-
Υπάρχει επίσης και η σειρά classic line της Fiat για αυτοκίνητα πάνω των 5 ετών που το κιτ χρονισμου(ιμαντας και ρουλεμαν) βγαινει στα 56 €.
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Γενικο σερβις στο Α3 μου σε μη εξουσιοδοτημενο,185 ευρω.Λαδια castrol 5w-30
φιλτρο λαδιου
φιλτρο αερος
φιλτρο καμπινας
φιλτρο βενζινης
μπουζιΑν πηγαινα σε εξουσιοδοτημενο για τα ιδια πραγματα με υπολογιζα γυρω στα 400 με λαδι 10-40...
Επισης μετα απο μια βδομαδα αλλαξα 4 δισκοπλακες (zimerman) και ολα τα τακακια (ate) + υγρα φρενων με 260 ευρω.
Παλιοτερα ειχα πληρωσει σε εξουσιοδοτημενο μονο για τακακια 250....Να λοιπον η φουσκα που εφτιαξαν τοσα χρονια και που τωρα σκαει στα μουτρα τους....
+1
-
εγινε ενα (ας πουμε 'το μεγαλο') σερβις στο Βιταρα (αντιπροσωπία)
η αληθεια ειναι οτι το ειχαμε παραμελησει, πριν 2,5 χρονια εγινε το τελευταιοVitara 2.0 V6 μοντ1999.
λαδι 6 λιτρα 15W-40 το πηρα εγω ---->30€
http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dl ... 0134062803
καθαριστικο-ενισχυντικο καυσιμου tunap
φιλτρο λαδιου
6 μπουζι
ταπα-ροδελα
μια λαμπα
ανταλλακτικα---->** 48€**εργασια ** 61€**
χρεωνουν μια εργατοωρα για το σερβις (50 + ΦΠΑ), αλλα με τα συμμαζεματα που ηθελε και τη ρυθμιση των καυσαεριων φαγαμε 3 ωρες εκειΤα καυσαερια παλι δεν ειναι πολυ καλα, θα τα μετρησω και στο ΚΤΕΟ που θα παω σε λιγο και αν συνεχισουν να ειναι εκτος οριων ειμαι για καθαρισμα μπεκ
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
εγινε ενα (ας πουμε 'το μεγαλο') σερβις στο Βιταρα (αντιπροσωπία)
η αληθεια ειναι οτι το ειχαμε παραμελησει, πριν 2,5 χρονια εγινε το τελευταιοVitara 2.0 V6 μοντ1999.
λαδι 6 λιτρα 15W-40 το πηρα εγω ---->30€
http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dl ... 0134062803
καθαριστικο-ενισχυντικο καυσιμου tunap
φιλτρο λαδιου
6 μπουζι
ταπα-ροδελα
μια λαμπα
ανταλλακτικα---->** 48€**εργασια ** 61€**
χρεωνουν μια εργατοωρα για το σερβις (50 + ΦΠΑ), αλλα με τα συμμαζεματα που ηθελε και τη ρυθμιση των καυσαεριων φαγαμε 3 ωρες εκειΤα καυσαερια παλι δεν ειναι πολυ καλα, θα τα μετρησω και στο ΚΤΕΟ που θα παω σε λιγο και αν συνεχισουν να ειναι εκτος οριων ειμαι για καθαρισμα μπεκ
γιατι 15w/40;;;;;
για τα καυσαερια μηπως εχεις καμια τρυπουλα σε κανα καζανακι;;;;;;; -
Σε BMW Ε46 Ν42 πήρα μια προσφορά για τα παρακάτω. Πώς σας φαίνονται;
Λάδια
Φίλτρο Λαδιού
Φίλτρο Αέρος
Φίλτρος Βενζίνης
Φίλτρο A/C
190 ευρώΤακάκια εμπρός πίσω
110 ευρώΜπουζί
50 ευρώΣινεμπλόκ (ξέρω δε λέγονται έτσι κανονικά )
120Σύνολο** 470 μαζί με εργασία**. Σίγουρα καλύτερα από αντιπροσωπείες κτλ και κάτι περίεργους εξουσιοδοτημένους που πήγαινα παλιά αλλά για τα τωρινά δεδομένα, πώς βρίσκετε τις τιμές;
ΥΓ: Σκέφτομαι να μην αλλάξω φίλτρο βενζίνης που είναι σχετικά ακριβό ώστε να αγοράσω μεταχειρισμένες μαμά δισκόπλακες που έχω βρει.
-
Τιμές χωρίς μάρκα;
Μεταχειρισμένες δισκόπλακες πρέπει να είναι η αγορά του αιώνα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τιμές χωρίς μάρκα;Μαμά BMW όλα τα ανταλλακτικά.
Όσο για τις δισκόπλακες, τις είχε φίλος και τις είχε βγάλει σχεδόν αμέσως για να βάλει τρυπητές. Είναι κακό να γλιτώσω μερικά ευρώ;
-
Μου είπαν 80 ευρώ για καινούριους Brembo για το Σιβικ μου, πόσο κάνουν για το δικό σου;
Αφού ξέρεις ότι οι δίσκοι είναι καλοί και σε καλή τιμή, τους παίρνεις.
