-
Δεν μπορούν να αρνηθούν να βάλουν τα δικά σου ανταλακτικά αν οι προδιαγραφές τους είναι εντός αυτών που ορίζει ο κατασκευαστής. Αν τους πεις ότι δεν θα σε ξαναδούν μπορεί και να γίνουν πιο διαλλακτικοί...
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Προς τα κει κλείνω & γω φίλε μου,για την ακρίβεια η τιμή είναι 235€,χωρίς τακάκια αν χρειαστει(+90 αν χρειαστει)
Εδώ όμως έχω την εγγύση της toyota(& αυτό με κολλάει & δεν πάω αλλού,δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό)Αν 235 είναι η τελική τιμή για όλα αυτά που γράφεις να ξέρεις οτι δεν είναι και τόσο υψηλή τιμή.Αν μπεις στη διαδικασία ψαξίματος σίγουρα θα βρεις κάτι χαμηλότερο αλλά χωρίς σοβαρές διαφορές.
Στη διαδικασία να πας με τ'ανταλλακτικά σου παραμάσχαλα θα μπεις μόνο αν βρεις συνοικιακό με καλή τιμή στην εργασία του,στην αντιπροσωπεια αν σου ζητήσουν κοντα στα 100 (80 +ΦΠΑ) για εργασία θα σου βγει γύρω στα 220 σύνολο με ανταλακτικά και υγρά οπότε καταλαβαίνεις.
Γενικά το να πάρεις ενα ανταλλακτικό και να το πας σε μαστορα να το αλλαξει μπορεί να σε συμφέρει αλλά σε μεγαλα σερβις με φουλ λιπαντικά (βαλβολίνες,υγρά κτλ.) σαν πελατης λιανικής μην εχεις την ψευδαίσθηση οτι θα σου βγουν πολύ πιο φθηνά απότι οι χρεώσεις των συνεργείων (πχ εμενα μου βγαινει η βαλβολινη κοντά 5 ευρω το λιτρο -8 στον πελάτη με το φπα- σε βαρέλι ενω εσυ την ίδια θα την πληρώσεις 10 σε μονόλιτρο μπουκάλι κτλ.)
- Για τα τακάκια πάντως μπορείς να βρεις κάτι πιο οικονομικό
-
Στην toyota για το Yaris που ρώτησα μου είπαν περίπου 250€,που περιλαμβάνει λάδια,φίλτρο,φιλτρο a/c,φίλτρο αέρα,μπουζί,βαλβολίνες,υγρά φρένων για το 8ο ετήσιο σέρβις των 120000χλμ.Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή νομίζω.Τα ανταλλακτικα το περισσοτερο που μπορει να στοιχισουν ειναι 140 ευρω. Εργατικα σε μη εξουσιοδοτημενο δεν πρεπει να ειναι πανω απο 50 ευρω.
Οποτε 190 ευρω συνολο, 45 ευρω διαφορα απ'το εξουσιοδοτημενο.
Αν εισαι εκτος εγγυησης, δεν υπαρχει ο παραμικρος λογος να πας σε εξουσιοδοτημενα.Εμενα για μια αλλαγη σε ζαμφορακια στο 207 που εχω σε εξουσιοδοτημενο ζητησαν 55 ευρω και εξειδικευμενο μου ζητησε 15! Οκ εσενα δεν ειναι τοσο τρελες οι διαφορες αλλα και παλι δεν υπαρχει λογος αν εισαι εκτος εγγυησης.
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Να πας στην Toyota η τιμή , με ΦΠΑ θα είναι πολύ κοντά με οποιοδήποτε συνοικιακόΠαιζει να του κοστισει και 100€ λιγοτερα.....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Να πας στην Toyota η τιμή , με ΦΠΑ θα είναι πολύ κοντά με οποιοδήποτε συνοικιακό
Παιζει να του κοστισει και 100€ λιγοτερα.....
Με γνήσια ανταλλακτικά και ΦΠΑ , δεν νομίζω, στην καλύτερη κανένα 30αρι διαφορα και με δευτερα υλικά
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Παντα επίσημο σέρβις ακόμα και μετά την εγγυηση τουλαχιστον στα Τογιότα μου (στον κουβά το Νισσάν που δεν έχει δίκτυο οπουδήποτε αλλου). Αλλωστε και τα συνοικιακα αν είναι ανταγωνιστικά είναι λόγω φοροδιαφυγής
τοσα ξερεις τοσα λες.
