-
Κι εγώ ακόμα εκεί θα είμαι... πήξιμο...
-
Καταρχήν Ρένα με το καλό να μας έρθεις και φυσικά δεν το συζητώ ότι θα τα πούμε από κοντά ότι ώρα και να είναι. Θα περιμένω τηλεφώνημα σου για ρύθμιση λεπτομερειών.
Εκτός των άλλων είχαμε τη χαρά να βρεθούμε εχθές με το Κώστα και να περάσουμε μερικές πολύ όμορφες ώρες παρέα με κους κους περί παντός του επιστητού πίνοντας τα ουζάκια μας και «τσιμπώντας» μερικά μεζεδάκια. Από το κουτσομπολιό δεν γλίτωσε κανείς!!!
Μανώλη κρίμα πουν δεν μπόρεσες να έρθεις. Ελπίζω να τα καταφέρεις την επόμενη φορά. Ξέρω ότι η δουλειά σου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια.
-
Τι να πω;
Πρεπει να κανω κολλητο τον απουσιολογο μηπως δεν 'μεινω' απο απουσιες!!!
Τουλαχιστον περασατε καλα και προπαντον φαγατε καλα!!!
Οι ελπιδες μου μεταφερονται για την επομενη φορα. -
Ρε παιδιά, ωραία όλα αυτά, αλλά κάντε ένα κόπο να στείλετε και ένα pm σε όσους -κακώς- δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν τις ανακοινώσεις...
-
Εν μέρη έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι σε είχαν πάρει και τηλέφωνο. Κακός δεν το διευκρίνισα.
Υπάρχει βέβαια και ο τρόπος να παίρνεις email για κάθε θέμα που σε ενδιαφέρει και έχει γίνει νέα δημοσίευση. Εγώ το έχω ενεργοποιήσει και έχω ένα καλό μπούσουλα.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εν μέρη έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι σε είχαν πάρει και τηλέφωνο. Κακός δεν το διευκρίνισα.Υπάρχει βέβαια και ο τρόπος να παίρνεις email για κάθε θέμα που σε ενδιαφέρει και έχει γίνει νέα δημοσίευση. Εγώ το έχω ενεργοποιήσει και έχω ένα καλό μπούσουλα.
Σωστόοοοος! Done!
-
Καλά αν δεν σας ξεκουνήσω δεν κάνουμε παιχνίδι; Τι θα λέγατε να τα πούμε από κοντά; Αυτή της εβδομάδα δεν έχω υπηρεσία οπότε διαθέσιμος. Για όσους θα ήθελαν να μου κάνουν παρέα στην αυριανή βόλτα με το ποδήλατο τηλεφωνήστε μου. Λογικά θα ξεκινήσω πριν τις πέντε για να προλάβω να πάω τον Αριστοτέλη και στο πάρκο. Του μετέδωσα το μικρόβιο του ποδηλάτου και μου ζητά κάθε απόγευμα να τον πάω στο πάρκο για να κάνει ποδήλατο. Για το καφεδάκι περιμένω ημέρα και ώρα να προτείνετε. Α και να μην πάμε ξανά στα σοκάκια του κέντρου!!! Ας βγούμε και παραέξω να αναπνεύσουμε και λίγο θάλασσα!!!!
-
Σήμερα μπορώ...
21:30 στην Αστόρια, είναι καλά? -
Μέσα κι εγώ για σήμερα!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μέσα κι εγώ για σήμερα!Πολύ ώραια!!!
Νάσο και Μάνο???? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μέσα κι εγώ για σήμερα!
Πολύ ώραια!!!
Νάσο και Μάνο????Δεν βλέπω άλλες συμμετοχές...
Αν είναι να γίνει, στείλτε μου ένα sms να κανονίσω να κατέβω
(το έχει ο EMMANOYHL) -
Μία μέρα καθυστέρηση... Τουλάχιστον έγκυος δεν είμαι με μία μέρα. Και ήρθε και e-mail, αλλά δεν το κοίταξα καν, δεν το πρόλαβα.
Reschedule?
-
Καλα περασαμε δεν μπορω να πω.
Γνωριστηκαμε με το StavroG καθως και Ikar, του οποιου οι εντελως συμπτωματικες και ερασιτεχνικες γνωσεις πανω στα αυτοκινητα ηταν πολυ χρησιμες.Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα!!!
-
Εφόσον ο Σταύρος θα μείνει κοντά για περίπου ένα μήνα ούτε λόγος ότι θα τον ξανά δούμε από κοντά. Δυστυχώς ο Ikar φεύγει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι σύντομα ξανά κοντά μας. Ελπίζω μόνο να είμαστε όλοι μαζί την επόμενη φορά και να μην έχουμε διαρροές.
Μα καλά να πάμε πρώτα για μάσα και μετά για καφέ που ακούστηκε αυτό!!!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εφόσον ο Σταύρος θα μείνει κοντά για περίπου ένα μήνα ούτε λόγος ότι θα τον ξανά δούμε από κοντά. Δυστυχώς ο Ikar φεύγει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι σύντομα ξανά κοντά μας. Ελπίζω μόνο να είμαστε όλοι μαζί την επόμενη φορά και να μην έχουμε διαρροές.
Μα καλά να πάμε πρώτα για μάσα και μετά για καφέ που ακούστηκε αυτό!!!!!ΚΑΦΕ;;;
Μια μπυρα (golf), ενα Jack (golf), μια Βοτκα (golf), ενα χυμο (golf), ενα Bacardi (golf), κλπ (golf) κλπ (golf) κλπ (golf)
Συγνωμη αν δε θυμαμαι ακριβως τί παραγγειλαμε... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΚΑΦΕ;;;
Μια μπυρα (golf), ενα Jack (golf), μια Βοτκα (golf), ενα χυμο (golf), ενα Bacardi (golf), κλπ (golf) κλπ (golf) κλπ (golf)
Συγνωμη αν δε θυμαμαι ακριβως τί παραγγειλαμε...Σας έπρηξε με το Γκολφ ο meco ή ο lkar?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΚΑΦΕ;;;
Συγνωμη αν δε θυμαμαι ακριβως τί παραγγειλαμε...Σας έπρηξε με το Γκολφ ο meco ή ο lkar?
Δεν μπορω να πω...
o meco ηταν...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΚΑΦΕ;;;
Συγνωμη αν δε θυμαμαι ακριβως τί παραγγειλαμε...Ξέχασες την Corona(GTi) και το Perrier(GT)
Χάρηκα κι εγώ που σας βρήκα, και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!
-
Εδώ μας έχει φάει (δεν λέω ποιος αλλά είναι ο ίδιος που δεν αναφέρει ο Μανώλης!!! ) ότι όλα τα VW έχουν μπλοκέ διαφορικό μικρής εμπλοκής!!!! Θα με κάνει στο τέλος να λύσω το Golf της κουμπάρας μου!!!!!
-
,,,
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο