-
Λοιπον.....
Προχτές είμαι με ένα φιλό ο οποίος έχει Hyundai Elantra , όχι το τελευταίο, το προηγούμενο μοντέλο , μετά απο 3 χρόνια και απο ελάχιστη χρήση διαπίστωσε οτι περνάει πολύ αέρας μέσα στην καμπήνα.
Είπε να ανοίξει να δει μήπως και γέμισε το φίλτρο με χνούδια-σκόνη κτλπα....
ανοίξει και με μεγάλη έκπληξη βλέπει οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΤΡΟ !!!
πάει στην αντιπροσωπεία τους λέει το περιστατικό ...δεν τον πιστέψαν τελικα το πλήρωσε...!!!!έρχετε το βράδυ ο γαμπρός του , οπου έχει Hyundai Coupe..του λέει όλη την φάση..και ο γαμπρός του απο μεγάλη περιέργια ..του λέει για να δούμε και το δικό μου...κοιτάζουνε που λέτε και το δικό του...και σηκώνουνε τα μάτια τους διλά και λυπηρά!!
Την άλλη μέρα το λέω εγώ σε έναν φίλο οπου έχει Hyundai Elantra ....κοιτάζουμε...παπαλα και αυτουνού....!!
οποτε θέλω να κάνουμε το εξής γκάλοπ.....δείτε οσοι έχετε γενικότερα hyundai..φίλτρο αέρος για την καμπήνα έχετε (αυτό για το ερκοντίσιον εννοώ...που περνάει στους αεραγογούς!!)
Για να δούμε...είναι και χορηγός παναθεμάτην!!
-
Λοιπον.....
Προχτές είμαι με ένα φιλό ο οποίος έχει Hyundai Elantra , όχι το τελευταίο, το προηγούμενο μοντέλο , μετά απο 3 χρόνια και απο ελάχιστη χρήση διαπίστωσε οτι περνάει πολύ αέρας μέσα στην καμπήνα.
πάει στην αντιπροσωπεία τους λέει το περιστατικό ...δεν τον πιστέψαν τελικα το πλήρωσε...!!!!έρχετε το βράδυ ο γαμπρός του , οπου έχει Hyundai Coupe..του λέει όλη την φάση..και ο γαμπρός του απο μεγάλη περιέργια ..του λέει για να δούμε και το δικό μου...κοιτάζουνε που λέτε και το δικό του...και σηκώνουνε τα μάτια τους διλά και λυπηρά!!
Την άλλη μέρα το λέω εγώ σε έναν φίλο οπου έχει Hyundai Elantra ....κοιτάζουμε...παπαλα και αυτουνού....!!
οποτε θέλω να κάνουμε το εξής γκάλοπ.....δείτε οσοι έχετε γενικότερα hyundai..φίλτρο αέρος για την καμπήνα έχετε (αυτό για το ερκοντίσιον εννοώ...που περνάει στους αεραγογούς!!)
-
Λοιπον.....
-
Πέρα βρέχει...
Λέτε να μην έχουμε και αλλα βασικα πραγματα;;;
Παω να δω αν εχω αεροσακο....Αν ισχυει αυτο που λες με τα Hiunday (το σκοτωσα) μαζευτειτε μια μεγαλη παρεα και βουρ στα κεντρικα και μετα mail στην κορεα!
-
Hyundai Accent 2001 εχω φιλτρο...
Μαζευτητε 2-3 ατομα χωρις φιλτρο πηγεντε Κομβο και ριχτε μπινελικια...
Και ενα mail στην Κορεα δεν θα ηταν ασχημη ιδεα....Αν και βρωμαει Ελληνικη δουλεια εδω... Οπως στα getz τα ac τα βαζουν στην Ελλαδα...
-
Accent 1.5 του 2000 ...... έχω φίλτρο
στην αντιπροσωπεία όταν το πήγαινα για σέρβις λόγω εγγύησης (γιατί δεν έχω ξαναπάει) , εγώ τους είπα να το αλλάξουν και καθόμουν από πάνω να το δω. -
Οι γονεις μου σε ενα Accent του 2002 εχουν.
-
Δεν ξέρω που βρίσκεται το φίλτρο (accent 2001), όμως στο service μου δίνουν πίσω το παλιό (φίλτρο καμπίνας=φίλτρο αέρα, έτσι δεν είναι; ), άρα μάλλον έχει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω που βρίσκεται το φίλτρο (accent 2001), όμως στο service μου δίνουν πίσω το παλιό (φίλτρο καμπίνας=φίλτρο αέρα, έτσι δεν είναι; ), άρα μάλλον έχει.Απολύτως καμία σχέση. Το φίλτρο αέρα του κινητήρα είναι φυσικά στον... κινητήρα και το φίλτρο καμπίνας ΣΥΝΗΘΩΣ πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
-
Μάθαμε κάτι σήμερα . Λοιπόν, θα το δω και θα απαντήσω στο poll.
-
Πως κάνετε έτσι παίδες.
Το φίλτρο της καμπίνας είναι κάτι το ιδιαίτερα θετικό αλλά:
-
αν έχει να καθαριστεί από την εποχή του Νώε (από την
εποχή που κάποιος εργάτης το τοποθέτησε) μπορεί να
γίνει εστία μικροβίων και να οδηγήσει σε σοβαρότατες
παθήσεις του αναπνευστικού (νόσος των Λεγεωνάριων
και δεν συμμαζεύεται) -
αν ο οδηγός ή ο συνοδηγός καπνίζουν τότε κάνει κακό
παρά καλό με τη συγκράτιση των προϊώντων του καπνού
και την αναεκπομπή του (re-emission) σε μέλλοντα χρόνο. -
με ανοιχτά παράθυρα η σημασία του είναι μηδενική.
Προσωπικά αν είχα το φίλτρο αυτό θα το καθάριζα κάθε
6 μήνες και θα ψέκαζα κάθε τρίμηνο το κουτί του με
αντιβακτηριακό προϊόν. -
-
Hyundai δεν θέλατε; Ότι πληρώσεις παίρνεις!
-
Σε Mitsubishi Space Star μοντέλο 2001 δεν είχε φίλτρο AIR CONDITION και μετά από 1 χρόνο άρχισε να μυρίζει η καμπίνα ...........
Κάναμε πατέντα για να βελτιωθεί η κατάσταση.. κόψαμε σε ένα σημείο τον αγωγό και βάλαμε φίλτρο το οποίο καλύπτει το 90% του περάσματος. Η κατάσταση από τότε έχει βελτιωθεί...
Πάντως είναι τραγικό να πουλιέται αυτοκίνητο στην Ελλάδα με AIR CONDITION και να μην έχει φιλτρο -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Hyundai δεν θέλατε; Ότι πληρώσεις παίρνεις!Καλά, δώσε μας άλλα 20 χιλιάρικα και θα πάρουμε SAAB.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Hyundai δεν θέλατε; Ότι πληρώσεις παίρνεις!
Καλά, δώσε μας άλλα 20 χιλιάρικα και θα πάρουμε SAAB.
Αν είναι να τα πληρώσω εγώ κρατήστε το Hyundai!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Hyundai δεν θέλατε; Ότι πληρώσεις παίρνεις! -
Τώρα θα κάνω ένα γενικότερο σχόλιο για τα Hyundai.
Ως γνωστόν η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πουλήσει δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα στην Ελλάδα. Ακόμα και αν υπήρχε ένα μικρό ποσοστό μηχανικών ή άλλων προβλημάτων (εξυπηρέτηση στα service, υψηλές μεταπωλητικές χρεώσεις κλπ), κανονικά αυτό το φόρουμ θα έπρεπε να είχε κατακλυστεί από εκατοντάδες σκυλιασμένους και δυστυχείς κατόχους accent, coupe, lantra, elantra, atos...
Δεν σας παραξενεύει (υμάς τους είρωνες ) το ότι πρέπει να ψάξετε με το τουφέκι για να βρείτε εδώ ή έξω δυσαρεστημένους από τα αυτοκίνητα της εταιρείας; Δεν περιμένει κάποιος να πάρει υπεραυτοκίνητο όταν πληρώνει από 9 έως 15 χιλιάδες ευρώ. Έχει όμως την απαίτηση να μην του βγάζει προβλήματα, να έχει όσο γίνεται περισσότερα καλούδια και να κάνει τη δουλειά του χωρίς έγνοιες. Αυτό το παρέχει με το υπερπαραπάνω η Hyundai και αυτό οφείλετε να το αναγνωρίσετε.
Οδηγός γερανού μου έλεγε ότι σχεδόν ποτέ δεν μεταφέρει χαλασμένα Huyndai, απεναντίας τακτικότεροι πελάτες είναι τα ιταλικά και τα γαλλικά, εσχάτως και κάποια γερμανικά.
Τα ίδια όμως δεν λέγατε πριν 20 χρόνια και για τα γιαπωνέζικα; Τώρα είναι από τα πρώτα σε αξιοπιστία και μόνο εμπαθείς υποστηρίζουν το αντίθετο.Αυτάαααα.
-
Εχετε παρατηρησει οτι οι Κορεατες ακωλουθουν την πολιτική των Ιαπώνων.
Πρώτα απο ολα φτιαχνω αξιοπιστα αυτοκινητα και μετα ολα τα αλλα.
Τα ιδια λεγαμε πριν 15 χρόνια για τα γιαπωνεζικα και τώρα κοιταξτε σε τι επιπεδο ειναι.
Μήπως ξαναδουμε το ιδιο σεναριο αυτη τι φορά με πρωταγωνιστές τα Κοαρεατικά??? -
...ελπίζω να μην τους ακολουθήσουν και στις τιμές...αν και με το καινούριο Kia Cerato των 15.700 ευρώ χλωμό το κόβω..
-
Καλησπέρα.
Δυστυχώς, όχι μόνο τα HUYNDAI με χαμηλές τιμές ΔΕΝ έχουν φίλτρο καμπίνας ή A/C, αλλά και το δικό μου Fiat Punto GT3...με τιμή αγοράς 5.800.000Δρχ το 1997!!! Αλλά όπως με πληροφόρησαν από Ιταλία(με e-mail), ήταν θέμα χώρου περισσότερο(όλα είναι στριμωγμένα)...
Παιδιά...τα χάσω τα μαλιά μου...!! να κάνουμε ένα γκάλοπ ;;;