-
Καλα τι πεφτετε απ'τα συννεφα ορισμενοι?
Τα εξουσιοδοτημενα πανω κατω τοσα ζητανε.
Για bmw 320 θελουν 110 ευρω μονο για 4 λιτρα λαδι και φιλτρο.Οσοι ειναι στην εγγυηση ας τα σκασουν μια φορα και μετα ουτε απ'εξω.
-
Ετσι ακριβως!
-
Πηρα τιμη απο τον μηχανικο μου για το service στην c230
δισκοπλακες εμπρος
τακακια
δυο σινεμπλοκ ψαλιδιου
μπαρακι ζανφορ
λαδια
φιλτρα
βαλβολινες
υγρα φρενων
ευθυγραμμιση
370 με εργατικαΣτην mercedes τα ιδια πραγματα 480 χωρις εργασια
-
Ο χρήστης Pavlov's Dog έγραψε:
Mitsubishi Space Star 2014 σε Βελμαρ.
4 λιτρα λαδι.
Φιλτρο λαδιου.
Φιλτρο καμπινας.
Ροδελα στεγανοποιησης.
Καρτα καυσαεριων.
Συνολο με εργατικα 187 ευρω.Σιγα μη με ξαναδουν.Δεν είναι δυνατόν, κάποιο λάθος έγινε, προφανώς στην τιμολόγηση !
Σου έδωσαν τιμή ανά είδος;
Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, το μήνυμα αυτό πρέπει να το στείλεις σε όλα τα forums ...Να το στειλει παντου για να ξεφτιλιστεί παντού;
Αυτά τα ποσά δε τα πληρώνεις , εαν τα πλήρωσες δεν το λες πουθενά........ -
65 ευρώ για επισκευή μίζας (αλλαγή καρβουνάκια και καθάρισμα-λίπανση) είναι καλά;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
65 ευρώ για επισκευή μίζας (αλλαγή καρβουνάκια και καθάρισμα-λίπανση) είναι καλά;μαζι με βγαλε-βαλε νομιζω οτι ειναι λογικη η τιμη.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
65 ευρώ για επισκευή μίζας (αλλαγή καρβουνάκια και καθάρισμα-λίπανση) είναι καλά;
μαζι με βγαλε-βαλε νομιζω οτι ειναι λογικη η τιμη.
Μάλιστα! Αυτά τα after market καρβουνάκια που μπαίνουν σ'αυτές τις επισκευές αντέχουν καθόλου ή να υπολογίζω ότι η μίζα μου θα είναι λιγότερο αξιόπιστη στο εξής;
-
δεν εχω δει να εχουν προβλημα αν ειναι σωστος ο συλλεκτης.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Μάλιστα! Αυτά τα after market καρβουνάκια που μπαίνουν σ'αυτές τις επισκευές αντέχουν καθόλου ή να υπολογίζω ότι η μίζα μου θα είναι λιγότερο αξιόπιστη στο εξής;
Μια χαρα αντεχουν, οποτε εχω επισκευασει μιζα ποτε δεν μου ξαναβγαλε προβλημα.
Γραναζι δεν σου αλλαξε? Συνηθως εκει την πατανε και στο μπουτον που πεταει το γραναζι στο βολαν(αυτο υποθετω λυνεται με την λιπανση) -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Μια χαρα αντεχουν, οποτε εχω επισκευασει μιζα ποτε δεν μου ξαναβγαλε προβλημα.
Γραναζι δεν σου αλλαξε? Συνηθως εκει την πατανε και στο μπουτον που πεταει το γραναζι στο βολαν(αυτο υποθετω λυνεται με την λιπανση)Δεν άλλαξε το γραναζάκι, δεν είχε πρόβλημα. Καθαρίστηκε και λαδώθηκε ο άξονάς του, καθαρίστηκε το μπουτόν και μπήκαν καρβουνάκια (λίγο ακόμα ήθελε και θα έμενα από μίζα). Και φυσικά τρίφτηκε ο συλλέκτης να ισιώσει.
Σας ευχαριστώ και τους δύο!
-
Στην toyota για το Yaris που ρώτησα μου είπαν περίπου 250€,που περιλαμβάνει λάδια,φίλτρο,φιλτρο a/c,φίλτρο αέρα,μπουζί,βαλβολίνες,υγρά φρένων για το 8ο ετήσιο σέρβις των 120000χλμ.Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή νομίζω.
