Edit [Admin]
Latest posts made by geko
-
RE: ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#
Στις φωτογραφίες του ekriti πάντως φαίνεται καθαρά ότι η νταλίκα είναι σταματημένη σε ΛΕΑ, 100% νόμιμη, η συγχωρημένη τι έκανε στη ΛΕΑ;
http://www.ekriti.gr/ellada/tragodia-ih-karfothike-se-ntalika-nekri-33hroni-mitera-foto#sthash.Erikxgvu.dpbs -
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και πράγματι ξεκάθαρο μήνυμα.
Ο Αλέξης επισημοποίησε με την 'ιστορική συμφωνία του κ@λου' μία νέα χώρα με όνομα Μακεδονία, με Μακεδονική γλώσσα, Μακεδονική εθνότητα/ιθαγένεια.
Πραγματική επιτυχία. Να τον χαίρονται οι οπαδοί του.Εντάξει, μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας εδώ μέσα. Δεν είμαστε και τόσο χαϊβάνια.
Στάκα λίγο Storm, η ΠΔΓΜ έχει ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ απο 140 χώρες ώς Μακεδονία, νέτα σκέτα, οι πολίτες ως μακεδόνες, μακεδονική γλώσσα κτλπ κτλπ. Τετελεσμένο. Εμείς προσπαθούμε να τους αλλάξουμε το όνομα και ότι άλλο μπορούμε. Οπότε θα επαναλάβω για τελευταία φορά ότι, η συμφωνία είναι ότι πιο σωστό και ρεαλιστικό έχει κάνει ο υπερξεφτίλας Τσίπρας για την υπερξεφτιλισμένη χώρα μας. Εγώ πραγματικά απορώ με όλους αυτούς που διαδηλώνουν, δεν βλέπουν τις πινακίδες με εθνόσημο ΜΚ; δεν τους ενοχλεί αυτό και θα τους ενοχλήσει το NMK, οεο, πόση ξεφτίλα πια, μα πόση ξεφτίλα.. Ο δέ Καμμένος είναι όλα τα λεφτά, το έχει τερματίσει.
ΥΓ: Ο φασιστερούλης που τσαμπουνάει φασιστερούλικες σαχλαμάρες μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του στο υπερπέραν ή πρέπει να τον υποστούμε;
Αν αναφέρεστε σε μέλος του Forum, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους κόσμια, εκτός αν αυτές είναι παράνομες ή/και προάγουν το μίσος, τον ρατσισμό κλπ. Οπότε θα πρέπει να αποφεύγετε τέτοιες εκφράσεις για τους συνομιλητές σας. Την επόμενη φορά θα υπάρξουν ποινές. [Admin]
-
Ετοιμαστείτε και περισσότερο οι τσυριζοψεκασμένοι, ο τσιπροκαμμένος είναι έτοιμος να παίξει μονά-ζυγα την Ελλάδα και την πολιτική του επιβίωση, γλέντια..
-
RE: Ford Kuga
Όπως κάνεις ρεσέτ όλα τα υπόλοιπα, κρατάς πατημένο το οκ.
-
RE: Audi TT Mk1 Forum
Η καλύτερη επιλογή για το παιδί είναι το ΤΤ 1.8 20vt 150, να βρεί ένα προσεγμένο και να το πάρει άφοβα. Ο 150αρής είναι πολύ αξιόπιστος και ανθεκτικός και επιπλέον δουλεύει με υγραέριο απροβλημάτιστα. Μην πλησιάσεις ΤΤ225 ούτε για πλάκα. Άρχισε να ψάχνεις για αυτοκίνητο λοιπόν. Ενναλακτικά θα μπορούσες να δείς το ΜΒ Sportcoupe σε έκδοση 180 έως 230, πάντα απο 1.8, αν σου λεεί κάτι ώς αυτοκίνητο. Πάντως καλύτερη επιλογή θεωρώ το ΤΤ150.
-
O Τσίπρας τόλμησε και έκανε την πιο σωστή κίνηση της ξεφτιλισμένης καριέρας, του αξίζει μπράβο και αναγνώριση. Επιτέλους, είναι καιρός να προχωρήσουμε μπροστά με τη Βορεία Μακεδονία, που είναι Βόρεια, όπως η Κεντρική είναι Κεντρική κτλπ Επίσης, ένα απο τα θετικά που συγκράτησα, και φυσικά παρουσιάζεται ώς αρνητικό απο του άσχετους και πατριδοκάπηλους, είναι ό έλεγχος και η διόρθωση των βιβλίων ιστορίας και των δύο χωρών, θετικότατο. Τα ελληνικά δεν ξέρω αν χρειάζονται κάπου διόρθωση, αλλά τα ΒΜ χρειάζονται σίγουρα.
-
RE: Διόδια
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Δεν την έχεις ακούσει τη δικαιολογία;
Καλά σας λέγαμε τότε να μην πληρώνετε, αλλά τώρα πρέπει να πληρώνετε, γιατί τα λεφτά πάνε εκεί που πρέπει!
Στη σοφή διακυβέρνηση της χώρας, εξηγώ εγώ.Ω' ναι, η τσιπροσυμμορία ξέρει πολύ καλά πως να μοιράζει πόνο απλόχερα, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη
-
Μεγαλεία, οι βουλευτές πάντως είναι μπουμπούκια, ένας και ένας, άντε να γίνουν εκλογές να ψηφήσω για πώτη μου φορά το Κατερινιώ, να προκόψει η Χαλκιδική και όλη η Ελλάδα, άξιοι πάντως
-
Παραθέτω αυτό, γιατί αυτός που έπρεπε να το δεί, δεν το είδε ή το πέρασε στο ντούκου, απλά πράγματα,
Ο χρήστης geko έγραψε:
ΥΓ: Δία, μπορείς να σχολιάσεις ότι θές, όπως θές, δεν πρόκειταιΚαι καντηλάκι, και πολυέλαιο, και εικονοστάσια αγίους και ότι θές, στα του 'Ζουράρη' του αριστερού κιόλας.
Γατούλη σωστά, η ακράια πόλωση είναι κατόρθωμα του φασιστερού ηγετίσκου, και όποιος τολμά να σχολιάσει τη φασιστερά, αυτόματα μπαίνει στη χαβούζα, εγώ όμως ανήκω στον ευατό μου και νεραύκια μέσα απο το πληκτρολόγιο δεν βγάζω.
Πάμε παρακάτω..