Για πες εσύ που ξέρεις λοιπον
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους που μπήκατε στον κόπο να μου τα πείτε όλα αυτά!
Τα εκτιμώ!!
Αυριο θα σας πω πόσο ακριβώς θα κοστίσει & στο συνοικιακό εδώ στη γειτονιά μου(πάντα με γνήσια ανταλλακτικά).Αν υποθετικά η διαφορά είναι γύρω στο 50άρικο μπορεί να προτιμήσω & το εξουσιοδοτημένο.
Να είστε όλοι καλά! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Παντα επίσημο σέρβις ακόμα και μετά την εγγυηση τουλαχιστον στα Τογιότα μου (στον κουβά το Νισσάν που δεν έχει δίκτυο οπουδήποτε αλλου). Αλλωστε και τα συνοικιακα αν είναι ανταγωνιστικά είναι λόγω φοροδιαφυγής
τοσα ξερεις τοσα λες.
απο που θελεις να ξεκινησω?
απο την τιμη εργατοωρας?
απο τις τιμες των ανταλλακτικων?
ή μηπως θελεις αναλυση στα 'γνησια' και τα 'μη γνησια' ανταλλακτικα? -
τοσα ξερεις τοσα λες.
απο που θελεις να ξεκινησω?
απο την τιμη εργατοωρας?
απο τις τιμες των ανταλλακτικων?
ή μηπως θελεις αναλυση στα 'γνησια' και τα 'μη γνησια' ανταλλακτικα?Για λέγε.....
-
Τα εκτιμώ!!
Αυριο θα σας πω πόσο ακριβώς θα κοστίσει & στο συνοικιακό εδώ στη γειτονιά μου(πάντα με γνήσια ανταλλακτικά).Αν υποθετικά η διαφορά είναι γύρω στο 50άρικο μπορεί να προτιμήσω & το εξουσιοδοτημένο.
Να είστε όλοι καλά!Δηλαδη 50 ευρω στα 235 την θεωρεις αμελητεα διαφορα?
Τοτε πηγαινε απευθειας στο εξουσιοδοτημενο, 100 ευρω διαφορα σιγουρα δεν θα δεις οπως ειπωθηκε.
Απο εκει και περα για καποιους τα 50 ευρω εχουν ιδιαιτερη αξια οποτε προς αυτους αναφερομουν οταν ελεγα οτι δεν υπαρχει λογος για εξουσιοδοτημενα. -
Ο χρήστης Driver///M έγραψε:
Τα εκτιμώ!!
Να είστε όλοι καλά!Δηλαδη 50 ευρω στα 235 την θεωρεις αμελητεα διαφορα?
Τοτε πηγαινε απευθειας στο εξουσιοδοτημενο, 100 ευρω διαφορα σιγουρα δεν θα δεις οπως ειπωθηκε.
Απο εκει και περα για καποιους τα 50 ευρω εχουν ιδιαιτερη αξια οποτε προς αυτους αναφερομουν οταν ελεγα οτι δεν υπαρχει λογος για εξουσιοδοτημενα.Δεν είπα ότι τα θεωρώ αμελητέα,προς Θεού ειδικα σε τέτοιυς καιρούς.Απλά έλεγα αν η διαφορά από το εξουσιοδοτημένο & το μη είναι τέτοια δεν ξέρω αν αξίζει.
-
Όταν συγκρίνεις αντιπροσωπεία με συνοικιακό,έχω τις εξής εμπειρίες
Η αντιπροσωπεία κάνει κάθε εργασία με κλειστά μάτια,με τα σωστά εργαλεία, το συνοικιακό στα σύνθετα ψάχνονται
Το χαμηλότερο κόστος στα ανταλλακτικά οφείλεται σχεδόν πάντα στα ότι δεν είναι α ποιότητας (δεν μπάινω στο τρυπάκι για γνήσια και μη)
Τα λιπαντικά σε όλα τα συνεργεία πωλούνται σε τιμές καταλόγου. Δεν έχω βρει συνοικιακό που να βάζει πρώτης γραμμής λιπαντικά σε χαμηλό κόστος
Έχω πολλές περιπτώσεις λανθασμένης επιλογής τύπου, ιξώδους ακόμα και ποσότητας λιπαντικού σε σασμάν, διαφορικά και κινητήρα.
