-
Σήμερα?
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Σήμερα?Ναι,σήμερα. Έλα αν μπορείς...
-
Σήμερα δύσκολο έως αδύνατο...
Θα προσπαθήσω για το μπάσκετ την Κυριακή.Σχετικά με την Κυριακή. Εγώ μένω κοντά στο πανεπιστήμιο και κυκλοφορώ με λεωφορεία. Πως από δω θα έρθω στο γήπεδο (αν έρθω τελικά)? Περνάει κανά λεωφορείο εκεί κοντά?
-
Καταρχήν κλείνουμε για απόγευμα Κυριακής. Τι λέτε για 17:30; Ο Μανώλης ίσως έρθει οπότε για να ξέρουμε τι κάνουμε δηλώστε όσοι είστε σίγουροι για να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε.
Λεωφορεία περνάνε πολλά από την Λεωφόρο Ικάρου που ενώνει την πόλη με το αεροδρόμιο. Σε όποιο μπεις πες του οδηγού ότι θέλεις να κατέβεις στον Άγιο Δημήτριο στον Κατσαμπά. Από εκεί είμαστε 200 μετρά στο δρόμο για τη Βιομηχανική Περιοχή και δεξιά όπως πηγαίνεις. Φτάσε με το καλό ως τη στάση και μετά μας ενημερώνεις να σε παραλάβουμε δεν είναι μακριά εξάλλου.
Τώρα για οξυγόνο δεν ξέρω αν θα έχουμε αλλά έχουμε ωραίες γειτόνισσες για να ανεβάζουν το ηθικό. Αν χρειαστεί θα τις επιστρατεύσουμε και αυτές!!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καταρχήν κλείνουμε για απόγευμα Κυριακής. Τι λέτε για 17:30; Ο Μανώλης ίσως έρθει οπότε για να ξέρουμε τι κάνουμε δηλώστε όσοι είστε σίγουροι για να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε.Ωωωω ναι θα έρθω τελικά! Για μια με μιάμιση ώρα όμως γιατί θα μετά έχω συναντηση για το το ντέρμπυ!
Λεωφορεία περνάνε πολλά από την Λεωφόρο Ικάρου που ενώνει την πόλη με το αεροδρόμιο. Σε όποιο μπεις πες του οδηγού ότι θέλεις να κατέβεις στον Άγιο Δημήτριο στον Κατσαμπά. Από εκεί είμαστε 200 μετρά στο δρόμο για τη Βιομηχανική Περιοχή και δεξιά όπως πηγαίνεις. Φτάσε με το καλό ως τη στάση και μετά μας ενημερώνεις να σε παραλάβουμε δεν είναι μακριά εξάλλου.
Οκ θα κατεβώ στο λιμάνι και θα τους ρωτήσω!
Τώρα για οξυγόνο δεν ξέρω αν θα έχουμε αλλά έχουμε ωραίες γειτόνισσες για να ανεβάζουν το ηθικό. Αν χρειαστεί θα τις επιστρατεύσουμε και αυτές!!!!
Πιστέυω ότι πρέπει να συνεχίσουμε το άξιο έργο της εθνικής ποδοσφαίρου και να συνεχίσουμε να φέρνουμε (γυναικείο) κόσμο στα γήπεδα!
-
Από το λιμάνι είσαι λίγο μακριά. Γιατί δεν κατεβαίνεις εκεί που σου λέω. Όλα τα λεωφορεία που πάνε προς αεροδρόμιο περνάνε από εκεί. Αν κατέβεις εκεί και μας ενημερώσεις πετάγεται κάποιος και σε οδηγεί ακόμα και με τα πόδια, είναι πολύ κοντά.
Αν δεν βρεθούν αντιρρησίες κλείνουμε για 17:30 ή θέλετε να ξεκινήσουμε 17:00 για να έχουμε μπροστά μας περισσότερο χρόνο;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Από το λιμάνι είσαι λίγο μακριά. Γιατί δεν κατεβαίνεις εκεί που σου λέω. Όλα τα λεωφορεία που πάνε προς αεροδρόμιο περνάνε από εκεί. Αν κατέβεις εκεί και μας ενημερώσεις πετάγεται κάποιος και σε οδηγεί ακόμα και με τα πόδια, είναι πολύ κοντά.Ούτως η άλλος θα χρειαστώ 2 λεωφορεία για να έρθω. Μένω κοντά στο Πανεπιστήμιο. Αντί να κατεβώ στην Αστόρια θα κατέβω στο λιμάνι.
