-
Και τι γκρινιαζεις αγορι μου? Πριμιουμ δεν θελεις χρονια τωρα? Πληρωνε πριμιουμιλικι στο αμαξι του λαου. Και δε θ ασχολιομουνα αλλα πας γυρευοντας με τη φαου βε οπου σταθεις και βρεθεις. Εχεις και τη καρδουλα μοστρα, ε οσο να ναι πληρωνε!
-
Για τη C5 θα πληρώσω 140€, και έκανα λάδια-φίλτρα-clima-ΚΕΚ συν κάτι τάπες+ροδέλες εδώ και εκεί που είχαν χαλάσει από Τζια.
-
Τουλαχιστον σου καναν αρκετα καλο ελεγχο το αυτοκινητο?
Με ξεπερναει απολυτα πλεον βεβαια οτι συνεχιζεις και πηγαινεις το c5 σε επισημο κατα τ αλλα.
-
Καλό έλεγχο ? Ναι, δυστυχώς, βρήκαμε νέα πράγματα να φτιάξουμε
Για το θέμα επίσημων και μαστόρων τα έχουμε συζητήσει ξανά και ξανά (....και ξανά ). Πέραν του γεγονότος ότι δεν έχω κοντά μου καλό για PSA, και ότι δεν θα γλύτωνα πάνω από 15-20€ αν το πήγαινα σε κάποιο μάστορα, έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για τους 'καλούς μάστορες' που δεν μπορούσαν να βρουν/διαγνώσουν/φτιάξουν βλάβες, και τελικά τα οχήματα καταλήγουν σε επίσημους για να λυθεί το πρόβλημα (και όχι μόνο για Citroen, έτσι ?). Αν εξαιρέσουμε λοιπόν συγκεκριμένες εργασίες, και κάποιες επεμβάσεις που δεν προβλέπονται από εξουσιοδοτημένα (που ξέρεις που τις κάνω), για πολλούς και διαφόρους λόγους προτιμώ 1000 φορές επίσημο δίκτυο.
Προφανώς είναι η δική μου άποψη, εσύ έχεις διαφορετική, και πράττουμε αναλόγως....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για τους 'καλούς μάστορες' που δεν μπορούσαν να βρουν/διαγνώσουν/φτιάξουν βλάβες, και τελικά τα οχήματα καταλήγουν σε επίσημους για να λυθεί το πρόβλημα (και όχι μόνο για Citroen, έτσι ?)Ακριβως το αναποδο ακουω συνεχεια. Τεσπα οπως λες ατερμονη κουβεντα.
-
Οι επισημοι γνωριζουν ( και αυτο εαν) μονο επισημες βλαβες που εχουν ανακοινωθει απο το εργοστασιο και εχει δοθει οδηγια για την επισκευη της. Με συγκεκριμενα συμπτωματα.
Σε αλλες βλαβες εχουν μαυρα μεσανυχτα, δεν γνωριζουν πως να ψαξουν, και οταν κουτσοψαξουν το πορισμα ειναι αντικατασταση μηχανης, αντικατασταση σασμαν, αντικατασταση εγκεφαλου κτλ με τρελλα κοστη.
Οι καλοι μαστορες προσεγγιζουν τα παντα με σωστο τροπο και θα βρουν μια λυση. -
Ειναι θεμα αντιληψης ο μαστορας. Και οταν λεω αντιληψη εννοω το troubleshooting και κατανοηση πως δουλευουν τα πραγματα που πολλοι πασχουν και ειναι μονο στο ''bolt on-bolt off''. Συνηθως οι αντιπροσωπειες παιρναν καποτε ''παιδια ΟΑΕΔ'' - ''αμουστακα'' να βγαζουν τη λατζα με το βασικο μισθο και τα καναν μηχανικους σιγα σιγα ουσιαστικα με την επαναληψη και τον ογκο δουλειας.. Μετα απο καμια 10ετια ανοιγαν δικα τους μαγαζια με εξειδικευση ή αν ειχαν αλλαξει και 3 εργοδοτες το λεγαν και γενικο συνεργειο. Ξερω τετοιους με γενικα συνεργεια που εχουν δει τοσα πολλα που δε κωλωνουν πουθενα. Και αυτο βεβαια εγκυμονει το κινδυνο να μην ξερεις κατι πολυ συγκεκριμενο (τροπο-κολπο) για ενα συγκεκριμενο οχημα αλλα και παλι υπαρχουν μερικοι με γενικα συνεργεια διαμαντια μηχανικοι με σωστη αντιληψη των πραγματων.
-
Αλλαγή λαδιών σε αντιπροσωπεία ford της Θεσ/νικης 100,01 ευρώ, 5λίτρα λάδι+φίλτρο. Τα λάδια ήταν castrol 0w-30 και είχαν σχεδόν 70 ευρώ, πάνε γυρεύοντας να εμφανιστώ με τα ίδια λάδια αγορασμένα από έξω.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και τι γκρινιαζεις αγορι μου? Πριμιουμ δεν θελεις χρονια τωρα? Πληρωνε πριμιουμιλικι στο αμαξι του λαου. Και δε θ ασχολιομουνα αλλα πας γυρευοντας με τη φαου βε οπου σταθεις και βρεθεις. Εχεις και τη καρδουλα μοστρα, ε οσο να ναι πληρωνε!Και ποιός θα σου έδινε σημασία αν δεν είχες τόσο μένος με το VAG ?
@geko 100 ευρώ είναι πολύ καλά γιατί τόσο θα σου πάρει και ο μαστρομίτσος και μάλιστα μαύρα.
-
Ποιο μενος ρε φιλε. Διαβασε στη πισω σελιδα με τι λογικο κοστος μπορεις να κανεις τη δουλεια σε vag. Τη μιρλα σου καυτηριαζω. Δεν επιτρεπεται στη κατασταση σου... Ακου καρδουλα vag..
-
Κοίταξε να δείς, στην αντιπροσωπεία θα γίνουν τα δύο πρώτα σέρβις που θα είναι και το αυτοκίνητο εντός εγγύησης για τυχόν καλύτερη εξυπηρέτηση σε περίπτωση στραβής.
1ο σέρβις : Λάδια - φίλτρο 150€ με ΦΠΑ , έξω θα έδινα 100 χωρίς απόδειξη .
2ο σέρβις: Λάδια- φίλτρο - φίλτρο καμπίνας 180€ με ΦΠΑ, έξω θα έδινα 130 χωρίς απόδειξη.Συνολική επιβάρυνση στα 2 έτη €100, ΟΚ μπορώ να ζήσω με αυτό !
Ερώτηση: Ποιός νομίζεις βγάζει περισσότερα με αυτές τις τιμές, η αντιπροσωπεία ή το συνεργείο;
-
αφου εχει κ πλερωνει
πριν 10 χρονια ειχα διαπληκτιστει με το father για παρομοιο ζητημα κ ιδια μαρκα, ηθελε να δωσει 3ψηφιο για λιπαντικη συντηρηση κ η φαση ειναι οτι τοτε δεν με εμπιστευοταν να το κανω ουτε εγω ουτε εξω συνεργειο, μονο αντιπροσωπεια.... -
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Κοίταξε να δείς, στην αντιπροσωπεία θα γίνουν τα δύο πρώτα σέρβις που θα είναι και το αυτοκίνητο εντός εγγύησης για τυχόν καλύτερη εξυπηρέτηση σε περίπτωση στραβής.1ο σέρβις : Λάδια - φίλτρο 150€ με ΦΠΑ , έξω θα έδινα 100 χωρίς απόδειξη .
2ο σέρβις: Λάδια- φίλτρο - φίλτρο καμπίνας 180€ με ΦΠΑ, έξω θα έδινα 130 χωρίς απόδειξη.Συνολική επιβάρυνση στα 2 έτη €100, ΟΚ μπορώ να ζήσω με αυτό !
Ερώτηση: Ποιός νομίζεις βγάζει περισσότερα με αυτές τις τιμές, η αντιπροσωπεία ή το συνεργείο;
ο τιγκουανος αχχχαχαχχαχαχα!
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Κοίταξε να δείς, στην αντιπροσωπεία θα γίνουν τα δύο πρώτα σέρβις που θα είναι και το αυτοκίνητο εντός εγγύησης για τυχόν καλύτερη εξυπηρέτηση σε περίπτωση στραβής.1ο σέρβις : Λάδια - φίλτρο 150€ με ΦΠΑ , έξω θα έδινα 100 χωρίς απόδειξη .
Και τοτε τι μπηκες και γκρινιαζεις?
-
Σήμερα παρατήρησα ότι τα τσακάλια στο Σφακιανάκη έχουν να συμπληρώσουν το βιβλίο σέρβις από τα 60.000χλμ. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να το συμπληρώσουν τώρα με τις τότε ημερομηνίες; Φαντάζομαι έχουν το ιστορικό, εκτός των άλλων υπάρχουν και τα τιμολόγια.
-
Σιγα το δυσκολο, μια σφραγιδα ειναι. Τα υπολοιπα εργασιες ημερομηνιεα ειναι χειρογραφα. Υποχρεωση τους ειναι.
Σε εμενα , αλλη αντιπροσωπεια, ειχα σημειωμενα καποια πραγματα με μολυβι γιατι τα εκανα αλλου που δεν συμπληρωνε βιβλιαρακια και οταν ξαναπηγα για σερβις πηρε τα εγραψε με στυλο , εβαλε σφραγιδα χωρις να το ζητησω. Απλα με ρωτησε αν θελω να τα συμπληρωσει για φαινεται ποιο σωστα μιας και τις εκανα τις εργασιες.Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προχθές 2o ετήσιο service του Fiesta: -λάδια,φίλτρο λαδιού,αντικατάσταση υγρά φρένων,φίλτρο γύρης,συμπλήρωση καθαριστικό τζαμιού και γενικότερος έλεγχος(διάρκειας 90 λεπτών)= 152 ευρώ.
Υ.Γ. Ο υπεύθυνος μου είπε πως πάει κάτι λιγότερο από 200 ευρώ,αλλά επειδή έχω μια έκπτωση περίπου 20%,βγήκε 152.
-
πήγα το swift σε εξουσιοδοτημένο για αλλαγή λάδια, φίλτρο λαδιού και κάρτα καυσαερίων.
113Ε -
Ετήσιο service Fiat Panda στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο (40.000χλμ).
Λαδάκια Ιταλικά, φίλτρο λαδιού, τυπικός έλεγχος και test drive για τυχόν πρόβλημα.
55euro (25euro η εργασία και 30euro τα λάδια και το φίλτρο).Φυσικά με απόδειξη και σφραγίδα στο βιβλίο συντήρησης.
Άντε και του χρόνου πάλι.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Προχθές 2o ετήσιο service του Fiesta: -λάδια,φίλτρο λαδιού,αντικατάσταση υγρά φρένων,φίλτρο γύρης,συμπλήρωση καθαριστικό τζαμιού και γενικότερος έλεγχος(διάρκειας 90 λεπτών)= 152 ευρώ.Υ.Γ. Ο υπεύθυνος μου είπε πως πάει κάτι λιγότερο από 200 ευρώ,αλλά επειδή έχω μια έκπτωση περίπου 20%,βγήκε 152.
Και για το δικό μας Fiesta, 2ος ετήσιος έλεγχος, αλλά εμένα με έσκισαν. μόνο 12% έκπτωση και αρχικό σύνολο 210, οπότε τελικό 188€. Έκαναν λίγο πιο επισταμένο έλεγχο στα φρένα, καθότι σφυρίζουν πολύ, δεν ξέρω αν αυτό δικαιολογεί τη διαφορά.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?