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Στην toyota για το Yaris που ρώτησα μου είπαν περίπου 250€,που περιλαμβάνει λάδια,φίλτρο,φιλτρο a/c,φίλτρο αέρα,μπουζί,βαλβολίνες,υγρά φρένων για το 8ο ετήσιο σέρβις των 120000χλμ.Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή νομίζω.τι λίγο .......πολύ φουσκωμένη θες να πείς!πρέπει να πας στην toyota;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στην toyota για το Yaris που ρώτησα μου είπαν περίπου 250€,που περιλαμβάνει λάδια,φίλτρο,φιλτρο a/c,φίλτρο αέρα,μπουζί,βαλβολίνες,υγρά φρένων για το 8ο ετήσιο σέρβις των 120000χλμ.Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή νομίζω.
τι λίγο .......πολύ φουσκωμένη θες να πείς!πρέπει να πας στην toyota;;;;
Από τότε που το πήρα το πηγαίνω στην toyota άσχετα αν έχει περάσει η εγγύηση.
Δεν θα ήθελα να πάω κάπου εκτος toyota(στην περιοχή μου έχει αρκετά συνεργεία).
Αλλά αν βρώ κάποιον που έχει τα βασικά(που όλοι φαντάζομαι έχουν π.χ εγκέφαλο) & μου σφραγίζει & το βιβλίο & γίνει το σέρβις βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή τότε το συζητάω.
Αλλά αν το συνοικιακό μαγαζί με την toyota η χρηματική διαφορά είναι μικρή τότε θα πάω στην toyota.
Θα δειξει... -
Να πας στην Toyota η τιμή , με ΦΠΑ θα είναι πολύ κοντά με οποιοδήποτε συνοικιακό
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Να πας στην Toyota η τιμή , με ΦΠΑ θα είναι πολύ κοντά με οποιοδήποτε συνοικιακόΠρος τα κει κλείνω & γω φίλε μου,για την ακρίβεια η τιμή είναι 235€,χωρίς τακάκια αν χρειαστει(+90 αν χρειαστει)
Εδώ όμως έχω την εγγύση της toyota(& αυτό με κολλάει & δεν πάω αλλού,δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό) -
Παντα επίσημο σέρβις ακόμα και μετά την εγγυηση τουλαχιστον στα Τογιότα μου (στον κουβά το Νισσάν που δεν έχει δίκτυο οπουδήποτε αλλου). Αλλωστε και τα συνοικιακα αν είναι ανταγωνιστικά είναι λόγω φοροδιαφυγής
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Παντα επίσημο σέρβις ακόμα και μετά την εγγυηση τουλαχιστον στα Τογιότα μου (στον κουβά το Νισσάν που δεν έχει δίκτυο οπουδήποτε αλλου). Αλλωστε και τα συνοικιακα αν είναι ανταγωνιστικά είναι λόγω φοροδιαφυγήςΓια τον ανταγωνισμό & τη φοροδιαφυγή δεν ξέρω
Ο λόγος που σκέφτηκα να πάω αλλού σε συνοικιακό είναι ότι ο ένας μαστορας που ήξερα & ήταν πολύ καλός έφυγε από την toyota & έχει ανοίξει δικό του μαγαζί(γενικό συνεργείο,όχι κάποια μάρκα)& γι'αυτό μπήκα σ'αυτό το τρυπάκι.
έχω μπερδευτεί λιγάκι να πω την αλήθεια. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Παντα επίσημο σέρβις ακόμα και μετά την εγγυηση τουλαχιστον στα Τογιότα μου (στον κουβά το Νισσάν που δεν έχει δίκτυο οπουδήποτε αλλου). Αλλωστε και τα συνοικιακα αν είναι ανταγωνιστικά είναι λόγω φοροδιαφυγήςτοσα ξερεις τοσα λες.
-
250e γι αυτα που γραφεις ειναι απειρα...
Βρες τ ανταλλακτικα εκτος ,πηγαινε τα σ εξουσιοδοτημενο-εξειδικευμενο και πληρωσε εργασια αφου πρωτα τη συμφωνησεις..
Δε χαλανε τα τουοτα αλλα αρμεγουν χειροτερα απ το να χαλαγαν... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
250e γι αυτα που γραφεις ειναι απειρα...
Βρες τ ανταλλακτικα εκτος ,πηγαινε τα σ εξουσιοδοτημενο-εξειδικευμενο και πληρωσε εργασια αφου πρωτα τη συμφωνησεις..
Δε χαλανε τα τουοτα αλλα αρμεγουν χειροτερα απ το να χαλαγαν...Αυτό που λές με τα ανταλλακτικά δικά μου,τους είχα ρωτήσει παλιότερα & μου είχαν αρνηθεί,είχαν πεί ότι αυτά δεν γίνονται.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?