-
Σήμερα 17 και ημέρα **Δευτέρα 21:30 **στην Αστόρια. Θα έχουμε λαό...
-
Βρε παιδιά ρίχνετε και κανένα τηλέφωνο! Θα μπορούσα να έχω έρθει. Τέτοια ώρα όμως τέτοια λόγια.
Καλά να περάσετε. -
Δεν ξέρω αν τελικά βρεθήκατε εχθές μια και δεν μας έχει πει κανείς ακόμα τίποτα. Αν όμως θέλετε η Πέμπτη εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη. Γράψτε ποιοι θα έρθετε ή κτυπήστε κανένα τηλέφωνο. Σιγά μόνο μην το σπάσετε!!!!!
-
Πολύ ωραία ήταν σήμερα!! Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Meco μετά από τόσο καιρό!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πολύ ωραία ήταν σήμερα!! Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Meco μετά από τόσο καιρό!Έχουμε μπερδέψει τα φόρουμ
Λοιπόν μάγκες Ηρακλειώτες τι λέτε για **Τετάρτη βραδάκι **για μπυρίτσα; Θα κάνω τα απαραίτητα τηλέφωνα και ενημερώνω.
-
Έκλεισε για τη Τετάρτη λοιπόν στις **21:00 **στην Αστόρια,οκ;
Τα λέμε εκεί...Καιρός είναι να έρθουν και κάποιοι άλλοι...πολύ κράτησε ό,τι κράτησε...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Έκλεισε για τη Τετάρτη λοιπόν στις **21:30 **στην Αστόρια,οκ;
Τα λέμε εκεί...Καιρός είναι να έρθουν και κάποιοι άλλοι...πολύ κράτησε ό,τι κράτησε...
ok
E, ναι...
-
Άλλαξα την ώρα σε 21:00 μιας και θα είναι κλειστά τα μαγαζιά τη Τετάρτη και δε θα έχουμε πρόβλημα με παρκάρισμα.
-
Καιρός είναι να έρθουν και κάποιοι άλλοι...πολύ κράτησε ό,τι κράτησε...Και θα κρατήσει ακόμα παραπάνω...
-
Εδώ πετάγομαι κι εγώ σαν την πορδή να πω ότι οι όποιες προσωπικές κόντρες δεν είναι ωραίο και δεν πρέπει να συζητιούνται μέσω forum.
Νάσο, αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τον Παύλο που ούτε αυτός έχει συνειδητοποιήσει όπως λες, άντε στη συνάντηση αύριο και μίλα του.
Δε μπορεί να μην γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, αφού το θέμα σε απασχολεί και σε καίει.
(αλλιώς δε θα απαντούσες έτσι: 'Άκου να δεις παλικάρι μου, επειδή εσύ είσαι ανόητος'...) -
Επιτέλους θα τα πούμε αύριο. Καιρό έχουμε να βρεθούμε όλοι μαζί! Όλοι; Μου λείψατε και ελπίζω να μην στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή!!!
Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί αλλά απλά θα πω ότι καλύτερα να μην μένουμε σε ότι μας χωρίζει αλλά να ψάχνουμε ότι μας ενώνει. Κρίμα είναι να έχουμε προστριβές μέσα στην παρέα μας.
Αντί για κουκιδίτσες περιμένω λόγια ενωτικά και έξω καρδιά και από τους δυο. Έτσι σας ξέρω και έτσι θέλω να μείνετε.
Ελπίζω αύριο να κάθεστε και οι δυο δίπλα μου. Από εσάς εξαρτάτε. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Επιτέλους θα τα πούμε αύριο. Καιρό έχουμε να βρεθούμε όλοι μαζί! Όλοι; Μου λείψατε και ελπίζω να μην στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή!!!Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί αλλά απλά θα πω ότι καλύτερα να μην μένουμε σε ότι μας χωρίζει αλλά να ψάχνουμε ότι μας ενώνει. Κρίμα είναι να έχουμε προστριβές μέσα στην παρέα μας.
Αντί για κουκιδίτσες περιμένω λόγια ενωτικά και έξω καρδιά και από τους δυο. Έτσι σας ξέρω και έτσι θέλω να μείνετε.
Ελπίζω αύριο να κάθεστε και οι δυο δίπλα μου. Από εσάς εξαρτάτε.Μιας που μπήκες, και αφού είσαι mod (είσαι, δεν είσαι; ) δεν σβήνεις τις κουκιδίτσες γιατί ήταν πράγματα που δεν έπρεπε να έχουν γραφτεί και άδικα υπάρχουν και γεμίζουν σελίδες;
Όσο για τα άλλα... είναι offtopic.
-
Φίλε Νάσο πάνε οι κουκίδες. Ελπίζω να σβηστούν και άλλα μαζί με αυτές. Ελπίζω να μην μου λείψει κανείς αύριο. Καλή αντάμωση.
-
Μανόλη τίποτα δε θα στραβώσει, το ραντεβού ισχύει. Επαναλαμβάνω 21:00 στην Αστόρια.
Όσο για την ενότητα, άσε το αυτό καλύτερα. Καλύτερα συνήθισε τις νέες καταστάσεις, δεν αξίζει καμία προσπάθεια. -
Τι εγινε ρε παιδιά?!
-
Τους έπιασε το κρητικό τους φαίνεται.
-
Νασο και Παυλο τί παθατε;
Κριμα που μαλωσατε
και κριμα αν δεν τα ξαναβρειτε...Σε περιπτωση που τα ξαναβρειτε ομως, εχω σπιτι δυο μπουκαλια JACK που θελουν αδειασμα....
-
Παιδιά κρίμα είναι να είστε τσακωμένοι.
Για ψάξτε λίγο καλύτερα και θα βρείτε περισσότερα να σας ενώνουν από το ένα που σας έκανε να τσκωθείτε. -
Παίδες αφήστε τα αυτά και κατεβείτε να πιούμε μια τσικουδιά να γουστάρουμε
Εχθές ήταν πολύ ωραία αν και περισσότερο μιλήσαμε για κρέπες παρά για αυτοκίνητα.
Μπορώ να πω πως τα χαρτομάντηλα παραλίγο να χρειαστούν μιας και η παρουσία της ξαδέρφης του meco ήταν συγκινητική.
Ραντεβού την Τρίτη 1 του Αυγούστου για ουζοκρασομεζέ. -
Μπορώ να πω πως τα χαρτομάντηλα παραλίγο να χρειαστούν μιας και η παρουσία της ξαδέρφης του meco ήταν συγκινητική.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο