-
Ναι αν βρεις εναν καλο μαστορα μπορει να εχει παραπανω ειδικευση και απο αυτους στην αντιπροσωπια.
-
Δε χρειαζεται καν το συνεργειο να ειναι εξειδικευμενο στη μαρκα του αυτοκινητου σας, αν ο μηχανικος ειναι καλος ανετα μπορει να το χειριστει καλυτερα απο τον πιτσιρικα της αντιπροσωπειας που παιρνει 6 κατοσταρικα για να κανει εργασιες σε 30 αμαξια τη μερα κι εχει ξενερωσει τη ζωη του.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Yπαρχει κατι πιο εξειδικευμενο απο την αντιπροσωπεια??? :S Δε καταλαβα!Εξειδικευμένο είναι ένα οποιοδήποτε γενικό συνεργείο το οποίο ειδικεύεται σε κάποιες συγκεκριμένες μάρκες. Συνεργείο που αναλαμβανει τα πάντα απλά για το χ,ψ λόγο οι μηχανικοί του γνωρίζουν καλύτερα τα αυτοκίνητα συγκεκριμένων κατασκευαστών. Απλά το έθεσα έτσι για να μην πω ένα οποιοδήποτε γενικό συνεργείο, καθώς είναι εντελώς τσάμπα λεφτά να πληρώνεις την αντιπροσωπεία για μια τέτοια δουλειά ρουτίνας σε ένα αμάξι 10ετίας+.
Ενδεικτικά να σου αναφέρω ότι για την ίδια δουλειά σε 147 δεν έχω πληρώσει πάνω από 250-280€ (εννοείται με OEM ανταλλακτικά).
-
Καλα οτι μας πιανουν τον κωλο και μετα δυο χερια στην αντιπροσωπεια εννοειται... δε το συζητω!!!
-
σερβίς των 80,000 στις 64,440. Λάδια χαμηλής της μαμάς εταιρείας, φίλτρο αέρα, λαδιού και καμπίνας και 1.20 εργασία. Σύνολο 184.47 € με το φπα μετά από έκπτωση 15% σε εργασία και αναλώσιμα. Τα παιδιά είδαν και ένα θόρυβο του συμπιεστη που δυστυχώς οφείλεται σε συντονισμό της εξάτμισης που είχε στραβώσει μετά από χτύπημα στους εξαιρετικούς ελληνικούς δρόμους. Ευχαριστημένος είμαι καθώς το κόστος είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με άλλες φορές κ όπως πάντα το όχημα παραδώθήκε κ καθαρό.
-
σε ενα mazda 6 που εχω, το πηγα για ετησιο service στην mazda protypi στη λεωφορο σπατων στην παλληνη. μου αλλαξαν φιλτρο αερα, φιλτρο γυρης, φιλτρο λαδιου, λαδια dexelia 5-30 4lt, ροδελα καρτερ, υγρο καθαριστηρων, συμπληρωσαν υγρο φρενων, απολυμανση στο a/c, γενικο ελεγχο του αυτοκινητου και ελεγχο φρενων και μου το επλειναν κιολας πριν μου το παραδωσουν και πληρωσα 180 ευρω μαζι με την εργασια.
-
για ποιον λόγο συμπλήρωσαν υγρά φρένων?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
για ποιον λόγο συμπλήρωσαν υγρά φρένων?Φαγωθηκαν τα τακακια και επεσε η σταθμη τους.
-
Ελπίζω να μη συμπλήρωσαν πολύ πάνω από το ΜΙΝ γιατί όταν αλλάξει τακάκια το αυτοκίνητο θα σκουριάζει για πάντα στο χώρο της μηχανής μπροστά από τον οδηγό.
(εκτός αν σκεφτούν και ρουφήξουν υγρά πριν να αλλάξουν τακάκια)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ελπίζω να μη συμπλήρωσαν πολύ πάνω από το ΜΙΝ γιατί όταν αλλάξει τακάκια το αυτοκίνητο θα σκουριάζει για πάντα στο χώρο της μηχανής μπροστά από τον οδηγό.(εκτός αν σκεφτούν και ρουφήξουν υγρά πριν να αλλάξουν τακάκια)
Εξαρταται που κοιταει η τρυπα στο καπακι.Μπορει οταν πιεσουν την δαγκανα να τα σπουριξει εκτος χωρου μηχανης
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φαγωθηκαν τα τακακια και επεσε η σταθμη τους.
αν πέσει η στάθμη τόσο χαμηλά, πρέπει να αλλάξει τακάκια, όχι να συμπληρώσει απ όσο ξέρω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φαγωθηκαν τα τακακια και επεσε η σταθμη τους.
αν πέσει η στάθμη τόσο χαμηλά, πρέπει να αλλάξει τακάκια, όχι να συμπληρώσει απ όσο ξέρω
Μπορει να μην εχουν φαγωθει τοσο πολυ που να χρειαζονται αλλαγη.
-
Αν πέσει τόσο η στάθμη ψάχνεις για διαρροές.
Μπορεί να πέσει πολύ αν κοντεύουν για αλλαγή μπροστά και πίσω.Όλοι ξεβιδώνουν το καπάκι.
Αν δεν το ξεβίδωναν και πεταγόντουσαν παραπανίσια υγρά από την τρύπα θα είχε ακόμα περισσότερο γέλιο από το να τρέξουν στο χώρο του κινητήρα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όλοι ξεβιδώνουν το καπάκι.
Αν δεν το ξεβίδωναν και πεταγόντουσαν παραπανίσια υγρά από την τρύπα θα είχε ακόμα περισσότερο γέλιο από το να τρέξουν στο χώρο του κινητήρα.Το εχω δει να συμβαινει!
-
Σε Qashqai diesel f/l 1.5 dci 110 ps euro 5.Αγοραζω λαδια Rheinol primus LLX 5w-30 συνθετικα Γερμανιας πενταλιτρο 40 euro,
φιλτρο λαδιου Renault 6 euro,φιλτρο πετρελαιου MANN 27 euro φιλτρο αερος 12 euro.Την αλλαγη την κανω στο πλυντηριο μαζι με εξωτερικο πλυσιμο 5 euro.Συνολο 90 euro. -
Ναι αυτό θεωρείται αλλαγή λαδιών. Οχι σέρβις.
Σερβις είναι τα προκαθορισμένα που έχουν και άλλες εργασίες και ελέγχους.
Για να μην μπερδευόμαστε....ΥΓ. κι εγώ τα λάδια τα αλλάζω μόνος μου με ρουφηχτήρι και ευτυχώς το φίλτρο λαδιού το έχω από πάνω στο πιο εύκολα προσβάσιμο σημείο ever. . Φίλτρο αέρος και καμπίνας τα θεωρώ piece o cake να τα αλλάξω. Γενικά η κρίση μας έκανε πολυτεχνίτες...
-
Καλησπερα.
Γνωριζει κανεις τιμη για αλλαγη τακακιων,δισκοπλακων και σιαγoνων σε focus mk1?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα.Γνωριζει κανεις τιμη για αλλαγη τακακιων,δισκοπλακων και σιαγoνων σε focus mk1?
Τα εφαγες κιολας;
-
elteo αν εννοεις συμπληρωμα υγρων και ελεγχος φρενων-ελεγχος πλυστικου υγρου-ελεγχος μπαταριας-φιλτρο καμπινας-ελεγχος αντιψυκτικου αλλαγη ροδελας και αλλες εργασιες!!!!τοτε εχεις δικαιο λεγεται σερβις!!!ενω το αλλο αλλαγη λαδιων...Την τυχη μου μεσα .
-
elteo αν εννοεις συμπληρωμα υγρων και ελεγχος φρενων-ελεγχος πλυστικου υγρου-ελεγχος μπαταριας-φιλτρο καμπινας-ελεγχος αντιψυκτικου αλλαγη ροδελας και αλλες εργασιες!!!!τοτε εχεις δικαιο λεγεται σερβις!!!ενω το αλλο αλλαγη λαδιων...Την τυχη μου μεσα .
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?