-
Eγω σ'ένα βουνό κοντά στη Βέροια για κανένα 10ήμερο και μετά λίγη Πελοπόνησος (που την περιμένω πως και πως).
Καλό καλοκαίρι σε όλους (κι ας έχει περάσει το μισό )... -
ΒΕΡΜΙΟ?3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
-
Λόγω του ότι ήμουν Κυκλάδες αυτές τις μέρες για δουλειά και συγκεκριμένα Μήλο, Σέριφο, Σίφνο, Αμοργό, Πάρο κλπ, θα σας συμβούλευα να τις αποφύγετε... Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει τελείως!
Αν αυτό λέγετε τουρισμός, τότε ντρέπομε που είμαι Έλληνας και καταλαβαίνω γιατί οι τουρκικές ακτές είναι γεμάτες... Έχω πάει πολλές φορές τα τελευταία 10-15 χρόνια, αλλά η κατάσταση αντί να βελτιωθεί γίνετε χειρότερη! Το μόνο παρήγορο είναι τα πλοία που έχουν βελτιωθεί κατά 1000%. Κατά τα άλλα το ίδιο και χειρότερο αίσχος με τις αρπαχτές, τα κατεψυγμένα και χαλασμένα τρόφιμα, τα απαράδεκτα ξενοδοχεία, τις πανάκριβες τιμές κλπ. Πάτε ηπειρωτική Ελλάδα καλύτερα, εκεί υπάρχουν ακόμη αγνά μέρη και άνθρωποι που δε σε κοιτάζουν στο πορτοφόλι, αλλά στα μάτια!
Να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω τίποτα με τους ντόπιους, σε αυτό το πανηγύρι συμετέχουν και άλλοι συμπατριώτες μας που έχουν πάει εκεί για τις αρπαχτές τους, αλλά την ευθήνη την έχουν αυτοί που ζουν εκεί και στο κάτω κάτω αυτοί θα χάσουν στο τέλος! -
Στα laptop στην Ελλάδα χρησιμοποιείτε centrino ή γενικά wireless internet? Όταν θα είμαι Αθήνα για τους Ολυμπιακούς θα υπάρχει η δυνατότητα αυτή πέρα του Hotel?
Φιλικα,
Δημήτρης -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Στα laptop στην Ελλάδα χρησιμοποιείτε centrino ή γενικά wireless internet? Όταν θα είμαι Αθήνα για τους Ολυμπιακούς θα υπάρχει η δυνατότητα αυτή πέρα του Hotel?Wireless internet: το ελληνικό internet του 22ου αιώνα.
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Στα laptop στην Ελλάδα χρησιμοποιείτε centrino ή γενικά wireless internet? Όταν θα είμαι Αθήνα για τους Ολυμπιακούς θα υπάρχει η δυνατότητα αυτή πέρα του Hotel?Φιλικα,
ΔημήτρηςΝαι, χρησιμοποιώ σπίτι μου Υπάρχουν και στο αεροδρόμιο access points, αλλά στα περισσότερα hotel μάλλον χλωμό. Μην ελπίζεις σε πολλά πάντως
-
Υπάρχει wireless internet τουλάχιστον στη Θεσ/νίκη. Είναι όμως σε ερασιτεχνικό επίπεδο και τα τρία διαφορετικά που υπάρχουν δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Οπότε......άστο καλύτερα.
-
Εγώ θα πάω μία Κύπρο αρχές Αυγούστου για 10μέρες και μετά εκεί προς τον 15Αυγουστο Βόλο για καμια βδομάδα...Κερνάμε τσιπουράκι παίδες!!!
-
Πλάκα πλάκα παντως αν πάει κανείς στο http://www.nodeddb.com που είναι database access points σε όλο τον κόσμο, η Ελλάδα έχει τρελό αριθμό καταχωρημένων AP!
