-
Εχθές Σάββατο και ώρα περίπου 21:00. Πηγαίνω προς Γλυφάδα και περνώντας το ύψος του Καρέα από Κατεχάκη, να σου και ξεπετάγεται μια Ζ8 ασημί με έναν τυπά και μια γκόμενα μέσα (τι προτότυπο...... ). Να σημειώσω ότι φορούσε Ελβετικές πινακίδες.
Από πίσω έχει αυτά τα φωτιστικά σώματα που είναι κυριολεκτικά γρίλιες αλλά από μπροστά η μασκα δεν παίζεται
Δεν την είχα ξαναδει στους ελληνικούς δρόμους για αυτό άλλωστε και την αναφέρω εδω.
-
Εχθές Σάββατο και ώρα περίπου 21:00. Πηγαίνω προς Γλυφάδα και περνώντας το ύψος του Καρέα από Κατεχάκη, να σου και ξεπετάγεται μια Ζ8 ασημί με έναν τυπά και μια γκόμενα μέσα (τι προτότυπο...... ). Να σημειώσω ότι φορούσε Ελβετικές πινακίδες.
Από πίσω έχει αυτά τα φωτιστικά σώματα που είναι κυριολεκτικά γρίλιες αλλά από μπροστά η μασκα δεν παίζεται
Δεν την είχα ξαναδει στους ελληνικούς δρόμους για αυτό άλλωστε και την αναφέρω εδω.
-
-
Εγώ έχω πετύχει 2-3 φορές. Μάλιστα την πρώτη φορά μου κόλλαγε για να με προσπεράσει ενώ πήγαινα προς Λαύριο με 130 χλμ... Φυσικά έκανα στο πλάι όταν μπόρεσα (όπως κάνω πάντα) και πέρασε με φόρα. 1 χιλιόμετρο αργότερα ήταν σταματημένος σε μπλόκο αστυνομικών με ραντάρ.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
1 χιλιόμετρο αργότερα ήταν σταματημένος σε μπλόκο αστυνομικών με ραντάρ.Και προς τι το emoticon; Επειδή πήρε ο κύριος Ζ8 θα πηγαίνει στην autobahn 'Atina-Lavrio' με 200;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
1 χιλιόμετρο αργότερα ήταν σταματημένος σε μπλόκο αστυνομικών με ραντάρ.
Και προς τι το emoticon; Επειδή πήρε ο κύριος Ζ8 θα πηγαίνει στην autobahn 'Atina-Lavrio' με 200;
Γι'αυτόν ήταν το emoticon. Frankly my dear, I don't give a damn! Δικό μου ήταν το πρόστιμο?
-
Κυκλοφορει και Ζ8 με ελληνικες πινακιδες ΖΖΖ-8007 (Ζ8 και 007 τα σημεια προσοχης...)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κυκλοφορει και Ζ8 με ελληνικες πινακιδες ΖΖΖ-8007 (Ζ8 και 007 τα σημεια προσοχης...)Εσυ τι εισαι της ΕΥΠ?
-
Ε?
Την εχω δει μπροστα μου ρε παιδια. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε?
Την εχω δει μπροστα μου ρε παιδια.Προφανώς...αλλά μπράβο παρατηρητικότητα!!!!
-
Μπορεί κάποιος και στην Ελλάδα να επιλέξει τον αριθμό κυκλοφορίας; Γιατί για σύμπτωση δε μου φαίνεται.
Εδώ στην Αγγλία πάντως ξέρω πως γίνεται, με μεγάλο αντίτιμο βέβαια. -
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Μπορεί κάποιος και στην Ελλάδα να επιλέξει τον αριθμό κυκλοφορίας; Γιατί για σύμπτωση δε μου φαίνεται.
Εδώ στην Αγγλία πάντως ξέρω πως γίνεται, με μεγάλο αντίτιμο βέβαια.Μου φαινεται οτι το ιδιο ισχυει και εδω...
-
Από όσα μου εχουν πει φίλοι που έιναι στη Γερμανία, γίνεται και εκεί.
-
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Εδώ στην Αγγλία πάντως ξέρω πως γίνεται, με μεγάλο αντίτιμο βέβαια.Δεν ξέρω τι είναι η Ζ8 αλλά για να το κουβεντιάζετε θα είναι κάποιο ακριβό αυτοκίνητο και για να πάρει κάποιος ακριβό αυτοκίνητο θα έχει λεφτά και για να έχει λεφτά θα έχει και τα μέσα και αν έχει τα μέσα θα πάρει ότι πινακίδες θέλει
Στην Ελλάδα δε ζούμε? -
Και στο Παγκράτι έβλεπα μια μαύρη πριν 1.5-2 χρόνια με ελληνικές πινακίδες.
Άν έχεις μέσο στο μηχανολογικό παίρνεις ό,τι αριθμό θέλεις και προπαντώς...δωρεάν! -
βασικά Ζ8 υπάρχουν πολλές ή εγώ τυχαίνει και βλέπω πολλές. Μία μπλε είχε πάρει ο Τζίγγερ πριν 2 χρόνια, θυμάμαι που την είχε παρκάρει έξω από το kartodromo και μίλαγε σε κάτι κοπέλες...
επίσης μία ασημί με hard top είδα σήμερα Κηφισιά, μία μαύρη έχει Μαζωνάκης, μερικές ακόμη μαύρες έχω δει στο Κέντρο της Αθήνας, σε club... αφού βρε παιδιά το έχουμε πει, πεινάει ο Έλλην
-
Κανονικα ΔΕΝ μπορεις να παρεις οτι νουμερο θελεις, αλλα οτι σου κατσει...
Απο κει και περα, καθιστε και δειτε νουμερα ακριβων αυτοκινητωναυτοκινητων διασημων...
Η μηπως το θεωρειτε τυχαιο οτι ο Νικολαιδης εχει πινακιδα με 4 ασσους ? -
Πάντως όποιος έχει πινακίδα σε 9999 πρέπει να 'ναι μεγάλο νούμερο!
-
με το σωστό 'διεκπεραιωτή' και φακελάκι, όλα γίνονται!!!!
καλά, τουλάχιστον αυτό δεν το έχουμε εμπεδώσει σ' αυτή τη χώρα;
-
Οτι πινακιδα θες μπορεις να παρεις. Αρκει να πληρωσεις και να περιμενεις να βγει αυτο το νουμερο. Εχω δει στον απεργη στην ερυθραια bmw 745i με πινακιδα 7451!!
Οι τιμες ξεκινανε απο οτι ξερω για ευκολο νουμερο (πχ 4700 ή 5353) απο 150 και μετα πανε τα καρε 4444 κοκ. Ολα γινονται! MONEY TALKS $$$$$$$$$
Ασημί Ζ8 στην Κατεχάκη......