Τα ίδια και για αντιψυκτικά
Όσον αφορά το εργατικό κόστος, είναι σαφώς χαμηλότερο (μέχρι και 50%) που εν μέρει δικαιολογείται από την εμπειρία εξοπλισμό υποδομή σερβις)
ΤΟ μόνο αναμφισβήτο πλεονέκτημα του συνοικιακού είναι η δυνατότητα για χαμηλότερο ΦΠΑ που το θεωρώ κλοπή καθώς σου χαρίζει μέρος του ΦΠΑ και λουφάρει το φόρο που του αναλογεί και δεν το αντιλαμβάνεται ο πελάτης καθώς μπορέι και κοιτάει μέχρι την τσέπη του.
Αν σε ένα τιμολόγιο το ΦΠΑ είναι 23% και ο φόρος αλλο ένα 25%, τότε τα 100€ μάυρα ισοδυναμούν με πάνω από 150 με τιμολόγιο -
τιμη εργατοωρας στα κοινα συνεργεια 30-35, στα εξουσιοδωτημενα 50+ και στις 2 περιπτωσεις χωρις φπα.
corolla ae101 1993 μοντελο απο toyota 4 μπουζι + φιλτρο αερα 19+18=37
απο εξω 12+9=21 θες κιαλλα?
εσυ για τη φοροδιαφυγη θα γραψεις κατι? -
Η αντιπροσωπεία κάνει κάθε εργασία με κλειστά μάτια,με τα σωστά εργαλεία, το συνοικιακό στα σύνθετα ψάχνονται ποιες ειναι οι παραπανω γνωσεις και τα εργαλεια για ενα σερβις, αλλαγη δισκοπλατο, φρενων, αμορτισερ κτλ?
Το χαμηλότερο κόστος στα ανταλλακτικά οφείλεται σχεδόν πάντα στα ότι δεν είναι α ποιότητας (δεν μπάινω στο τρυπάκι για γνήσια και μη)
Τα λιπαντικά σε όλα τα συνεργεία πωλούνται σε τιμές καταλόγου. Δεν έχω βρει συνοικιακό που να βάζει πρώτης γραμμής λιπαντικά σε χαμηλό κόστος στις αντιπροσωπειες τα εχεις βρει τα πρωτης γραμμης φθηνοτερα?
Έχω πολλές περιπτώσεις λανθασμένης επιλογής τύπου, ιξώδους ακόμα και ποσότητας λιπαντικού σε σασμάν, διαφορικά και κινητήρα.
Τα ίδια και για αντιψυκτικά αυτο δεν εχεις δει να γινετε σε αντιπροσωπειες? και πως θα το δεις αφου στις περισσοτερες δεν μπορεις να εχεις αμεση επαφη με το αυτοκινητο σου.
Όσον αφορά το εργατικό κόστος, είναι σαφώς χαμηλότερο (μέχρι και 50%) που εν μέρει δικαιολογείται από την εμπειρία εξοπλισμό υποδομή σερβις) δλδ ο μηχανικος στην αντιπροσωπεια παιρνει μαγαλυτερο μισθο?
ΤΟ μόνο αναμφισβήτο πλεονέκτημα του συνοικιακού είναι η δυνατότητα για χαμηλότερο ΦΠΑ που το θεωρώ κλοπή καθώς σου χαρίζει μέρος του ΦΠΑ και λουφάρει το φόρο που του αναλογεί και δεν το αντιλαμβάνεται ο πελάτης καθώς μπορέι και κοιτάει μέχρι την τσέπη του. αυτο ο πελατης το επιδιωκει για να γλυτωσει λεφτα απο την τσεπη του, εχεις καποιο παραδειγμα που ζητησες ολη την αποδειξη και δεν στην εκοψαν?
Αν σε ένα τιμολόγιο το ΦΠΑ είναι 23% και ο φόρος αλλο ένα 25%, τότε τα 100€ μάυρα ισοδυναμούν με πάνω από 150 με τιμολόγιο και εδω εισαι λαθος γιατι στα ανταλλακτικα και να μην κοψουμε αποδειξη ή τιμολογιο το φπα θα το πληρωσουμε -
τιμη εργατοωρας στα κοινα συνεργεια 30-35, στα εξουσιοδωτημενα 50+ και στις 2 περιπτωσεις χωρις φπα.
corolla ae101 1993 μοντελο απο toyota 4 μπουζι + φιλτρο αερα 19+18=37
απο εξω 12+9=21 θες κιαλλα?