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Σε BMW Ε46 Ν42 πήρα μια προσφορά για τα παρακάτω. Πώς σας φαίνονται;Λάδια
Φίλτρο Λαδιού
Φίλτρο Αέρος
Φίλτρος Βενζίνης
Φίλτρο A/C
190 ευρώΤακάκια εμπρός πίσω
110 ευρώΜπουζί
50 ευρώΣινεμπλόκ (ξέρω δε λέγονται έτσι κανονικά )
120Σύνολο** 470 μαζί με εργασία**. Σίγουρα καλύτερα από αντιπροσωπείες κτλ και κάτι περίεργους εξουσιοδοτημένους που πήγαινα παλιά αλλά για τα τωρινά δεδομένα, πώς βρίσκετε τις τιμές;
ΥΓ: Σκέφτομαι να μην αλλάξω φίλτρο βενζίνης που είναι σχετικά ακριβό ώστε να αγοράσω μεταχειρισμένες μαμά δισκόπλακες που έχω βρει.
καποιος ποσταρε οτι η BMW αλλαξε τιμολογιακη πολιτικη και οτι κανεις σερβις με 100ευρω!!!!!!!!!!!για παρε κανα τηλεφωνο μπας και δεν ειναι πλακα αλλα πραγματικοτητα...........
-
Έφτασε η ώρα για το μικρό servive των 90kkm στο TypeR (FN2) + έλεγχο/ρύθμιση διάκενου βαλβίδων. Πήγα στο Σαρακάκη να ρωτήσω τιμή και για το service μού πρότειναν το πακέτο-'προσφορά' των 150ευρώ (λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος, φίλτρο καμπίνας, ...) που μού είχαν προτείνει (και είχα πάρει) στο μεγάλο service των 80kkm
Η αλήθεια είναι ότι δε θυμόμουν τι ακριβώς προβλέπει το service των 90kkm και δεν είπα κάτι. Επέστρεψα σπίτι, κοίταξα το βιβλιαράκι του service και προέκυψε ότι τα μόνα που θέλουν αλλαγή είναι τα λάδια. Κι αυτά με την παραδοχή αντίξοων συνθηκών οδήγησης (ζέστη, μικρές αποστάσεις, κτλ). Μέγιστοι απατεώνες.
Τελικά σήμερα πήγα σε μία 'συνοικιακή' Honda, ρώτησα (κάνοντας τον ανήξερο) για το service των 90kkm κι οι άνθρωποι μού μίλησαν μόνο για λάδια. Θα το πάω εκεί από βδομάδα για λάδια-έλεγχο/ρύθμιση βαλβίδων, και θα αλλάξω και φίλτρο λαδιού. Κακό δεν κάνει...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
.................Τελικά σήμερα πήγα σε μία 'συνοικιακή' Honda, ρώτησα (κάνοντας τον ανήξερο) για το service των 90kkm κι οι άνθρωποι μού μίλησαν μόνο για λάδια. Θα το πάω εκεί από βδομάδα για λάδια-έλεγχο/ρύθμιση βαλβίδων, και θα αλλάξω και φίλτρο λαδιού. Κακό δεν κάνει...
κακο μόνο στην τσεπη κάνει !!!
-
Έφτασε η ώρα για το μικρό servive των 90kkm στο TypeR (FN2) + έλεγχο/ρύθμιση διάκενου βαλβίδων. Πήγα στο Σαρακάκη να ρωτήσω τιμή και για το service μού πρότειναν το πακέτο-'προσφορά' των 150ευρώ (λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος, φίλτρο καμπίνας, ...) που μού είχαν προτείνει (και είχα πάρει) στο μεγάλο service των 80kkmΗ αλήθεια είναι ότι δε θυμόμουν τι ακριβώς προβλέπει το service των 90kkm και δεν είπα κάτι. Επέστρεψα σπίτι, κοίταξα το βιβλιαράκι του service και προέκυψε ότι τα μόνα που θέλουν αλλαγή είναι τα λάδια. Κι αυτά με την παραδοχή αντίξοων συνθηκών οδήγησης (ζέστη, μικρές αποστάσεις, κτλ). Μέγιστοι απατεώνες.
Τελικά σήμερα πήγα σε μία 'συνοικιακή' Honda, ρώτησα (κάνοντας τον ανήξερο) για το service των 90kkm κι οι άνθρωποι μού μίλησαν μόνο για λάδια. Θα το πάω εκεί από βδομάδα για λάδια-έλεγχο/ρύθμιση βαλβίδων, και θα αλλάξω και φίλτρο λαδιού. Κακό δεν κάνει...
Πας Σαρακακη και του λες να δου αλλαξει οτι λεει το βιβλιο + βαλβιδες και παιρνεις τιμη.
Υστερα το ιδιο στο συνοικιακο συνεργειο.
