-
τιμιο
5-40 δεν παίρνει αυτή η κορόλα?
-
Hyundai Accent 1.3 του 2002 σε εξειδικευμενο
Το service περιλαμβανε:
Φιλτρο αερος
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο βενζινης
Φιλτρο Καμπινας
Μπουζι
Λαδια Eneos 10w40 Full Prenium
Eργασια (+απολυμανση και ελεγχος a/c + Καθαρισμος πισω φρενων+ λοιποι ελεγχοι)
Συνολο 130€ (με αποδειξη)...για την ακριβεια 126€Τα ανταλλακτικα ολα γνησια!!
-
Ford Fiesta 2003
Εγω τα αγοραζω και κανω μονος μου το service εχωντας βρει ενα μαγαζι που μου κανει 30% εκπτωση σε γνησια ανταλλακτικα.
μπουζι πλατινας 20
μπουζοκαλωδια 90
λαδι 10 40 17
φιλτρα.. λαδιου 5
καμπινας 10
βενζινης 5
τακακια 30
δισκοπλακες 70
ταμπουρα 72
αερα 7 -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τιμιο5-40 δεν παίρνει αυτή η κορόλα?
Ο κατασκευαστης λεει πρωτη επιλογη 5-30 και δευτερη 10-40. Σιγουρα θα παιρνει και 5-40 , αλλα με τα 5-30 στροφαρει καλυτερα....
-
Peugeot 406 1.600
5 λίτρα 5-30 Ineo ECS 5χ7 = 35 ευρώ
Σετ χρονισμού (Ιμάντας+ρουλεμάν) 35 ευρώ
4 μπουζί 2,25χ4 = 9 ευρώ
Φίλτρο Καμπίνας 22 ευρώ
Φίλτρο Αέρα 5 ευρωPeugeot 307
Φίλτρο Αέρα 7 ευρώ
Φίλτρο καμπίνας ΕΑ 23 ευρώ
Μπουζί 9 ευρώ- ένα καθαριστικό A/C για το 307 (6 ευρώ) και ένα καθαριστικό καρμπυρατέρ (5 ευρώ) για καθαρισμό πεταλούδας και στα δύο.
Λάδια και ιμάντας δεν αλλάχτηκαν ακόμα, θα πάει από βδομάδα συνεργείο. Τα υπόλοιπα μόνος μου.
- ένα καθαριστικό A/C για το 307 (6 ευρώ) και ένα καθαριστικό καρμπυρατέρ (5 ευρώ) για καθαρισμό πεταλούδας και στα δύο.
-
Τι μάρκα ιμάντα πήρες;
Από αυτούς που τους αλλάζεις στα 50Κ?
-
Gates και ρουλεμάν skf.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
ντιρντινο από που ψωνίζει μπουζιά ?? τι μπουζι φοράει ?
-
Καλή τιμή στο σετ.
Όλα σε καλές τιμές.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ντιρντινο από που ψωνίζει μπουζιά ?? τι μπουζι φοράει ?rm, από Γκαγκαστάθη στη Θεσσαλονίκη, έχει και eshop στο http://www.rpc.gr. Έχει καλές τιμές γενικά, πολλοί Αθηναίοι από το psclub ψωνίζουν από αυτόν γιατί τους συμφέρει.
Eyquem φοράω εγώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ντιρντινο από που ψωνίζει μπουζιά ?? τι μπουζι φοράει ?
rm, από Γκαγκαστάθη στη Θεσσαλονίκη, έχει και eshop στο http://www.rpc.gr. Έχει καλές τιμές γενικά, πολλοί Αθηναίοι από το psclub ψωνίζουν από αυτόν γιατί τους συμφέρει.
Eyquem φοράω εγώ.