εσυ για τη φοροδιαφυγη θα γραψεις κατι?Πρέπει να γράψει. Τους μάγκες στην πλάτη μου πρεπει να τους δίνουμε στεγνά όχι να τους επικριτουμε κιόλας.
-
Η αντιπροσωπεία κάνει κάθε εργασία με κλειστά μάτια,με τα σωστά εργαλεία, το συνοικιακό στα σύνθετα ψάχνονται ποιες ειναι οι παραπανω γνωσεις και τα εργαλεια για ενα σερβις, αλλαγη δισκοπλατο, φρενων, αμορτισερ κτλ?
Τα λιπαντικά σε όλα τα συνεργεία πωλούνται σε τιμές καταλόγου. Δεν έχω βρει συνοικιακό που να βάζει πρώτης γραμμής λιπαντικά σε χαμηλό κόστος στις αντιπροσωπειες τα εχεις βρει τα πρωτης γραμμης φθηνοτερα?
Τα ίδια και για αντιψυκτικά αυτο δεν εχεις δει να γινετε σε αντιπροσωπειες? και πως θα το δεις αφου στις περισσοτερες δεν μπορεις να εχεις αμεση επαφη με το αυτοκινητο σου.
Όσον αφορά το εργατικό κόστος, είναι σαφώς χαμηλότερο (μέχρι και 50%) που εν μέρει δικαιολογείται από την εμπειρία εξοπλισμό υποδομή σερβις) δλδ ο μηχανικος στην αντιπροσωπεια παιρνει μαγαλυτερο μισθο?
ΤΟ μόνο αναμφισβήτο πλεονέκτημα του συνοικιακού είναι η δυνατότητα για χαμηλότερο ΦΠΑ που το θεωρώ κλοπή καθώς σου χαρίζει μέρος του ΦΠΑ και λουφάρει το φόρο που του αναλογεί και δεν το αντιλαμβάνεται ο πελάτης καθώς μπορέι και κοιτάει μέχρι την τσέπη του. αυτο ο πελατης το επιδιωκει για να γλυτωσει λεφτα απο την τσεπη του, εχεις καποιο παραδειγμα που ζητησες ολη την αποδειξη και δεν στην εκοψαν?
Αν σε ένα τιμολόγιο το ΦΠΑ είναι 23% και ο φόρος αλλο ένα 25%, τότε τα 100€ μάυρα ισοδυναμούν με πάνω από 150 με τιμολόγιο και εδω εισαι λαθος γιατι στα ανταλλακτικα και να μην κοψουμε αποδειξη ή τιμολογιο το φπα θα το πληρωσουμεΦίλε Ηλιά χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, νομίιζω ότι δεν πρόσεξες τι έγραψα
α) Για εμπειρία στις εργασίες και ειδικά εργαλεία κλπ έγραψα για σύνθετες εργασίες , όχι για τα τυπικά που περιγράφεις. Σε σύνθετες βλάβες πχ τροφοδοσίας, ενώ το συνοικιακό θα κάνει προσέγιση όπου θα αλλάζουν μέχρι να το πετύχουν , στην αντιπροσωπεία αν το πρόβλημα είνια γνωστό, θα πάνε κατευθείαν και τέλος.β) Προφανώς και τα πρώτης γραμμής λιπαντικά δεν τα βρήκα φθηνότερα, μιλάμε για το πόσο ακριβότερα ανέχεσαι να είναι η αντιπροσωπεία. Όσο για τα λιπαντικά, πόσα συνοικιακά έχουν βαλβολίνη 75 80 κια δεν θα σουυ βάλουν 75 90 που έχουν σε απόθεμα γιατί δεν έχει ανάγκη (εύχμαι να είσαι η εξάιρεση) δες και παρόμοιο τόπικ
γ) ο μηχανικός στην αντιπροσωπεία σίγουρα δεν παίρνει μεγαλύτερο μισθό, αλλά το συνεργείο ελέγχεται από την μαμά αντιπροσωεπία, που κάτι σημαίνει και αυτό. λέπεω ότι συμφωνούμε και στην διαφορά για 50%
