-
@ bebes
Εντάξει η μπαταρία ήταν στα τελευταία της (είχε ήδη αρχίσει το γνωστό παιγνίδι με τη πτώση της έντασης στα φώτα ότι έσβηνε η μηχανή) αλλά 95 ευρώ με ΦΠΑ για μόλις 28 Ah δεν το βρίσκεις λίγο ακριβό?
Μία 42Αη Bosch είναι στα 64 € λιανική χωρίς την τοποθέτηση (σιγά το δύσκολο δηλαδή).
@ saxon_747
Αυτό είναι που ενοχλεί. Οι συγκεκριμένοι καθώς το κέρδος του θα ήταν μικρό (0.40 ώρες για την αλλαγή λαδιών και δεν θα μπορούσαν να βάλουν κάτι περισσότερο) έβαλαν ένα ωραίο καπέλο στη τιμή της μπαταρίας.
-
Μπαταρία είναι κάτι που μπορείς να αλλάξεις και μόνος σου. Εγώ την έχω αλλάξει ήδη 2 φορές, η τελευταία ήρθε μαζί με την κούτα των λαδιών μέσω on-line παραγγελίας από το e-kostakis. Απλά πρέπει να τσεκάρεις διαστάσεις σε εκατοστά .
-
Να κανω μια παρενθεση. Τα ανταλλακτικα απο τα online καταστηματα, αμα κατι δεν ταιριαζει εχεις την δυνατοτητα να το γυρισεις με επιστροφη χρηματων? Επειδη μου εχει τυχει απειρες φορες σε πραγματικα μαγαζια...
-
ford fiesta mk7
λαδι ford formula f 5w30 5litr 31,42 €
φιλτρο λαδιου 6,29 €
φιλτρο γυρης 21,36 €
καθαριστικο παρμπριζ 1,14 €συνολο με φπα 74,6 €
μου εδωσαν οποδειξεις η δευτερη λεει:
service 1 5000klm σθνολο με φπα 49,20 €καλα ειναι?
-
Καλά είναι,
Για το
'λαδι ford formula f 5w30 5litr 31,42 €'Το formula πάει μαζί με το f , formula f, και όχι ford formula
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Το formula πάει μαζί με το f , formula f, και όχι ford formula -
service 3ετίας σε mx5 σε εξουσιοδοτημένο
Φίλτρο
Λάδια 5λτ 5w30
Ροδέλα
Καθ.Τζαμιών
Με την έργασία 112€ -
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα ΦΙΑΤ ΜΠΡΑΒΟ μοντέλο 1999. Μόλις έκανα σέρβις, και οι εργασίες είναι οι εξής
Αλλαγή λάδια μηχανής SELENIA 10W40
'' φίλτρου αέρος
'' φίλτρου λαδιού
'' φίλτρου καμπίνας
'' ιμάντα δυναμό
'' ιμάντα τιμονιού
'' μπουζί
'' υγρά φρένων
'' φρένα εμπρός (τακάκια, μαρκούτσια φρένων)
Έλεγχος σασμάν διαφορικού
'' υγρά τιμονιού
'' ψυγείου-αναψυκτικού-παραφλού
'' χειροφρένου
Μαζί με την εργασία το κόστος είναι στα 330 ευρώ. Θέλω να μου πείτε αν η τιμή είναι σε φυσιολογικά πλαίσια. Οι γνώσεις μου σε μηχανικά θέματα είναι περιορισμένες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. -
Ο χρήστης george296 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα ΦΙΑΤ ΜΠΡΑΒΟ μοντέλο 1999. Μόλις έκανα σέρβις, και οι εργασίες είναι οι εξής
Αλλαγή λάδια μηχανής SELENIA 10W40
'' φίλτρου αέρος
'' φίλτρου λαδιού
'' φίλτρου καμπίνας
'' ιμάντα δυναμό
'' ιμάντα τιμονιού
'' μπουζί
'' υγρά φρένων
'' φρένα εμπρός (τακάκια, μαρκούτσια φρένων)
Έλεγχος σασμάν διαφορικού
'' υγρά τιμονιού
'' ψυγείου-αναψυκτικού-παραφλού
'' χειροφρένου
Μαζί με την εργασία το κόστος είναι στα 330 ευρώ. Θέλω να μου πείτε αν η τιμή είναι σε φυσιολογικά πλαίσια. Οι γνώσεις μου σε μηχανικά θέματα είναι περιορισμένες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.Δεν μου φαίνεται άσχημη η τιμή, απλώς μου κάνει εντύπωση που άλλαξες τους ιμάντες αυτούς αλλά όχι τον ιμάντα χρονισμού (και το αντίστοιχο γρανάζι...).
