-
το γεγονος οτι το δικο σου οπως και το ατος μου δεν εχουν δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο........
τι δεν εχουν τα ρουθουνια μας;;;;εχουν αφενος τις μικρες τριχουλες και αφετερου την υγρασια!!!εξ'ου και τα καρκαδια που μαζευονται ως αποτελεσμα του φιλτραρισματος -
Το δικο μου LC, εχει φιλτρο καμπινας, το Χ3 δεν ειχε.
μου κανει εντυπωση που το Ατος δεν εχει. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
περι τα 30ευρω εχει το οικονομικοτερο φιλτρο γυρης και μιλαω για το εργοστασιακο.......(ενεργου ανθρακα)Σε τι αμάξι κι είναι τόσο ακριβό;
-
50 εχει στο αβενσις :ninza:
-
SUBARU IMPREZA 1.5, σημερα σαβατιατικα πρωι πρωι (8+30 ημουν εκει) στα 90000 αλλαγη λαδιων REPSOL 10-40, -φιλτρο λαδιου-φιλτρο αερος γενικος ελεγχος ψιλοσυμπληρωματα ελεγχος στο δρομο και επισκευη λαμακι στο πορτακι βενζινης (ισιωμα 2 λεπτα δουλεια) στα 110 ευρω+φπα. Συνεργειο Λαουταρης.
Του ειπα οτι τα αλλαζω καθε 15000 και φρηκαρε ο Λαουταρης. Μαξ καθε 10,000 μου λεει και καλυτερα στα 7500. Στο δικο του Forester STI (ενταξει αλλη εντελως κατηγορια) τα αλλαζει καθε 5000, λεει...λογικο αφου δεν δινει 100-αρια ευρω μονο το κοστος λαδιων σε χονδρικη του στοιχιζε, ι και οταν εχει το χρονο ειναι μπαμ μπαμ για αυτον, ενω εγω εχω ταξειδι 30 χλμ να το παω. Κατεληξα στα 7500.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
περι τα 30ευρω εχει το οικονομικοτερο φιλτρο γυρης και μιλαω για το εργοστασιακο.......(ενεργου ανθρακα)
Σε τι αμάξι κι είναι τόσο ακριβό;
σχεδον σε ολα.......
στο 6αρι την πρωτη φορα που το αλλαξα το χρεωσαν 29ευρω και οταν ειδαν τι φρικη που εφαγα μου ειπαν οτι αν θελω υπαρχει το απλο με 8..........εκτοτε μονο με 8 και αλλαγη στανταρ καθε Μαη! -
Πολλά λεφτά. Αν το πάρεις μόνος σου δεν το βρίσκεις φτηνότερο; Στα δικά μου κοστίζουν γύρω στο 15αρι τα του άνθρακα.
-
Στην 1, κοστίζει το ενεργού άνθρακα 25€ περίπου, όχι το εργοστασιακό, το Mann που είναι το ίδιο πράγμα ουσιαστικά.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολλά λεφτά. Αν το πάρεις μόνος σου δεν το βρίσκεις φτηνότερο; Στα δικά μου κοστίζουν γύρω στο 15αρι τα του άνθρακα.Τρεχα γυρευε και ψαχνε.. .......σίγουρα θα είναι πιο φθηνο αλλά εγώ είμαι καλυμμένος με το απλό και αλλαγή κάθε χρόνο αντί του άνθρακα κάθε δύο χρόνια
Τα 15ευρώ είναι σε επίσημο η' δική σου αγορά; ;; -
Την επόμενη φορά θα βάλω Κ Ν ή κάποιο άλλο το οποίο θα το καθαρίζω ο ίδιος.
Το θέμα είναι να κρατάει τη σκόνη. Η γύρη είναι φυσικό πράγμα, δεν νομίζω (εάν περνάει) να πειράξει κανένα εκτός αν είναι αλεργικός. Όσο για τις μυρωδιές το πολύ να παίζω κανένα κλανίδι να καλύβει τις απ’έξω. -
Κωστα αν δεν σου κανει κοπο κοιτα λιγο πιο φιλτρο πετρελαιου εχεις βαλει στο Kangoo...
Το δικο μου ειναι ενα Clio III ph2 1.5dci 106hp.
Ευχαριστω φιλε!!!
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Το θέμα είναι να κρατάει τη σκόνη. Η γύρη είναι φυσικό πράγμα, δεν νομίζω (εάν περνάει) να πειράξει κανένα εκτός αν είναι αλεργικός. Όσο για τις μυρωδιές το πολύ να παίζω κανένα κλανίδι να καλύβει τις απ’έξω.η Κ&Ν εχει φιλτρα γυρης;;;;
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Μαξ καθε 10,000 μου λεει και καλυτερα στα 7500. Στο δικο του Forester STI (ενταξει αλλη εντελως κατηγορια) τα αλλαζει καθε 5000, λεει...Αυτο με την αλλαγη λαδιων σε διαστηματα 66% μικροτερα απο οτι λεει ο κατασκευαστης το θεωρο την μεγαλυτερη παπατζα που εχει παγιωθει στο χωρο της αυτοκινησης. Το αυτοκινητο οταν οδηγειται σε νορμαλ συνθηκες δεν εχει προβλημα. Εγω αλλαζω καθε 15000 με full συνθετικο οπως λεει ο κατασκευαστης και δεν εχω κανενα προβλημα. Το τι κανει ο καθε μαστρομητσος βεβαια ειναι αλλο πραγμα
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Μαξ καθε 10,000 μου λεει και καλυτερα στα 7500. Στο δικο του Forester STI (ενταξει αλλη εντελως κατηγορια) τα αλλαζει καθε 5000, λεει...
Αυτο με την αλλαγη λαδιων σε διαστηματα 66% μικροτερα απο οτι λεει ο κατασκευαστης το θεωρο την μεγαλυτερη παπατζα που εχει παγιωθει στο χωρο της αυτοκινησης. Το αυτοκινητο οταν οδηγειται σε νορμαλ συνθηκες δεν εχει προβλημα. Εγω αλλαζω καθε 15000 με full συνθετικο οπως λεει ο κατασκευαστης και δεν εχω κανενα προβλημα. Το τι κανει ο καθε μαστρομητσος βεβαια ειναι αλλο πραγμα
+1
δλδ τι να πουμε και εμεις με vag μετα το 2008 που λεει αλλαγη καθε 30000χλμ η 2 χρόνια!?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πολλά λεφτά. Αν το πάρεις μόνος σου δεν το βρίσκεις φτηνότερο; Στα δικά μου κοστίζουν γύρω στο 15αρι τα του άνθρακα.
Τρεχα γυρευε και ψαχνε.. .......σίγουρα θα είναι πιο φθηνο αλλά εγώ είμαι καλυμμένος με το απλό και αλλαγή κάθε χρόνο αντί του άνθρακα κάθε δύο χρόνια
Τα 15ευρώ είναι σε επίσημο η' δική σου αγορά; ;;Δική μου αγορά, ίδια μάρκα με το εργοστασιακό.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το θέμα είναι να κρατάει τη σκόνη. Η γύρη είναι φυσικό πράγμα, δεν νομίζω (εάν περνάει) να πειράξει κανένα εκτός αν είναι αλεργικός. Όσο για τις μυρωδιές το πολύ να παίζω κανένα κλανίδι να καλύβει τις απ’έξω.η Κ&Ν εχει φιλτρα γυρης;;;;
Όχι με πατεντα θα το κάνω.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Αυτο με την αλλαγη λαδιων σε διαστηματα 66% μικροτερα απο οτι λεει ο κατασκευαστης το θεωρο την μεγαλυτερη παπατζα που εχει παγιωθει στο χωρο της αυτοκινησης. Το αυτοκινητο οταν οδηγειται σε νορμαλ συνθηκες δεν εχει προβλημα. Εγω αλλαζω καθε 15000 με full συνθετικο οπως λεει ο κατασκευαστης και δεν εχω κανενα προβλημα. Το τι κανει ο καθε μαστρομητσος βεβαια ειναι αλλο πραγμα
Σωστα τα λες. Αντε νασαι λιγο πιο προνοητικος στις αλλαγες σε σχεση με βιβλιο, αλλα οχι και στο 1/3 η στο 1/2 των χλμ.
ΑΛΛΑ ναι μεν αλλαζεις λαδια πιο συντομα-κακο δεν κανει-αλλα εχει την ευκαιρια ο μαστορας να τσεκαρει ολο το αμαξι, να του κανεις παρατηρησεις που εχεις, και να ψιλοασχοληθει αφου εχει τα εργαλεια...απο ευθυγραμιση φωτων εως αλλαγη λαμπας, τριξιματακια, σπρεη επαφων, γρασαρισματος, ελαστικων παραθυρων κλπ. Αστεια πραγματα για τον μαστρο-χχχ αλλα αφου εγω δεν εχω ουτε τα ειδικα σπρεη ουτε εργαλεια σοβαρα στο σπιτι, αναγκαστικα το παω για λαδια πιο συχνα ωστε να γινεται ο ελεγχοσ και τα συμμαζεματα. Μια διαρροη να σου προλαβει, ειναι σημαντικο. -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
SUBARU IMPREZA 1.5, σημερα σαβατιατικα πρωι πρωι (8+30 ημουν εκει) στα 90000 αλλαγη λαδιων REPSOL 10-40, -φιλτρο λαδιου-φιλτρο αερος γενικος ελεγχος ψιλοσυμπληρωματα ελεγχος στο δρομο και επισκευη λαμακι στο πορτακι βενζινης (ισιωμα 2 λεπτα δουλεια) στα 110 ευρω+φπα. Συνεργειο Λαουταρης.Του ειπα οτι τα αλλαζω καθε 15000 και φρηκαρε ο Λαουταρης. Μαξ καθε 10,000 μου λεει και καλυτερα στα 7500. Στο δικο του Forester STI (ενταξει αλλη εντελως κατηγορια) τα αλλαζει καθε 5000, λεει...λογικο αφου δεν δινει 100-αρια ευρω μονο το κοστος λαδιων σε χονδρικη του στοιχιζε, ι και οταν εχει το χρονο ειναι μπαμ μπαμ για αυτον, ενω εγω εχω ταξειδι 30 χλμ να το παω. Κατεληξα στα 7500.
Δεν θεωρείς ότι σου πήρε πολλά για μόνο λάδια φίλτρο και φίλτρο αέρα;
-
Ερώτηση: Για αλλαγή σε πίσω δισκόπλακες και πίσω τακάκια (σετ) τι κόστος εργατικών να αναμένω στο συνεργείο; Να υποθέσω κανά 50άρι σύνολο εργατικά;
-
Λίγα μου φαίνονται τα 50.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?