Βέβαια πάντα υπάρχει η λύση του wardriving...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Κερνάμε τσιπουράκι παίδες!!!Ναι, καλά....όταν λέμε τσιπουράκι, εννοούμε τσιπουράκι....οχι κακακολα.
-
Εγώ εχτές ήρθα απο το Tobago – Καραϊβική που είχα πάει για 2 εβδομάδες... Πέρασα απίστευτα!
Αλλά δεν σκοπεύω να κάτσω Αθήνα τα ΠΣΚ! Αυτό το ΠΣΚ φεύγω για το εξωχικό μου στην Αρχαία Ολυμπία, το επόμενο πάω Σπετσες και το μεθεπόμενο στο εξωχικό μου στην Ιο. Για τα υπόλοιπα πάλι δεν θα είμαι εδώ!
Ζήτω το καλοκαίρι!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εγώ εχτές ήρθα απο το Tobago – Καραϊβική που είχα πάει για 2 εβδομάδες... Πέρασα απίστευτα!Τσίκα Μπονίτα;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εγώ εχτές ήρθα απο το Tobago – Καραϊβική που είχα πάει για 2 εβδομάδες... Πέρασα απίστευτα!
Αλλά δεν σκοπεύω να κάτσω Αθήνα τα ΠΣΚ! Αυτό το ΠΣΚ φεύγω για το εξωχικό μου στην Αρχαία Ολυμπία, το επόμενο πάω Σπετσες και το μεθεπόμενο στο εξωχικό μου στην Ιο. Για τα υπόλοιπα πάλι δεν θα είμαι εδώ!
Ζήτω το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!sado, ο πατέρας μου σκέφτεται να πάρει το 9-3 Aero. Θα του δώσουν κι εκείνου 2 εξοχικά μαζί? (και όχι, Νίκο, δεν εννοώ τις λιχουδιές).
-
Για 6 μέρες Ίο.Φεύγω την Πέμπτη.Θα φάω 2 μέρες για το πάνε-έλα,αλλά χαλάλι.Καλά να περάσουμε όλοι!
-
Λοιπόν, αύριο φεύγω για την πατρίδα (Πρέβεζα), και μετά για βουτιές στον.... Μύρτο της Κεφαλοννιάς
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ζήτω το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!sado, ο πατέρας μου σκέφτεται να πάρει το 9-3 Aero. Θα του δώσουν κι εκείνου 2 εξοχικά μαζί? (και όχι, Νίκο, δεν εννοώ τις λιχουδιές).
xaxaxa!!!! Καλό φίλε!!!!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
xaxaxa!!!! Καλό φίλε!!!!
Εχετε λυσσάξει ετσι??!!! Δεν θα σας πετ'υχω σε τραπέζι του Φόρουμ??!!...Θα σας πετύχω!!!
Οσο για σένα Ολύμπιε....ναι βρε...δίνουν και κοκορετσάκια μαζί με το Saab τώρα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οσο για σένα Ολύμπιε....ναι βρε...δίνουν και κοκορετσάκια μαζί με το Saab τώρα!!!Πάντα έλεγα ότι τα Saab είναι πολύ καλά αυτοκίνητα!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Οσο για σένα Ολύμπιε....ναι βρε...δίνουν και κοκορετσάκια μαζί με το Saab τώρα!!!
Πάντα έλεγα ότι τα Saab είναι πολύ καλά αυτοκίνητα!
Η σούβλα είναι στον στάνταρ ή στον προαιρετικό εξοπλισμό;;;;
Μήπως απλός τη δίνει δώρο η Ελληνική αντιπροσωπία;;; Όπως και να το κάνεις μας ξέρουν καλύτερα. -
Οταν αγόρασα Saab στην Νορβηγία μου έδωσαν δώρο σπληνάντερο!
Οταν αγόρασα Saab στην Αγγλία μου έδωσαν δώρο αμελέτητα.
ΠΟΥ θα πάμε διακοπές φέτος το καλοκαίρι.....;