-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Το θέμα είναι ότι καθημερινά θα διασχίζω ένα δρόμο 100 μέτρα με λακούβες και πέτρες μυτερές και την υπόλοιπη μέρα στην άσφαλτο - ούτε θα πάω και στο βουνό ποτέ - Τι διαλέγουμε λοιπόν ;;;;
και για 100μ με λακουβες αγοραζεις SUV????????????
Γιατί αν ήταν 1000 μέτρα θα ήμουν δικαιολογημένος δηλαδή να αγοράσω SUV;;; Όσοι δίνουν + 30.000 φίλε για να αγοράσουν αυτοκίνητο το κάνουν γιατί γουστάρουν και γιατί μπορούν να πληρώσουν τα ακριβά γούστα τους...και όχι γιατί έχουν λακούβες στο δρόμο ή γιατί θέλουν χώρους ή οτιδήποτε άλλο. Απλά πράγματα. Τώρα γιατί suv και όχι audi a4 ας πούμε ; Προσωπικά γιατί θεωρώ ότι οι 'λιμουζίνες' είναι για μεγαλύτερες ηλικίες.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τελικά την αντιπροσωπεία που έχει προπαραγγείλει αυτοκίνητα θα την πει κανείς ή όχι?Σήμερα έκανα 2 τηλέφωνα και έμαθα ότι έχουν ετοιμοπαράδοτα (ή σχεδόν) σε Κατερίνη και Κιλκίς. Οχι με δέρματα και ηλιοροφές πάντως, γι αυτό δεν ρώτησα και λεπτομέρειες. Αν θέλει κάποιος ας το ψάξει.
-
Ο χρήστης Sinnay έγραψε:
Τελικά την αντιπροσωπεία που έχει προπαραγγείλει αυτοκίνητα θα την πει κανείς ή όχι?
Σήμερα έκανα 2 τηλέφωνα και έμαθα ότι έχουν ετοιμοπαράδοτα (ή σχεδόν) σε Κατερίνη και Κιλκίς. Οχι με δέρματα και ηλιοροφές πάντως, γι αυτό δεν ρώτησα και λεπτομέρειες. Αν θέλει κάποιος ας το ψάξει.
Για ετοιμοπαράδοτα,
δεν κάνεις και έναν κόπο να τηλεφωνήσεις στα Ιωάννινα ?Γιάννης
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Τελικά την αντιπροσωπεία που έχει προπαραγγείλει αυτοκίνητα θα την πει κανείς ή όχι?
Σήμερα έκανα 2 τηλέφωνα και έμαθα ότι έχουν ετοιμοπαράδοτα (ή σχεδόν) σε Κατερίνη και Κιλκίς. Οχι με δέρματα και ηλιοροφές πάντως, γι αυτό δεν ρώτησα και λεπτομέρειες. Αν θέλει κάποιος ας το ψάξει.
Για ετοιμοπαράδοτα,
δεν κάνεις και έναν κόπο να τηλεφωνήσεις στα Ιωάννινα ?Γιάννης
Ευχαριστώ θα το δώ.
Ερώτηση : Το πακέτο χρωμίου για ράγες γρίλιες και πλαίσια παραθύρων ξέρει κανείς αν μπαίνει και aftermarket ? Σε μαγαζιά με αξεσουάρ ας πούμε; Και αν ναι πόσο κοστίζει περίπου ;
-
Και ο Παζαρόπουλος έχει ετοιμοπαράδοτα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και ο Παζαρόπουλος έχει ετοιμοπαράδοτα.Αθήνα ; Γιατί Θεσσαλονίκη δεν έχει
-
Μήπως ρώτησες για κάποια συγκεκριμένη έκδοση? Επειδή εγώ μίλησα σήμερα και έμαθα πως έχουν..
Κοινή αποθήκη έχουν, είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μήπως ρώτησες για κάποια συγκεκριμένη έκδοση? Επειδή εγώ μίλησα σήμερα και έμαθα πως έχουν..Κοινή αποθήκη έχουν, είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη.
Μάλλον έπεσα σε σπίρτο πωλητή γιατί ούτε που το έψαξε κατευθείαν μου είπε 3,5 μήνες.