εχω ψωνισει κι εγω απο εκει για το ρ5
-
Audi Q5 2.0T 3oς/2009 Μεγάλο service 60.000χλμ
Πέραν των προκαθαρισμένων είχε κομμένες 2 βάσεις μηχανής οι οποίες και περάστηκαν στην εγγύηση 'καλής θέλησης' της Audi, καθώς το αυτοκίνητο έχει πλήρες αρχείο συντήρησης στην Καρέντα. Σε αντίθετη περίπτωση το κόστος τους είναι περί τα 450€ τα ανταλλακτικά και 140€ τα περαστικά, τα οποία είναι και αυτά που πλήρωσα, όπως φαίνεται και στο τιμολόγιο. Μοναδικές αλητείες το ασύλληπτο κόστος του λαδιού του s-tronic (130€ τα 7λτ ) και η χρέωση για τους υαλοκαθαριστήρες. Σε αυτό φταίω κι εγώ βέβαια γιατί είχα δει χρέωση από προηγούμενο τιμολόγιο για 7€ το κάθε μάκτρο και τους είπα να τους αλλάξουν αυτοί.
-
Ouch!
-
Για το ATF η τιμή είναι οκ στο λίτρο για αντιπροσωπεία, απλά στα S-Tronic δεν ξέρω τη διαδικασία ώστε να μπορώ να πω εάν όντως αλλάξαν και τα 7 λίτρα, σε Merc αλλά και BMW με μετατροπέα ροπής έχω δει τιμολόγια που αλλάζαν ATF, έβαζαν όλη τη χωρητικότητα στο τιμολόγιο πχ 6 λίτρα και τελικά αλλάζαν μόνο όσο έβγαινε από το κάρτερ του σαζμάν, δλδ λιγότερα από 4 λίτρα! Χρεώναν 50άρια εξτρά έτσι για χαβαλέ!
-
Σύμφωνα με τη λίστα εργασιών η χωρητικότητα του κιβωτίου είναι στα 6,7λτ, οπότε ας πούμε ότι τους περίσσεψαν και 300ml. Μικρό το κακό. Θα κάνω, βέβαια, και ένα έλεγχο να δω αν αυτό το νούμερο συμφωνεί και με τα λεγόμενα του manual.
-
Αν το ATF που έβαλαν είναι συνθετικό, η τιμή είναι κανονική (προς ακριβή).
Αν δεν είναι συνθετικό και απλά έχει έγκριση για Άουντι, είναι ξέσκισμα.
-
Τώρα ο Θεός και η ψυχή τους τι έχουν βάλει. Για τα μόνα που μπορεί να είμαι κάπως σίγουρος είναι για τα Castrol που τους τα πήγα εγώ αλλά και πάλι ποιος μου λέει ότι δεν τα άδειασαν σε κάνα δικό τους αμαξάκι. Αν αρχίσουμε πάντως να σκεφτόμαστε έτσι θα το χάσουμε στο τέλος...ας πούμε ότι όλα αλλάχτηκαν με OEM ανταλλακτικά πρώτης ποιότητος. Ούτε το φιλτροκούτι δεν τολμάω να ανοίξω γιατί αν μία στο εκατομμύριο δω ότι έχουν βάλει κάνα μούφα φίλτρο ή έχουν καθαρίσει απλώς το παλιό, θα πάθω κάνα εγκεφαλικό. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το λάδι του ήδη ευαίσθητου και προβληματικού κιβωτίου...
-
Πήγε ο πατέρας να αλλάξει μπαταρία* στο mazda6 και έσκασε 100ευρω
(*άλλη παπαριά εκεί: μένεις από μπαταρία, αλλά εχεις καλώδια στο πορτ μπαγκάζ. Δοκιμάζεις να το ανοίξεις και συνειδητοποιείς ότι δεν έχει μηχανική κλειδαριά, και οι ηλεκτρομαγνητικές με την μπαταρία νεκρή δεν λειτουργούν )
-
Εννοείς ότι το πορτ μπαγκάζ έχει μόνο ηλεκτρομαγνητικό άνοιγμα και δεν ανοίγει με κλειδί ή μηχανική πετούγια; Αν ναι, υπάρχει πάντα η λύση του να ρίξεις το πίσω κάθισμα και να έχεις από εκεί πρόσβαση.
-
Αυτο ακριβως. Τα καθισματα μπορεις να τα ριξεις αν τα χεις ξεκλειδωτα απ το πορτμπαγκαζ, τουλαχιστον στο αβενσις ετσι ειναι.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?