-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Παντως γεγονος ειναι οτι η C5 εχει πουλησει αρκετα στην Ελλαδα, τουλαχιστον αυτο φαινετε στους δρομους.
Eγώ πάντως σπάνια θα δω κάποια.
Εξαρτάται από το τι ψάχνεις.
Δε ψάχνω ποτέ κάτι συγκεκριμένο αλλά παρατηρώ τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Εκτός και αν στο Ηράκλειο δε μπορούν να εκτιμήσουν αυτά που μπορεί να προσφέρει η C5 (που δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όσον αφορά Ραλί και Πούντο πάρα πολά καταστράφηκαν σε ατυχήματα.
Θα ήταν χρήσιμο να μαθαίναμε και τι έγινε με τους οδηγούς τους. Διότι ένα αυτοκίνητο σπορ οδήγησης που δεν προστατεύει τον οδηγό, δεν είναι αυτοκίνητο αλλά προϊόν εγκλήματος.
Ασφαλώς είμαι υπέρ της προστασίας των οδηγών και της όσο το δυνατον μεγαλύτερης ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Πιστεύω όμως ότι το PSA group πάντα πρόσφερε οδηγική απόλαυση σε χαμηλές τιμές (με VTS, Ralie, GTi). Βέβαια την εποχή εκείνη κανένα αμάξι(της κατηγορίας) δεν ήταν εξοπλισμένο για να προσφέρει τη σημερινή ασφάλεια. Λόγω κόστους εξοπλισμού(αερόσακοι) και σχεδίασης (πιο χοντρές πόρτες,κολώνες) καθώς και αυξησης του βάρους-->μείωση επιδόσεων. Λογικό ήταν επίσης οι νέοι, κυρίως, που ζητούν ταχύτητα, δύναμη κτλ και είναι πιο επιρρεπείς στα ατυχήματα να πάρουν ένα Saxo των 800κιλών και των 120 ίππων και όχι ένα Corsa των 75 ίππων. Συνεπώς είναι λογικό τα περισσότερα ατυχήματα να συμβαίνουν με τέτοια αυτοκίνητα. Καλώς ή κακώς αυτή η τάση αλλάζει και ακόμα και τα σπόρ μοντέλα προσανατολίζονται στην ασφάλεια και την ουδετερότητα προκειμένου να είναι δυνατόν να οδηγηθούν ακόμα και από αρχάριους στην γρήγορη οδήγηση.
-
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Θα ήταν χρήσιμο να μαθαίναμε και τι έγινε με τους οδηγούς τους. Διότι ένα αυτοκίνητο σπορ οδήγησης που δεν προστατεύει τον οδηγό, δεν είναι αυτοκίνητο αλλά προϊόν εγκλήματος.
Ασφαλώς είμαι υπέρ της προστασίας των οδηγών και της όσο το δυνατον μεγαλύτερης ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Πιστεύω όμως ότι το PSA group πάντα πρόσφερε οδηγική απόλαυση σε χαμηλές τιμές (με VTS, Ralie, GTi). Βέβαια την εποχή εκείνη κανένα αμάξι(της κατηγορίας) δεν ήταν εξοπλισμένο για να προσφέρει τη σημερινή ασφάλεια. Λόγω κόστους εξοπλισμού(αερόσακοι) και σχεδίασης (πιο χοντρές πόρτες,κολώνες) καθώς και αυξησης του βάρους-->μείωση επιδόσεων. Λογικό ήταν επίσης οι νέοι, κυρίως, που ζητούν ταχύτητα, δύναμη κτλ και είναι πιο επιρρεπείς στα ατυχήματα να πάρουν ένα Saxo των 800κιλών και των 120 ίππων και όχι ένα Corsa των 75 ίππων. Συνεπώς είναι λογικό τα περισσότερα ατυχήματα να συμβαίνουν με τέτοια αυτοκίνητα. Καλώς ή κακώς αυτή η τάση αλλάζει και ακόμα και τα σπόρ μοντέλα προσανατολίζονται στην ασφάλεια και την ουδετερότητα προκειμένου να είναι δυνατόν να οδηγηθούν ακόμα και από αρχάριους στην γρήγορη οδήγηση.
Δεν φταίει το αυτοκίνητο αν ο οδηγός είναι ανώριμος και άπειρος.Στην συγκεριμένη περίπτωση ακόμα και με ποδήλατο μπορείς να σκοτωθείς.Επίσης κατα την γνώμη μου η c5 είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που αδικείται απο την εμφάνιση του.
-
Και με τα τεκμήρια να έχουν πλεόν καταργηθεί η 3.0V6 δείχνει φτηνότερη από ποτέ ειδικά μετά το facelift.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και με τα τεκμήρια να έχουν πλεόν καταργηθεί η 3.0V6 δείχνει φτηνότερη από ποτέ ειδικά μετά το facelift.Aσε με την κατάργηση των τεκμηρίων και την μείωση των τιμών η v6 είναι πολύ καλή περίπτωση με γύρω στα 36000 ευρώ(όχι οτι τα έχω )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δηλαδή όλα τα αυτοκίνητα που γράψανε ιστορία ήταν προϊόντα εγκλήματος...
Μπράβο αυτοκινητιστική κουλτούρα! Γιατί δεν παίρνεις καλύτερα ένα μπαντζάι των 2500+ κιλών που να έχει 80 μπαλόνια να σε προστατέψουν έτσι και πέσει κάνα γαλλικό μετεμψυχωμένο σε κοτσύφι επάνω σου;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δηλαδή όλα τα αυτοκίνητα που γράψανε ιστορία ήταν προϊόντα εγκλήματος...
Μπράβο αυτοκινητιστική κουλτούρα! Γιατί δεν παίρνεις καλύτερα ένα μπαντζάι των 2500+ κιλών που να έχει 80 μπαλόνια να σε προστατέψουν έτσι και πέσει κάνα γαλλικό μετεμψυχωμένο σε κοτσύφι επάνω σου;
Δεν υπάρχουν επικύνδινα αυτοκίνητα,αλλά επικίνδυνοι οδηγοί.Αν είσαι λαλάκας δεν σε σώζουν ούτε 150 αερόσακοι.Αλλωστε ένα όπλο μόνο του δεν σκοτώνει.
Υσ:Τώρα εξηγείται γιατί η ξανθούλα του πατέρα μου πετάει στα στροφιλίκια.Γίνεται κοτσύφι
-
Παιδια, Οκ, τερμα τα τεκμηρια... με τα τελη κυκλοφοριας και τις ασφαλειες τι γινεται αν εχεις 3.0 λιτρα??
-
-
http://webperso.easyconnect.fr/great-fa ... oto437.jpg
http://webperso.easyconnect.fr/great-fa ... oto445.jpg
http://webperso.easyconnect.fr/great-fa ... oto446.jpg
http://webperso.easyconnect.fr/great-fa ... oto447.jpg -
Έχω την εντύπωση ότι σύντομα οι νέες Citroen θα μοιάζουν με τα νέα Audi στο πίσω μέρος....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι σύντομα οι νέες Citroen θα μοιάζουν με τα νέα Audi στο πίσω μέρος....Όπως και στο πλάι (με Α6)...
-
Δεν ξέρω αν έχει έρθει η διαφήμιση και στην Ελλάδα, εδώ όμως είδα την διαφήμιση του φέισλιφτ C5.
Αρχίζει με μια νταλίκα να διπλώνει, το C5 να φρενάρει εγκαίρως, και ένα υποθετικό αμάξι να καρφώνεται.
Εννοεί σύστημα με εξελιγμένα φρένα.Συνεχίζει σε τούνελ με έργα, φώτα που στρίβουν με το τιμόνι, αποφεύγει την κακοτοπιά, ένα υποθετικό αμάξι καρφώνεται στα έργα.
