-
[quote:1tfcacga]> το συστημα τηλεχειρισμου των ''πρασινων'' καμερων απετυχε παταγωδως και δεν λειτουργησε ποτε ενω αγνωστο ποτε και πως θα λυθουν τα τεχνικα προβληματα που ευθυνονται για αυτο καθως οι γραμμες που ο ΟΤΕ εδωσε για την μεταφορα των πληροφοριων αυτων δεν ηταν συμβατες.
OXI ρε γαμώτο.... και εγω που ειμαι 'χειριστής' τώρα πως θα περνω ματι στα διαφορα σπίτια
Πλεον σκεφτομαι σοβαρά να παραιτηθώ , τι να κανω ολη τη μερα το δρομο θα βλέπω? -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
εδω θα ηθελα να πω οτι μαλλον θα αργησεις πολυ να την δεις να κινειται καθως [και τωρα που τελειωσε το παρτυ των αγωνων μπορω να πω ελευθερα καθως το γνωριζω απο τοτε που ξεκινησε το θεμα αυτο ομως για ευνοητους λογους δεν ηθελα να το δημοσιευσω οτι ] το συστημα τηλεχειρισμου των ''πρασινων'' καμερων απετυχε παταγωδως και δεν λειτουργησε ποτε ενω αγνωστο ποτε και πως θα λυθουν τα τεχνικα προβληματα που ευθυνονται για αυτο καθως οι γραμμες που ο ΟΤΕ εδωσε για την μεταφορα των πληροφοριων αυτων δεν ηταν συμβατες.Δεν ισχύει.
στην επιδειξη που εγινε πηραν επιλεκτικα σημα απο ελαχιστες καμερες που δεχονται εντολες και ειναι πολυ κοντα τοποθετημενες στην ΓΑΔΑ.
Δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν και λειτουργούν κανονικά (εκτός από το 'μασκάρισμα' που λέγαμε) 234 'πράσινες' κάμερες. Αλλά και τις άλλες (τις τσιμεντένιες) τις βλέπω να λειτουργούν κανονικά.
επισης οι πληροφοριες μου λενε οτι υπαρχουν σοβαρα τεχνικα προβληματα και στις αλλες καμερες του κεντρου διαχειρησης κυκλοφοριας οι οποιες απο λαθος ή και απειρια των συνεργειων τοποθετησης δεν ρυθμιστικαν καταλληλα με αποτελεσμα την ημερα να λειτουργουν κανονικα εχοντας καλη εικονα ενω οταν σκοτεινιαζει δεν λειτουργει η αυτοματη ιριδα του φακου με αποτελεσμα να μην ''νεταρουν'' σωστα και η εικονα να ειναι ''φλου'' δηλαδη να θολωνει σε σημειο που να μην φαινεται τιποτα.
Δεν ισχύει. Εννοείται βέβαια πως τη νύχτα η ποιότητα της εικόνας δεν είναι αντίστοιχη με αυτή της ημέρας (εξαρτάται από το φωτισμό), αλλά όχι και να μη φαίνεται τίποτα...
Εν ολίγοις, για ξανατσεκάρισε τις πληροφορίες σου... Αν θέλεις οτιδήποτε παραπάνω, ΡΜ...
-
δεν εχω να προσθεσω τιποτα περισσοτερο απο το οτι οι πληροφοριες που εχω μου δοθηκαν τον Ιουλιο οταν ξεκινησε αυτο το θεμα και δεν θεωρησα σκοπιμο να τις δημοσιευσω για ευνοητους λογους .
δεν γνωριζω τι γινεται σημερα και αν πως και ποτε λυθηκαν τα τεχνικα προβληματα που τοτε υπηρχαν.
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
No comments...
-
Δηλαδη?
Θα μας παρακολουθουνε ενω δεν θα μας παρακολουθουνε εεε?το ωραιοτερο ειναι οτι αναζητουν τροπους ουσιαστικης αλλα ανωδυνης για τους πολιτες λειτουργιας των καμερων...Αν τον βρουν ας μας ενημερωσουν...
-
Για να δω που είναι τώρα αυτοί που δεν είχαν πρόβλημα με τις κάμερες και ουσιαστικά μας έλεγαν 'συνομωσιολόγους', 'βλέπετε πολλές ταινίες', 'δεν καταγράφουν ήχους' κλπ;;;
Έχετε κάτι να σχολιάσετε;
Ή να προτείνετε κάποιο δημιουργικό τρόπο παρακολούθησης;
Κάποιοι σε κάποια Υπουργεία και υπηρεσίες είναι για πολλές μπάτσες... -
Δεν θα ξεκινήσει καινούργιο Big Brother?
-
Διαβάστε το σημερινό άρθρο του Αλιβιζάτου στα ΝΕΑ 'Οι κουτοπονηριές για τις κάμερες '...
http://ta-nea.dolnet.gr/
Ακριβές link του άρθρου δεν εμφανίζεται για να το δώσω...
Το άρθρο ξεκινάει με το εξής :
**«Όταν ακούς 'τάξη', ανθρώπινο κρέας μυρίζει».Οδυσσέας Ελύτης Μαρία Νεφέλη **
Ευφυές θα έλεγα...
Το πλήρες link: http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea. ... m=N16&aa=1
-
Σοβαρή 'εφημερίδα' διάλεξες...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σοβαρή 'εφημερίδα' διάλεξες...Γιατί χρυσό μου αγόρι είσαι τόσο προβλέψιμος? Γιατί ήμουν 100% σίγουρος ότι αυτό θα είχες να πεις για το post μου ? Δεν μπορείς να σκεφτείς με ολόκληρωμένους συλλογισμούς και όχι με κωδικοποιημένα μηνυματάκια για μικρόνοες? Δεν μπορείς να κινηθείς διανοητικά απελευθερωμένος από το μηρυκασμό των 5 πραγμάτων που σου είπανε ή διάβασες?
Η κατάστασή σου αγγίζει τα όρια της ιδεοληψίας... -
Thx kyan για το link
-
http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea. ... m=N11&aa=1
-
Aναμενόμενο ήταν.
Κατά τα λοιπά...ευτυχώς που έχουμε και την 'Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων'....για να μας 'προστατεύει (βεβαίως, βεβαίως...)
-
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία και την ανάγκη για τις έννοιες 'Προσωπικό Απόρρητο', 'Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα', 'Προσωπική Ζωή', είναι άξιος της μοίρας του.
Και βέβαια όλοι όσοι δεν έχουν πρόβλημα με τις κάμερες θεωρούν το σύστημα τέλειο και αλάνθαστο. Συν ότι, όλοι αυτοί δεν κάνουν την παραμικρή παρανομία και είναι πάντα σύμφωνοι με το γράμμα του νόμου.
Να σας πω την αλήθεια, δεν τους αφήνετε να βάλουν και ένα μηχάνημα καταγραφής των τηλεφωνικών συνδιαλέξεών σας; Το κράτος σας δίνει το λόγο του ότι δε θα χρησιμοποιήσει ποτέ εναντίον σας ό,τι και αν ακούσει, δε θα το πουλήσει σε καμία εταιρεία, και όλα θα είναι μια χαρά..
Και βέβαια (με τα χρόνια), θα δώσετε τη συγκατάθεσή σας να αρχίσουν να παρακολουθούν που βρίσκεστε ανα πάσα στιγμή, πόσα χρήματα ξοδεύετε, που τα ξοδεύετε, γιατί τα ξοδεύετε, αν έχετε οικογενειακό πρόβλημα, αν έχετε πρόβλημα υγείας, τι ερωτικό προσανατολισμό έχετε, αν έχετε γκόμενα/ο, γιατί έχετε, τι σας αρέσει, τι δεν σας αρέσει κλπ...
Και κάτι ακόμα, στην Αγγλία που έχουν κάμερες μέχρι και στον κλ τους δεν υπάρχει εγκληματικότητα, έτσι δεν είναι;
κρίμα που δεν βλέπουμε μερικοί όλα αυτά...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea.print_unique?e=A&f=18103&m=N11&aa=1για το 8, προφανώς εννοούν 'προβλεπεται' σωστά???
Σπύρος
-
ΕΛΕΟΣ
-
Αν όμως είχατε εμπλακεί στο ατύχημα δεν θα θέλατε να έχετε το αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο; Και νομίζετε ότι σε 7 ημέρες στην ελλάδα έχει τελιώσει ακόμα και η προανάκριση μιας υπόθεσης;
Καλώς διατηρήθηκαν τα συγκεκριμένα στοιχεία. Αρκεί να είναι μόνο το ατήχυμα και όσι η κασέτα όλης της ημέρας. -
Δηλαδή γιατί είναι κακή η χρησιμοποίηση στοιχείων από κάμερες για εξιχνίαση εγκλημάτων, ατυχημάτων κτλ. ? (όπως υπαινίσσεται το άρθρο που λέει 'παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της Αρχής')
Οπως όλα τα πράγματα, και οι κάμερες έχουν τη 'φωτεινή' και τη 'σκοτεινή' τους πλευρά. Δική μας δουλειά σαν πολίτες, πρώτα απ΄ όλα, είναι να διασφαλίσουμε (μέσω πίεσης για ψήφιση και εφαρμογή κατάλληλων νόμων, για ύπαρξη ασφαλιστικών δικλείδων κοκ.) την επικράτηση της φωτεινής πλευράς πάνω στη σκοτεινή (Star Wars ) Και αυτό ισχύει σε όλες τις αμφιλεγόμενες τεχνολογικές εφαρμογές, από εμφυτευμένα τσιπάκια με το προσωπικό ιατρικό μας ιστορικό (προφανής και η φωτεινή και η σκοτεινή πλευρά τους) μέχρι εφαρμογές νανοτεχνολογίας. Το να τα απορρίπτουμε όλα συλλήβδην είναι το εύκολο και απλό. Το να τα κάνουμε να λειτουργήσουν προς το συμφέρον του πολίτη είναι το δύσκολο καθήκον μας.
Και μην ξεχνάμε: για κάποιους ανθρώπους το να υποβληθούν σε μετάγγιση αίματος είναι απαράδεκτη παραβίαση της προσωπικής τους ελευθερίας.
Προσωπικά συμφωνώ με τις προϋποθέσεις που θέτει η Αρχή (αρκεί να βρεθεί τρόπος διαπίστωσης της τήρησής τους).
Ενα τελευταίο: το σύστημα των καμερών έτσι και αλλιώς δεν έχει, στην παρούσα φάση του, και με όλη αυτή τη φασαρία αλλά και το υψηλό συνεπαγόμενο κόστος, την τεχνολογική δυνατότητα (= χωρητικότητα σκληρών δίσκων, δεν πρόκειται για 'κασέτες' αλλά για ψηφιακή αποθήκευση) για διατήρηση των δεδομένων των καμερών πάνω από 7-10 ημέρες.
-
Μου κανει εντυπωση πως τα επιχειρηματα ολων οσων ειναι αντιθετοι με την χρηση των καμερων ΓΕΝΙΚΩΣ, επιχειρηματολογουν σημερα με πιθανες μελλοντικες και αβεβαιες χρησης τους ,με βαση συγκεκριμενα γεγονοτα που προκυπτουν απο την χρηση τους τωρα, προβλεποντας τι θα γινει στο μελλον......
Ενα πραγμα σαν την ΕΥΔΑΠ δηλαδή, προσεχουμε για να εχουμε....
Χανεται τα ''κανονακια'' σας ετσι......
-
GFON, σκέψου λίγο τι έγραψες.
Χωρίς παραξήγηση.
Στέφανος
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;;;