-
Υπάρχει αυτοματο μοντέλο?
Αν υπάρχει γνωρίζετε το κόστος? -
Σε TSI μόνο χειροκίνητο.
-
Ξέρει κανείς να μας πει τα μειονεκτήματα μιας ηλιοροφής;
πχ...για την Ελλάδα, θα ανεβάζει το εσωτερικό τρελές θερμοκρασίες;
Τα λάστιχα χαλάνε; Υπάρχει πρόβλημα διαρροών; Ασφάλειας;
Ευχαριστώ! -
κατι για τη καταναλωση.
αυτοκινητο test drive σε επαρχιακη πολη, ειχε μεση καταναλωση 10,7 για 2500χλμ που ειχε κανει, προφανως με πολλα και 'βαρια' ποδια.
-
Ο χρήστης Kostis_Mic έγραψε:
Ξέρει κανείς να μας πει τα μειονεκτήματα μιας ηλιοροφής;
πχ...για την Ελλάδα, θα ανεβάζει το εσωτερικό τρελές θερμοκρασίες;
Τα λάστιχα χαλάνε; Υπάρχει πρόβλημα διαρροών; Ασφάλειας;
Ευχαριστώ!φαντάζομαι πως λόγω έντονης ηλιοφάνειας θα έχει αυξημένη θερμοκρασία στο εσωτερικό, αφού η επένδυση -μόνωση δεν θα είναι όση σε κανονική οροφή
-
Ευχαριστώ!
Βασικά ρωτάω για το αν θα χτυπάω το κεφάλι μου αύριο μεθάυριο που έδωσα 1200 ευρώ παραπάνω για να καταστρέψω το αυτοκίνητο (σκέφτομαι ακόμα και τη σκονή αλλά κυρίως την αντοχή μιας επιπλέον γυάλινης επιφάνειας που μάλιστα θα είναι κάθετα στον καιρό...) -
Ο χρήστης Kostis_Mic έγραψε:
Ευχαριστώ!
Βασικά ρωτάω για το αν θα χτυπάω το κεφάλι μου αύριο μεθάυριο που έδωσα 1200 ευρώ παραπάνω για να καταστρέψω το αυτοκίνητο (σκέφτομαι ακόμα και τη σκονή αλλά κυρίως την αντοχή μιας επιπλέον γυάλινης επιφάνειας που μάλιστα θα είναι κάθετα στον καιρό...)Μηπως υπερβαλλεις λιγο??Πως θα καταστρεψεις το αυτοκινητο με την ηλιοροφη??
Εγω εχω μεγαλη ηλιοροφη στο δικο μου εδω και 4,5 χρονια και μονο πλεονεκτηματα βλεπω... -
Επειδή με ενδιαφέρει πήγα και το είδα.
Ως οικογενειάρχης (2 παιδιά) ενδιαφέρομαι για χώρους.
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πψς βγάζουν το πορτμπαγκαζ του Tiguan 505 λίτρα και του Passat Variant 513. Μάλλον χρησιμοποιούν διαφορετικά μέτρα.
Σε σχέση με το Passat έχει τα 2/3 του χώρου!!!! -
μετρανε και το χωρο κατω απο τη μοκετα της ρεζερβας
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μετρανε και το χωρο κατω απο τη μοκετα της ρεζερβαςNαι το είδα κι αυτό! Αλλά αν θέλεις χώρο, τον θες για ταξίδι και ταξίδι χωρίς ρεζέρβα...χμμ. Πά;ρε φαστ που είπαν.
-
Στάνταρ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κατι για τη καταναλωση.αυτοκινητο test drive σε επαρχιακη πολη, ειχε μεση καταναλωση 10,7 για 2500χλμ που ειχε κανει, προφανως με πολλα και 'βαρια' ποδια.
Σίγουρα; Τα trip computer στα Tiguan by default μηδενίζουν τη μέση κατανάλωση όταν το αυτοκίνητο μείνει σβηστό για αρκετή ώρα (δεν έχω μετρήσει πόσο).
VW Tiguan 2007