Αν δεν βρεθούν αντιρρησίες κλείνουμε για 17:30 ή θέλετε να ξεκινήσουμε 17:00 για να έχουμε μπροστά μας περισσότερο χρόνο;
Καλά είναι 5:30.
-
Καλός τότε κανονίστηκε για τις πέντε και μισή. Εγώ είναι πιθανό να είμαι εκεί ποιο νωρίς για «ζέσταμα». Ελπίζω να μην τα παίζω στο ζέσταμα και δεν μπορώ μετά να κουνηθώ!!!!
-
Εγώ δεν πολυκατάλαβα που είναι αυτό το γήπεδο, αλλά θα πάρω τον Παύλο αν είναι να έρθω τελικά. Και μιας και έχει ωραίες γειτόνισσες, Μάνο, ελπίζω ότι θα με τακτοποιήσεις κι εμένα μετά που θα με παρατήσει η Πόπη. Άλλωστε εξ αιτίας σας θα έχει γίνει!!!
Don't worry, αν έρθω τελικά θα είναι με έγκριση απ' τη σημαία...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Παιδιά, υπάρχει emoticon που να υποκλίνεται; Χεχεχε!!!Έφτασεεε...
-
Να υποθέσω ότι θα είμαστε εκτός από την αφεντομουτσουνάρα μου, ο Παύλος, ο Αντρέας, Ο Αλέξης και ο Νάσος; Οχ σύνολο πέντε χρειαζόμαστε επειγόντως έκτο για να έχει νόημα. Αλήθεια ο Μιχάλης δεν θα έρθει.
Μιχαλήηηηηηηηηηηηηηη!!!Ο Μανώλης μάλλον δεν θα έρθει οπότε για ψαχτείτε. Αλήθεια Παύλο τα παιδιά που μας πλαισιώνουν συνήθως στις συναντήσεις δεν θα έρθουν;
Για επιβεβαίωση κάντε και κανένα τηλέφωνο ή γράψτε για σιγουριά!!! -
Μη στενοχωριέσαι!!! Δεν έχεις ξαναπαίξει με μονό αριθμό παιχτών? Μάλιστα σκέφτηκα και ένα δίκαιο χωρισμό. Μόνος μου εναντίον σας!!!
Όχι δεν είναι κρίση αλαζονείας. Απλά θα αρχίσω με 100 πόντους υπέρ μου το παιχνίδι και θα λήγουμε στα 101!
-
Είναι αυτό που λένε, η μάνα μου με έκανε έξυπνο, όμορφο και μετριόφρονα!
Αν είμαστε μονός αριθμός δεν πειράζει θα φωνάξω τη γειτόνισσα!!!
-
Γενικά είμαι συνηθισμένος στο μονό αριθμό παιχτών (τουτέστιν δε με χαλάει) αλλά τελικά (κατόπιν των εξελίξεων) ίσοι προς ίσοι αριθμιτικά είναι καλύτερα!
-
Τελικα δεν θα τα καταφερω.
Η δουλεια βλεπετε δεν αφεινει περιθωρια. Ριξτε και 2-3 τριποντα και για μενα.
Αν χρειαστειτε βοηθεια με τις γειτονισες φερτε τις απο τη ΒΙΠΕ να τους εξηγησω το ονειρο... -
Παιδιά αν και λίγο αργά το ανακοινώνω δε θα μπορέσω να δώσω το παρών. Είναι πολύ πιεσμένη η σημερινή μέρα και με το μπασκετάκι θα βγώ εντελώς εκτός προγράμματος. Και ο Νάσος μου είπε πως δε θα μπορέσει να έρθει.
-
Οπότε να το ακυρώσουμε τελείως και να το κανονίσουμε άλλη μέρα?
-
Καλύτερα να το οργανώσουμε ένα βραδάκι στις μπασκέτες του Πανεπιστημίου. ΣΚ είναι πιο δύσκολο να βρεθούμε.
-
Σήμερα εγώ μπορώ, πάντως.
-
Αν κανονιστεί στις μπασκέτες του Πανεπιστήμιου τότε οι πιθανότητες να έρθω αυξάνονται δραματικά (έχω μπει σε μια περίοδο μεγάλου φόρτου εργασίας... ) αφού μένω στην περιοχή!
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο