-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο παραπάνω; Είσαι σίγουρος; Να πας να στο ρουφήξουνasap!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mέτρα το χωρίς να το βάλεις μπρος.Mε ζεστό μοτέρ δεν το μετράμε? (και όχι 1')
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
50€ είναι τα εργατικά.
Την τυπική συντήρηση θέλω να την κάνω στην αντιπροσωπεία. Και για τους 10 ελέγχους που κάνουν. Και για να συνεχίσουν να υπάρχουν σαν αντιπροσωπεία. Και να μην κλείσουν όπως το έκλεισαν το μαγαζί στη Χαλκιδική.
Δεν μπορούν να συναγωνιστούν τον μαστρο-Κώστα σε τιμές. Έχουν εγκαταστάσεις-γραμματείες-λογιστήρια κλπ κλπ.Τα λάδια είναι ημισυνθετικά. Και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα παράπονο. Τα αλλάζω και πιο συχνά από το κανονικό.
50 euro για αλλαγη λαδιων;;;;
το 5w/30 dexelia της MAZDA ειναι 100% ορυκτελαιο.............και εγω νομιζα οτι ηταν συνθετικο!!! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Mέτρα το χωρίς να το βάλεις μπρος.
Mε ζεστό μοτέρ δεν το μετράμε? (και όχι 1')
αν ειναι ανάποδα το φιλτρο, σβηνεις, περιμενεις κανα λεπτο και μετα μετρας.
Αν μετρησεις σε σβηστο απο ωρα μοτερ θα βγαλει παραπανω
-
Ό,τι λέει το μανουάλι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ό,τι λέει το μανουάλι.στο δικο μου συγκεκριμενα, δε λεει τιποτα
εκανα γκαλοπ σε 3 εξουσιοδοτημενα, εβαλα και λιγο τον 'κοινο νου' να δουλεψει και εκρινα ποιος ειναι ο σωστος.
Οταν το αυτοκινητο δουλευει, το φιλτρο ειναι γεματο.
Οταν σβησει ο κινητηρας, το φιλτρο αρχιζει σιγα σιγα να αδειαζει στο καρτερ.Αν υποθεσουμε οτι εν λειτουργια ειναι 'στη γραμμουλα', οταν σβησει (και αδειασει το φιλτρο) θα εχω λιγο παραπανω στη βεργα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
50€ είναι τα εργατικά.
Την τυπική συντήρηση θέλω να την κάνω στην αντιπροσωπεία. Και για τους 10 ελέγχους που κάνουν. Και για να συνεχίσουν να υπάρχουν σαν αντιπροσωπεία. Και να μην κλείσουν όπως το έκλεισαν το μαγαζί στη Χαλκιδική.
Δεν μπορούν να συναγωνιστούν τον μαστρο-Κώστα σε τιμές. Έχουν εγκαταστάσεις-γραμματείες-λογιστήρια κλπ κλπ.Τα λάδια είναι ημισυνθετικά. Και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα παράπονο. Τα αλλάζω και πιο συχνά από το κανονικό.
50 euro για αλλαγη λαδιων;;;;
το 5w/30 dexelia της MAZDA ειναι 100% ορυκτελαιο.............και εγω νομιζα οτι ηταν συνθετικο!!! -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ό,τι λέει το μανουάλι.
στο δικο μου συγκεκριμενα, δε λεει τιποτα
εκανα γκαλοπ σε 3 εξουσιοδοτημενα, εβαλα και λιγο τον 'κοινο νου' να δουλεψει και εκρινα ποιος ειναι ο σωστος.
Οταν σβησει ο κινητηρας, το φιλτρο αρχιζει σιγα σιγα να αδειαζει στο καρτερ.Αν υποθεσουμε οτι εν λειτουργια ειναι 'στη γραμμουλα', οταν σβησει (και αδειασει το φιλτρο) θα εχω λιγο παραπανω στη βεργα
Το φίλτρο δεν πρέπει να αδειάζει. Αν είναι σε θέση που το λάδι θα τρέξει από το φίλτρο όταν ο κινητήρας σβήσει τότε πρέπει να βάζεις φίλτρο με βαλβίδα που κρατάει το λάδι.
