-
Μερσεντές.
Καλά, το περίμενα να μην στρίβει και γενικά να μην προδιαθέτει, αλλά έπρεπε στο ταξίδι να είναι ξεκούραστη. Ε, με τέτοιο πεντάλ γκαζιού, πώς να είναι ξεκούραστη; Αγκύλωση από το πρώτο χιλιόμετρο... -
- κιβώτιο σε honda civic vtec
Αυτό το απίστευτο κιβώτιο που άκουγα και διάβαζα παντού, μου φάνηκε πολύ εκνευριστικό όταν το οδήγησα σε ένα vti 2 γενιές πίσω (το 1ο με 160 άλογα νομίζω, που άνοιγε ξεχωριστά το πίσω παρμπρίζ από την πόρτα). Οι ταχύτητες χρειαζόταν να 'κουμπώσουν' πριν μπουν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις γρήγορες αλλαγές.
- οδική συμπεριφορά Forester Turbo
Έχοντας διαβάσει τα άπειρα για συμπεριφορά gti του συγκεκριμένου αυτοκινήτου (μιλάω για το προηγούμενο μοντέλο), έπαθα πλάκα όταν το οδήγησα! Αυτό ήταν βάρκα όχι αυτοκίνητο! Μήπως έφταιγε ότι το συγκεκριμένο ήταν δημοσιογραφικό με 20.000χλμ ? Μπορεί, αλλά εμένα κάτι μου έμεινε από εκείνη την βόλτα...
Από εκεί και μετά και επειδή σκεφτόμουνα το επόμενο αυτοκίνητό μου να ήταν SUV, έλεγα: αποκλείεται αν δεν το οδηγήσω πρώτα !!! -
Saab 9-5 Aero. Έτυχε να οδηγήσω και τις δύο γενιές, πριν το facelift με 230 άλογα και μετά, με 250 αλόγατα πλέον. Το αυτοκίνητο είναι απαράδεκτο, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Με το αντισπίν απενεργοποιημένο, ακόμα και με 3η σπίναρε αλόγιστα. Τα δε μούτρα ήταν δεδομένα σε κάθε στροφή, εκτός και αν είχες πόδι με ακρίβεια νευροχειρούργου. Την ίδια στιγμή, από ότι διαβάζω, τα αντίστοιχα Volvο είναι πολύ πιο αξιοπρεπή, όπως βέβαια και οι πισωκίνητες BMW, με παρόμοια ιπποδύναμη. Μαυρίστε το 9-5 λοιπόν.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Punto GT...
Είχα για χρόνια το Punto 75SX.
Είπα να αγοράσω το GT.
Όμως 2 μετχ. που είδα ήταν πολύ αργά.
Λες και ήταν το δικό μου με σκάστρα.
Βέβαια μπήκα και σε ένα που έχασα τη μπάλα αλλά ήταν μετατροπή 1.6 turbo και δούλευε με μεγάλη πίεση.Χμμμμ, μιάς και έχω GT3 και στις διακοπές που πήγα στην Ιταλία πρό μηνός νοίκιασα ένα απλό 75ELX, η διαφορά ήταν μέρα με την νύχτα φίλε μου!!
ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ: ΟΔΗΓΟΥΣΕΣ AΠΛΑ 75αρια ή ακόμα χειρότερα 60άρια ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GT! -
Ο χρήστης topmar έγραψε:
ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ: ΟΔΗΓΟΥΣΕΣ AΠΛΑ 75αρια ή ακόμα χειρότερα 60άρια ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ GT! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
η 2,3 είχε μικρή φτερούγα και η 2,5 μεγάλη.
Νομίζω πως και οι δύο ήταν εκδόσεις δρόμου για την ομολογκασιόν στο DTM.Μόνο η 2,5 evo είχε μεγάλη φτερούγα, υπήρχε και η 2,5 με μικρή αεροτομή και τα τρία ήταν ομολογκασιόν σπέσιαλ.
-
Ο χρήστης georgex έγραψε:
- κιβώτιο σε honda civic vtec
Αυτό το απίστευτο κιβώτιο που άκουγα και διάβαζα παντού, μου φάνηκε πολύ εκνευριστικό όταν το οδήγησα σε ένα vti 2 γενιές πίσω (το 1ο με 160 άλογα νομίζω, που άνοιγε ξεχωριστά το πίσω παρμπρίζ από την πόρτα). Οι ταχύτητες χρειαζόταν να 'κουμπώσουν' πριν μπουν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις γρήγορες αλλαγές.
- οδική συμπεριφορά Forester Turbo
Έχοντας διαβάσει τα άπειρα για συμπεριφορά gti του συγκεκριμένου αυτοκινήτου (μιλάω για το προηγούμενο μοντέλο), έπαθα πλάκα όταν το οδήγησα! Αυτό ήταν βάρκα όχι αυτοκίνητο! Μήπως έφταιγε ότι το συγκεκριμένο ήταν δημοσιογραφικό με 20.000χλμ ? Μπορεί, αλλά εμένα κάτι μου έμεινε από εκείνη την βόλτα...
Από εκεί και μετά και επειδή σκεφτόμουνα το επόμενο αυτοκίνητό μου να ήταν SUV, έλεγα: αποκλείεται αν δεν το οδηγήσω πρώτα !!!Σε ότι έχει να κάνει με την συμπεριφορά του κιβωτίου της Honda , υπάρχουν κάποια μυστικά : τι λιπαντικό έχει ?????
Αποστόλης.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