Εννοεί σύστημα με εξελιγμένα φώτα.Συνεχίζει στην έρημο, στρίβει σε μια στροφή οριακά πάνω στην λευκή μπογιά στο όριο του δρόμου.
Ένα υποθετικό αμάξι καρφώνεται ευθεία.
Τι εννοεί; Κορυφαία ανάρτηση-κράτημα, ή είναι σύστημα που αναγνωρίζει τη διαγράμμιση του δρόμου και δεν αφήνει τον οδηγό να βγει εκτός δρόμου αν τον πάρει ο ύπνος;;
Όπως είδα (3-4 φορές) τη διαφήμιση πιο πολύ σε αυτό κατέληξα, παρά στο κράτημα-ανάρτηση...
Έχει τέτοιο σύστημα η φέισλιφτ C5;;Δεν τολμώ να σκεφτώ πόσους θα σκοτώσει ένα τέτοιο σύστημα στις ελληνικές διαγραμμίσεις...
-
Πριν μερικές μέρες είδα στο δρόμο μια νταλίκα γεμάτη με τις καινούριες C5! Στην αρχή απο μακριά νόμιζα πως πρόκειται για το παλιό μοντέλο, αλλα πλησιάζοντας είδα πως είναι το facelift. Απο κοντά πάντως δείχνει πιο ωραία απο τις φωτογραφίες.
-
Έχω την αίσθηση οτι είμαι ο μόνος που θα πώ οτι το αυτοκίνητο δεν μου άρεσε καθόλου σχεδιαστικά..
έχω την αίσθηση ότι είναι κάπως κενό, άδειο στο μπροστινό του μέρος..
Δεν μου φαίνεται για γεμένο σχήμα.. Το σήμα δεν μου άρεσε επίσης.
Επίσης το πίσω μέρος τα φώτα αρκετά άσχημα για τα δικά μου γούστα..Νομίζω οτι είναι η πρώτη φορά που κάτι που άρεσε σε τόσους πολλούς απο ότι βλέπω, προσωπικά με αποθεί τόσο πολύ
Είμαι ο μόνος που δεν του άρεσε το design?
Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Έχω την αίσθηση οτι είμαι ο μόνος που θα πώ οτι το αυτοκίνητο δεν μου άρεσε καθόλου σχεδιαστικά..έχω την αίσθηση ότι είναι κάπως κενό, άδειο στο μπροστινό του μέρος..
Δεν μου φαίνεται για γεμένο σχήμα.. Το σήμα δεν μου άρεσε επίσης.
Επίσης το πίσω μέρος τα φώτα αρκετά άσχημα για τα δικά μου γούστα..Νομίζω οτι είναι η πρώτη φορά που κάτι που άρεσε σε τόσους πολλούς απο ότι βλέπω, προσωπικά με αποθεί τόσο πολύ
Είμαι ο μόνος που δεν του άρεσε το design?
Με εκτίμηση,
Δημήτρηςούτε και σε μένα αρέσει. ούτε το παλιό ούτε κι αυτό. Προτιμώ εμφανησιακά την xantia την οποία αντικατέστησε και ας είναι αυτοκίνητο 12ετίας!!!
-
Από πίσω μου αρέσει σαφώς περισσότερο από το υπάρχον μοντέλο.Από μπροστά,όμως,ότι και να κάνουν χάλια μου φαίνεται...Κάτι δεν μου πάει καλά με το μεγάλο καπό και την κλίση του παρμπρίζ.
-
-
IKE η 2η photo είναι απο maserrati 3200gt.
Υποθέτω οτι είναι για λόγους σύγκρισης, αλλά νομίζω οτι τα φώτα ίσως και να τυχαινει απλά να μοιάζουν τόσο πολύ.. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
κι έλεγα......τι μου θυμίζουν οι mazerati?...τι μου θυμίζουν???
Ανανεωμένη C5