Αν το φίλτρο αδειάζει κάθε φορά που σβήνεις τον κινητήρα τότε όταν βάζεις μπρος ο κινητήρας θα κροταλίζει για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να γεμίσει το φίλτρο και να πάει λάδι στον κινητήρα.
Μη δίνεις μεγάλη σημασία στον δείκτη γιατί δεν έχει ακρίβεια.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το φίλτρο δεν πρέπει να αδειάζει. Αν είναι σε θέση που το λάδι θα τρέξει από το φίλτρο όταν ο κινητήρας σβήσει τότε πρέπει να βάζεις φίλτρο με βαλβίδα που κρατάει το λάδι.
Αν το φίλτρο αδειάζει κάθε φορά που σβήνεις τον κινητήρα τότε όταν βάζεις μπρος ο κινητήρας θα κροταλίζει για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να γεμίσει το φίλτρο και να πάει λάδι στον κινητήρα.
Μη δίνεις μεγάλη σημασία στον δείκτη γιατί δεν έχει ακρίβεια.
γιατι να ισχυει αυτο;
το λάδι περνα απο τον κινητηρα για να φτασει στο φιλτρο, αφου το καρτερ και η αντλια είναι κατω, ενω το φίλτρο επανω...ή μηπως εχασα κατι;
το φιλτρο φαινεται ηλα δεξια απο το μαυτο πλαστικο καπακι
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http ... 80&bih=645 -
αν άδειαζε το φίλτρο, τότε με την αλλαγή φίλτρου δε θα χρειαζόταν να βάλεις παραπανω λάδι, απ όταν αλλάζεις λάδια χωρίς
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Service 60.000χλμ στο iQ.
Ανταλλακτικά: Φίλτρο αέρα,φλάντζα κάρτερ,φίλτρο λαδιού,καθαριστικό φρένων,υγρά φρένων,λάδια 3 λίτρα=77,52 ευρώ
Εργασία:85,02 ευρώΣύνολο:162,54 ευρώ
3 λίτρα λάδι 78 ευρώ
-
A OK γιατί σοκαρίστηκα
-
Και η τιμή της εργασίας είναι αρκετά σοκαριστική!
Κομματάκι τσιμπημένο το σέρβις, αλλά όχι κάτι τραγικό.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ακριβώς δύο ώρες....μάλλον καλά είναι.
Εντάξει, δεν νομίζω πως χρειάστηκε κάποιος 2 ώρες συνεχόμενης δουλειάς πάνω του...
Την περισσότερη ώρα θα περίμεναν να στραγγίξουν λάδια και υγρά φρένων...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ακριβώς δύο ώρες....μάλλον καλά είναι.
Εντάξει, δεν νομίζω πως χρειάστηκε κάποιος 2 ώρες συνεχόμενης δουλειάς πάνω του...
Την περισσότερη ώρα θα περίμεναν να στραγγίξουν λάδια και υγρά φρένων...
Nαι αλλά το αυτοκίνητο πιάνει μια θέση όλη αυτή την ώρα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Service 60.000χλμ στο iQ.
Ανταλλακτικά: Φίλτρο αέρα,φλάντζα κάρτερ,φίλτρο λαδιού,καθαριστικό φρένων,υγρά φρένων,λάδια 3 λίτρα=77,52 ευρώ
Εργασία:85,02 ευρώΣύνολο:162,54 ευρώ
γιατί άλλαξες φλάτζα κάρτερ?
-
Εννοεί τη ροδέλα της βίδας.
-
polo 9n μοντ. 2004 service 180.000 χλμ:
μπουζι-φιλτρα-ιμαντες-τακακια πισω-λαδια συνολο 480 ευρω
επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο αυτα εσεις πως το βλεπετε?ή ή ??
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
polo 9n μοντ. 2004 service 180.000 χλμ:
μπουζι-φιλτρα-ιμαντες-τακακια πισω-λαδια συνολο 480 ευρω
επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο αυτα εσεις πως το βλεπετε?ή ή ??
Kαλα ειναι.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Εννοεί τη ροδέλα της βίδας.οκ τότε το σέρβις είναι πανάκριβο...
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?