-
σερβις;;;
τι ειναι αυτα τα πραματα;;;
σερβις κανουν οι γκομενες και αυτοι που δεν ξερουν να οδηγουν χωρις φρενα!!
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
σερβις;;;τι ειναι αυτα τα πραματα;;;
Για τέννις γίνεται η κουβέντα...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
σερβις;;;τι ειναι αυτα τα πραματα;;;
Άσε με να σε φανταστώ... ο γνωστός κάτοχος hyundai accent που ντουμανιάζει τον τόπο μια που τα λάδια μάλλον δεν αλλάχτηκαν ποτέ!!!
ΥΓ: Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το accent και τους κατόχους του. Ας μην αρχίσουμε κανέναν πόλεμο.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
σερβις;;;
τι ειναι αυτα τα πραματα;;;
Άσε με να σε φανταστώ... ο γνωστός κάτοχος hyundai accent που ντουμανιάζει τον τόπο μια που τα λάδια μάλλον δεν αλλάχτηκαν ποτέ!!!
ΥΓ: Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το accent και τους κατόχους του. Ας μην αρχίσουμε κανέναν πόλεμο.
οχι ρε ...αυτοι ειναι προνομιουχοι....
για τη Βαρτμπουργκα του γειτονα λεω...
το καντετακι μου το εχω κουκλι...
-
Για να επιτραπεί η πετρελαιοκίνηση, το βαρτμπουργκ πρέπει να πάμε στο υπουργείο.
Έτσι θα αποδειχθεί ότι το diesel μολύνει λιγότερο από τη βενζίνη -
Service 135.000 στην octavia μου.
Λάδι mobil 1 5w30 4l = 50 ευρώ
Υγρά φρένων Motul dot4 1l= 7 ευρώ
Βαλβολίνες κιβωτίου 2l= 21 ευρώ
Αντιψυκτικό valeo 112 4l = 25 ευρώ
Απιονισμένο νεράκι = 0.60 ευρώ
Φίλτρο λαδιού = 9 ευρώ
Εργατικά: 30 ευρώGrand total: 142,60
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
στο γαλάτσι... γενικά ευχαριστημένος είμαι...
ο μηχανικός είναι γνώστης και έχεις ανθρωπινη αντιμετώπιση... θυμάται τα παντα για το ιστορικό του αυτοκινητου....
το έβαλε και στο εξάμηνερ και μου είπε οτι είναι αστεράκι...Στο Γαλάτσι ή στην άνω Κυψέλη (Καυκάσου)?
Ο Βασίλης είναι ο μηχανικός που λες?στο γαλάτσι... δεν θυμάμαι το όνομα του μηχανικού
Πάντως αν ο top είναι τόσο σωστός, όσο τον περιγράφεται , πραγματικά μπράβο του και να συνεχίσει έτσι !
Από τιμές , πως είναι ?
-
Αλλαγή λαδιών κ φίλτρο λαδιού σε εξουσιοδοτημένο. Μόλις 35 ευρουλακια, για το φόκους.
Sent from my E10i using Tapatalk
-
Αλλαξα δίσκους και τακακια στο WagonR.
160€ ανταλλακτικα και εργασία, καλα είναι;Δισκους εβαλα Zimmermann (Γερμανικοι)
Τακάκια Remsa (Ισπανικα).Την αλλαγη την εκανα εσπευμενα γιατι γρατζουνουσε το ενα τακακι και δεν ειχα πολυ χρονο για ψαξιμο.
Αν θυμαμαι καλα ομως μονο τα τακακια μου ειχαν κοστισει περιπου 90€ με τα περαστικα πριν 2-3 χρονια στη Σουζουκι. -
Στο Αccent
4 λιτρα Castrol Magnatec 10-40 40€
4 μπουζι NGK
Φιλτρο λαδιου αγνωστο (μή επώνυμο)
φιλτρο αερα αγνωστο
φιλτρο βενζινης αγνωστο
φιλτρο καμπινας αγνωστο
καρτα καυσαεριων
νερακι πιτσιλιστηρια, ελεγχο φρενα
εργασια 30€συνολο με ΦΠΑ, 115€ σε Fit & Go
-
Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μου πει. για service σε ενα toyota carina e του 1993πηρα προσφορα απο αντιπροσοπια, 269 euro για αλλαγη ιμαντα χρονισμου, ρουλεμαν ιμαντα και 4μπουζι μαζι με εργατικα. μπορει να μου πει καποιον αν η τιμη ειναι καλη; η αν ψαξω περισσοτερο θα μου βγει φθηνοτερα;
-
Δεν ξέρω αν είναι φθηνά για Toyota, αλλά σε σχέση με το τι θα χρέωνε ένα εξουσιοδοτημένο Renault για τα ίδια πράγματα, είναι ίσως τα ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ...
-
Ο χρήστης stavros_pod έγραψε:
Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μου πει. για service σε ενα toyota carina e του 1993πηρα προσφορα απο αντιπροσοπια, 269 euro για αλλαγη ιμαντα χρονισμου, ρουλεμαν ιμαντα και 4μπουζι μαζι με εργατικα. μπορει να μου πει καποιον αν η τιμη ειναι καλη; η αν ψαξω περισσοτερο θα μου βγει φθηνοτερα;καλή είναι για αντιπροσωπεία
-
Φιλε 259 euro ειναι ληστεια.Σε εξουσιοδοτιμενο υπολογισε 30 euro ιμαντα 25 euro ρουλεμαν και 40 euro εργασια 4 μπουζι
16 euro.Ψαξου !!!!!!!!!!!Σε κλεβουν!!!!!!!!!!!!!. -
ναι, 40€ εργασία για ιμάντα
-
ford fiesta mk7 1,4
λαδι - φιλτρο = 46,62€
εργασια 10€
συνολο 56,62€
-
skoda favorit 1.3
13.6ευρω 4l 15w40 lidle
5ευρω φιλτρο λαδιου mann
20ευρω 4μπουζι ngk 3ακιδα
10ευρω εργασια
συνολο 48,6ευρω -
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
skoda favorit 1.3
13.6ευρω 4l 15w40 lidlE kαλά δεν είναι και για καλύτερο λάδι,και τηγανέλαιο να του έβαζες το ίδιο κάνει......πάλι σε πιάσανε τον πισινό στο lidl.
Αλήθεια πήρες και αλλάντικά απ το lidl ή τις αντιτετανικές τις δίνουν δώρο στο ταμείαο ?5ευρω φιλτρο λαδιου mann
20ευρω 4μπουζι ngk 3ακιδα
10ευρω εργασια
συνολο 48,6ευρωΕξίμιση ευρώ κάνει όλο το αμάξι,10 ευρώ τεχνικά για τεχνογνωσία αιχμής κι άλλα τόσα για αντ/κά......εεε χαράμι οι τιμές μετά από γύρα κάνα μήνα για το ποιό φθηνό στο πεντάλεπτο αξίζει για ποστάρισμα.
-
Stop hating bro
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Stop hating bro+νταβα στη τσέπη μας
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?