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
service 3ετίας σε mx5 σε εξουσιοδοτημένο
Φίλτρο
Λάδια 5λτ 5w30
Ροδέλα
Καθ.Τζαμιών
Με την έργασία 112€πολλα ....παρα πολλα για μια αλλαγη λαδιων με φιλτρο ουσιαστικα
και γνωμη μου μη βαζεις το 5w/30 της MAZDA καθως ειναι απλο ορικτελαιο για το RX8
λογικα θα επρεπε να ειχες πληρωσει το πολυ 60ευρω! -
50€ είναι τα εργατικά.
Την τυπική συντήρηση θέλω να την κάνω στην αντιπροσωπεία. Και για τους 10 ελέγχους που κάνουν. Και για να συνεχίσουν να υπάρχουν σαν αντιπροσωπεία. Και να μην κλείσουν όπως το έκλεισαν το μαγαζί στη Χαλκιδική.
Δεν μπορούν να συναγωνιστούν τον μαστρο-Κώστα σε τιμές. Έχουν εγκαταστάσεις-γραμματείες-λογιστήρια κλπ κλπ.Τα λάδια είναι ημισυνθετικά. Και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα παράπονο. Τα αλλάζω και πιο συχνά από το κανονικό.
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ford fiesta mk7λαδι ford formula f 5w30 5litr 31,42 €
φιλτρο λαδιου 6,29 €
φιλτρο γυρης 21,36 €
καθαριστικο παρμπριζ 1,14 €συνολο με φπα 74,6 €
μου εδωσαν οποδειξεις η δευτερη λεει:
service 1 5000klm σθνολο με φπα 49,20 €καλα ειναι?
Ποσά λίτρα λάδι παίρνει ;
Πολυ φθηνό δεν είναι το λάδι ; 7,7€/l ???
Αν είναι τιμή αντιπροσωπιας είναι πολυ καλή... -
στο παγουρι εχει μινει πανω απο ενα λιτρο, ασε που εχει βαλει περισοτερο απ οσο χρειαζεται μεσα στη μηχανη
αντιπροσωπιας ειναι -
Πόσο παραπάνω; Είσαι σίγουρος; Να πας να στο ρουφήξουν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο παραπάνω; Είσαι σίγουρος; Να πας να στο ρουφήξουνακου πως το μετραω, οταν ειναι κρυο το βαζω λιγο μπρος το σβηνω, και μετα βγαζω των δεικτη τον σκουπιζω και μετα το ξανα βαζω μεσα και το βγαζω και το μετραω... σωστα δε το κανω?
πρεπει το λαδι να ειναι αναμεσα στης δυο γραμμες του δεικτη και εκεινο ειναι πιο πανω απο την δευτερη -
Mέτρα το χωρίς να το βάλεις μπρος.
-
το μετρισα, και εχω την ετυπωση οτι εχει περισοτερο..... πηπως οταν δουλευει τραβαει λαδι και ερχεται σε κανονικα επιπεδα?
μηπως επειδι ειναι καινουριο και υποτιθεται οτι θα το καψει εβαλε περισοτερο...???
-
Πάνω από το max δεν πρέπει να είναι σε καμία περίπτωση. Έλεγξε τι λέει το μανουάλι για τον έλεγχο στάθμης λαδιών και πράξε αναλόγως.
-
το φιλτρο λαδιου ειναι κατω ή πανω (αναποδα στη μηχανη);
στο σουμπαρου το φιλτρο λαδιου ειναι αναποδα και αν στραγγισει δινει μεγαλυτερη ποσοτητα λαδιου στο δεικτη
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
το φιλτρο λαδιου ειναι κατω ή πανω (αναποδα στη μηχανη);στο σουμπαρου το φιλτρο λαδιου ειναι αναποδα και αν στραγγισει δινει μεγαλυτερη ποσοτητα λαδιου στο δεικτη
αν δεν κανω λαθος ετσι ειναι και στο φιεστα, ρωτησα πριν ενα μαστορα που πηγαινα το R5 και μου ειπε οτι ειναι νταξει το λαδι
μου αλλαξαν και φιλτρο καμπινας στην αντιπρωσοπια ενω ηταν καινουριο ειδα ομως πως αλλαζει και την επομενη φορα θα το αλλαξω μονος
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?