Αν οι τιμες ειναι ιδιες πας Σαρακακη. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Έφτασε η ώρα για το μικρό servive των 90kkm στο TypeR (FN2) + έλεγχο/ρύθμιση διάκενου βαλβίδων. Πήγα στο Σαρακάκη να ρωτήσω τιμή και για το service μού πρότειναν το πακέτο-'προσφορά' των 150ευρώ (λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος, φίλτρο καμπίνας, ...) που μού είχαν προτείνει (και είχα πάρει) στο μεγάλο service των 80kkm
Η αλήθεια είναι ότι δε θυμόμουν τι ακριβώς προβλέπει το service των 90kkm και δεν είπα κάτι. Επέστρεψα σπίτι, κοίταξα το βιβλιαράκι του service και προέκυψε ότι τα μόνα που θέλουν αλλαγή είναι τα λάδια. Κι αυτά με την παραδοχή αντίξοων συνθηκών οδήγησης (ζέστη, μικρές αποστάσεις, κτλ). Μέγιστοι απατεώνες.
Πας Σαρακακη και του λες να δου αλλαξει οτι λεει το βιβλιο + βαλβιδες και παιρνεις τιμη.
Υστερα το ιδιο στο συνοικιακο συνεργειο.
Αν οι τιμες ειναι ιδιες πας Σαρακακη.αν οι τιμες ειναι ιδιες πας στο συνοικιακο......
-
Έφτασε η ώρα για το μικρό servive των 90kkm στο TypeR (FN2) + έλεγχο/ρύθμιση διάκενου βαλβίδων. Πήγα στο Σαρακάκη να ρωτήσω τιμή και για το service μού πρότειναν το πακέτο-'προσφορά' των 150ευρώ (λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος, φίλτρο καμπίνας, ...) που μού είχαν προτείνει (και είχα πάρει) στο μεγάλο service των 80kkmΗ αλήθεια είναι ότι δε θυμόμουν τι ακριβώς προβλέπει το service των 90kkm και δεν είπα κάτι. Επέστρεψα σπίτι, κοίταξα το βιβλιαράκι του service και προέκυψε ότι τα μόνα που θέλουν αλλαγή είναι τα λάδια. Κι αυτά με την παραδοχή αντίξοων συνθηκών οδήγησης (ζέστη, μικρές αποστάσεις, κτλ). Μέγιστοι απατεώνες.
Τελικά πήγα στο 'συνοικιακό' και η ταρίφα ανήλθε στα 176,82ευρώ. Πιο αναλυτικά:
- Εργασία ρύθμισης βαλβίδων (1,5h): 73,8ευρώ
- Φλάτζα καπακιού (με την ευκαιρία της ρύθμισης): 20,42ευρώ
- Λάδι 5W-40 Honda HFS (5lt): 69,31ευρώ
- Ροδέλα τάπας κάρτερ: 0,50ευρώ
- Φίλτρο λαδιού: 12,79ευρώ
-
1.5 ωρα να σου ρυθμισουν βαλβιδες;;;;;
ο γατος μου εχει 12 και κανουν το πολυ 15'........εσυ με 16 αντε βαρια 30'
τους εβλεπες οτι επι 1.5ωρα ρυθμιζαν τις βαλβιδες η' ετσι σε χρεωσαν;;; -
Στα service συνήθως περιμένω επί τόπου. Αυτήν την φορά, όμως, μού είχαν πει ότι η ρύθμιση διαρκεί περίπου 1,5 ώρα (+τον χρόνο για να κρυώσει εντελώς η μηχανή). Δυστυχώς, δεν μπορούσα να περιμένω στο σημείο για τόση ώρα και το άφησα. Και στο Σαρακάκη, πάντως, αντίστοιχο κόστος μού είχαν αναφέρει...
-
Καλημέρα!
Mitsubishi Colt 10/2009 21000 km.Λάδια Liqui Moly Longtime Hightec 5w30 5lt : 35,8
Φίλτρο αέρα Bosch : 13,19
Μπουζί Ngk : 28,44
Φίλτρο Λαδιού Purflux: 7.24
Φίλτρο καμπίνας : 15
Εργασία : 0 (Φαντάζομαι σε συνοικιακό γύρω στα 20-30 ευρώ)
Σύνολο περίπου 100 ευρώ.
Τιμές με απόδειξη. -
Αλλαγη τσιμουχας στροφαλου γιατι εχανε λαδι και τα λουρια του δυναμο μαζι με 1 λιτρο λαδι συν καθαρισμα στα φρενα
60 ευρω σε φιλο μου μηχανικο.
35 ευρω τσιμουχα-λουρια και αλλα 5 το λαδι 40
και 20 ευρω τα εργατικα του. -
Σερβις 140000χλμ (ετήσιο), Fiat Punto 1.2 8v
Λάδια συνθετικά 5-40 (30€)
Φ. Λαδιού (8€)
Paraflu (13€)
Υγρά φρένων (8€)
Βαλβολίνες (25€)
Ψαλίδια (140€)
Τσιμούχα ημιαξονίου (7€)
Έλεγχοι, Σφιξίματα, γρασσαρίσματα κτλ + εργασία (75€)Σύνολο 306€
-
Σινεμπλοκ δεν αλλαζονται στα ψαλιδια? 'Η για fiat punto δεν παιζει τιποτα?
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?