δ) όπου έχω ζητήσει απόδειξη, πάντα προσθέτουν και τον ΦΠΑ ,πέραν της ενόχλησης, είμαι ο μόνος που του έχει ΄τυχει;;Όσο για τον πελάτη ππου γλιτώνει, μάλλον κάποιος άλλος γλιτώνει και ο πελάτης γελάει ανύποπτος, όχι πλέον
ε) το παράδειγμα αφορά 100€ εργασία, εκεί είμαι λάθος;; Όσο για τον ΦΠΑ στα ανταλλακτικά με το μηχανάκι, έχω βάσιμες αμφιβολίες -
Η αντιπροσωπεία κάνει κάθε εργασία με κλειστά μάτια,με τα σωστά εργαλεία, το συνοικιακό στα σύνθετα ψάχνονται
Τα λιπαντικά σε όλα τα συνεργεία πωλούνται σε τιμές καταλόγου. Δεν έχω βρει συνοικιακό που να βάζει πρώτης γραμμής λιπαντικά σε χαμηλό κόστος
Τα ίδια και για αντιψυκτικά
Όσον αφορά το εργατικό κόστος, είναι σαφώς χαμηλότερο (μέχρι και 50%) που εν μέρει δικαιολογείται από την εμπειρία εξοπλισμό υποδομή σερβις)
ΤΟ μόνο αναμφισβήτο πλεονέκτημα του συνοικιακού είναι η δυνατότητα για χαμηλότερο ΦΠΑ που το θεωρώ κλοπή καθώς σου χαρίζει μέρος του ΦΠΑ και λουφάρει το φόρο που του αναλογεί και δεν το αντιλαμβάνεται ο πελάτης καθώς μπορέι και κοιτάει μέχρι την τσέπη του.
Αν σε ένα τιμολόγιο το ΦΠΑ είναι 23% και ο φόρος αλλο ένα 25%, τότε τα 100€ μάυρα ισοδυναμούν με πάνω από 150 με τιμολόγιοΓια μαιμουδιες σε εξουσιοδοτημενα με ανταλλακτικα που δεν μπηκαν ποτε κι αλλα τετοια δεν εχεις ακουσει ποτε?
Επισης, τουλαχιστον για τις μη πολυ σοβαρες βλαβες, παιδια των ιεκ κανουν τις εργασιες τις περισσοτερες φορες που μαθαινουν πανω στο αμαξι σου.
Τελος, και μονο που δεν εχω οπτικη επαφη με το αμαξι μου κατα την επισκευη δεν προκειται να εμπιστευομουν απολυτα ενα εξουσιοδοτημενο.Ως προς τα ανταλλακτικα, μπορεις να αγορασεις εσυ και λαδια και φιλτρα κλπ που να ειναι ακομα και ανωτερα ποιοτικα απο τα εργοστασιακα και να πας να στα τοποθετησουν στο ανεξαρτητο συνεργειο, οποτε και επωφελεισαι των φτηνοτερων εργατικων αλλα και βαζεις κορυφαια ανταλλακτικα σε τιμες πολυ κατωτερες απ'οτι θα κοστολογουσαν στην αντιπροσωπεια.
Ναι, για καποια πολυ ιδιαιτερη βλαβη οπως η.κολωνα τιμονιου που βγαζουν πολλες Ε90, πηγα κι εγω αντιπροσωπεια γιατι ετσι κι αλλιως τα περισσοτερα συνεργεια δεν θα την αναλαμβαναν κι ηθελα και τη 2ετη εγγυηση.
Αλλα τετοιες εξειδικευμενες βλαβες ειναι πολυ σπανιες, οποτε για οτιδηποτε αλλο μονο σε εξειδικευμενο συνεργειο, που και εμπειρια εχουν στο αμαξι μου και δεν κοστολογουν λες και ειναι μηχανικοι της f1. -
Σήμερα πέρασα από την Toyota,μίλησα με τον υπεύθυνο & μου είπε όντως με την έκπτωση στα 235€,αλλά αν θέλω να κατεβάσουμε την τιμή μου είπε:Αν το φίλτρο αέρος είναι εντάξει δεν το αλλάζουμε,οπότε πάμε στα 212€,αν το φίλτρο a/c είναι εντάξει ούτε αυτό το αλλάζουμε,οπότε πάμε στα 202€.Αν χρειαστώ τακάκια είμαστε σύν 56€ επιπλέον.
Έφυγα μετά & πήγα στο συνοικιακό της περιοχής μου.Το παλληκάρι που έχει το μαγαζί δούλευε για πολλά χρόνια στην Toyota,οπότε το κατέχει πολύ καλά το αντικείμενο.Μου είπε να υπολογίζω για το συκεκριμένο σέρβις περίπου στα 180€ όλα με τα γνήσια ανταλλακτικά της toyota(αφού από κει θα τα πάρει),μου σφραγίζει το βιβλίο σέρβις.Οπότε ποιος ο λόγος να προτιμήσω την αντιπροσωπεία αφού εδώ θα κάνω την δουλεια μου καλύτερα & θα'μαι την περισσότερη ώρα δίπλα του & θα βλέπω;Θα μου ανοίξει & τους πίσω τροχούς να καθαρίσει & τα ταμπούρα.
Είχα πει & πιο πάνω αν είναι η διαφορά στα 50€ μάλλον θα προτιμούσα την αντιπροσωπεία,αλλά & δω έχω να κάνω με γνώστη των toyota.Και συν τοις άλλοις τα έχει όλα μέσα,& στον εγκέφαλο να το βάλει αν χρειαστει κάτι & οτιδήποτε άλλο χρειαστει.
Απλά τόσα χρόνια δεν πήγαινα γιατί είχα το κόλλημα της αντιπροσωπείας,δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό.
Αλλά όμως από τη στιγμή που ότι μου κάνει το εξουσιοδοτημένο θα το κάνω & στη γειτονιά με τα ίδια μαμά ανταλλακτικά ποιος ο λόγος να πάω στην αντιπροσωπεία;Τι παραπάνω θα κάνουν;
Αν δεν λέω κάτι σωστά θα ήθελα να με διορθώσετε.
Την επόμενη εβδομάδα μάλλον θα το κάνω,& θα σας ενημερώσω.
Να είστε όλοι καλά!
Αν έχω ξεχάσει κάτι άλλο θα σας το αναφέρω! -
Αφου δεν έχεις δύσκολες επισκευές,
Το παιδί ξέρει τα ΤΟΥΟΤΑ
η τιμή είναι με ΦΠΑ
δεν έχεις εγγύηση
τότε να πας και να κάτσεις δίπλα του για να μάθειςΈγω και εγώ έναν αντίστοιχο για τα PEUGEOT μου και έιμαι ΟΚ
Όταν όμως έκανα επισκευή στο αυτόματο σασμάν, πήγα αντιπροσωπεία
-
Εγώ είμαι νέος κάτοχος αυτοκινήτου και είναι το 1ο μου. Γενικά το θέμα με το που θα κάνεις τη συντήρηση είναι στην οπτική του καθενός και στην οικονομική του δυνατότητα. Προφανώς θεωρώ ότι όλοι θέλουμε το καλύτερο για το αυτοκίνητό μας. Όσο είσαι εντός εγγύησης τα κάνεις σε εξουσιοδοτημένα. Βλέπω κάποιους που αγωνιούν να βγουν από την εγγύηση για να συντηρούν το αυτοκίνητο εκτός εξουσιοδοτημένου δικτύου. Το θέμα είναι όμως ότι όταν εκτός εγγύσης έρθει κανένα μεγάλο κοστούμι θα παρακαλάμε οι περισσότεροι να πληρώναμε τη διαφορά των σερβις και να γίνει δωρεάν η επισκευή.
Επίσης πρόσφατα είχα τραγική εμπειρία σε εξουσιοδοτημένο/αντιπροσωπεία Toyota. Παντελής έλλειψη κατάρτισης ότι αφορά το πρόβλημα που αντιμετώπιζα και τελικά αναγκάστηκα σχεδόν να το πάω σε άλλη πόλη για να λύσουν το θέμα. Όλα σχετίζονται με τον επαγγελματισμό του καθενός. Αν κάποιος γνωρίζει και είναι σίγουρος για το επίπεδο ενός συνοικιακού συνεργίου ας το πάει εκεί. Αλλιώς τα εξουσιοδοτημένα σου δίνουν την 'πολυτέλεια' να έχεις υψηλές απαιτήσεις με το ανάλογο κόστος πάντα.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?