-
Α Νάσο ότι μελετάμε δεν το αλλάζουμε και το καπελάκι αυτό έχει μελετηθεί για σένα! Περιμένω τηλέφωνα να κανονίσουμε συνάντηση τα δυο μας για να τα πούμε και να στο δώσω.
-
Σήμερα γυρίσαμε με meco και άλλους φίλους απο 4ήμερο camping. Για μπανάκι ή οτιδήποτε άλλο πείτε...
Έχουμε και μια ποδηλατάδα να κάνουμε,ε;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Σήμερα γυρίσαμε με meco και άλλους φίλους απο 4ήμερο ελεύθερο camping. Για μπανάκι ή οτιδήποτε άλλο πείτε...Έχουμε και μια ποδηλατάδα να κάνουμε,ε;
Για την ποδηλάτα πείτε μου να το κανονίσουμε...
-
Αύριο ή τη Πέμπτη είμαι μέσα...
-
Καλώς εχόντων από Σάββατο 12/08 θα βρίσκομαι Ηράκλειο για 15 μέρες.
Ελπίζω να σας βρω σε κάποια συνάντηση. -
Mετά τις 15/8, μάλλον 16 ή 17 θα είμαι κι εγώ εκεί....
-
Tρελή συνάντηση δηλαδή 16 ή 17, ε;
-
Αγαπητέ kleisj έχεις pm. Για την ποδηλατάδα είμαι μέσα. Τι λέτε για σήμερα; Αν θέλετε μπορούμε να ξεκινήσουμε κατά τις έξι. Αφού θα έχουμε αθρόες επισκέψεις κανονίζουμε εντός εβδομάδας καλό παρεάκι. Πέστε μόνο που και πότε!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Mετά τις 15/8, μάλλον 16 ή 17 θα είμαι κι εγώ εκεί....Aλλαγή σχεδίων λόγω απρόσμενων εργασιών. Ηράκλειο θα είναι 19 ή 20!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Mετά τις 15/8, μάλλον 16 ή 17 θα είμαι κι εγώ εκεί....
Aλλαγή σχεδίων λόγω απρόσμενων εργασιών. Ηράκλειο θα είναι 19 ή 20!
Μην στεναχωριέσαι Κώστα και τότε μπορούμε!!! Καλά να είσαι να πάνε όλα καλά και θα τα πούμε έτσι κι αλλιώς!
-
Κάναμε απίστευτη βόλτα με τον Μιχάλη. Τώρα κατάλαβα ότι μέχρι τώρα δεν έκανα ποδήλατο αλλά απλές βόλτες. Τα έφτυσα λίγο αλλά χαλάλι. Ευχαριστώ Μιχάλη για όλα αλλά περισσότερο που ανέχτηκες την βραδυπορία μου!!!
Α για όσους είχαν το τηλέφωνο κλειστώ τι να πω ας πρόσεχαν. Θα μπορούσαν να κάνουν μαζί μας την βόλτα. Την επόμενη φορά αν μπορέσουμε να τους τηλεφωνήσουμε!
Επίσης να διευκρινίσω. Στις 19 του μήνα έχω 24ωρη υπηρεσία οπότε δεν παίζει για παρεάκι. Στις 20 θα βγω άυπνος κατά τις 10 το πρωί οπότε για οτιδήποτε κανονιστεί από το μεσημέρι και μετά. Μπορούμε αν θέλετε να κανονίσουμε μεσημεριανό φαγητό ή απογευματινό καφεδάκι ή ουζάκι. Είμαι ως γνωστό δεκτικός σε όλα!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Κάναμε απίστευτη βόλτα με τον Μιχάλη. Τώρα κατάλαβα ότι μέχρι τώρα δεν έκανα ποδήλατο αλλά απλές βόλτες. Τα έφτυσα λίγο αλλά χαλάλι. Ευχαριστώ Μιχάλη για όλα αλλά περισσότερο που ανέχτηκες την βραδυπορία μου!!!Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα. Θα το ξανακονονίσουμε, μη νομίζεις ότι δεν θα ξαναέρθω μαζί σου. Δε γλυτώνεις τόσο εύκολα...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Κάναμε απίστευτη βόλτα με τον Μιχάλη. Τώρα κατάλαβα ότι μέχρι τώρα δεν έκανα ποδήλατο αλλά απλές βόλτες. Τα έφτυσα λίγο αλλά χαλάλι. Ευχαριστώ Μιχάλη για όλα αλλά περισσότερο που ανέχτηκες την βραδυπορία μου!!!
Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα. Θα το ξανακονονίσουμε, μη νομίζεις ότι δεν θα ξαναέρθω μαζί σου. Δε γλυτώνεις τόσο εύκολα...
Αυτό να το πάρω σαν απειλή!
Φυσικά και θα ήθελα να το ξανά κάνουμε. Καλά μαζόχα είμαι δεν εξηγείται αλλιώς!
Βέβαια τα πράγματα δυσκολεύουν μια και θα επιστρέψουν τα παιδιά το ΣΚ. Κάτι θα κάνουμε όμως δεν θα τα εγκαταλείψω όλα εξάλλου.
Ελπίζω μόνο την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Α για όσους είχαν το τηλέφωνο κλειστώ τι να πω ας πρόσεχαν. Θα μπορούσαν να κάνουν μαζί μας την βόλτα. Την επόμενη φορά αν μπορέσουμε να τους τηλεφωνήσουμε!
Ήμουν πτώμα και για αυτό το είχα κλείσει. Κοιμήθηκα σαν πουλάκι...
Το μήνυμα με τις κλείσεις σου Μάνο ήρθε σήμερα...
Την επόμενη φορά θα είμαι παρών.Αφού δε μπορείς 19 το κάνουμε 20 απο τώρα, αρκεί να μπορεί και ο Κώστας.
-
Κώσταααααααααααααα μπορείς μπρέ;
-
Παιδιά ακόμη δεν ξέρω την ακριβής ημερομηνία. Στις 20 θα είμαι σίγουρα Ηράκλειο αλλά δεν ξέρω αν έχω κάτι δουλειά. Θα σας πώ από βδομάδα.
-
Κώστα μου εμείς είμαστε παντός καιρού και ώρας!!! Μην στεναχωριέσαι! Πες μας από τι ώρα και μετά μπορείς και είμαστε απίκο! Υποθέτω ότι την Κυριακή θα φύγεις οδικός για Χανιά έτσι δεν είναι;
-
Παίδες έρχομαι Ηράκλειο 19 ή 20 και θα φύγω γύρω στις 27/8. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα πούμε.
-
Α έτσι μπράβο. Και είχα αρχίσει να ανησυχώ! Οπότε δεν τίθεται θέμα θα τα πούμε σίγουρα.
-
Παιδιά ανταλλάξαμε μηνύματα με τον Κλεισθένη (kleisj) και θα τηλεφωνηθούμε την Δευτέρα για να κανονίσουμε καφεδάκι με αντροπαρέα την Δευτέρα ή την Τρίτη. Περιμένω συμμετοχές. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ημερομηνία πείτε το για να κανονίσουμε ανάλογα.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο