναι μαύρα, έψαχνα και κάτι άλλο. Δυστυχώς τα 8 από τα 11 χρώματα είναι αποχρώσεις του γκρι και του μπλε που δεν μου αρέσουν. Τα υπόλοιπα 3 είναι το άσπρο κόκκινο και μαύρο. Τα 2 πρώτα δεν κατέστη δυνατό να τα δω από κοντά και δεν ήθελα να ρισκάρω αγοράζοντας με βάση τις φωτογραφίες. Έτσι κατέληξα στο μαύρο.
το χρώμιο στο πλαίσιο των παραθύρων το ξέρω οτι μπαίνει
κατάλαβα καλά όμως οτι εννοείς και για τη μάσκα? αν ναι μήπως θυμάσαι κόστος?Στην έκδοση sport είναι χρώμιο το πλαίσιο παραθύρων, οι μπάρες οροφής και η οι εσωτερικές γρίλιες της μάσκας. Στην escape και trend έχει χρώμιο μόνο στο πλαίσιο της μάσκας και μπορείς να πάρεις σαν extra μόνο το πλαίσιο παραθύρων. Τα άλλα δεν δίνονται σαν επιλογές. Βέβαια εγώ είδα σε αντιπροσωπεία ένα escape που είχε χρώμιο σε όλη την μάσκα αλλά όταν ρώτησα πιο extra είναι αυτό δεν ήξεραν να μου πουν.
-
σωστός m1234 και εγώ έτσι τα ήξερα και για τις εσωτερικές γρίλιες μιλάω.
-
Εμένα πάντως μου είπαν ότι το πακέτο χρωμίου έχει χρώμιο και στα παράθυρα και στη μάσκα για σίγουρα θα σας πω μόλις το δω.
-
Το ασπρο χρωμα -ειδικα στην έκδοση escape που το έχω δει- δεν παει κατά την γνώμη μου... Δεν ταιριαζει με το μαυρο στις ράγες οροφής, τα χρώμια στα πλαίσια παραθύρων χάνονται, οι δέ άσπρες χειρολαβές στις πόρτες δείχνουν πολύ φθηνές.
Νομιζω m123 οτι δεν θα το μετανοιώσεις που δεν το πήρες, οταν το δεις απο κοντα..
VW Tiguan 2007