-
Αν κανονισετε κατι θα ειμαι κι εγω εκει....................νοερα.
Αστε ρε Μανο, εγω τουλαχιστον ειμαι καταδικασμενος εις...δουλεια.
Το χειμωνα παλι μαλλον θα ξαναβρεθουμε.
Εκτος και αν σε 'τρακαρω' κανενα πρωινο στο αεροδρομιο κανενα πρωινο καθως εσυ πηγαινεις στη δουλεια κι εγω παω να παρω περιποιημενο καφεδακι απο το περιπτερο εξω απο τη μοναδα που 'υπηρετεις'. -
Και εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Ευκαιρία ήταν τότε που 'κανονίσαμε' για μπάσκετ. Τώρα είμαι πνιγμένος στις εργασίες. Μέχρι κ ένα μάθημα άφησα για να προλάβω...
-
Αφού οι αθλοπαιδιές δεν ευδοκιμούν τι λέτε για κους κους και καφεδάκι; Προτείνω Παρασκευή απόγευμα κατά τις εννιά στο γνωστό σημείο. Να δω συμμετοχές για να κλείσουμε την συνάντηση.
-
Σήμερα Πέμπτη, στις 20:30, στην Αστόρια, θα συναντηθούμε...
Μπορείς Μάνο? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Σήμερα Πέμπτη, στις 20:30, στην Αστόρια, θα συναντηθούμε...
Μπορείς Μάνο?Μάνο μπορούσες;
Σε πήρα 2 φορές τηλέφωνο αλλά δε το σήκωνες... -
Παύλο παραδόξως δεν βρήκα αναπάντητες κλήσεις!!!!!
Μαζευτήκατε τελικά;
Ποιοι είσαστε;
Κρίμα να μην επικοινωνήσουμε και μπορούσα εχθές.
Ελπίζω να κανονίσουμε κάτι σύντομα γιατί σας έχω επιθυμήσει. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ελπίζω να κανονίσουμε κάτι σύντομα γιατί σας έχω επιθυμήσει.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι μας βαρέθηκες και δεν σηκώνεις το κινητό σου...
-
Βρε δεν βρήκα καν αναπάντητη κλήση για να πάρω τουλάχιστον χαμπάρι ότι με ψάχνετε!!!!! Καλά αυτό το LG θα πάρει σύντομα πόδι μου φαίνεται δεν πάει άλλο.
-
Βρε δεν βρήκα καν αναπάντητη κλήση για να πάρω τουλάχιστον χαμπάρι ότι με ψάχνετε!!!!! Καλά αυτό το LG θα πάρει σύντομα πόδι μου φαίνεται δεν πάει άλλο.Δε νομίζω να φταίει το τηλεφωνάκι σου Μάνο. Κάτι άλλο θα παίχτηκε. Anyway. Την επόμενη φορά θα επικοινωνήσουμε μαζί σου με όλους τους δυνατούς τρόπους και παραπάνω από μία φορά...
-
Θα στείλω ακόμη και σήματα καπνού
ΚΑτεβαίνω το Σάββατο οπότε τα λέμε σε 5-6 μέρες. -
**21:30 στην Αστόρια τη Τετάρτη. **
Παρακαλείσθε να έρθετε χωρίς τις γηπεδικές σας προτιμήσεις γιατί θα έχει περάσει μονάχα μια ώρα απο τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος. -
Αυτή τη φορά σίγουρα δεν με πήρες τηλέφωνο το διπλό τσέκαρα και είμαι σίγουρος!!!!
Άσε που το είδα πολύ αργά αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα ερχόμουν. Η Άννα είναι χάλια και κάνω babysitting. Να φανταστής τον αγώνα τον είμαι με τον Αριστοτέλη παρέα. Δεν πέρασα όμως και άσχημα. Είμαστε βλέπεις ίδια ομάδα και χοροπηδήσαμε μαζί στο γκολ!!!
Ελπίζω να μαζευτήκατε και να περάσατε καλά. Την επόμενη φορά θα βρεθούμε σίγουρα. Αλήθεια τι λέτε για την Κυριακή το βράδυ; -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Παρακαλείσθε να έρθετε χωρίς τις γηπεδικές σας προτιμήσεις γιατί θα έχει περάσει μονάχα μια ώρα απο τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.Καλα ρε Παυλο τετοια ωρα το κανονησατε; Εκεινη την ωρα θε επαιζε η Λιβερπουλ. Τι ιεροσυλια ειναι αυτη;
-
Αυτή τη φορά σίγουρα δεν με πήρες τηλέφωνο το διπλό τσέκαρα και είμαι σίγουρος!!!!
Άσε που το είδα πολύ αργά αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα ερχόμουν. Η Άννα είναι χάλια και κάνω babysitting. Να φανταστής τον αγώνα τον είμαι με τον Αριστοτέλη παρέα. Δεν πέρασα όμως και άσχημα. Είμαστε βλέπεις ίδια ομάδα και χοροπηδήσαμε μαζί στο γκολ!!!
Ελπίζω να μαζευτήκατε και να περάσατε καλά. Την επόμενη φορά θα βρεθούμε σίγουρα. Αλήθεια τι λέτε για την Κυριακή το βράδυ;Μάνο αυτή τη φορά δε πήρα κάποιον συγκεκριμένα τηλέφωνο μιας και το ραντεβου ορίστηκε μέρες πριν οπότε δικαιολογίες 'δε το είδα' 'δεν το...' δε χωράνε
Για τη Κυριακη το συζητάμε αν είναι καλύτερα το Σάββατο τηλεφωνικώς πλεόν. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παρακαλείσθε να έρθετε χωρίς τις γηπεδικές σας προτιμήσεις γιατί θα έχει περάσει μονάχα μια ώρα απο τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.Καλα ρε Παυλο τετοια ωρα το κανονησατε; Εκεινη την ωρα θε επαιζε η Λιβερπουλ. Τι ιεροσυλια ειναι αυτη;
ΜΑ γι'αυτό είπαμε αυτή την ώρα,για να δούμε όλοι μαζί τον αγώνα
-
Την Πέμπτη θα πάμε να δούμε το ματσάκι της εθνικής με την Βραζιλία; Ευκαιρία να τα πούμε και απο κοντά. Ραντεβού 20:45 στην Αστόρια για να προλάβουμε θέσεις...
-
Εγώ είμαι μέσα. Καιρός είναι γιατί έχουμε χαθεί τελείως!!!
Για ποιο μαγαζί λέτε; Να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να το ευχαριστηθούμε το ματς γιατί αλλιώς δεν λέει. -
Εγώ είμαι μέσα. Καιρός είναι γιατί έχουμε χαθεί τελείως!!!
Για ποιο μαγαζί λέτε; Να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να το ευχαριστηθούμε το ματς γιατί αλλιώς δεν λέει.θα ζητήσω υπηρεσιακό αύριο για να έρθω. Όμως με τίποτα την ώρα που κανονίσατε, οπότε σας παρακαλώ κρατήστε και για εμένα μια θέση, οκ; Θα έρθω να σας βρω μετά τη δουλειά.
-
Καλός Νάσο θα στην κρατήσουμε την καρέκλα. Μη μας στήσεις όμως όλο το βράδυ ε.
Ειδοποιείστε και τους άλλους να κάνουμε καλή παρέα.
: -
Παιδες πολυ ενδιαφερον εχει αυτο το ραντεβου. Δεν μπορω να υποσχεθω ομως οτι θα ερθω.
Αν βολευει με τη δουλεια σιγουρα θα ερθω.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο